Az 5 legütősebb Gerilla Önéletrajz minta
hamarosan elérhető

Most már hagyomány a Gerillánál, hogy minden évben egyszer, mindössze néhány napig elérhetővé teszem öt sikeresen elhelyezkedő ügyfelem pályázatát. Ők azok a Gerilla Karrierklub tagok, akik a jól megírt önéletrajzuknak köszönhetően nyerték el új állásukat.

Tehát

  • VALÓDI ÁLLÁSKERESŐK
  • BIZONYÍTOTTAN MŰKÖDŐ
  • ÁLLÁSSZERZŐ ÖNÉLETRAJZAI

Komoly titkokat árulok el a Gerilla önéletrajzról? Igen!
Vállalom a kockázatot? Igen!

5+1 ok, amiért megteszem ezt a gesztust:

1) Mert úgy gondolom, hogy az öt ügyfelem jól megírt és bevált Gerilla önéletrajz-mintája neked is sokat segíthet az álláskeresésben.

2) Mert sokan félreértik az önéletrajz fogalmát és gyakorlatilag a teljes életrajzukat teszik közzé, de nem erre van szükség. Ezért szeretnék neked néhány bevált példát mutatni.

3) Mert egy jól megírt önéletrajz nemcsak akkor segíthet neked, ha jelenleg aktívan állást keresel, hanem akkor is, ha cégen belül szeretnél egy új lehetőséget megpályázni.

4) Mert egy ütős önéletrajzzal kitűnhetsz az állásra pályázók közül, és sokkal könnyebben juthatsz be az állásinterjúra.

5) Mert az interneten elérhető sablon-önéletrajzok elavultak, hatástalanok, és úgy gondolom, Te is sokat profitálhatnál egy versenyképes önéletrajz-mintából.

+1, És mert tudom, hogy a mai munkaerő-piaci helyzetben a legtöbb álláskeresőnek még mindig az a legfőbb problémája, hogy a nem jól megírt önéletrajzuk miatt alig hívják őket állásinterjúra.

Hogyan lehet igényelni az önéletrajzokat?

Az 5 sikeres önéletrajzot a jövő héten teszem elérhetővé. A dokumentumokat egy internetes űrlapon fogod tudni igényelni, és a fájlokat az igénylést követően a munkatársaim küldik majd el jelszóval védve, egy névre szóló levélben.

Mennyi ideig lesz elérhető?

Az 5 ügyfelem sikeres önéletrajza és motivációs levele csak korlátozott ideig lesz elérhető, tehát a jövő héten érdemes lesz sietned a regisztrációval.

Bárki hozzájuthat a mintákhoz?

A letöltésnek egy névleges, mindössze párszáz forintos adminisztrációs díja lesz. Ez az ára annak, hogy tényleg csak az jusson hozzá az önéletrajzokhoz, akinek valóban szüksége van rá. Hiszen ha mindenki számára szabadon elérhető lenne, akkor elveszne a Gerilla önéletrajz egyedisége, és számodra sem lenne olyan értékes.

Hamarosan jövök az újabb részletekkel, figyeld a Gerilla Facebook oldalát!

Barát(h)i üdvözlettel,
Baráth András
okleveles önéletrajz-szakértő
elhelyezkedési tanácsadó