Gerilla Állásinterjú Módszerek Hanganyag

LEGYEN TÖBB ÁLLÁSINTERJÚD, JOBB ÖNÉLETRAJZOD, MAGASABB FIZETÉSED ÉS ÉRD EL ÁLMAID ÁLLÁSÁT EGYSZERŰBBEN!


Vedd kezedbe az irányítást és változtass az életeden! Bizony ebben segít neked az akciós Gerilla Önéletrajz könyvcsomag.

FONTOS INFORMÁCIÓK ELŐLJÁRÓBAN!

Hihetetlen mennyiségű emailt, kérdést, kétségbeesett üzenetet kaptam az elmúlt néhány napban. Vannak, akik már most komolyan aggódnak, hogy elveszítik az állásukat. Gondolkodunk a csapatommal, hogy milyen módokon tudnánk segíteni nektek, de azt hiszem, az első számú segítség az, ha a Gerilla tudásanyagokat kedvező áron, most azonnal elérhetővé teszem számotokra.


Eredetileg csak néhány tucat könyvet szerettem volna meghirdetni akciós áron, mert minden valószínűség szerint egy ideig most nem lesz lehetőségünk az utánnyomásra. De a rendkívüli helyzetre tekintettel úgy döntöttünk, hogy a teljes meglévő könyvkészletet felajánljuk nektek kedvező áron! Az összes készleten lévő Gerilla módszertani könyv elérhető tehát mostantól, kedvezménnyel! 


Ezekben a könyvekben megtaláljátok a komplett Gerilla állásszerzési módszertant. A legnehezebb álláskeresési helyzetekben (pl. a 2008-as gazdasági válság idején) is működő, kipróbált eszköztárat adok tehát a könyvekkel a kezetekbe. Használjátok őket, készüljetek fel a most következő nehéz álláspiaci időszakra! Merthogy sokaknak nem lesz könnyű, az sajnos egészen biztos.


Csapatommal együtt itt vagyunk, mindenben segítünk nektek! Egyet megígérhetek: ha követitek a könyvekben leírt módszertant, egy esetleges kényszerváltás sem fog jelentős problémát okozni nektek.

1. GERILLA ÁLLÁSINTERJÚ MÓDSZEREK

Mesterfogások Baráth András elhelyezkedési szakértőtől, melyeket a legkülönbözőbb hátterű álláskeresők több, mint 10 éve sikerrel alkalmaznak. Ez a könyv felkészít életed legjobb állásinterjú szereplésére.


Meg fogod tanulni,

 • Hogyan keltsd magabiztos szakember benyomását?
 • Milyen technikákkal győzheted meg az interjúztatókat?
 • Mit válaszolj a 40 legnehezebb állásinterjú kérdésre

2. Gerilla Önéletrajz Módszerek

Ez a 320 oldalas könyv egy komplett módszertant mutat be, melynek segítségével több ezer szakember helyezkedett el eredményesen a vágyott állásában.


A könyvből megtanulod,

 • Hogyan pályázz sikeresen a rejtett állásokra?
 • Hogyan válaszd ki, neked mi a piacképes szaktudásod?
 • Hogyan bizonyítsd már az önéletrajzodban, hogy te vagy a legjobb?

3. Bértárgyalási útmutató

1,5 órás egyedülálló videós oktatóanyag azokról a bevált bértárgyalási eszközökről amelyek a segítségével Te is évente akár több százezer forinttal több fizetést vihetsz haza.


Az oktatóanyagból megtudhatod,

 • Hogyan érj el több fizetést az új/meglévő munkahelyeden?
 • Mi a 3 legeredményesebb bértárgyalástechnikai módszer?
 • Milyen trükkel kezeld már az önéletrajzodban a fizetési kérdéseket?

  BÓNUSZ AJÁNDÉK!   
26-26 db állásszerő Gerilla Önéletrajz- és Motivációs levélminta

Bizonyítottan működő önéletrajzok és motivációs levelek, valós Gerilla ügyfelek komplett, nyertes pályázatai 100 oldalban.


A könyvből megtanulod,

 • Hogy néz ki egy “ajtónyitó” önéletrajz és motivációslevél?
 • Milyen technikákkal tűnhetsz ki a pályázatoddal több száz jelentkező közül?
 • Hogyan fogalmazz úgy, hogy ne egy átlagos álláskeresőnek, hanem egy értékes erőforrásnak tartsanak?

Ki készítette neked az online tréningeket?

Baráth András

Gerilla Önéletrajz Műhely megálmodója és vezetője, okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó.


András álmodta meg és hozta létre 2009-ben, immár 10 éve a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott, bizonyítottan működő Gerilla módszerek segítségével tantermi képzések, személyes tanácsadások és távoktatás keretében.


András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Akkreditált Professzionális Önéletrajzíró képesítéssel rendelkezik, így ezzel az első és egyetlen minősített önéletrajz-szakértő Magyarországon.


Rendszeresen meghívott előadója a HVG Állásbörzéknek, valamint egyetemi karrier napoknak. Önéletrajzírás, álláskeresés és karrier tanácsai számos országos médiumban jelentek már meg (például: RTL Klub, Kossuth Rádió, HVG, Heti Válasz, Retro Rádió).

MIÉRT ÉRI MEG FELKÉSZÜLTNEK LENNED?

Bizonyára te is tapasztalod, hogy a koronavírus járvány miatt egyre bizonytalanabb a gazdasági helyzet. Az amerikai tőzsde már most folyamatosan esik, jelentős kiesések és ezzel együtt cégbezárások, szigorítások és elbocsátások várhatóak Magyarországon is.

​Fel kell készülni egy újabb gazdasági válságra, ami valószínűleg jelentősen meg fogja nehezíteni az álláskeresést is. A Wizzair épp a napokban jelentette be a vezetői elbocsátásait, a turizmus, a vendéglátás, a rendezvényipar gyakorlatilag leállt, és sajnos a magyar KKV-k számára már most jelentős kihívást jelent a kialakult helyzet. Készülj fel a következő időszakra, mert a válság a következő 5-6 hónap minden szektorban érezteti majd a hatását. Invesztálj a tudásodba, legyél lépéselőnyben, mert a tapasztalatok szerint ez a munkaerőpiaci helyzet egy pár hónapig el fog tartani.


Gondolj bele, mennyivel nagyobb versenyelőnyöd lesz, ha:

 • Tudod hol és hogyan találod meg a rejtett állásokat.
 • Átlátod, hogy milyen szakterületeken lehet használni a meglévő tapasztalataidat.
 • Tudod hogyan pályázz úgy álláshirdetésekre, hogy behívjanak állásinterjúra.
 • Ismered a kérdések nagy részét, amit fel fognak tenni neked.
 • Van egy útmutató, ami alapján előre elkészítheted az önéletrajzodat és begyakorolhatod az állásinterjúra a JÓ válaszokat.

PONTOSAN EZEKRE A TERÜLETEKRE TALÁLSZ RÉSZLETES ÚTMUTATÓT A GERILLA MÓDSZERTANI KÖNYEKBE

Mit mondanak azok, akik már használták a könyveket?

Jáksó Viktória

Makó

Nagyon nagy örömömre szolgál, hogy ezt a levelet írhatom most Önnek! Gratulálni szeretnék és hálámat kifejezni a nagyszerű könyveihez. Először is számomra hihetetlen volt, hogy egy éjszaka alatt kiolvastam a Gerilla Önéletrajz Módszerek könyvét, 3 kicsi gyermekem mellett. A módszereit használva 1,5 hónap alatt sikerült megtalálnom azt az állást amire vágytam. Többszörösen hátrányos helyzetből indulva pályamódosítóként, 3 kicsi gyermek anyukájaként és 5 év itthon töltött idő után. A munkaviszonyom folyamatos maradt, egy percet sem töltöttem munka nélkül. Még dicséretet is kaptam a motivációs levelemért és önéletrajzért. Fantasztikus érzés!!!!!

Fülöp Mónika

Budapest

Alig vártam azt a napot, amikor köszönetet mondhatok Neked azért a segítségért, ami nélkül lelkileg teljesen összetörve, még mindig nap, mint nap az álláshirdetések között bogarászó, reményt vesztett munkanélküli lennék. Amikor a gerilla önéletrajz csomagot átvettem, már akkor tudtam, hogy sikerülni fog. Amint teljes odaadással nekiláttam a "munkának", azonnali pozitív visszajelzéseket kaptam. Volt, ahol a bértárgyalás után én nem vállaltam el az állást vagy az interjú során derült ki, hogy nem érzem magaménak a munkakört, de végül hosszú interjúk, pszichológiai teszt, IQ teszt után hétfőn már az egyik legnagyobb bank alkalmazottjaként kezdhetek.

Dömök Enikő

Budapest

Csodálkozom, hogy nem állt meg a forgalom, a világ csendesen megy tovább, pedig én a lehető legmagasabb háztetőt keresném meg, onnan kiabálnám szerteszét, hogy köszönöm. Hallgattam rátok, megtanultam a leckét, nem pozicionáltam magam alul, ahogy hosszú évekig, nem izgultam. A harmadik interjún voltam múlt héten, egy számomra írt »álom álláson«! Megdicsérték a beküldött anyagaimat, a személyes megbeszélés során mutatott felkészültségemet, és a feltett kérdéseimet, amelyeket tőled tanultam! Ma este pedig megérkezett - egy héttel a megbeszélt időpont előtt – a nagyszerű hír, enyém az állás.

Székely Andrea

Budapest

Korábban 3 hónap alatt elküldtem 87 db, semmire-se-jó pályázatot, amikre értelemszerűen nem is jött válasz. Ezek után nekiveselkedtem a „Gerilla önéletrajz és álláskeresési módszerek”-nek, megleltem a piac-képes tapasztalataimat, és igaz hogy 4 napi megfeszített munkával, de megírtam a profi önéletrajzomat és motivációs levelemet. Összesen négy helyre küldtem el, mindig egy kicsit hozzáigazítva a kiíráshoz, és már az elsőre behívtak. Az egész hajszálpontosan úgy zajlott, a kézfogástól, a kérdéseken át, a távozásig, ahogy megjósoltad, és egyszer sem tudtak zavarba hozni.
Egyszóval örök hálám a tudományért.

​MILYEN TUDÁST KAPSZ A KÖNYVEKBŐL?

A leggyakorlatiasabb álláskeresési tudásanyagot kapod meg egy csomagban, első kézből.

Az állásváltás éppúgy tanulható, mint bármi más. 


Márpedig tanulni csak attól érdemes, aki a való életben is működő, kézzelfogható eredményeket ad neked. A 3+1 Gerilla oktatóanyag lefedi az álláskeresés minden egyes mozzanatát, és minden korosztálynak segít.


A Gerilla Önéletrajz Műhely 10 év gyakorlati tudását és tapasztalatát kapod meg a könyvekkel, hogy végre te is bármikor könnyedén elhelyezkedj, és megvalósítsd a legmerészebb karrier terveidet!

Mit kapsz ezektől a könyvektől?

Ezek a legnagyobb előnyök, amit a könyveink nyújtanak:

A sikeres álláskeresés 3 fontos követelménye:

 • Úgy pályázni álláshirdetésekre, hogy behívjanak állásinterjúra.Megtalálni a rejtett állásokat kapcsolatok nélkül is.
 • Megtalálni a rejtett állásokat kapcsolatok nélkül is.
 • Felismerni a piacképes tapasztalataidat és készségeidet, amelyekkel bármikor könnyebben el tudod adni magad.

A nagy kérdés tehát, hogy hogyan jutsz el állásinterjúra. Ehhez pedig mind a meghirdetett, mind a rejtett állásokra eredményesen kellene tudnod pályázni. De hogyan?

1) Meg kell tanulni állást KERESNI!

Először is meg kellene ismerned azokat az álláskeresési technikákat, amelyekkel megtalálod a Neked való rejtett és meghirdetett állásokat. Nem véletlenül hívják az álláskeresést állás keresésnek.


Tudod mi az ironikus?


Hogy a legtöbb álláskereső elsősorban az álláshirdetések között keres. De ez nem igazi keresés, mert ezek az állások már össze vannak gyűjtve egy helyen. Ezt inkább szemezgetésnek vagy válogatásnak hívnám.


Az igazi keresés az, amikor rejtett állásokat keresel. Ezeket tényleg keresni kell, mert rejtve vannak. Nem csodálom, hogy olyan kevesen csinálják, hiszen ez keményebb munka. Viszont az elvégzett munka jutalma jóval nagyobb!


Míg az álláshirdetéseknél több száz jelentkezővel versenyzel egyetlen állásért, egy rejtett állás esetén legfeljebb néhány másik jelentkező van.


Hát nem nagyobb így az esélyed? De szükséged lesz még valamire:

2) Tudnod kell, hogyan pályázz meg egy állást sikeresen!

A versenyképes önéletrajz és motivációs levél mind az álláshirdetéseknél, mind a rejtett állásoknál nagyon fontos.


Az álláshirdetésnél azért, hogy egyáltalán elolvassák a pályázatodat, és hogy kitűnjön a pályázatod több száz jelentkezés közül.


A rejtett állásoknál pedig azért, mert el kell tudnod juttatni a jelentkezésedet a döntéshozóhoz. És meg is kell őt győznöd, hogy érdemes rászánnia az időt egy állásinterjúra.


És fontos abban az esetben is, amikor egy adatbázisba töltöd fel az önéletrajzodat, abban a reményben, hogy a munkáltatók majd Rád találnak. Az így elérhető állások is a rejtett állások közé tartoznak.


Tehát ahhoz, hogy eljuss az állásinterjúra használni kell az álláskeresési technikákat, és versenyképes önéletrajzzal kell pályáznod.


Erre dolgoztam ki egy olyan átfogó módszertant, ami minden egyes lépésben részletes útmutatással és példákkal fog segíteni Neked!

Szeretnél angol nyelven is jó önéletrajzot írni?

Egy jó jelentkezést magyarul sem könnyű megírni, hát még angolul! Ebben a könyvben 10-10 db angol anyanyelvű lektor által ellenőrzött, profin megírt angol önéletrajzot és kísérőlevet találsz, és mellé kipróbált angol nyelvű szövegírási segédletet +16 oldalon


Ezeket találod a tanulmányban:

 • Hogyan mutasd be magad angol nyelven is meggyőzően és hibátlanul?
 • Milyen szófordulatokat és pozíció leírásokat használj?
 • Mik a legfőbb szabályok, amelyektől átlagon felüli lesz az idegennyelvű önéletrajzod?

Olvasd el a könyveket, ha:

 • Fel szeretnéd turbózni az álláskeresésed valódi, több ezer álláskereső által tesztelt, működő módszerekkel.
 • El szeretnéd nyerni azt az állást, amelyben jól érzed magad és meg is becsülnek.

MENNYIBE KERÜL?

Néhány napig elérhetőek a kedvezményes árú Gerilla tudásanyagok, ha most rendeled meg őket egy csomagban. Nézzük meg együtt az árakat:


Gerilla Állásinterjú Módszerek kézikönyv
Kedvezményesen most csak 9.990 Ft

+ Bértárgyalási útmutató oktatóanyag

Kedvezményesen most csak 5.000 Ft

+ Gerilla Önéletrajz Módszerek oktatóanyag

Ez a könyv 9.990 Ft helyett most INGYEN a tiéd!

+ 26-26 Gerilla Önéletrajz- és Motivációslevél-minták

Ezt a könyvet AJÁNDÉKBA adjuk!


A teljes csomag ára 24.980 Ft helyett

mindössze 14.990 Ft

A postaköltség: 0 Ft

Most pedig dönts gyorsan! Rendeld meg mielőbb az akciós csomagot, és pár napon belül már írhatod is át az önéletrajzod és készülhetsz az állásinterjún és a bértárgyaláson való sokkal jobb szereplésre!

Megrendelés leadása

TÖLTSD KI LENTI ŰRLAPOT

Rendeld meg a  könyveket és élj az egyedi kedvezménnyel!

Elküldjük a könyveket

Két munkanapon belül küldjük a könyveket!

Használhatod a tudást

Nyerd el álmaid állását és érj el magasabb fizetést a könyvek segítségével!

Megrendelés

Kérlek, töltsd ki az alábbi adatlapot, hogy Tiéd legyen a legátfogóbb álláskeresési Tudástár, ami garantáltan felgyorsítja az álláskeresésed!

14 990 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Hogyan szeretnél fizetni?
Kérlek, hogy add meg a fizetési módot!

1. LÉPÉS: Személyes adatok

Kérlek, hogy add meg vezetékneved!
Kérlek, add meg a keresztnevedet is!
Kérlek, hogy add meg az emailcímed!
Kérlek, hogy add meg a mobilszámod!

2. LÉPÉS: Postázási/számlázási adatok

Ha a számlázási cím eltér a postázási címedtől, akkor vedd ki a pipát a lenti dobozból, és utána megadhatod a számlázási címedet is.
Kérlek, hogy add meg a postázási városod!
Kérlek, hogy add meg a postázási irányítószámod!
Kérlek, hogy add meg a postázási utcát és házszámot!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Ha olyan helyekre pályázol, ahol angol pályázatot is kérnek Tőled, akkor ez a kiadvány elengedhetetlen számodra. 10-10 db önéletrajz és motivációs levél minta, angol nyelvű szövegírás segédlet és önéletrajz szógyüjtemény.

Pipáld be a fenti négyzetet, ha kéred ezt az egyszeri ajánlatot is.

2 990 Ft
Szállítási költség:
0 Ft
Bruttó végösszeg:
14990 Ft
A kék, "Megrendelem" gombra kattintással elfogadod az ÁSZF-ünket és tudomásul veszed az Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Hogyan tudod megrendelni?

 1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot,
 2. fizesd ki bankkártyával a díjat vagy válaszd az utánvétes fizetést, és
 3. KÉSZ IS VAGY!
bankcard-ikon

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük, és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataidat egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak.

padlock-ikon

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos OTP SimplePay felel.

question-ikon

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire nem kaptál választ, akkor hívj minket munkaidőben a 06-20-779-3373-es számon, vagy írj nekünk e-mailt a barathandras@gerillaoneletrajz.hu címre, és örömmel segítünk neked.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankcard-front

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

bankcard-back

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Kérdésed van? Segítünk!


Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire itt nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az barathandras@gerillaoneletrajz.hu címre, vagy hívj minket a +36 20 779 3373-as telefonszámon, hétfőtől péntekig 09:00 és 16:00 között. Örömmel segítünk!


​Megérdemled, hogy birtokában légy a mai, modern álláskeresési módszereknek, és ezeket használva megtaláld az új állást, amelyet valóban szeretnél!