Gerilla Állásinterjú Módszerek – új hangoskönyv

Gerilla Állásinterjú Módszerek

ÚJ HANGOSKÖNYV,

90%-os kedvezménnyel!

40 állásinterjú kérdés és a nyerő válaszok

Ez az egyszeri lehetőség csak 2020. JÚLIUS 23., csütörtök ÉJFÉLIG ÉL!

NAP
0
-12
-7
ÓRA
-1
-5
PERC
-4
-1
MÁSODPERC
-1
-2

Ha bármi kérdésed van, hívj minket a 06-20-779-3373-as telefonszámon!

Igényeld most ezt a bizonyítottan eredményes állásinterjúra felkészítő hangoskönyvet, melynek segítségével Te is sokkal magabiztosabban és szimpatikusabbnak fogsz tűnni, ezáltal sokkal eredményesebb leszel az állásinterjúkon!

Miért érdemes megszerezned a Gerilla Állásinterjú Módszerek hangoskönyvet?

A koronavírus alapjaiban forgatta fel az egész magyar munkaerőpiacot, és ennek hatása egyre inkább érződik. Sok tehetséges és jó szakember került az utcára 45-50-55 évesen. Életében először önhibáján kívül.

Sokkal nagyobb a verseny az álláskeresők között. Az álláskeresők között sokan tényleg remek szakemberek, akik több éves tapasztalattal, versenyképes tudással rendelkeznek, de ez hirtelen kevés lett…

A munkáltatók válogathatnak. Most kb. 60 másik versenyképes és alkalmas jelölt közül választhatják ki, hogy kivel dolgozzanak. Egy állásinterjún már nem elég azt bebizonyítanod, hogy értesz ahhoz, amit csinálsz. Ennél sokkal több kell!

Te vagy a LEGJOBB és ezt el is kell tudnod hitetni! Nemcsak azért, mert szakmailag jobb vagy, hanem mert szimpatikusabb vagy, mint a többi jelölt, és süt rólad, hogy jobban akarod az állást, mint a többiek!

El kell adnod magad és ehhez magabiztosnak és megnyerőnek kell lenned az interjún. A jól felkészült jelölt nyer, de kell egy mankó számodra, ami segít téged a felkészülésben.

​Garantálom, hogy ha megtanulsz nem csak jól válaszolni, de jól kérdezni, és elsajátítod a leghatékonyabb állásinterjú technikákat, akkor sokkal meggyőzőbb leszel az állásinterjún, gyorsabban találsz állást és sokkal magasabb fizetést fogsz tudni kialkudni magadnak.

Ha bármi kérdésed van, hívj minket a 06-20-779-3373-as telefonszámon!

​Az igazi érték a felkészültségben rejlik!

Ahelyett, hogy beiratkozol még egy iskolába, és a szakmai ismereteidet tuningolod, ismerd meg azokat a nyerő állásinterjú technikákat, amelyekből kiderül, mit várnak el 2020-ban a cégek egy állásinterjún? Nem, az nem elég, hogy “nekem megvan minden szakmai ismeretem az álláshoz!”

Tudnod kell, hogy mit tegyél, hogy ne tartsanak se túl idősnek, se túlképzettenek? Képzeld, ehhez még csak színészkedned sem kell!

Teljes mértékben képben kell lenned azzal, hogy mi az, amire 45-50 felett minden szakembernek oda kell figyelnie egy állásinterjún? Bizony lehetnek olyan szempontok, amik eszedbe sem jutnának, hogy a munkáltató számára fontos és így előre képes leszel ezeket kezelni.

Meg fogod ismerni a 40 leggyakoribb állásinterjú kérdést és persze a jó választ? Szó nincs előre betanult válaszokról, azt fogom megmutatni neked, hogy az egyes kérdéseknél, mire kíváncsi az interjúztató.

Képben leszel azzal a bizonyítottan eredményes startégiával, amit ha alkalmazol, sokkal hitelesebb és szimpatikusabb leszel az állásinterjún, ezáltal nagyobb arányban fogod elnyerni az állásokat? Az egyszerű szakmai bemutatkozás sajnos ma már nem működik.

Megmutatom, hogy mi az a 3 hiba, amit ne kövess el, és minden rendben lesz! Ezzel a tudással felvértezve sokkal magabiztosabb és megnyerőbb leszel az interjún. Olyan jó érzéssel fogsz kijönni róla, hogy még soha életemben nem szerepeltem ilyen jól interjún.

Ha bármi kérdésed van, hívj minket a 06-20-779-3373-as telefonszámon!

​Félsz az állásinterjútól?

​A megoldás számodra, hogy megismerd az állásinterjúk leggyakrabban feltett 40 kérdését és a jó válaszokat, és ezáltal felkészültnek, magabiztosabbnak, megnyerőbbnek és önbizalommal telinek fogsz tűnni az interjún. Sokkal nagyobb lesz az esélyed, hogy téged válasszanak ki a jelöltek közül.

Mit érdemes tudnod Baráth Andrásról?

Gerilla Önéletrajz Műhely megálmodója és vezetője, okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó.


András álmodta meg és hozta létre 2009-ben, immár 11 éve a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott, bizonyítottan működő Gerilla módszerek segítségével.


Évente közel 200 személyes konzultációt tart és kb. 20-30 egésznapos önéletrajzíró, állásinterjús vagy pályaorientációs tréninget és körülbelül 3-4000 álláskereső klubtagnak segít az Állásszerző Programunk keretén belül.


Szinte biztos lehetsz benne, hogy azzal a helyzettel, amiben te vagy már találkozott az elmúlt évek során és emiatt az állásinterjú hangoskönyv is számos kérdésedre választ fogsz találni, még arra is, amit eddig fel sem tettél magadnak.

Miért érdemes rám hallgatnod?

#1.

Talán tudod rólam, hogy főállású önéletrajz-szakértőként és elhelyezkedési tanácsadóként dolgozom.
Az elmúlt években több, mint ezer álláskeresőnek segítettem már elhelyezkedni elsősorban azáltal, hogy megtanítottam őket profin állásinterjúzni.

#2.

Rendszeresen hívnak meg szakértőnek az RTL Klub televízióba, a Kossuth Rádióba, valamint a HVG állásbörzére. A Gerilla módszertant, amit tanítok a legnagyobb válságban dolgoztam ki, pontosan azért, hogy megtanítsam az embereket egy nehéz munkaerőpiaci helyzetben is eredményesen boldogulni. A Gerilla technikákkal azóta is évente több ezer álláskereső találja meg új állását.

#3.

Biztos lehetsz tehát benne, hogy ügyfeleim által kipróbált és bevált ötleteket meríthetsz. Élj tehát a lehetőséggel, kérd el most az egyedülálló állásinterjú hangoskönyvet. Ha már valakinek szereztek állást, akkor biztosan Neked is segítségedre lesznek az elhelyezkedésben.

Sajtómegjelenések

Baráth András szakértőt rendszeresen kérdezik az országos médiában önéletrajzírási- és karrier témákban:

Szeretnél te is több fizetést elérni?

A legtöbb álláskereső bizonytalan a fizetésről szóló helyzetekben, hiszen senki nem készített fel a bértárgyalás folyamatára, és alig van olyan forrás, ahol gyakorlati információkat olvashatnál ebben a témában. Pedig az állásinterjú egy pontján biztos, hogy szóba kerül a pénz. A jó hírem: azok a szakemberek, akik ismerik a legalapvetőbb bértárgyalási stratégiákat, könnyedén érnek el 10, 15 vagy akár 20%-kal több fizetést.

Így alkudhatsz ki magasabb összeget!

Tudod, hogy mitől lesz tárgyalás a bértárgyalás? Mikor kerülhetsz igazán jó alkupozícióba? Van infód arról, hogy milyen forrásokból derítheted ki, hogy egyáltalán milyen sávban mozognak a fizetések azon a területen, ahová pályázni szeretnél? Készülj fel az összes bértárgyalási buktatóra!

Egy-egy kérdésen több tízezer forint múlhat

Örökös dilemma, hogy ki mondja először az összeget: Te vagy a munkáltató? A válasz talán meglepő, de szinte mindig ez a legjobb megoldás.


A nettó vagy a bruttó bérről érdemes tárgyalni? Csak ez az egyetlen pont hozhat havi több tízezer forint pluszt sok álláskeresőnek.

 

Beszélek arról, hogy mi az a 3 szarvashiba, amit mindenképpen el kellene kerülnöd a béralku során, és amire kell mindenképpen ki kell térned, amikor a bónuszról egyeztetsz a munkáltatóval.

Ne feledd! Nem csak álláskeresőként, hanem meglévő munkahellyel rendelkező szakemberként is lehetőséged van magasabb fizetést kiharcolni! De ehhez ismerni kell a bértárgyalási technikákat!

Ha bármi kérdésed van, hívj minket a 06-20-779-3373-as telefonszámon!

Mit tartalmaz az Bértárgyalás oktatóanyag?

A “Hogyan kérj több fizetést?” c. tudásanyag két részből áll:
Tartalmaz egy online tréninget, melynek keretében videón mutatom be és magyarázom el az egyes bértárgyalási technikákat Neked. Mellé pedig adok egy 20 oldalas jegyzetet pdf formátumban, hogy írásban is át tudd tanulmányozni ezeket a stratégiákat.

​Szeretnéd ezt a Bértárgyalás útmutatót az állásinterjú felkészítő csomagba? Akkor pipáld ki ezt a lehetőséget is a megrendelő ​űrlapon.

Ezt mondták a Gerilla Önéletrajz módszerekről!

"59 évesen négy hét alatt szereztem új munkát, ahol április 1-től dolgozom a vírus okozta sokk ellenére. A korábbi cégemnél vezetőségváltás történt, így az olyan régi bútordaraboktól, mint amilyen én is voltam, gyorsan elbúcsúztak. A lehető legrosszabbkor kerültem vissza a munkaerőpiacra, de a Gerilla módszereknek hála könnyen találtam új állást. Ahogy elküldtek, szinte másnap regisztráltam az Állásszerző Programba, átírtam az önéletrajzomat, végignéztem minden oktatóanyagot, és 1 hónapon belül sikerült is elhelyezkednem. Végül három lehetőség közül én választhattam. Lassan 1 hónapja vagyok a cégnél, eddig minden jól alakul."
Valkó Zoltán

"A módszereiteket pár hónapja kezdtem igazán használni, amikor egyik napról a másikra állást kellett váltanom. 55 évesen a koronavírus kellős közepén kezdtem el keresgélni. Hét helyre adtam be a pályázatomat, természetesen mindenhová Gerilla Önéletrajzokkal pályáztam, és én lepődtem meg legjobban, de mind a hét helyre be is hívtak. Mindenhol azt jelezték vissza az önéletrajzomra, hogy olyan volt olvasni, mintha az általuk keresett kérdéseket válaszoltam volna meg. Sokkal átláthatóbb volt a pályázatom, mint a többségé, és nemcsak a szakmai hátteremet, de a személyiségemet is megismerték. Összesen 4 ajánlatot kaptam úgy, hogy csak most a hónap végén szűnik meg az előző munkahelyem. "
Zsótér Ildikó

"Számomra is hihetetlen, hogy a Gerilla Önéletrajz módszereket használva 1,5 hónap alatt sikerült megtalálnom azt az állást, amire vágytam. Többszörösen hátrányos helyzetből indulva, pályamódósítóként, 3 kicsi gyermek anyukájaként, és 5 év itthon töltött idő után. A munkaviszonyom folyamatos maradt, egy percet sem töltöttem munka nélkül. Még dicséretet is kaptam a motivációs levelemért és az önéletrajzért. Fantasztikus érzés!"
Jáksó Viktória

Ha bármi kérdésed van, hívj minket a 06-20-779-3373-as telefonszámon!

Így juthatsz hozzá az állásinterjú hangoskönyvhöz…

Gondolom, megérted, hogy ezek tippek bizalmas Gerilla fortélyok, ezért nem szeretném, ha az internetre kikerülnének. Másrészt, ha mindenki számára szabadon elérhetővé válnának a Gerilla technikák, akkor sérülne az egész dolog egyedisége, és számodra sem lenne olyan értékes.

Éppen ezért kizárólag egyedi igénylés alapján, csak korlátozott számban és csak néhány napra teszem elérhetővé az állásinterjú tudásanyagot. Legyen ez egy kivételes ajándék tőlem Neked nyárra, a könnyű felkészüléshez. Hallgasd meg az autóban, esetleg interjú előtt az úton, vagy esténként egy-egy fejezetet! Nem kell még csak jegyzetelned sem, magától a fejedbe másznak majd a gyakorlati tippek.

Ha bármi kérdésed van, hívj minket a 06-20-779-3373-as telefonszámon!

Mennyibe kerül a hangoskönyv?

Tudom, hogy könnyedén elkérhetnék ezért a hangoskönyvért akár több ezer forintot is, hiszen az állásinterjú tanfolyamom részvételi díja is 49.990 Ft. Ugyanez az oktatóanyag könyv formájában pedig 9.990 Ft...én mégis ingyen, pontosabban szinte ingyen szeretném ezt az értékes tudásanyagot a rendelkezésedre bocsátani.

Mindössze annyit kérek, hogy az igénylések feldolgozásával járó 990 Ft adminisztrációs díjat vállald át tőlem. Kb. 2 hetet dolgoztam ezen az anyagon, de nem kérem, hogy a munkadíjamat megfizesd.

Így van, jól értetted, bankkártyás fizetés esetén, a könyv árának 90%-ért, mindössze 990 Ft-ért megszerezheted a hangoskönyvet, amit az oldal alján tudsz igényelni. Tulajdonképpen egy komplett állásinterjú gyorstalpalót szerzel meg kb. két capuccino árából. :) Ez azért elég jó ajánlat, nem igaz?

Ha nem akarsz bankkártyát használni, semmi gond, mert kivételesen lehetőséget tudok adni átutalásos befizetésre, de mivel ez többlet adminisztrációs terhet ró a kollégáimra, ezért átutalás esetén 1.190 Ft-ért tudom rendelkezésedre bocsátani az oktatóanyagot.

Az igénylésed beérkezését követően a munkatársaim elküldik majd a számlát, ami alapján a 1.190 Ft-os adminisztrációs díjat rendezni tudod banki átutalással. Amint megérkezik az utalásod, a munkatársaim a feldolgozást követően máris küldik Neked a hangoskönyvet. És még egy extra belépőjegyet is…

Ha bármi kérdésed van, hívj minket a 06-20-779-3373-as telefonszámon!

​“Rendben, élek a lehetőséggel!”

Ha élsz ezzel az egyszeri lehetőséggel, nagyban megkönnyíted magadnak az állásinterjúra felkészülést. Hiszen sokkal könnyebb jól bevált módszertant követni, mint heteket, hónapokat tölteni különféle elméleti könyvek tanulmányozásával.

Itt nincs elmélet, ezek Gerilla interjú technikák ugyanis már másoknak hoztak állást, így nyugodtan támaszkodhatsz rájuk.

Fontos: ez egy korlátozott, mindössze néhány napig elérhető lehetőség. Ne várj az igényléssel, mert könnyen lehet, hogy lemaradsz róla.

Ez az egyszeri lehetőség csak 2020. JÚLIUS 23., csütörtök ÉJFÉLIG ÉL!

NAP
0
-12
-7
ÓRA
-1
-5
PERC
-4
-1
MÁSODPERC
-1
-2

Ha bármi kérdésed van, hívj minket a 06-20-779-3373-as telefonszámon!

Kérlek, hogy töltsd ki a megrendelőlapot!

Kérlek, töltsd ki az alábbi adatlapot, hogy Tiéd legyen a Gerilla Állásinterjú Módszerek hangoskönyv, ami garantáltan felpörgeti majd az álláskeresésed és akár rekordidő alatt el fogsz tudni helyezkedni.

Legalább egy terméket rendelnie kell!
Hogyan szeretnél fizetni?
Kérlek, hogy add meg a fizetési módot!

1. LÉPÉS: Személyes adatok

Kérlek hogy add meg a vezetéknevedet!
Kérlek hogy add meg a keresztnevedet!
Kérlek hogy add meg az email címedet!
Kérlek hogy add meg a mobilszámodat!

2. LÉPÉS: Postázási/számlázási adatok

Ha a számlázási cím eltér a postázási címedtől, akkor vedd ki a pipát a lenti dobozból, és utána megadhatod a számlázási címedet is.
Kérlek, add meg az irányítószámodat
Kélek add meg a várost
Kérlek add meg az utcát
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Ha szeretnél évente százezrekkel magasabb fizetést hazavinni, akkor ez az oktatóanyag elengedhetetlenül fontos lesz számodra, mert megtanítalak benne a legjobb bértárgyalási technikákra.Már kipróbált tárgyalástechnikai módszerek 1,5 órás videóban, és hozzá egy 20 oldalas PDF tanulmány, hogy írásban is át tudd tanulmányozni a legjobb bértárgyalási stratégiákat.

Pipáld be a fenti négyzetet, ha kéred ezt az egyszeri ajánlatot is.

1.490 Ft

3. LÉPÉS: Fizetési információk

/

A bankkártyás fizetés egy nagy nemzetközi bankkártya-elfogadó rendszeren keresztül történik, és teljesen biztonságos. Mi nem kapjuk meg, és nem is tároljuk a bankkártyaadataidat.

Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérlek csak egyszer kattints a "Megrendelem" gombra és várj, amíg elmentjük a rendelésedet! A kék, "Megrendelem" gombra kattintással elfogadod az ÁSZF-ünket és tudomásul veszed az Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Hogyan tudod megrendelni?

  1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot,
  2. fizesd ki bankkártyával a díjat vagy válaszd az átutalásos fizetést, és
  3. KÉSZ IS VAGY!
bankcard-ikon

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük, és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataidat egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak.

padlock-ikon

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a Dropbox.

question-ikon

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire nem kaptál választ, akkor hívj minket munkaidőben a 06-20-779-3373-es számon, vagy írj nekünk e-mailt a barathandras@gerillaoneletrajz.hu címre, és örömmel segítünk neked.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankcard-front

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

bankcard-back

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.