101

Ezt olvasd végig és válassz az oldal alján a megrendelésed véglegesítéséhez!

​Gratulálok a döntésedhez, hogy időt és energiát fektetsz az állásinterjú felkészülésbe. Ígérem, nem fogsz csalódni a Gerilla módszerekben.

De mielőtt tovább mennénk, van itt egy MÉG EGY KEDVEZMÉNY, amelyre fel szeretném hívni a figyelmed. Ez akkor lehet fontos számodra, ha szeretnéd meggyorsítani az elhelyezkedésed, és mielőbb megtalálni a szakterületedhez, tapasztalatodhoz és lakóhelyedhez passzoló állásokat.

101 Gerilla Álláskeresési Stratégia
50% kedvezménnyel!

Talán már Te is felismerted, hogy ahhoz, hogy könnyen és gyorsan állást találj, mindenek előtt be kell jutnod kellő számú állásinterjúra. Ehhez ma már nem elég az, hogy felcsapod az álláshirdetéseket és tucatszámra töltögeted fel ugyanazt az önéletrajzot az állásportálokra.

Ahhoz, hogy sikeres legyél, szükséged lesz egy útmutatóra. Valakire, aki segít a tapasztalatával, tanácsaival megtanulni profin állást keresni, és megtalálni a Neked való állásokat. Szinte biztos vagyok benne, hogy Téged sem tanítottak egyik iskolában sem nyerő álláspályázatot írni, magabiztosan állásinterjúzni, ahogyan arra sem készített fel senki, hogy hogyan kell egyáltalán felkutatni a jó állásokat.

Pedig a kulcs a Neked való, rejtett állások megtalálása! Gondolj csak bele, mennyivel könnyebb lenne elhelyezkedni, ha:

• Pontosan tudnád, hova, mely cégekhez érdemes pályázni?
• Az állásportálokon kívül milyen eszközökkel találhatod meg a lakóhelyedhez közeli legjobb cégeket, amelyek a Te szakterületednek megfelelő állásokat kínálnak?
• Hogyan tudod az álláskeresésben a személyes kapcsolataidat is mobilizálni?
• Melyik 2020-ban a 4 legeredményesebb álláskeresési technika, amellyel felgyorsíthatod az állásváltást?

A 101 Gerilla Álláskeresési Stratégia könyvben végre megismerheted és elkezdheted használni azokat a fogásokat, amelyekkel könnyen és gyorsan megtalálhatod és el is nyerheted a Neked való állásokat!


​A 101 Gerilla Álláskeresési Stratégia c. oktatóanyagból megtudhatod, hogy:

  • Melyik a második legeredményesebb álláskeresési technika a személyes kapcsolatok mobilizálása után? (Tipp: nem az álláshirdetések!)

  • Melyik közösségi oldalon és melyik eszközzel tudod kilistázni az ismerőseid ismerőseit, akik egy adott cégnél dolgoznak?

  • Hogyan tudod az állásportálokon kilistázni CSAK azokat az álláshirdetéseket, amelyeket közvetlenül munkáltatók adtak fel, és nem pedig állásközvetítők?

  • Melyik az az állásportál, amelyet nagyon sok álláskereső mellőz, pedig jelenleg is 6000 álláshirdetés van fent rajta, kizárólag munkáltatóktól? Ezek kizárólag 30 napnál frissebb álláslehetőségek!

  • Hogyan találhatod meg a lakóhelyedhez közeli kis- közép- és nagyvállalatokat, amelyek a Te szakterületednek megfelelő állásokat kínálhatnak?

  • Melyik az a kis- és középvállalati szegmens, ahol NEM zsebbe fizetnek?A KKV-k ezen csoportja a legjobb munkáltatók közé tartozik - mutatok 9 weboldalt, amelyen az összes ilyen céget kilistázhatod!

  • Melyik az a weboldal, ahol 30 multinacionális vállalat összes magyarországi állásajánlatát megnézheted, elsősorban olyanokat, amelyek állásportálokon nem is elérhetők, és a Google-ban sem tudsz rájuk keresni?

  • Melyik az a 4 legfontosabb technika, amellyel meglehetősen pontos fizetési információt szerezhetsz a megpályázandó állással kapcsolatban?

  • Melyik forrásban találod meg az ország legemberségesebb munkáltatóit, köztük kis- és nagyvállalatokat, állami- és magáncégeket?

  • Hogyan listázhatod ki Magyarország 47 legfontosabb iparágának összes jelentősebb vállalkozását egy alig ismert, de elképesztően gazdag ingyenes forrásból?

Ez csak egy kis ízelítő, de ezen kívül még 101 nélkülözhetetlen tippel leszel gazdagabb...

50 % kedvezmény – csak most

A 101 Gerilla Álláskeresési Stratégia könyv 9.990 Ft helyett most csupán 4.990 Ft-ért lehet a Tiéd!

Ezt az egyszeri nagymértékű kedvezményt azért tudom felajánlani, mert számos adminisztrációt spórolunk meg, ha a Gerilla állásinterjúra felkészítő hanganyagunkkal együtt rendeled meg ezt az oktatóanyagot.

Éppen ezért, ha csak később rendelnéd meg a könyvet, akkor sajnos elveszítenéd az 50 % kedvezményt. Tegyél egy szívességet az állásváltást fontolgató Önmagadnak, és igényeld most ezt a részletes felkészítő tananyagot is.

“Kérem a 101 Gerilla Álláskeresési Stratégia könyvet is 50% kedvezménnyel 4.990 Ft-ért, hogy bármikor könnyedén megtaláljam a nekem való, legjobb pozíciókat!”

FIGYELEM! Ha bezárod ezt az oldalt és nem döntesz a kedvezményes Gerilla Állásinterjú Módszerek megvásárlásáról, akkor ezt a lehetőséget elbukod.