Gerilla állásszerző angol nyelvtanfolyam

Az első csoportok napokon belül indulnak. Ne maradj le!

Te is érzed, hogy megkopott az angolod? Amikor azt látod egy állásnál kiírva, hogy az elvárás tárgyalóképes angol írásban és szóban, azonnal zárod is be a hirdetést? Ha jön az állásinterjú, abban reménykedsz, hogy nem fognak angolul letesztelni?

Ennek nem kell így lennie. Válaszd a Gerilla Önéletrajz és WISE Business English nyelviskola közös tanfolyamát, ahol biztos, hogy könnyen és gyorsan sajátítod majd el a szükséges angol tudást, sőt a gerilla elhelyezkedési technikákat is és bátran válogathatsz majd a jobbnál-jobb állások közül.

Mit nyújtunk Neked?

 • általános és üzleti angol tanfolyamok
 • 3 hónapos turbo kurzusok
 • hétköznapi és akár hétvégi órák ( akár délelőtt, akár este)
 • 5 fős minicsoportok vagy 10 fős normál csoportok
 • önéletrajz írási és állásinterjús feladatok ( Gerilla módszerrel)
 • NEM unalmas, sablonos, hanem pörgős, izgalmas és hatékony tanulás
 • igényre szabott, specifikus, beszédcentrikus órák
 • csak külföldön tanult, tanári diplomával rendelkező tanárok

Tematika

A szintfelmérő után derül ki, hogy számodra az általános, vagy az üzleti angol tanfolyamot ajánljuk. Az alábbiakban szeretnék egy ízelítőt nyújtani Neked az üzleti angol tematikából. Az általános angol tanfolyamon kevesebb lesz az üzleti rész és több a nyelvtan, általános beszédfejlesztés.

1. Általános üzleti témák

 • bemutatkozás, általános munkahelyi témák feldolgozása
 • munkakörnyezet
 • kollégák, és vezetőség
 • vállalati struktúra
 • munkahelyi kihívások, smart célok

Fejlesztendő készségek: beszéd, élő szöveg hallgatás.

2. Karrier coaching

 • eddigi állásinterjún szerzett tapasztalatok megvitatása, pozitív és negatív élmények megosztása
 • tanácsadás egymás számára, hogy keress munkát, hogy fejleszd magad
 • mi a sikeres interjú titka

Ez csoportmunka és a bevezetője az interjú szimulációs résznek.

3. Állás interjú szimulációk

Válassz egy pozíciót, amire a jövőben szeretnél pályázni, vagy akár „a te álom munkádat” és arra fogsz jelentkezni. Ennek az állásinterjúját játsszuk el.

4. Állásinterjúk kielemzése

A szimulációk során szerzett tapasztalatok megosztása, gyakori kérdések megvitatása, ideális és rossz válaszok kielemzése. Kisfilmek kielemzése angol és tartalom szempontjából is.

5-6. Önéletrajz és motivációs levél írás

Hozd el a magyar önéletrajzodat és motivációs leveledet és azt átültetjük angolra. CVk elemzése a gerillás módszertan alapján. AJÁNDÉK angol önéletrajz minták.

7. Értékesítési feladatok (sales pitch, elevator pitch)

Egy noname termék brandingje, név, logó, szlogen, honlap megtervezése, reklám kampány megtervezése, és annak bemutatása prezentáció formájában.

A Te 2 perces beszéded, amiben benne van, hogy egy adott területen miért Te vagy a céged, terméked a legjobb.

8. Esettanulmányok, projektek, marketing

Egy cég vagy egy termék, szolgáltatás hanyatlásának kielemzése, okok feltárása, javaslatok, remarketing, javaslatok prezentálása

9. Üzleti levelezés

Szituációs feladatok

 • panaszlevél
 • ajánlatkérés
 • logisztikai levél
 • érdeklődés

10. Üzleti telefonálás

 • különböző akcentusokra épülő hallgatási feladatok
 • telefonos szituációk, konferenciahívások
 • memo írás

11. Konferenciák, megbeszélések, viták

Udvariassági fordulatok, pro és kontra.

12. Konfliktus kezelés

Tiszta és erőszakmentes kommunikáció, szókincsfejlesztés, kommunikációs stratégiák fejlesztése,

13. Tanultak összegzése, ki mit visz magával, social networking, kontakt cserélés, hogy tudatosan tudjátok egymást segíteni a jövőben, egymást beajánlani.

A tanfolyamon sokkal többet kapsz, mint sima angol tudást. Bátorságot, önbizalmat kapsz mind az álláskereséshez, mind az angol szerepléshez.


“Angolul tudni annyi, mint ablakot nyitni a világra.”

“A Wise közösség megalapításának célja az volt, hogy betöltsük annak a háromszögnek a közepén tátongó űrt, melyet a nyelviskolák elavult oktatási rendszere, a hiányosságokkal küzdő közoktatás, és a felületes tudással rendelkező magántanárok alkotnak. Azok számára nyújtunk segítő kezet, akik használható tudásra szeretnének szert tenni, élvezhető és értékes időt töltve óráinkon. ”

Gyulai Éva
Wise Business English nyelviskola alapítója

“Hisszük, hogy sokkal több van benned, mint gondolod. Hogy a tudásod sokkal értékesebb és élőbb, mint hinnéd, csak meg kell tanulnod magabiztosan használni. Hisszük és tudjuk, hogy gátaid feloldhatóak, szókincsed villámgyorsan fejleszthető, sikered pedig a magadba vetett hitedben rejlik. Ezen hitünk és a mögöttünk álló több éves tapasztalat a tematikánk és ars poeticánk ihletője is.”

A nyelviskola ügyfelei mondták

“A Wise-nak köszönhetem életem eddigi két legjobb angoltanárát. Mind a ketten kivételes és különleges személyiségek, akik rengeteget láttak a világból és akik mellett minden óra sokkal inkább egy élmény volt, mint sima angoloktatás. Változatos témákkal és feladatokkal készültek minden alkalomra, és a beszédközpontú óráknak köszönhetően egyre jobban eltűnt belőlem a megszólalás miatti félelem.”

Kriston-Simon Szilvia, Marketing Expert

“Különösen kedvelem, hogy a tanárok fiatalok, más módszertannal tanítanak, mint egy megszokott, hagyományos angolórán.”

Sipos Tamás, Magyar Telecom Nyrt.

“A cég részéről rugalmas hozzáállás tapasztalható, munkatársaink szívesen látogatják az órákat, és mindegyikük gyors fejlődésről számol be. Az angolórákat nem kötelező nyűgként élik meg, amely hozzájárult a kezdeti szorongások oldásához.”

PEX Automotive Kft, Tóth János, CFO

Mennyibe kerül?

Amiben biztos lehetsz, hogy tőlünk magabiztos alapokon nyugvó tudást kapsz majd.

Ehhez minimum 3 hónapos intenzív tanulásra van szükség, nem is érdemes ennél rövidebb időben gondolkodni, mert az nem lesz valós, elmélyült tudás.  Természetesen a három hónap leteltével is érdemes maradni, még magabiztosabb tudásra szert tenni, de ennél rövidebb időre nem érdemes.

Ez a tanfolyam nem csak az állásinterjún segít magabiztosan szerepelni, hanem az elnyert állásban is, mert a munkahelyi angolt tanítjuk meg.

És nem utolsó sorban egy hamar megtérülő befektetés. Két okból is: egyrészt azt látjuk, hogy nagyon sok helyen kérik a jelöltektől az angolt, és ha az nem megy, akkor alapból kizárják a felvételi folyamatból. Másrészt, ha valaki egy adott pozícióban beszél angolul, akkor az a tapasztalatunk, hogy minimum nettó 50-100e Ft-tal többet kaphat havi fizetésben.

Ahogy mondtam két csoportban gondolkozunk:

Mini csoport, max. 5 fő és normál csoport kb. 10 fő

Mind a két esetben 3 hónapos heti 2×2 órás tanfolyamban gondolkozunk, mert a tapasztalataink alapján ez a leghatékonyabb.

Mini csoport: 149.700Ft / három hónap heti 2×2 45perces óra

Normál csoport: 89.700Ft / három hónap heti 2×2 45 perces óra

Azt már Neked kell eldöntened, hogy Te melyik csoportban tudsz jobban teljesíteni. Részletfizetésre is van lehetőség, erről kérlek érdeklődj a szintfelmérő kitöltése után a +36-30-272-04-20-as telefonszámon.

Ahogy már mondtuk, lesznek csoportok hétköznap és hétvégén is. Reggel és estefelé, munka után is. Ahhoz, hogy lássuk a csoportbeosztást nagyon fontos, hogy fel tudjuk mérni a tudásszintedet és a preferenciáidat.

FONTOS! Az első csoportok már napokon belül indulnak! Ha szeretnél csatlakozni, ne habozz, hanem töltsd ki a szintfelmérőt, vagy hívd a +36-30-272-04-20-as számot és érdeklődj a Gerilla Állászerző angol tanfolyam részleteiről!

A nyelvtanfolyam helyszíne: 1096 Budapest Vendel utca 11. szám, 3. emelet, Wise Business English nyelviskola.

Kérlek, hogy alábbi formot kitöltve ( név, e-mailcím, telefonszám) jelezd felénk, hogy érdekel a tanfolyam és kéred a szintfelmérőt. Ez még téged semmire nem kötelez, de több információhoz juthatsz, akár a saját tudásodat, akár az angol tanfolyamot illetően. Viszont kérlek, csak akkor töltsd ki a lenti jelentkezési lapot, ha komolyak a szándékaid az angol nyelvtudásod fejlesztését illetően, hogy fölöslegesen ne raboljuk egymás idejét.

A jelentkezési lap kitöltése után küldöm a linket, ahol a szintfelmérőt ki tudod tölteni. Ez a teszt már a nyelviskola weboldalán lesz, ezen ne lepődj meg. Ne ijedj meg, ha nehéznek érzed a felmérőt, kérlek mindenképpen menj végig rajta. A szintfelmérő után pedig szintén a nyelviskola munkatársa fogja felvenni veled a kapcsolatot, és hogy kiértékeljétek a teszt eredményét, és megbeszéljétek, melyik csoportban érdemes elkezdened a tanfolyamot.

Érdekel az angol tanfolyam, kérem a szintfelmérőt

Kérlek add meg a nevedet
Kérlek add meg a nevedet
Kérlek, add meg az emailcímedet
Kérlek add meg a telefonszámodat
Kérlek add meg mikor szeretnél játni
Kérlek add meg a megfelelő választ
Kérlek válaszd ki a megfelelőt

Ha bármi kérdésed van keress minket bátran a nyelviskola  +36-30-272-04-20-as, vagy a Gerilla Önéletrajz Műhely 80- 624-442-es telefonszámán.

Várunk szeretettel:
Gyulai Éva és Baráth András