Jó lesz az önéletrajzod, jól fogsz szerepelni az állásinterjún, már csak valahogy több fizut kellene kialkudni nem igaz?

A “Hogyan kérj több fizetést” c. oktatóanyagot akkor neked írtam

A könyvek mellé most csak 3990 Ft-ért kérd el a bértárgyalásra felkészítő extra hasznos, videós minitréninget is, aminek a segítségével Te is évente több százezer (vagy akár egymillió) forinttal több fizetést vihetsz haza!

Változtatni szeretnél a béreden?

Jó helyen jársz, mert ha még nem ismered, akkor fel szeretnék Neked ajánlani egy különleges és értékes oktatóanyagomat az új Gerilla Állásinterjú Módszerek mellé. Egy olyan értékes tudásanyagot, ami eddig csak az ügyfeleim legszűkebb körének volt elérhető és amely “anyagiakban” tudja segíteni az állásinterjún való szereplésed. A “Hogyan kérj több fizetést” c. oktatóanyag álláskeresőknek és állásban lévőknek is ajánlom. És hogy miért is olyan fontos ez az oktatóanyag?

Azért, mert azt látom, hogy a legtöbb álláskereső nem ismeri és nem használja még az alap bértárgyalási technikákat sem. Pedig egy átgondolt stratégiával könnyedén érhetnél el 8-10 vagy akár 15 százalékkal magasabb fizetést, ami éves szinten több százezres vagy akár milliós plusz jövedelmet jelenthet a számodra. De ez még nem minden…

Mert ugye nemcsak az alapfizetésről van szó, hanem tucatnyi béren kívüli juttatási formáról is, amivel a fizetés kiegészülhet (pl. bónusz, utazási támogatás, étkezési jegy, benzinpénz… csak hogy néhányat említsek.)

Bennfentes bértárgyalási stratégiák

Talán tudod rólam, hogy főállású önéletrajz-szakértőként és elhelyezkedési tanácsadóként dolgozom. Az elmúlt években több, mint 2000 álláskeresőnek segítettem már elhelyezkedni.

Ez idő alatt több ügyfelemet is kifejezetten a bértárgyalásra, valamint a fizetésemelésről szóló tárgyalásra készítettem fel, így biztos lehetsz benne, hogy kipróbált, és a gyakorlatban is bevált technikákat tanulhatsz tőlem.

De nem csak az én tudásomat és tapasztalatomat kapod meg ebben az útmutatóban.

Az anyag összeállításában közreműködött Bartos Marianna kolléganőm is, aki több, mint tíz évig dolgozott HR igazgatóként nagy nevű multinacionális vállalatoknál. Szóval az anyagban igazi bennfentes információkra is számíthatsz.

Ezekkel a technikákkal nemcsak álláskeresőként érhetsz el magasabb fizetést a bértárgyaláson, hanem meglévő állásodban is sikerrel harcolhatsz ki több fizetést magadnak.

Így alkudhatsz ki magasabb összeget álláskeresőként vagy akár meglévő állásodban is

Szomorúan látom, hogy a legtöbb álláskereső az álláskeresés hevében a bértárgyalásra már nem igazán készül fel. Így pedig évi több százezer forint plusz jövedelemtől esnek el, mert nincsenek tisztában azzal, hogy milyen lehetőségeik vannak a bértárgyalás során.

Ha úgy érzed, hogy Te is bizonytalan vagy a fizetésről szóló helyzetekben, akkor megnyugtatlak: ez nem a Te hibád! Hiszen senki nem készített fel a bértárgyalás folyamatára, és alig van olyan forrás, ahol gyakorlati információkat olvashatnál ebben a témában.

Pedig azt tapasztalom, hogy azok a szakemberek, akik ismerik a legalapvetőbb bértárgyalási stratégiákat, könnyedén érnek el 10, 15 vagy akár 20%-kal több fizetést.

Ezeket a bértárgyalási stratégiákat szeretném most elérhetővé tenni a számodra.

A “Hogyan kérj több fizetést” tudásanyagból megtudhatod, hogy:

 • Mi az a pofonegyszerű trükk, amivel áthidalhatod az önéletrajzodban a fizetési igényre vonatkozó kérdéseket?
 • Melyik az a három tárgyalástechnikai módszer, amit célszerű a béralku során használnod?
 • Ki mondja először az összeget: Te vagy a munkáltató? (A válasz talán meglepő, de szinte mindig ez a legjobb megoldás.)
 • A nettó vagy a bruttó bérről érdemes tárgyalni? (Csak ez az egyetlen pont hozhat havi több tízezer forint pluszt sok álláskeresőnek.)
 • Milyen forrásokból derítheted ki, hogy egyáltalán milyen sávban mozognak a fizetések azon a területen, ahová pályázni szeretnél?
 • Mi az a 3 szarvashiba, amit mindenképpen el kellene kerülnöd a béralku során?
 • Mire kell mindenképpen kitérned, amikor a bónuszról egyeztetsz a munkáltatóval?
 • Hogyan tudsz az aktuális munkahelyeden magasabb fizetést elérni? (Nem csak álláskeresőként, hanem meglévő munkahellyel rendelkező szakemberként is lehetőséged van magasabb fizetést kiharcolni.)

Szeretnéd ezt a Bértárgyalás útmutatót ajándékba? Akkor klikk ide>>

Hogy lehet Tiéd a bértárgyalásra felkészítő oktatóanyag?

A “Hogyan kérj több fizetést?” c. tudásanyag valójában egy online videótréning, melynek keretében videón mutatom be és magyarázom el az egyes bértárgyalási technikákat.

Mellé ajándékba adom külön a Hogyan kérj több fizetést 20 oldalas jegyzetet pdf formátumban, hogy írásban is át tudd tanulmányozni ezeket a stratégiákat. Ez az anyag tartalmazza azokat a fizetési statisztikákat, amiket a személyes konzultációk során is használunk a Gerilla Önéletrajz Műhelyben.

Könnyedén elkérhetnék ezért az anyagért akár több tízezer forintot, mert Te is meg fogod látni, hogy ezekkel a bevált technikákkal valóban több százezer forint plusz pénzre tehetsz majd szert.

És most ez a hasznos tudásanyag is a tiéd lehet a Gerilla könyvcsomagok mellé. Érdekel?

“Igen, szeretnék használni a bértárgyalás anyagban rejlő lehetőségeket is!”

Csodálkoznék, ha nem így lenne. :-) Hiszen ennek a bértárgyalási útmutatónak a segítségével valóban több fizetést érhetsz el az új állásodban.

De akkor is nagy hasznád veszed ezeknek a tanácsoknak, ha jelenleg van munkahelyed, ám szeretnél többet keresni. Részletesen beszélek ugyanis arról is, hogy milyen technikákkal érhetsz el magasabb fizetést egy meglévő állásban.

Nincs más hátra, mint hogy rányomj az “Erre is szükségem van” gombra és a két könyv mellé elküldöm a bértárgyalásról szóló minitréninget is.

Kérlek, hogy töltsd ki a megrendelőlapot!

Kérlek, töltsd ki az alábbi adatlapot, hogy mielőbb elkezd tudni használni azokat a kevesek által ismert álláskeresési technikákat, amelyek segítségével gyorsabban találhatsz állást!

Legalább egy terméket rendelnie kell!
Hogyan szeretnél fizetni?
Kérlek, hogy add meg a fizetési módot!
Kérlek hogy add meg a vezetéknevedet!
Kérlek hogy add meg a keresztnevedet!
Kérlek hogy add meg az email címedet!
Kérlek hogy add meg a mobilszámodat!
Kérlek, add meg az irányítószámodat
Kélek add meg a várost
Kérlek add meg az utcát
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérem a Hogyan kérj több fizetést pdf jegyezetet is a fizetési statisztikákkal együtt plusz 990 Ft-ért

Ebben az extra hasznos anyagban a videós minitréning anyagát kapod meg írásos formában benne azon aktuális fizetési statisztikákkal, amelyeket a személyes konzultációkon is használunk. Csak megnyitod, megnézed, hogy az adott szakterületeden mennyi az átlagos fizetés, és már használhatod is a bértárgyalás során! Ezen információk birtokában magabiztosabban tudsz érvelni egy magasabb bér eléréséért.

Pipáld be a fenti négyzetet, ha kéred ezt az egyszeri ajánlatot is.

A bankkártyás fizetés egy nagy nemzetközi bankkártya-elfogadó rendszeren keresztül történik, és teljesen biztonságos. Mi nem kapjuk meg, és nem is tároljuk a bankkártya adataidat.

Hogyan tudod megrendelni?

 1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot,
 2. fizesd ki bankkártyával a díjat vagy válaszd az átutalásos fizetést, és
 3. KÉSZ IS VAGY!
bankcard-ikon

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük, és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataidat egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak.

padlock-ikon

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a Dropbox.

question-ikon

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire nem kaptál választ, akkor hívj minket munkaidőben a 06-20-779-3373-es számon, vagy írj nekünk e-mailt a barathandras@gerillaoneletrajz.hu címre, és örömmel segítünk neked.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankcard-front

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

bankcard-back

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

 

Fontos: A könyvcsomag megrendélesed már sikeres volt, hamarosan küldjük számodra postán, futárral. Ezen az oldalon azt kell eldöntened, hogy szükséged van-e a két könyvhöz szorosan kapcsolódó bértárgyalásról szóló anyagunkra is. Ha igen, akkor kattins az “Erre is szükségem van gombra”, ha nem, akkor csak a köszönöm nem kérem linkre.

Ha bármilyen kérdésed lenne, akkor kérlek, küldj egy rövid üzenetet a telefonszámoddal a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre, vagy keresd munkatársaimat munkaidőben a 06-20-779-3373-as számon.

Baráti üdvözlettel:

 

 

Baráth András
okleveles önéletrajz-szakértő
elhelyezkedési tanácsadó