Hogyan szerezhetsz állást 3 hónap
vagy még rövidebb idő alatt?


Az 5 önéletrajz mintát hamarosan olvashatod, de mindenképpen hasznos lenne, ha a teljes Gerilla Önéletrajz Módszereket megismered.

Olvasd át, hogy mennyivel többet kaphatsz a Gerilla Önéletrajz Módszerek könyvből, ráadásul most 26-26 önéletrajz- és motivációs levél mintával 30% kedvezménnyel!

Ha egyszerűen fogalmad sincs róla, hogy milyen az igazán jó önéletrajz, amivel be is hívnak állásinterjúra, akkor nagy hasznát fogod venni a Gerilla Önéletrajz Módszereknek.

 

Érdekel a könyv! »

Ha állást keresel, érdemes tovább olvasnod, mert ez többet segíthet Neked, mint bármi más, amit más oldalakon olvastál.

Magadra ismersz?

  • • Előfordult-e veled, hogy elküldted az önéletrajzodat olyan álláshirdetésekre, amikre úgy érezted, hogy Te vagy az ideális jelölt, és mégsem hívtak be interjúra?
  • • Töltötted-e már fel az önéletrajzokat olyan online állásportálokra, mint például a Profession.hu és a CVOnline, de egyetlen fejvadász sem hívott fel?
  • • Átírtad-e már az önéletrajzodat újra és újra…, de ennek ellenére még mindig nem találtál állást?

Ha a fenti kérdések bármelyikére is igennel válaszoltál, akkor érdemes megfontolnod, hogy elolvasod a Gerilla Önéletrajz Módszereket, mert a Te önéletrajzod nem segít, hanem hátráltat abban, hogy a következő munkahelyeden minél előbb felvedd a jól megérdemelt fizetésedet.

Ha éppen nem keresel állást, akkor is jó, ha ez a könyv otthon van talonban, mert ha szükség van rá, akkor bizony azonnal fogod tudni használni. És mindig van valaki, aki épp állást keres a családban, nem igaz?

De mennyibe is kerül ez Neked 
kiesett jövedelemben?

A Központi Statisztikai Hivatal szerint az egy főre eső átlagkereset 194 446 Ft volt 2017-ben. Ami annyit jelent, hogy minden egyes hónapban az elhúzódó álláskeresés ennyi elveszett jövedelembe kerül. A munkaügyi központok adata szerint már 2017-ben 17 hónap volt az átlagos munkához jutási idő, a munkanélküliek 44,8%-a legalább egy éve keres állást, vagyis tartósan munkanélkülinek számít.

Ezek szerint az álláskeresésed költsége a kiesett jövedelem miatt 1 989 000 Ft, tehát majdnem kétmillió forintodba kerül!

Megengedheted magadnak, hogy ennyi pénztől fosszon meg az elhúzódó álláskeresés figyelembe véve a lakáshitel törlesztést, az autóhitelt, a napi megélhetést stb., stb.?

Ez ugyanis az álláskeresés valós költsége, tehát annak a következménye, ha az önéletrajzod gátol az elhelyezkedésben. De mi lenne, ha létezne egy varázslatos módszer, amivel az önéletrajzodat felturbózhatnád, és a cégek sorra hívnának állásajánlatokkal?

Képzeld el, … hogy végre megtalálod az állást amire vágytál, olyan munkát végzel, amit szeretsz, és olyan fizetést viszel haza, amit megérdemelsz! Gondold el, milyen érzés meghívnod a családodat egy ebédre, hogy együtt ünnepeljetek! Milyen érzés elújságolnod a barátaidnak és rokonaidnak, hogy: “Végre felvettek!”

Nem lenne nagyszerű?

Ami azt illeti, pontosan ez történhet Veled is,– kevesebb mint 90 napon belül – ha a megfelelő önéletrajzot használod. De… mindannyian tudjuk, hogy egy cseppet sem könnyű olyan önéletrajzot írni, ami álláshoz fog juttatni Téged.

Ha már Te is ültél a számítógéped előtt tanácstalanul, miközben az önéletrajzodat próbáltad írni, akkor tudod miről beszélek. Több hónapba, vagy akár évbe is kerülhet, mire megtalálod azt a kombinációt, ami miatt néhány önéletrajz működik, a többi pedig nem.

De Neked nem kell ilyen óriási erőfeszítéseket tenned azért, hogy megtaláld azt az önéletrajz formulát, aminek hatására a munkaadók végre elkezdenek interjúkra hívogatni.
Már megrendelted az 5 önéletrajz mintát, amely jó alap lesz, de ehhez adok még 26 önéletrajz- és motivációs levélmintát, valamint a közel 300 oldalas Gerilla Önéletrajz Módszerek könyvben részletes magyarázatot is adok, hogyan írd át az önéletrajzod.

Már megrendelted az 5 önéletrajz mintát, amely jó alap lesz, de ehhez adok még 26 önéletrajz- és motivációs levélmintát, valamint a közel 300 oldalas Gerilla Önéletrajz Módszerek könyvben részletes magyarázatot is adok, hogyan írd át az önéletrajzod.

Érdekel a könyv! »

Miben segít neked a Gerilla Önéletrajz könyv?

Valóban működő és bizonyítottan hatásos gyakorlati példákat, és részletes útmutatást kapsz ahhoz, hogy olyan ütős önéletrajzot, motivációs levelet készíts el, amivel megtöbbszörözheted az állásinterjú meghívásaid számát. Néhány konkrét példa, hogy mi vár Rád:

Gyorsabban találsz állást

Az ügyfeleim jelentős része annyira fel tudja pörgetni az álláskeresését, hogy végül nemcsak egy, hanem kettő vagy három ajánlatot is kapnak, amelyek közül aztán ők választhatnak.

Hogyan érj el magasabb fizetést

Megmutatom mit csinálj, mire figyelj, ha a fizetési igényedet is meg kell jelölni az önéletrajzban és megtanítalak, hogyan kapj magasabb fizetést.

Ki fogsz tűnni a tömegből

A Gerilla Önéletrajz Módszerrel megírt önéletrajzoddal ki fogsz tűnni akár több száz jelentkező közül.

Megnövekszik az önbizalmad

Segítek felfedezni az értékeidet, illetve kiemelni ezt az önéletrajzodban. Ezáltal Te is magabiztosabb leszel az álláskeresésben.

Mutasd meg, hogy különleges vagy!

A könyvben bemutatok néhány technikát, amivel bebizonyíthatod az alkalmasságodat és a leendő munkáltató szemében egy különleges értéket képviselő szakemberré válhass!
Hogyan fordíts hasznodra a képzettségedet
Túlképzettnek érzed magad? Megmutatom a lehetőségeidet, hogyan kezelheted sikeresen ezt a helyzetet.

Miről írj az önéletrajzodban?

Elmondom, miről írj feltétlenül az önéletrajzodban, motivációs levedben, és hogyan érheted el, hogy hiteles és hihető legyen az önéletrajzod.

Miről NE írj az önéletrajzodban?

Megmutatom, mi az a 7 ‘halálos’ dolog, amit ki kell hagynod az önéletrajzodból. Egyet már most elmondok: az egyik, hogy miért hagytál ott egy céget.

Előre megírt önéletrajz minták kinyomtatva

26 önéletrajz mintát kapsz, amit sikeres pályázatok alapján készítettünk el. Többféle állásra beadott önéletrajzok, amik nagy segítségedre lesznek.

Hogyan írj ütős motivációs levelet?

26 ütős, szerkeszthető motivációs levél mintával segítek, hogy garantáltan kitűnj a pályázók tömegéből.

Mostantól sokkal több interjún vehetsz részt és a legjobb cégeknél szerezhetsz magadnak állást – gyakorlatilag csak az a kérdés, hogy mit szeretnél.

Érdekel a könyv! »

Miért fontos, hogy önéletrajzod megragadja
a kiválasztó személy figyelmét?

Független tanácsadóként és közvetítőként több, mint húszezer önéletrajzot olvastam csak az elmúlt 8 évben. Sajnálatos módon azonban ezeknek csak a 4-5%-a ragadja meg a figyelmemet, és késztet arra, hogy felhívjam a jelöltet. Tudod miért? Talán hallottál már arról, hogy 15-30 másodperc van arra, hogy az önéletrajzod megragadja a személyzetis munkatárs vagy a leendő főnök figyelemét.

De ez nem így van, nincs ennyi időd.

Valójában 3 másodperc alatt kell az önéletrajzodnak az olvasó érdeklődését felkelteni. Mondhatod, hogy ez nem fair! De akkor is ez a valóság egy olyan világban, amiben egy álláshirdetésre akár 1-200 jelentkezés is érkezik.

És mondok még egy kevésbé ismert tényt: elengedhetetlen, hogy az önéletrajzod már az első 3 másodpercben érzelmi reakciót váltson ki az olvasóból. Ha ez pozitív, akkor utána egy-két percig tanulmányozni fogja az anyagodat, de csak azért, hogy ezt a megérzést alá tudja támasztani tényekkel.

Tehát az önéletrajzodnak két dolgot kell elérnie:

  1. Magára kell irányítani az olvasó figyelmét és pozitív benyomást kell keltenie az első 3 másodpercben.
  2. Elegendő tényszerű adatot kell hordoznia, hogy meggyőzze a fejvadász vagy HR-es logikus énjét is azért, hogy felhívjon téged.

Ez azt jelenti, hogy ha korábban már tucatjával küldözgetted az önéletrajzodat álláshirdetésekre, és mégsem kaptál választ, akkor a jelenlegi önéletrajzod a fenti két dolog közül valamelyikre alkalmatlan.

Gerilla Önéletrajzzal be fognak hívni állásinterjúra, ezt garantálom

“Nem tudok elég hálás lenni Neked azért, hogy a módszereddel sikerült végre állást találnom a mostani helyen kapott fizetésem duplájáért, és közelebb a városközponthoz. A Gerilla Önéletrajz Módszerek könyv mellé kapott bónusz kísérőlevelek közül választottam egyet, amit átfogalmaztam. Valószínűleg ez volt a siker kulcsa.”
Kecskés Ildikó

Az egyedülálló garanciáról mindjárt beszélek kicsit bővebben. De előtte nézd meg és olvasd el, hogy mit mondtak, azok, akik elkezdték használni a Gerilla Önéletrajz és Álláskeresési Módszereket!

Érdekel a könyv! »

Mit tartalmaz?

Gerilla Önéletrajz Módszerek könyv
A 294 oldalas könyv segítséget nyújt abban, hogyan legyen versenyképes az önéletrajzod. Ha alkalmazod a könyvben szereplő módszereket, többször és gyorsabban hívnak be állásinterjúra, és az átlagnál hamarabb, 2-3 hónap alatt tudsz majd elhelyezkedni.

 

26-26 db önéletrajz- és motivációslevél-minta
A könyv mellé kapsz 21 db önéletrajz mintát, és 21 db motivációs levél mintát kinyomtatva, hogy gyorsabban, könnyebben tudd összeállítani a saját pályázatodat. Csak olvasd el, majd írd meg ezek alapján a saját önéletrajzodat és motivációs leveledet! Soha nem volt, és nem is lesz könnyebb profi önéletrajzot írni.
 

+ Ajándék: Ingyenes kiszállítás

Mivel most együtt rendeled meg az 5 sikeres ügyfelem önéletrajz mintájával, ezért szeretnélek meghívni a kiszállítás költségeire. A csomagot a Posta futárszolgálata fogja elvinni hozzád, hogy minél előbb a kezedbe vehesd. Ha nem vagy otthon, akkor hagynak értesítőt, így a csomagod a legközelebbi postán 10 napon belül át tudod venni.

Amikor beérkezik átutalással a pénz a számlánkra vagy bankkártyás fizetés esetén már a következő munkanapon összekészítettük a csomagodat, elküldöm majd Neked az futárcég telefonos elérhetőségét, így le tudod egyeztetni velük a szállításra számodra legmegfelelőbb időszakot. A csomagot dikszrét csomagolásban adjuk fel, melyről nem derül ki, hogy a Gerilla Önéletrajztól kaptad, így akár munkahelyedre is kérheted, hogy szállítsuk. (Ha ez más, mint az előzőekben megadtál, akkor ügyfélszolgálatunkon módosíthatod a postázási címet.)

Mennyibe is kerül ez az elképesztően hatásos módszer?

A Gerilla Önéletrajz módszereket 8 éve folyamatosan fejlesztjük, idén jelent meg a módszer legfrissebb kiadása az új Gerilla Önéletrajz Módszerek könyvben, sokat alakult, mire elérte a mai formáját. Az eredménye óriási lesz számodra: amint elkezded használni, felgyorsul az egész álláskeresésed. Sőt, még élvezetesebb is lesz a sikerélményeid miatt. Mit érne számodra, ha egy jobb önéletrajz révén három hónap vagy akár ennél kevesebb idő alatt – el tudnál helyezkedni?

A Gerilla Önéletrajz Módszerek és a 26-26 Gerilla Önéletrajz- és Motivációslevél-minták együtt most 11.990 Ft helyet 6.990 Ft-ért lehet a tiéd.

Csupán ekkora befektetésre kérlek most Téged a gyorsabb elhelyezkedésért cserébe. Ez a kedvezmény csak most érvényes, ha együtt rendeled meg az 5 sikeres ügyfelem önéletrajz mintájával.
Fogd fel ezt úgy, hogy ez a 6.990 Ft egy csekély összeg ahhoz képest, amennyit azzal veszítesz, ha nem találsz időben állást, mert továbbra is olyan önéletrajzok és kísérőlevelek küldözgetésével vesztegeted az idődet, amik nem működnek.

Éppen ezt nem akarod, és ezért olvastál egészen idáig, nem igaz? Eleged van abból, hogy nem vesznek fel olyan állásokra, amire tudod, hogy alkalmas lennél? Változtass ezen, és itt az ideje, hogy megtedd az első lépést!

Érdekel a könyv! »

Egyetértek, nem engedhetem meg magamnak,
hogy ne használjam a teljes Gerilla Önéletrajz Módszertant

Igen, kérem a Gerilla Önéletrajz Módszerek könyvet és a 26-26 nyomtatott önéletrajz- és motivációslevél-mintát is 11.990 Ft helyett 6.990 Ft-ért!

 

Mi történik a rendelés után?

  1. Küldünk egy visszaigazoló e-mailt!
  2. Hamarosan keresni fog a futár a csomaggal.
  3. Ha a bankkártyás fizetést választottad, akkor a következő lépésben megjelenik a bankkártyás fizetési felület, ahol már át is tudod utalni, ebben az esetben a következő munkanapon feladjuk a könyveket számodra
  4. Ha átutalással rendeltél, akkor a pénz beérkezése után készítjük össze a csomagodat!
  5. Hamarosan keresni fog a postás a csomaggal, ha nem tudod átvenni, akkor hagy egy értesítőt és a megjelölt postán átveheted!

u.i. ui: Nyomd le a KÉK gombot, és megkapod a Gerilla Önéletrajz Módszereket is, a leghasznosabb önéletrajzírási tananyagomat rendkívüli kedvezményes áron (bruttó 6.990 Ft), valamint hozzá AJÁNDÉKBA: 26 Gerilla Önéletrajz minta, 26 Gerilla motivációs levél minta + INGYENES kiszállítást futárral. Nyomd le a KÉK gombot most a vissza nem térő, legjobb ajánlathoz!

Érdekel a könyv! »

Gerilla Önéletrajz Műhely | 1096 Budapest, Vendel u. 11. | Ügyfélszolgálat: 06-80-624-442 (ingyenesen hívható zöldszám) | barathandras@gerillaoneletrajz.hu