Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz 50% kedvezménnyel csatlakozni a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programhoz:

Csatlakozz a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programhoz!

Kérlek töltsd ki a megrendelőlapot.

Legalább egy terméket rendelnie kell!

1. LÉPÉS: Személyes adatok

Kérlek add meg a vezetéknevedet!
Kérlek, add meg a keresztnevedet!
Kérlek, add meg az e-mailcímedet!
Kérlek, add meg telefonszámodat folyamatosan, kötőjelek nélkül

2. LÉPÉS: Számlázási adatok

Kélek add meg a cégnevet
Kérlek add meg az irányítószámot!
Kérlek add meg a várost!
Kérlek add meg az utcát, házszámot!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
3. LÉPÉS: Fizetési információk

A bankkártya adataidat mi egyáltalán nem látjuk és nem is tároljuk. A fizetésért egy a Paypal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban van, erre a Paypal neve a garancia.

Kérlek add meg a bankkártya adataidat!

Fizetési információk

/

A bankkártyás fizetés egy nagy nemzetközi bankkártya-elfogadó rendszeren keresztül történik, és teljesen biztonságos. Mi nem kapjuk meg, és nem is tároljuk a bankkártya adataidat.

Teendőid

  1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot,
  2. Fizesd ki bankkártyával a 4.990 Forintos díjat, és
  3. KÉSZ VAGY, már be is léphetsz az Állásszerző Programba!

bankcard-ikon

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

padlock-ikon

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a GitHub.

question-ikon

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan hívj minket a 06 80 624 442-es ingyenes zöld számon munkaidőben, vagy írj nekünk e-mailt a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankcard-front

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

bankcard-back

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

A 4.990 Forintos havidíjat, csak bankkártyával tudod kifizetni. Ehhez a PayPal bankkártya elfogadó szolgáltatását vesszük igénybe, ami 100%-ig biztonságos. A bankkártya adataidat egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak.

Miért nem lehet banki átutalással fizetni? A banki átutalás a korábbi tapasztalataink szerint olyan mértékű adminisztrációval teheli a munkatársaimat (fizetések nyomon követése napi szinten, utalások beazonosításának nehézsége, klubtagság aktiválása egyénileg, egyéni belépési adatok kiküldése stb.), ami mellett nem tudnánk ezt az ajándék kipróbálási lehetőséget biztosítani.

Úgy döntöttünk, hogy az adminisztratív teendők helyett szeretnénk a szakmai munkára, a minél magasabb szintű szakmai támogatásra összepontosítani, ezért tettük le a voksunkat a bankkártyás fizetés mellett.

Ne várj tovább, töltsd ki a fenti űrlapot, majd kattints a “Csatlakozom az Állásszerző Programhoz” gombra minél előbb, hogy Te is már MA tagja lehess a közösségünknek!

Amennyiben megrendelés után 20 percen belül nem kapsz visszaigazoló e-mailt, akkor kérlek, küldj egy rövid üzenetet a telefonszámoddal a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre.

Remélem, még ma “találkozunk” a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programban!

Baráti üdvözlettel:
Baráth András
önéletrajz-szakértő, elhelyezkedési tanácsadó

SZERETNÉK CSATLAKOZNI AZ ÁLLÁSSZERZŐ PROGRAMHOZ >>