Baráth András

Gerilla
Önéletrajz Módszerek

Így többszörözd meg az állásinterjú meghívásaid számát!

“Egy magyar tulajdonban lévő középvállalkozásnál sikerült egy ragyogó állást kapnom úgy, hogy minden bejött, amiket olvastam a könyvedben és a leveleidben. Jó volt megtapasztalni, hogy magabiztosabb lettem, és sokkal több szempontot is tisztábban láthattam általa, mintha csak a sajátomra fókuszáltam volna.” -
Wanger Angéla

10 év

karrier-tanácsadói tapasztalat

14.098

elégedett ügyfél

141.​225

hírlevél olvasó

59.​381

Facebook követő

Kinek szól a könyv?


Állást keresel vagy munkahelyet váltanál? A Gerilla Önéletrajz Módszerek könyv garantáltan segít neked, hogy az átlagos időnél jóval hamarabb megtaláld az új állásodat. Kik használták már sikerrel az elmúlt években a Gerilla Önéletrajz Módszertant?

45-50 év feletti álláskeresők

Elmúltál már 45 éves, úgy érzed, hogy a korod miatt nem hívnak be állásinterjúra? Mutatok egy bevált módszert, amivel életkortól függetlenül elnyerheted a megpályázott állást.

Tapasztalt szakemberek, közép- és felsővezetők

A módszereimet a nagyobb tapasztalattal rendelkező szakemberek és vezetői pozícióra pályázók is sikerrel alkalmazták az elmúlt években. Biztos lehetsz benne, hogy még Neked is fogok tudni újat mondani.

​Középfokú végzettséggel rendelkezők, és irodai állásokra pályázók

Ne aggódj, a Gerilla Önéletrajz Módszertan nem csak top-menedzsereknek szól. Középfokú végzettséggel vagy általánosabb irodai állásokra pályázók is nagy sikerrel használták a gerilla technikákat.

Közszférában dolgozók

Váltanál, de úgy érzed a közszolgálati tapasztalatod hátrány? A könyvből megtudod, hogyan írd meg úgy az önéletrajzodat, hogy könnyen és hamar találj állást Te is.

Pályakezdők és friss diplomások

Pályáznál, de még nincs sok szakmai tapasztalatod, és nem tudod mit írjál az önéletrajzodba, motivációs leveledbe? Bemutatom, hogyan fordítsd a helyzetedet a hasznodra.

​Állást kereső kismamák

GYES-ről szeretnél visszatérni a munka világába, de úgy érzed, kisgyermeked miatt nehezebb helyzetben vagy? Megmutatom, hogyan kezeld ezt az önéletrajzodban, hogy biztosan behívjanak interjúra!

Úgy érzed, hogy nem olyan állásban dolgozol, amelyet megérdemelnél? Azt tapasztalod, hogy nehezebben megy az álláskeresés,
és alig hívnak be állásinterjúra? Szeretnél egy olyan munkát, amit szeretsz csinálni, és amiben anyagilag és erkölcsileg is megbecsülnek?

Törd át a korlátaidat, és merj változtatni! A könyvben megmutatom Neked, hogyan találd meg, és nyerd el könnyedén az új állásodat
kevesebb, mint 3 hónap alatt! Ismered meg a Gerilla Önéletrajz Módszertant, ami valóban működik.

Miben segít neked a Gerilla Önéletrajz könyv?


Valóban működő és bizonyítottan hatásos gyakorlati példákat, és részletes útmutatást kapsz ahhoz, hogy olyan ütős önéletrajzot, motivációs levelet készíts el, amivel megtöbbszörözheted az állásinterjú meghívásaid számát. Néhány konkrét példa, hogy mi vár Rád:

​Gyorsabban találsz állást

Az ügyfeleim jelentős része annyira fel tudja pörgetni az álláskeresését, hogy végül nemcsak egy, hanem kettő vagy három ajánlatot is kapnak, amelyek közül aztán ők választhatnak.

​Hogyan érj el magasabb fizetést

Megmutatom mit csinálj, mire figyelj, ha a fizetési igényedet is meg kell jelölni az önéletrajzban és megtanítalak, hogyan kapj magasabb fizetést.

​Ki fogsz tűnni a tömegből

A Gerilla Önéletrajz Módszerrel megírt önéletrajzoddal ki fogsz tűnni akár több száz jelentkező közül.

​Megnövekszik az önbizalmad

Segítek felfedezni az értékeidet, illetve kiemelni ezt az önéletrajzodban. Ezáltal Te is magabiztosabb leszel az álláskeresésben.

​Mutasd meg, hogy különleges vagy!

A könyvben bemutatok néhány technikát, amivel bebizonyíthatod az alkalmasságodat és a leendő munkáltató szemében egy különleges értéket képviselő szakemberré válhass!

​Hogyan fordíts hasznodra a képzettségedet

Túlképzettnek érzed magad? Megmutatom a lehetőségeidet, hogyan kezelheted sikeresen ezt a helyzetet.

​Miről írj az önéletrajzodban

Elmondom, miről írj feltétlenül az önéletrajzodban, motivációs levedben, és hogyan érheted el, hogy hiteles és hihető legyen az önéletrajzod.

​Miről NE írj az önéletrajzodban

Megmutatom, mi az a 7 ‘halálos’ dolog, amit ki kell hagynod az önéletrajzodból. Egyet már most elmondok: az egyik, hogy miért hagytál ott egy céget.

​Előre megírt önéletrajz minták kinyomtatva

26 önéletrajz mintát kapsz, amit sikeres pályázatok alapján készítettünk el. Többféle állásra beadott önéletrajzok, amik nagy segítségedre lesznek.

​Hogyan írj ütős motivációs levelet

26 ütős, szerkeszthető motivációs levél mintával segítek, hogy garantáltan kitűnj a pályázók tömegéből.

Az önéletrajzod és a motivációs leveled összeállítása után jöhet az állásvadászat. Ebben sem hagylak magadra, 101 álláskeresési stratégiát mutatok neked, amivel:

​Új álláskeresési technikákat vethetsz be

Feltárom neked azokat a szokatlanul eredményes álláskeresési technikákat, amelyekkel rekord idő alatt helyezkedhetsz el.

​Megtalálod a rejtett állásokat

Amint megismered a gerilla álláskeresési technikákat, soha nem fogsz arra panaszkodni, hogy “nincs elég állás, amit megpályázhatnék”.

Megismerheted az állás fizetési lehetőségeit

Elárulom melyek azok a technikák, amellyel meglehetősen pontos fizetési információt szerezhetsz a megpályázandó állással kapcsolatban.

​Megtanulod az álláskínáló oldalak helyes használatát

Meg fogsz döbbenni ha elolvasod, hogy az állásportálokat milyen kulcsfontosságú feladatra kellene használnod (és nem a pályázásról beszélek). A sikeres álláskeresést ezzel kell kezdened.

​“Nem tudok elég hálás lenni Neked azért, hogy a módszereddel sikerült végre állást találnom a mostani helyen kapott fizetésem duplájáért, és közelebb a városközponthoz. A Gerilla Önéletrajz Módszerek könyv mellé kapott bónusz kísérőlevelek közül választottam egyet, amit átfogalmaztam. Valószínűleg ez volt a siker kulcsa.”
Kecskés Ildikó

Mit tartalmaz?


Gerilla Önéletrajz Módszerek könyv

A 280 oldalas könyv segítséget nyújt abban, hogyan legyen versenyképes az önéletrajzod. Ha alkalmazod a könyvben szereplő módszereket, többször és gyorsabban hívnak be állásinterjúra, és az átlagnál hamarabb, 2-3 hónap alatt tudsz majd elhelyezkedni.

​101 Gerilla Álláskeresési Stratégia

Az álláskeresés nem csak az állásportálokon meghirdetett állásokra való pályázást jelenti. Sőt, messze nem ez a leghatékonyabb. A könyvből megtudod milyen módszerekkel találhatod meg mielőbb a szakterületedhez, tapasztalatodhoz és lakóhelyedhez passzoló állásokat.

26-26 db önéletrajz- és motivációs levél minta

A könyv mellé kapsz 26 db önéletrajz mintát, és 26 db motivációs levél mintát kinyomtatva, hogy gyorsabban, könnyebben tudd összeállítani a saját pályázatodat. Csak olvasd el, majd írd meg ezek alapján a saját önéletrajzodat és motivációs leveledet! Soha nem volt, és nem is lesz könnyebb profi önéletrajzot írni.

​“Hogyan kérj több fizetést?” c. tudásanyag

A “Hogyan kérj több fizetést?” c. tudásanyag valójában egy online videótréning, melynek keretében videón mutatom be és magyarázom el az egyes bértárgyalási technikákat. Mellé ajándékba adom külön a Hogyan kérj több fizetést 20 oldalas jegyzetet pdf formátumban, hogy írásban is át tudd tanulmányozni ezeket a stratégiákat. Ez az anyag tartalmazza azokat a fizetési statisztikákat, amiket a személyes konzultációk során is használunk a Gerilla Önéletrajz Műhelyben.

Ha most rendeled meg a könyveket, abban az esetben a szállítási díj 0 FT!

Unod már, hogy nem vesznek fel olyan állásokra, amire tudod, hogy alkalmas lennél?

Változtass ezen, itt az ideje, hogy megtedd az első lépést, rendeld meg a saját példányod!

Olvasói vélemények


A leginspirálóbb visszajelzések sikeresen elhelyezkedő ügyfeleimtől

“Hazaköltöztem a párommal Angliából és még onnan rendeltük meg a különböző könyveidet és füzeteidet, amik segítettek nekünk már akkor előre készülni az itthoni álláskeresésre. Hálásak vagyunk Neked a sok ötletért, tanácsért és buzdításért amiket a könyveidben sugároztál felénk. Büszkén mondhatom, másfél hónap alatt mindketten elhelyezkedtünk!”

​Szilbert Barbara, Aszód

“A rekord az enyém! Előző munkahelyemre nem tudtam visszamenni, így GYED-ről visszatérvén egy minden kritériumnak megfelelő állást sikerült megpályáznom és elnyernem a Gerilla Módszerekkel úgy, hogy két gyermekem van! Az önéletrajzom elküldése után egy héttel behívtak, és az interjút követően én voltam abba a helyzetben, hogy döntsek, elfogadom-e a kínált pozíciót! KÖSZÖNÖM!”

Kollár Eszter, Budapest

​“Az önéletrajz és kísérőlevél írásra, valamint a személyes interjúkra vonatkozó tippjeid megfogadása és alkalmazása után végül is 3 állás közül választhattam. A tanácsaid segítségével sikerült elhelyezkednem. Köszönöm az eddigi iránymutatást!”

József Ákos

“56 évesen a Gerilla Önéletrajz Módszerek segítségével 2 hónap alatt sikerült állást találnom úgy, hogy közben hármat vissza kellett mondanom, mert szinte minden hova behívtak interjúra.”

Novák Mária

A szerzőről


Baráth András

karrier-tanácsadó,
okleveles önéletrajz-szakértő

linkBaráth András álmodta meg és hozta létre 2009-ben, immár 10 éve a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott, bizonyítottan működő Gerilla módszerek segítségével könyvek, tantermi képzések, személyes tanácsadások és távoktatás keretében.

András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Akkreditált Professzionális Önéletrajzíró képesítéssel rendelkezik, így ezzel az első és egyetlen minősített önéletrajz-szakértő Magyarországon.

Rendszeresen meghívott előadója a HVG Állásbörzéknek, valamint egyetemi karrier napoknak. Önéletrajzírás, álláskeresés és karrier tanácsai számos országos médiumban jelentek már meg (például: RTL Klub, Kossuth Rádió, HVG, Heti Válasz).

Sajtómegjelenések


Baráth András szakértőt rendszeresen kérdezik az országos médiában önéletrajzírási- és karrier témákban:

“Hiszek abban, hogy minden ember értékes. Hiszek abban, hogy mindenki megtalálhatja azt a hivatást, amiben örömét leli,
és amiben anyagilag és erkölcsileg is megbecsülik. Ezért dolgozom!”
Baráth András

Videók


Könyvajánló, visszajelzések, hasznos önéletrajz tippek

​Részletes könyvbemutató

Hogyan fog segíteni neked a Gerilla módszertan a a gyors elhelyezkedésben? Ebben a rövid videóban erről beszélek részletesen.

​Ügyfeleim mondták

Nézd meg, mit mondanak sikeresen elhelyezkedő ügyfeleim!

​Hogyan nézzen ki az önéletrajzod?

Hogyan fog segíteni neked a Gerilla módszertan a a gyors elhelyezkedésben? Ebben a rövid videóban erről beszélek részletesen.

​Tiltott szavak az önéletrajzban!

Milyen szavakat biztos, hogy Ne írj be az önéletrajzodba? Tudd meg a velem készült interjúból!

Kérlek, hogy töltsd ki a megrendelőlapot!


Kérlek, töltsd ki az alábbi adatlapot, hogy mielőbb elkezd tudni használni azokat a kevesek által ismert álláskeresési technikákat, amelyek segítségével gyorsabban találhatsz állást!

Megrendelés

Kérlek, töltsd ki az alábbi adatlapot, hogy mielőbb elkezd tudni használni azokat a kevesek által ismert álláskeresési technikákat, amelyek segítségével gyorsabban találhatsz állást!

19.990 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Szállítási és fizetési mód
Adja meg a szállítási módot!
Bruttó végösszeg:
19990 Ft
Simple info

1. LÉPÉS: Személyes adatok

Kérlek, hogy add meg vezetékneved!
Kérlek, add meg a keresztnevedet is!
Kérlek, hogy add meg az emailcímed!
Kérlek, hogy add meg a mobilszámod!

2. LÉPÉS: Postázási/számlázási adatok

Ha a számlázási cím eltér a postázási címedtől, akkor vedd ki a pipát a lenti dobozból, és utána megadhatod a számlázási címedet is.
Kérlek, hogy add meg a postázási városod!
Kérlek, hogy add meg a postázási irányítószámod!
Kérlek, hogy add meg a postázási utcát és házszámot!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Ha olyan helyekre pályázol, ahol angol pályázatot is kérnek Tőled, akkor ez a pár minta nagyon hasznos kiindulópont lesz számodra.

Pipáld be a fenti négyzetet, ha kéred ezt az egyszeri ajánlatot is.

2.990 Ft
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérlek csak egyszer kattints a "Megrendelem" gombra és várj, amíg elmentjük a rendelésedet! A kék, "Megrendelem" gombra kattintással elfogadod az ÁSZF-ünket és tudomásul veszed az Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Hogyan tudod megrendelni?

1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot,
2. fizesd ki bankkártyával a díjat vagy válaszd az átutalásos fizetést, és
3. KÉSZ IS VAGY!

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük, és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataidat egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak.

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos OTP Simple Pay felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a OTP Simple-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire nem kaptál választ, akkor hívj minket munkaidőben a 06-20-779-3373-es számon, vagy írj nekünk e-mailt a barathandras@gerillaoneletrajz.hu címre, és örömmel segítünk neked.

Pénz-visszafizetési garancia


A Gerilla Önéletrajz Módszerek könyv segítségével sok-sok ügyfelem talált már állást, és tudom, hogy működik.

Ha Te mégis úgy érzed, nem tetszik a könyv, nem azt kaptad, amit vártál, akkor semmi gond. Egyszerűen küldd vissza a kézhezvételtől számított 30 napon belül, és visszatérítem a teljes vételárat.

Kérdésed van?


Ha bármilyen kérdésed felmerülne, keress minket bátran az alábbi elérhetőségeken:

Telefon

Ügyfélszolgálat:
06-20-779-3373

Levél

Levelet a barathandras@gerillaoneletrajz.hu
e-mailcímre írhatsz.

Facebook

Csatlakozz a Facebook oldalunkhoz és kövesd itt is tippjeinket!

© Copyright 2019 minden jog fenntartva | Gerilla Önéletrajz Műhely
Sikergarancia Kft. | Telefonszám: 06-20-779-3373 | Email: barathandras@gerillaoneletrajz.hu