Ismerd meg a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programot, és találd meg a Neked való állást a segítségünkkel!

Eleged van már abból, hogy alig hívnak állásinterjúra? Szeretnéd mielőbb megtalálni az új állásodat, amiben azzal foglalkozol, amivel szeretsz, és amiben anyagilag is megfelelően megbecsülnek? Csatlakozz a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programhoz, ahol minden tudást és támogatást a rendelkezésedre biztosítunk, hogy mielőbb elnyerd az új állásodat.

Kedves Álláskereső, illetve Kedves Munkavállaló!

Ezzel a kettős megszólítással kell kezdenem a levelemet. Ugyanis ez az üzenet nemcsak álláskeresőknek szól, hanem olyan munkavállalóknak is, akiknek van állásuk, de szeretnének váltani. Egy nagyszerű hírem van számodra, akármelyik csoportba is tartozol.

Én Baráth András elhelyezkedési tanácsadó vagyok, és immár több, mint 10 éve, hogy 2009-ben elindítottam a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy álláskeresőknek segítsek mielőbb új állást találni. Ezalatt a 10 esztendő alatt több ezer szakember nyerte el új állását a segítségünkkel, köztük diplomások és középfokú végzettséggel rendelkezők, vezetők és beosztottak, versenyszférában dolgozók és állami alkalmazottak.

Az évek során egyre csak bővítettük a szolgáltatásaink körét. Kezdetben még csak az önéletrajzírás terén segítettük az ügyfeleinket, aztán ez kiegészült az állásinterjúra való felkészítéssel, álláskeresési technikák tanításával és pályaorientációs tanácsadással is. Ám az ügyfeleinktől azt a visszajelzést kaptuk, hogy ennél is többre lenne szükség.

Hiszen mitől is szenved szinte minden álláskereső (és nagyon sok munkavállaló)?

Sok esetben attól, hogy nem tudja az álláskereséssel, vagy éppen a munkahelyváltással, kapcsolatos kérdéseit egy hozzáértő szakemberrel megbeszélni. Nem igaz?

Talán Te is érezted már úgy, hogy jó lenne valakivel átnézetni az önéletrajzodat. Vagy megbeszélni egy állásinterjúval kapcsolatos nehéz kérdést. Jó lenne tanácsot kérni a bérigény meghatározásához.

De a legtöbb álláskeresőnek nincs olyan HR-es tanácsadója, akihez a fenti témákban fordulhatna. Így viszont az egész álláskeresés egy magányos küzdelem. Küzdelem a felvételi bizottságok ellen… a bizonytalanság ellen… és a kiszolgáltatottság ellen.

Megtaláltuk a leghatékonyabb segítséget

Az elmúlt években rengeteget kísérleteztünk azon, hogy mi lehet az a tanácsadási forma, amiben megfelelő mélységben tudjuk támogatni az álláskeresőket, és az állásváltáson gondolkozó szakembereket. Illetve azokat, akik jó helyen vannak, de szeretnének előrelépni a ranglétrán (és fizetésben).

És az évek alatt rájöttünk, hogy az egyik leghatékonyabb tanulási forma a távoktatást ötvözi a személyes tanácsadással: folyamatos hozzáférést biztosít a tananyagokhoz, miközben lehetővé teszi, hogy egy képzett szakértő folyamatos útmutatása alapján haladj előre. És kérdezni is tudj tőle, ha kérdésed merülne fel. (Márpedig mindig felmerül egyedi kérdés.)

Ennek mintájára 2016. év elején indítottuk el a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programot, amihez azóta több, mint 2000 szakember csatlakozott.

Miben segít neked a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program?

Pillanatkép egy tantermi képzésünkről

Pillanatkép egy tantermi képzésünkről

1) Több mint 30 online videós tréning

Az Állásszerző Program gerincét az a 30 videós oktatóanyag képezi, amelyet Bartos Marianna HR vezető kolléganőmmel állítottunk össze. Minden egyes témában részletes tematikát állítottunk össze, és részben írott szövegben, nagyrészt videó-tréningek formájában lépésről-lépésre kidolgozott tananyagokat készítettünk el.

Így jött létre egy több mint 30 oktatóanyagból álló tudástár, ami hiánypótló segítséget nyújt minden álláskeresőnek. Illetve ahogy eddig is hangsúlyoztam, minden olyan szakembernek, aki jobban szeretne érvényesülni a munkahelyén. Ezek az online tanfolyamok egy zártkörű internetes felületen érhetőek el, ahol az álláskereséshez kapcsolódó szinte összes témát részletesen tanulmányozni tudod.

Íme néhány példa a tananyagok közül – a teljesség igénye nélkül:

 • Hogyan használd hatékonyan az internetes állásportálokat, és hogyan pályázz meg eredményesen álláshirdetéseket?
 • Hol és hogyan találhatod meg a rejtett állásokat? (Ez azért is kritikus, mert a betöltendő állások kb. 75-80%-a nem kerül meghirdetésre.)
 • Minden, amit a munkaerő-közvetítőkről és munkaerő-kölcsönzőkről tudnod kell a leggyorsabb elhelyezkedéshez.
 • Hogyan írj olyan meggyőző önéletrajzot és motivációs levelet, hogy többet hívjanak állásinterjúra?
 • Pályaorientáció, avagy hogyan találd meg azt a szakterületet, ahol a legkönnyebben eladhatod magad.
 • Hogyan érdemeld ki az előléptetést a meglévő munkahelyeden, illetve hogyan pályázz meg cégen belüli álláslehetőségeket?
 • Hogyan kérj több fizetést? – bizonyítottan eredményes bértárgyalási technikák álláskeresőknek és állásban lévő szakembereknek
 • Hogyan nyerhetsz el vezetői állásokat? Avagy hogyan haladj felfelé a vállalati ranglétrán – akár a meglévő munkahelyeden akár egy másik céghez pályázva?


Ezek a féltve őrzött oktatóanyagink, és azért roppant értékesek mert lépésről-lépésre kidolgozott útmutatót, bevált módszereket adnak ahhoz, hogy jó önéletrajzot írj, majd jól szerepelj az állásinterjún is. Az útmutatásaink szerint akár 2-3 hónapon belül megtalálhatod és elnyerheted a Neked való állást, és lényegesebben jobb bérfeltételeket alkudhatsz ki magadnak. De ez még nem minden!

2) Rendszeres internetes csoportos konzultációk

A Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program tagjainak havonta egyszer online csoportos konzultációkat szervezünk, ahol Te is felteheted az álláskereséssel kapcsolatos legfontosabb kérdéseidet, és ezeket ott helyben, élőben meg is válaszolom.

Ezeket a csoportos konzultációkat élő internetes videó-közvetítéssel tartjuk, ahol teljesen interaktív módon beszélhetsz meg egy-egy fontos témát velem.

Minden egyes csoportos konzultációra egy-egy 20-30 perces előadással is készül mintegy témaindítónak, ami után akár az előadás témájában, akár attól eltérő témában is felteheted a kérdésedet, és én ott helyben válaszolok rá. A csoportos konzultációk  felvételét utólag is elérhetővé tesszük, így akkor is fel tudod dolgozni, ha esetleg lemaradtál egy konzultációról.

3) Zártkörű online fórum klubtagoknak

Az élő, egész napos tantermi képzéseinken azt vettük észre, hogy az ügyfeleink egymástól is rengeteget tanulnak. Ez többféle síkon szokott megvalósulni.

A tréningjeinken gyakran vesznek részt közép-és felsővezetők, sőt személyzetis szakemberek is, akik rálátásukkal, bennfentes információkkal segítik a többi résztvevőt. Másrészt a résztvevők között megvalósuló tapasztalatcsere is nagy segítséget jelent. A legjobb csoportok a tréningek után is tartották a kapcsolatot a többi résztvevővel, megosztottak egymás között álláslehetőségeket, biztatták egymást.

Ezt a fajta támogató, egymást segítő magatartást intézményesítjük a programban résztvevőknek szóló zártkörű online fórummal, ahol a többi résztvevőtől és tőlem is szabadon kérdezhetsz. A fórumban hozzám intézett kérdésekre 24 órán belül válaszolok.

4)  4 db élő tantermi képzések (200.000 Ft értékben)
A KORONAVÍRUS HELYZET MIATT JELENLEG ÉLŐ, ONLINE TRÉNING!

A program részeként részt vehetsz két darab, egész napos interaktív tantermi tréningünkön. Az Önéletrajzírás és Álláskeresési Technikák tréningen együtt megírjuk az önéletrajzodat, amellyel sokkal több állásinterjúra fogsz bejutni. Az Állásinterjúra felkészítő és Bértárgyalás tréningen pedig az állásinterjúra és béralkura készítelek fel, hogy a személyes meghallgatásokon is még eredményesebben szerepelhess. A két tréning mellett még Pályaorientációs és Linkedin és Facebook használata képzést is tartunk. Minden hónapban tartunk élő tréninget (jelenleg online formában a koronavírus időszaka alatt), tehát rajtad múlik, hogy mikor és melyiken veszel részt, nincs időbeli megkötés, de havonta 1-en vehetsz részt.

5) Telefonos nyílt nap (min. 1 hónap tagság után)

Havonta egy alkalommal telefonos nyílt napot tartok, amikor a program résztvevőnek rendelkezésére állok telefonos villámkonzultációkon. Itt az egyéni és bizalmasabb kérdéseidet is meg tudjuk beszélni. Ezek ugyan rövidebb beszélgetések, de tapasztalatból tudom, hogy a legtöbb szakember esetében már 15-20 perces konzultáció is elegendő ahhoz, hogy egy fontos vagy sürgős kérdést meg tudjunk beszélni. A telefonos konzultáció min. 30 nap aktív tagság után elérhető, ennek oka, hogy így a tananyagok alapján már egy átírt önéletrajzról, ill. valóban egyedi kérdésekről, elakadásokról tudunk egyeztetni.

6) 15% kedvezmény személyes konzultációra

Ha pedig valaki még ezek mellett is úgy érzi, hogy részletesebb személyes tanácsadásra lenne szükség, például a pályaorientáció meghatározásában, vagy az önéletrajzának tökéletesítésében, akkor a program tagjaként a konzultáció árából 15% kedvezményre leszel jogosult. Ugyanakkor a személyes konzultációra nem feltétlenül van szükség, az Állásszerző Program már önmagában is olyan sokrétű támogatást tartalmaz, hogy a legtöbb ügyfelünknek ez elég is ahhoz, hogy megtalálják az új állásukat.

7) Excel kezdő és haladó tanfolyam

Ma már szinte minden pozícióban elengedhetetlen az Excel tudás, ezt talán te sem kérdőjelezed meg. Ha épp állást keresel, állásváltáson gondolkozol, de akár csak érzed, hogy fejleszteni kellene Excel tudásod, akkor erre is nyújt segítséget az Állásszerző Program. Az online tudástárunk kezdő szinten 15 videóval, haladó szinten 24 oktatóvideóval segít téged, hogy magabiztos Excel felhasználóvá válhass.

Ezeket a videók az Állásszerző Programban résztvevő ügyfeleink részére bármikor, korlátozás nélkül elérhetőek, akármennyiszer vissza is tudod nézni őket. Azt hiszem, hogy önmagában már ezért a két tanfolyamért érdemes csatlakoznod, hiszen egyenként minimum 30-30 ezer forint értékűek.

Szeretnék csatlakozni az Állásszerző Programhoz >>

Mit mondanak azok, akik az Állásszerző Program segítségével helyezkedtek el?

60 év körül munkanélkülivé válni és állást keresni nem egy egyszerű feladat. Ezért is csatlakoztam a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programhoz, ahol hihetetlen mennyiségű tudást lehet elsajátítani. Az online videókból rengeteget tanultam, átírtam az önéletrajzomat is, kiképeztem magam álláskeresésből. Ennek köszönhetően 61 évesen sikerült egy olyan állást elnyernem, ami mind szakmailag, mind anyagilag megfelel a tudásomnak és a tapasztalatomnak.

Machovics-Maria

Machovics Mária, Budapest

A rengeteg túlóra miatt döntöttem el, hogy munkahelyet váltok, és a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programtól ehhez nagyon sok segítséget kaptam. Az András útmutatásai által átírt önéletrajzommal sokkal több helyre hívtak be állásinterjúra, mint korábban. Az állásinterjúra felkészítő videóknak köszönhetően pedig az interjúkon is meggyőzően szerepeltem. Az új munkahelyemen remekülérzem magam, köszönöm szépen a sok segítséget!

Sipka László

Sipka László

Január második felében vettem részt a Gerilla Önéletrajzírás és Állásinterjú-felkészítő tréningen, Az átírt önéletrajzommal február 7-én pályáztam meg egy fejvadász által kiírt vezetői állást, és itt két napon belül be is hívtak állásinterjúra. Az interjúkat is a gerilla módszernek megfelelően építettem fel, ennek köszönhetően el is nyertem az állást. Így a Gerilla módszereknek (önéletrajz és állásinterjú) köszönhetően a lehetőség felbukkanásától számított két héten belül az előzőeknél sokkal jobb állást sikerült szereznem.

Rozsi Gábor

Rozsi Gábor

A Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program segítségével sikerült egy vezetői pozíciót találnom. A tananyagok és a munkátok rengeteget segítettek, az első interjún külön dicséretet kaptam a színvonalas pályázatomért. A bértárgyalásban is tényleg remekül tudtam hasznosítani az itt tanultakat. Azt hihették, “öreg róka” vagyok alkudozásban, holott csak András anyagai szerint haladtam. Valóban nagyon hálás vagyok mindazért, amit itt kaptam.

Koncz-Katalin

Dr. Koncz Katalin

Mennyibe kerül?

A Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programban elérhető szolgáltatások összértéke több, mint 290.000 Ft, de mi egy olyan árazást szerettünk volna létrehozni, ami mellett a program minden álláskereső számára elérhetővé válik. Ennek megfelelően az Állásszerző Program havidíjas rendszerben működik, és a program díja 11.990 Ft / hó.

Mit tartalmaz a tagsági díj?11.990 Ft / hó
Hozzáférés 30 online videós tudásanyaghoz.
Részvétel az élő, internetes csoportos konzultációkon.
Zártkörű online fórum a programban résztvevőknek.
Telefonos nyílt nap és villámkonzultáció.
15%-os kedvezmény a személyes tanácsadásra.
Ingyenes részvétel 4 élő tréningünkön.
Excel kezdő és haladó online videótanfolyam.

Regisztrálok az Állásszerző Programba >>

“Hogyan tudom kifizetni a tagsági díjat?”

A Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program havidíját bankkártyával tudod kifizetni. Ehhez a nemzetközi fizetési rendszereket működtető PayPal leányvállalatának, a Braintree szolgáltatását vesszük igénybe, tehát 100%-ig megbízható.

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk, hiszen egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a banknak. A tagságod időtartama alatt a tagdíjat a csoportos beszedési megbízáshoz hasonlóan havonta automatikusan terhelődik.

A tagsági díjat bankkártyával tudod kifizetni, és máris be tudsz lépni az Állásszerző Programba, hogy megismerd a gerilla álláskeresési stratégiákat. Annak érdekében, hogy csökkentsük a több száz fős tagság kezelésével járó adminisztrációs terheket, és a lehető legalacsonyabb tagsági díjat tudjuk számodra biztosítani, a tagságod során a havidíj automatikusan terhelődik a megadott bankkártyáról – a csoportos beszedési megbízáshoz hasonló elven.

A tagság határozatlan idejű, tehát NINCS minimum idő, NINCS hűségidő, NINCS hosszútávú elköteleződés! Addig maradsz tag, amíg a segítségünkre van szükséged. A tagságot bármikor egyszerűen lemondhatod a barathandras@gerillaoneletrajz.hu email címre küldött üzenettel.

A bankkártyás fizetés egy biztonságos nemzetközi bankkártyaelfogadó rendszerén keresztül történik, mi nem is férünk hozzá a bankkártya adatokhoz. A tagság nem egy naptári hónapra, hanem a belépéstől számított 30 napig tart.

Miért nem lehet átutalással fizetni?

Az átutalás vagy a csekkes fizetés a korábbi tapasztalataink szerint olyan mértékű adminisztrációval teheli a munkatársaimat (fizetések nyomon követése napi szinten, utalások beazonosításának nehézsége, klubtagság aktiválása egyénileg, egyéni belépési adatok kiküldése stb.), ami mellett már nem tudnánk ilyen alacsony díjért adni ezt a szolgáltatást.

A bankkártyás fizetés előnye, hogy a sikeres fizetést követően azonnal hozzáférsz az online tanfolyamokhoz, és él a tagságod. A zártkörű tréning központba szóló egyedi belépési kódodat és jelszavadat automatikus válaszüzenetben küldjük.

Mit tartalmaz tehát a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program?

Nézzük meg összefoglalva, hogy mit is tartalmaz az Állásszerző Program:

 • Hozzáférés az internetes Tréning Központ tanfolyamaihoz (jelenleg 30 tanfolyam elérhető, és a tanfolyamok listáját havonta bővítjük).
 • Részvétel a havonta egyszer megrendezésre kerülő élő, internetes csoportos konzultációkon, ahol a Baráth András élőben válaszol a kérdéseidre.
 • Belépés a kizárólag állásszerző program tagoknak szóló Zártkörű online fórumba, ahol a többi álláskereső, illetve szakember támogatására, valamint tapasztalatára is számíthatsz.
 • Telefonos nyílt nap havonta egyszer, ahol 15 perces villámkonzultáción beszélhetjük meg az álláskereséssel vagy karriered építésével kapcsolatos legfontosabb kérdéseidet.
 • Az Állásszerző Program tagjaként -15% kedvezménnyel jelentkezhetsz a kétórás egyéni konzultációra, ha egyénre szabott támogatást szeretnél kérni tőlem.
 • Ingyenesen részt vehetsz két élő, egyenként 50.000 Ft értékű tréningen (Önéletrajzírás és Állásinterjú-felkészítő Tréning)

Jól hangzik? Akkor kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, csatlakozz a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programhoz mindössze havi 11.990 Ft-ért, és találd meg az új állásodat a segítségünkkel sokkal gyorsabban, mintha egyedül próbálkoznál. 

Csatlakozz a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programhoz!

Kérlek töltsd ki a megrendelőlapot.

Legalább egy terméket rendelnie kell!

1. LÉPÉS: Személyes adatok

Kérlek add meg a vezetéknevedet!
Kérlek, add meg a keresztnevedet!
Kérlek, add meg az e-mailcímedet!
Kérlek, add meg telefonszámodat folyamatosan, kötőjelek nélkül
Kérlek, add meg a mobilszámodat!

2. LÉPÉS: Számlázási adatok

Kélek add meg a cégnevet
Kérlek add meg az irányítószámot!
Kérlek add meg a várost!
Kérlek add meg az utcát, házszámot!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
3. LÉPÉS: Fizetési információk

A bankkártya adataidat mi egyáltalán nem látjuk és nem is tároljuk. A fizetésért egy a Paypal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban van, erre a Paypal neve a garancia.

Kérlek add meg a bankkártya adataidat!

Fizetési információk

/

A bankkártyás fizetés egy nagy nemzetközi bankkártya-elfogadó rendszeren keresztül történik, és teljesen biztonságos. Mi nem kapjuk meg, és nem is tároljuk a bankkártya adataidat.

A megrendeléssel elfogadod az ÁSZF-ünket.

Hogyan tudsz regisztrálni?

 1. Töltsd ki a baloldali űrlapot,
 2. fizesd ki bankkártyával a díjat, és
 3. KÉSZ VAGY, már be is léphetsz az Állásszerző Programba!
bankcard-ikon

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük, és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataidat egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak.

padlock-ikon

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a Dropbox.

question-ikon

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire nem kaptál választ, akkor hívj minket munkaidőben a 06 20 779 3373-as telefonszámon, vagy írj nekünk e-mailt a barathandras@gerillaoneletrajz.hu címre, és örömmel segítünk neked.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankcard-front

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

bankcard-back

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Kérlek, töltsd ki a fenti űrlapot, majd kattints a “Csatlakozom az Állásszerző Programhoz” gombra minél előbb, hogy te is tagja lehess a közösségünknek! Remélem, még ma elkezdhetjük a közös munkát a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programban!

Amennyiben a regisztráció után 20 percen belül nem kapsz visszaigazoló e-mailt, akkor kérlek, küldj egy rövid üzenetet a telefonszámoddal a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre.

Ha bármi további kérdésed van a programmal kapcsolatban, hívj minket bátran telefonon is a +36 20 779 3373 mobilszámon. 

Baráti üdvözlettel:

Baráth András

önéletrajz-szakértő
elhelyezkedési tanácsadó