Letölthető 5 sikeresen elhelyezkedő ügyfelem nyerő önéletrajza és motivációs levele

A megrendelési lehetőséget átmenetileg lezártuk,
az újranyitásról hamarosan értesítünk.

 


Igényeld most ezt az öt bizonyítottan eredményes önéletrajzot, amelyek segítségével Te is elkészítheted a nyerő pályázatodat!

Kérem az önéletrajz mintákat! »

Kedves Álláskereső!

Fel szeretnék ajánlani Neked egy különleges és értékes segítséget. Mégpedig azt, hogy elküldöm Neked öt sikeresen elhelyezkedő ügyfelem nyerő önéletrajzát mintának. Hogy miért?

Azért, mert az internetről szabadon letölthető önéletrajz-minták elavultak, sablonosak és nem működnek.

Nem csak az a baj velük, hogy tele vannak szakmai hibával. A legnagyobb baj az, hogy mindenki ezeket az elavult sablonokat másolja, ezért az egyik jelentkezés olyan, mint a másik. Így pedig lehetetlen kitűnni a pályázók tömegéből!

Ha eddig Te is hiába küldözgetted a pályázataidat, mert alig hívtak állásinterjúra, akkor könnyen lehet, hogy nem is Veled van probléma… hanem az önéletrajzoddal.

A jó hír az, hogy ha sikerül versenyképes önéletrajzot írnod, akkor nagyot lendíthetsz az álláskereséseden: jóval több állásinterjúra juthatsz be, és gyorsabban helyezkedhetsz el.

Kérem az önéletrajz mintákat! »

Írj egyedi Gerilla Önéletrajzot!

Ahelyett, hogy a netet bújnád önéletrajz-sablonok után, használd mintaként ezt az öt bizonyítottan eredményes önéletrajzot és motivációs levelet, amelyből kiderül, hogy:

• Hogyan tudod elhitetni a munkáltatóval, hogy Te rátermett szakember vagy és alkalmasabb lennél a feladatra, mint a többi pályázó? Ez kell ugyanis ahhoz, hogy behívjanak állásinterjúra.

• Érdemes-e fényképet használni az önéletrajzodon, vagy nem? (Ezt nagyon sokan rosszul tudják, és ezzel sokat rontanak az esélyeiken).

• Milyen technikával tudod az életkorodat leplezni, hogy ne utasítsanak el amiatt, mert idősebb, vagy éppen túl fiatal vagy?

• Mi az a két új technika, amivel hitelesebb lesz az önéletrajzod, és a kevésbé kézzelfogható erősségeidet (pl. jó kommunikációs készség, vezetői készség stb.) is hitelesen tudod bemutatni. Az egyszerű felsorolás sajnos nem működik…

• Hogyan célszerű megragadni az olvasó figyelmét az önéletrajzod elején, hogy a személyzetisek végig is olvassák a pályázatodat?

Kérem az önéletrajz mintákat! »

Miért érdemes rám hallgatnod?

#1.

Talán tudod rólam, hogy főállású önéletrajz-szakértőként és elhelyezkedési tanácsadóként dolgozom.
Az elmúlt években több, mint ezer álláskeresőnek segítettem már elhelyezkedni elsősorban azáltal, hogy megtanítottam őket versenyképesebb önéletrajzot írni.

#2.

Rendszeresen hívnak meg szakértőnek az RTL Klub televízióba, a Kossuth Rádióba, valamint a HVG állásbörzére. 2010 óta tagja vagyok a legjelentősebb szakmai szervezetnek, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének, ahol Professzionális önéletrajzíró képesítést is szereztem.

#3.

Biztos lehetsz tehát benne, hogy ügyfeleim önéletrajzából és motivációs leveléből kipróbált és bevált ötleteket meríthetsz. Élj tehát a lehetőséggel, kérd el most ezt az öt sikeres pályázatot. Ha már valakinek szereztek állást, akkor biztosan Neked is segítségedre lesznek az elhelyezkedésben.

Kérem az önéletrajz mintákat! »

Így juthatsz hozzá az 5 sikeres önéletrajzhoz…

Gondolom, megérted, hogy ezek az önéletrajz-minták bizalmas dokumentumok, ezért nem szeretném, ha az internetre kikerülnének. Másrészt, ha mindenki számára szabadon elérhetővé válnának, akkor sérülne a gerilla önéletrajz egyedisége, és számodra sem lenne olyan értékes.

Éppen ezért kizárólag egyedi igénylés alapján, névre szólóan és jelszóval védve fogják a munkatársaim elküldeni számodra az öt önéletrajzot e-mailben.

Bár könnyedén elkérhetnék ezért az öt sikeres pályázatért akár több ezer forintot, hiszen az önéletrajzírás tanfolyamom részvételi díja is 49.990 Ft, én mégis ingyen, pontosabban szinte ingyen szeretném ezeket az értékes dokumentumokat a rendelkezésedre bocsátani.

Mindössze annyit kérek, hogy az igénylések feldolgozásával járó 990 Ft adminisztrációs díjat vállald át tőlem.
Így van, jól értetted: bankkártyás fizetés esetén mindössze 990 Ft-ért szerezheted meg az önéletrajzokat, amit az oldal alján tudsz igényelni. Tulajdonképpen így egy nyerő pályázat darabja mindössze 200 forint befektetést igényel a részedről!

Azonban kivételesen lehetőséget adok átutalásos befizetésre, de mivel ez jelentős adminisztrációs terhet ró a kollégáimra, ezért átutalás esetén 1.190 Ft-ért tudom rendelkezésedre bocsátani az 5 ügyfelem önéletrajz mintáját.

Az igénylésed beérkezését követően a munkatársaim elküldik majd a számlát, ami alapján a 1.190 Ft-os adminisztrációs díjat rendezni tudod banki átutalással. Amint megérkezik az utalásod, a munkatársaim a feldolgozást követően máris küldik az 5 sikeres önéletrajzot és a motivációs leveleket. És még egy belépőjegyet is…

Kérem az önéletrajz mintákat! »

Ajándék minden igénylőnek:
Új, élő, internetes tréning!

Az 5 sikeres önéletrajz minta mellé szeretnék még egy további jelentős segítséget is felajánlani Neked.

Minden igénylőt, így Téged is egy vadonatúj internetes tréninggel szeretnék megajándékozni. A tréning címe:
5 ütős álláskeresési technika
Avagy hogyan találd meg azokat az állásokat, amelyeket nem hirdetnek meg és átírt gerilla önéletrajzoddal azonnal meg is pályázhatsz?

Ez egy vadonatúj tréning, amit az interneten, élőben fogok megtartani. A tréning dátuma: 2017. november 28. kedd 17:00-től 18:30-ig.
Ha esetleg közbejön valami, vagy nem érsz rá pont akkor, semmi gond, mert a tréning felvételét elküldöm majd e-mailen is.

Ez az ajándék tréning tehát csak azoknak jár, akik igénylik az 5 sikeresen elhelyezkedő ügyfelem önéletrajzát. Az online tréningre való bejelentkezéshez nincs szükséged semmilyen spéci alkalmazásra, elég lesz hozzá egy számítógép vagy okostelefon és egy internetkapcsolat.

Kérem az önéletrajz mintákat! »

“Rendben, élek a lehetőséggel!”

Ha élsz ezzel az egyszeri lehetőséggel, nagyban megkönnyíted magadnak az önéletrajzod és motivációs leveled elkészítését. Hiszen sokkal könnyebb jól bevált mintákat követni, mint heteket, hónapokat tölteni a bizonytalan próbálkozásokkal.

Ezek az önéletrajzok ugyanis már másoknak hoztak állást, így nyugodtan támaszkodhatsz rájuk.

Kérlek, igényeld most az 5 sikeresen elhelyezkedő ügyfelem önéletrajzát, és ajándékba kapod az 5 ütős álláskeresési technika c. élő internetes tréningre szóló belépőjegyet is.

A munkatársaim pedig az igényléstől számított egy-két munkanapon belül küldik is Neked a jelszóval védett önéletrajz mintákat.
Fontos: ez egy korlátozott, mindössze néhány napig elérhető lehetőség. Ne várj az igényléssel, mert könnyen lehet, hogy lemaradsz róla.

Kérem az önéletrajz mintákat! »

A megrendelési lehetőséget átmenetileg lezártuk,
az újranyitásról hamarosan értesítünk!

[5_ugyfelem_oneletrajza_2018]

Gerilla Önéletrajz Műhely | 1096 Budapest, Vendel u. 11. | Ügyfélszolgálat: 06-80-624-442 (ingyenesen hívható zöldszám) | barathandras@gerillaoneletrajz.hu