Ez a valódi, 138 oldalas, A4-es formátumú nyomtatott könyv ajándék a számodra, milyen címre kéred?

Kedves Álláskereső!

Az imént igényelt önéletrajzomat és motivációs levelemet elküldtem Neked emailben. Addig is, amíg megérkezik, szeretném Neked felajánlani az egyik leghasznosabb, 138 oldalas oktatóanyagomat TELJESEN INGYEN.

Ez egy különleges akció, és mindössze néhány napig érvényes. Mindössze annyit kérek, hogy a postázási és csomagolási költséget vállald át tőlem. Kérlek, olvass tovább!

Az ajándék könyv címe: 99 Gerilla Álláskeresési Tipp, avagy milyen álláskeresési technikákat kellene használnod, hogy rátalálj álmaid állására.

Kattints ide, és add meg a címet, hogy hová küldhetem az ajándék könyvet >>

Tudod, azt látom, hogy az álláskeresők túlnyomó többsége mindössze kettő vagy három módon keres állást:

 

 1. állásportálok ajánlatait böngészik,
 2. munkaközvetítők állásaira pályáznak
 3. és esetleg megkérdezik néhány ismerősüket.

Mi ezzel a probléma?

Hát az, hogy a munkáltatók elsősorban nem ilyen csatornákon keresztül töltik be az üres pozíciókat. A Központi Statisztikai Hivatal szerint a magyar munkáltatók csak az új állások mindössze 18,5%-át töltik be álláshirdetések útján. De a munkaerő-közvetítő cégeken keresztül is mindössze az állások 2%-át töltik be a magyarországi munkáltatók.

A KSH adataiból is látszik: a magyar munkaerőpiacon az új állások 75-80%-a úgynevezett rejtett állás. És ebben szinte minden személyzetis szakember egyetért.

Hogyan töltik be az állások 80%-át?

A fentiekből az következik, hogy az állások 80%-át nem munkaközvetítők útján, és nem állásportálokon keresztül töltik be a cégek.

Az üresedések egy részét személyes kapcsolatokon keresztül töltik be a munkáltatók, illetve számos egyéb csatornán keresztül. Ezért fontos kérdés, hogy hány álláskeresési technikát használsz!

Mert például a személyes kapcsolatok mobilizálásának is van 13 különböző technikája. (Ezek közül vajon hányat alkalmazol?)

Annak sikere, hogy megtalálod-e a Neked való állást, nagyban függ attól, hogy hányféle álláskeresési technikát használsz. Hiszen mit sem ér egy ütős önéletrajz, ha nem vagy alig találsz olyan állást, ami tetszene, és amiben megfelelően megfizetnének,

A 99 Gerilla Álláskeresési Tipp című oktatóanyagom abban lesz a segítségedre, hogy megtaláld a rejtett állásokat is, és a meghirdetett állásokra is sikerrel pályázhass.

Kérlek, kattints a lenti gombra, és add meg a címet, ahová az ajándék könyvet kéred >>

Igen, kérem az ajándék könyvet »

A 138 oldalas ajándék könyvből az alábbi kérdésekre kaphatsz választ:

 • Melyik a második legeredményesebb álláskeresési technika a személyes kapcsolatok mobilizálása után? (Tipp: nem az álláshirdetések!)
 • Melyik közösségi oldalon és melyik eszközzel tudod kilistázni az ismerőseid ismerőseit, akik egy adott cégnél dolgoznak?
 • Hogyan tudod az állásportálokon kilistázni CSAK azokat az álláshirdetéseket, amelyeket közvetlenül munkáltatók adtak fel, és nem pedig állásközvetítők?
 • Melyik az az állásportál, amelyet nagyon sok álláskereső mellőz, pedig jelenleg is 2500 álláshirdetés van fent rajta, kizárólag munkáltatóktól? Ezek kizárólag 30 napnál frissebb álláslehetőségek!
 • Hogyan találhatod meg a lakóhelyedhez közeli kis-, közép- és nagyvállalatokat, amelyek a Te szakterületednek megfelelő állásokat kínálhatnak?
 • Melyik az a kis- és középvállalati szegmens, ahol NEM zsebbe fizetnek? A KKV-k ezen csoportja a legjobb munkáltatók közé tartozik – íme 9 weboldal, amelyen az összes ilyen céget kilistázhatod!
 • Melyik az a weboldal, ahol 30 multinacionális vállalat összes magyarországi állásajánlatát megnézheted, elsősorban olyanokat, amelyek állásportálokon nem is elérhetők, és a Google-ban sem tudsz rájuk keresni?
 • Melyik forrásban találod meg az ország legemberségesebb munkáltatóit, köztük kis- és nagyvállalatokat, állami- és magáncégeket?
 • Hogyan listázhatod ki Magyarország 47 legfontosabb iparágának összes jelentősebb vállalkozását egy alig ismert, de elképesztően gazdag ingyenes forrásból?
 • Hol található kb. 200 gyakornoki álláshirdetés végzős hallgatóknak és pályakezdőknek?

Ez csak egy kis ízelítő, de ezen kívül még 89 nélkülözhetetlen tippel leszel gazdagabb…

Hogyan juthatsz hozzá az ajándék könyvhöz?

Nagyon egyszerűen. Kérlek, az oldal alján add meg a címet, ahová postázhatjuk a könyvet. Mindössze annyit kérek, hogy a kiszállítás és csomagolás költségét vállald át tőlem. (A könyvet a Magyar Posta Logisztika futárszolgálat fogja házhoz vinni, de ha esetleg nem vagy otthon, a lakhelyedhez legközelebbi postán is át fogod tudni venni.) A szállítási és csomagolási költség 1490 Ft.

Kérem az ajándék könyvet »

Fontos: a csomagolás és a szállítás 1.490 Ft-os díját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ehhez a PayPal online bankkártya-elfogadó megoldását, a Braintree-t vesszük igénybe, ami 100%-ig biztonságos, és a legmagasabb szintű nemzetközi titkosítási sztenderdeknek is megfelel.

A bankkártya adataidat mi nem ismerjük, és nem is tároljuk. Egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a banknak.

Miért nem lehet banki átutalással fizetni?

A banki átutalás a korábbi tapasztalataink szerint olyan mértékű adminisztrációval teheli a munkatársaimat (fizetések nyomon követése napi szinten, utalások beazonosításának nehézsége, postai csekken érkező utalások stb.), ami mellett már többe kerül a leves, mint a hús. Egyszerűen nem éri meg.

Ne várj tovább, kérd el most ezt a hiánypótló ajándék oktatóanyagomat, ami a Te álláskeresésedet is fel fogja gyorsítani.

Kérlek töltsd ki az alábbi igénylő lapot, és 1-2 munkanapon belül házhoz szállítjuk Neked a 138 oldalas, kinyomtatott 99 Gerilla Álláskeresési Tipp könyvet ajándékba:

Kérlek, töltsd ki az igénylőlapot!

1. LÉPÉS: Személyes adatok

Kérlek add meg a vezetéknevedet!
Kérlek add meg a keresztnevedet!
Kérlek add meg az email címedet!
Kérlek add meg a mobilszámodat!

2. LÉPÉS: Postázási adatok

Kérlek add meg az irányítószámodat!
Kérlek add meg a várost!
Kérlek add meg a címed!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Számlázási adatok

Kérlek add meg az irányítószámodat!
Kélek add meg a várost!
Kérlek add meg az utcát!
Kérlek add meg a bankkártya adatokat!

Kérlek a kártyaszámodat folyamatosan, szóköz és kötőjel nélkül írd be. A CVV kód a kártya hátoldalán, az aláírómező mező jobb szélén, vagy attól jobbra látható 3 számjegy.
A kártyás fizetéshez a PayPal tulajdonában álló Braintree 100%-ig biztonságos rendszerét használjuk, ami teljesen megbízható.

/

Teendőid

 1. Töltsd ki az űrlapot,
 2. fizesd ki bankkártyával a csomagolás és szállítás díját, és
 3. KÉSZ VAGY, 2 munkanapon belül küldöm az ajándékot!
bankcard-ikon

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

padlock-ikon

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a GitHub.

question-ikon

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan hívj minket a 06 80 624 442-es ingyenes zöld számon munkaidőben, vagy írj nekünk e-mailt a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankcard-front

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

bankcard-back

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Kérlek, töltsd ki a fenti űrlapot, majd kattints a “Kérem az ajándék könyvet” gombra minél előbb, hogy minél előbb postázhassuk az ajándékodat!

Baráti üdvözlettel:

Baráth András
önéletrajz-szakértő, elhelyezkedési tanácsadó