Gerilla Állásinterjú Módszerek

Ezt olvasd végig és válassz az oldal alján a megrendelésed véglegesítéséhez!

Gratulálok a döntésedhez, hogy időt és energiát fektetsz önéletrajzod átalakításába. Ígérem, nem fogsz csalódni a Gerilla Önéletrajz módszerekben.

De mielőtt tovább mennénk, van itt egy MÉG NAGYOBB kedvezmény, amelyre fel szeretném hívni a figyelmed. Ez akkor fontos számodra, ha szeretnél az állásinterjúkon is eredményesen szerepelni, nehogy ezen bukj el egy ígéretes állást.

Az Új Gerilla Állásinterjú Módszerek oktatóanyag 40% kedvezménnyel!!

Talán már Te is felismerted, hogy az állásinterjúra ugyanúgy fel kell készülni, mint bármilyen más vizsgára, legyen az érettségi, nyelvvizsga vagy egy szigorlat.

Ehhez azonban szükséged lesz egy útmutatóra. Valakire, aki segít a tapasztalatával, tanácsaival. Van azonban egy kis probléma.

Ne kérdezd miért, de Magyarországon jelenleg nem kapható állásinterjúra felkészítő átfogó szakkönyv! Van szó róla általánosságban egy-két könyvben, például, hogy milyen ruhában menj vagy hogy ne késs el. De részletekbe menő, minőségi útmutató jelenleg nem érhető el!!!

Pedig a kulcs a felkészülés és a gyakorlás. Gondolj bele, mennyivel meggyőzőbben tudnál szerepelni, ha:

• Pontosan tudnád, hogy mire számíts az állásinterjún?
• Ismernéd a kérdések nagy részét, amit fel fognak tenni?
• Lenne egy útmutató, ami alapján előre elkészítheted és begyakorolhatod a jó válaszokat?
• Ismernéd azokat a technikákat, amikkel magabiztosabb lenne a fellépésed?
• És a személyiségtesztek kérdéseit és válaszait is előre elküldené valaki?

Pontosan ezekre a kérdésekre találsz részletes útmutatót a Gerilla Állásinterjú Módszerek oktatóanyagban.

A Gerilla Állásinterjú Módszerekben végre megismerheted és elkezdheted használni azokat a fogásokat, amelyekkel megnyerően és magabiztosan szerepelhetsz egy állásinterjún, hogy Tiéd legyen a kívánt állás!


Mi van a Gerilla Állásinterjú Módszerekben?

Több évnyi tudás és tapasztalat, amire szükséged van ahhoz, hogy egy állásinterjún meggyőzően szerepelj, és elnyerd az állást:

1. Fejezet

 • Miben tér el a strukturált állásinterjú a hagyományos interjútól?
 • Mi a különbség egy fejvadász céggel folytatott és egy vállalati interjú között; hogyan kezeld a telefonos interjúkat…?
 • Mi az a 4 alapelv, amit minden állásinterjún minden helyzetben szem előtt kell tartanod?
  Hogyan tedd hihetőbbé válaszaidat non-verbális kommunikációs eszközökkel?

2. Fejezet

 • A 40 leggyakoribb és legfontosabb állásinterjú kérdés: mire is kíváncsi igazából a felvételiztető, és hogyan célszerű válaszolnod.
 • Mik azok a kérdések, amik a személyiségedet hivatottak feltérképezni, és hogyan válaszolj ezekre?
 • Hogyan kezeld ügyesen azokat az indiszkrét kérdéseket, amik a családi állapotodra, korodra, egészségi állapotodra vonatkoznak…?

3. Fejezet

 • Hogyan csökkentheted az interjú során a stresszt, hogy izgulás helyett végre meg tudd mutatni az igazi értékeidet…?
 • Hogyan tárgyalj a fizetésről úgy, hogy ne ejtsd ki magad az interjúból, de 15-20%-kal többet kapj, mint amit ezen technika nélkül elérhettél volna…?
 • Mit kell tudnod a személyiségtesztekről és ezek logikájáról, hogy a lehető legelőnyösebb oldaladat mutassák a teszteredmények…?

40 % kedvezmény – csak most

A Gerilla Állásinterjú Módszerek és a Bértárgyalási útmutató anyagunk 9.990 Ft helyett most csupán 5.990 Ft-ért lehet a Tiéd!

Ezt az egyszeri nagymértékű kedvezményt azért tudom felajánlani, mert rengeteg adminisztrációt (számlázás, postázás stb.) spórolunk meg, ha a Gerilla Önéletrajz Módszerek könyv vagy az 5 ügyfelem önéletrajza mellé rendeled meg ezt az oktatóanyagot.

Éppen ezért, ha csak később rendelnéd meg a mellékletet, akkor sajnos elveszítenéd a 30 % kedvezményt. Tegyél egy szívességet az állásinterjún ülő Önmagadnak, és igényeld most ezt a részletes felkészítő anyagot is.

“Kérem a Gerilla Állásinterjú Módszereket és a Bértárgyalási útmutatót is 40% kedvezménnyel 5.990 Ft-ért, hogy végre én legyek a befutó jelölt”

FIGYELEM! Ha bezárod ezt az oldalt és nem döntesz a kedvezményes Gerilla Állásinterjú Módszerek megvásárlásáról, akkor ezt a lehetőséget elbukod.

A Gerilla Állásinterjú Módszerek megrendelés véglegesítéséhez kattints a fenti gombra.