Gerilla Mentor Klub 7 napos próba megrendelés

VÁRJ, van itt egy EGYSZERI, KÜLÖNLEGES LEHETŐSÉG!

KÉRED A 7 NAPOS, INGYENES HOZZÁFÉRÉST
A GERILLA MENTOR KLUB OKTATÓANYAGAIHOZ?

Kérlek, figyelmesen olvasd el, hogy mi is fog történni
a gomb megnyomása után!

Szeretnél végre a helyeden lenni a karrieredben?

Tanuld meg a mentorok oktatóanyagaiból és tanításaiból, hogy mi szükséges ahhoz, hogy életedben szintet tudj lépni. Érd el, hogy kevesebbet dolgozhass, elismerjenek a munkahelyeden és többet tudj keresni.

Az imént megvásárolt Gerilla önéletrajz minták mellé egy 1 hetes, INGYENES Mentor Klub tagságot kaptál ajándékba, ahol igazán értékes, online elérhető tréningeket tudsz megnézni. 13 komplett videótréninget érsz el a Klubban, ami nettó 30 óra prémium tananyagot jelent számodra, és amit folyamatosan új Mentor tanításokkal bővítünk majd.

Mit kell tudni a Gerilla Mentor Klubról?

A Gerilla Mentor Klub egy egyedülálló előfizetéses szolgáltatás, amely néhány hónapja elérhető, és melynek havidíja 4.950 Ft/hó.

Az online tréningtárat ügyfeleink kérésére hoztuk létre, akik a sikeres elhelyezkedés mellett arra is választ keresnek, hogy hogyan léphetnek a szakmájukban egyről a kettőre, hogyan érvényesülhetnek, hogyan lehetnek egyre értékesebb szakemberek, és hogyan lehetnének az egész életükben egyre eredményesebbek.

Így jött létre ez az egyedülálló tudásközpont, ahol könnyen, elérhető áron (a tantermi tréningek töredékéért) tudjuk hozzáférhetővé tenni számodra is a legfontosabb vállalati kurzusokat személyiségfejlesztés, kommunikáció, konfliktuskezelés, stresszkezelés, célkitűzés, projektmenedzsment, vezetői kurzusok, IT képzések stb. témakörökben.

A lenti gombra kattintással, Te most 7 napos, ingyenes hozzáférést nyersz ehhez a szolgáltatáshoz.

Amennyiben a 7 ingyenes nap alatt megkedveled a Mentor Klubot, kényelmesen továbbviheted a tagságod. Ebben az esetben „ne tegyél semmit”, és mi a 10. napon, automatikusan levonjuk az első havidíjat, az előző oldalon használt bankkártyádról. A 10. napon a rendszer automatikusan megterheli a bankkártyádat a csoportos megbízáshoz hasonló elven. Ellenkező esetben, írj nekünk egy emailt a 7 ingyenes nap bármelyikén, és mi azonnal megszüntetjük tagságodat.

Ez esetben nem terhel semmilyen költség. A 7 ingyenes nap alatt pár emlékeztető emailt is küldeni fogunk, hogy ne feledkezz meg a tagságodról és még jobban meg tudd ismerni a Mentor Klub nyújtotta lehetőségeket.

FIGYELEM! Ha ezt az oldalt bezárod, akkor nem éred el a Mentor Klub számodra megnyitott online, ingyenes oktatóanyagait. Ez tehát egy ingyenes kipróbálási lehetőség a Mentor Klubhoz, amelyet ha nem mondasz le, akkor havi előfizetésre vált át a rendelés utáni 10. napon! A 10. napon a rendszer automatikusan megterheli a bankkártyádat a csoportos megbízáshoz hasonló elven. Lemondáshoz elég egy emailt küldened számunkra, a próbatagság ingyenes egészen 7 napig. Csak nézz bele, próbáld ki milyen online tanulni a Mentor Klubban! Belevágsz? Akkor kattints a gombra, és már aktiváljuk is az ingyenes próbatagságod!

7 napos, ingyenes hozzáférés a Gerilla Mentor Klub kettő videós oktatóanyagához!

  Figyelem! Ez egy exkluzív, csak most elérhető lehetőség. Ne hagyd ki, élj vele!  

Miért hasznos számodra a Gerilla Mentor Klub?

Egy 7 napos ajándék hozzáférést szeretnék Neked felajánlani a Gerilla Mentor Klub, összes, online elérhető, videós tréningjéhez. Hogy miért? Mert szeretném megmutatni Neked, hogy fejlődni, lépést tartani a világgal és karriert építeni profi módon és könnyen is lehet! Bárkinek!

 • Ehhez nem kell egyetemre beiratkozni.
 • Nem kell havi több tízezer forintot rászánni.
 • Nem kell a fővárosban élni.
 • Nem kell fiatalnak lenni.
 • És még csak idegen nyelven sem kell feltétlen beszélni.

Az előrelépéshez két dolog szükséges:

- INFORMÁCIÓ: tudnod kell azt, hogy mi az 9 kulcsterület, mik azok a készségek, amelyekben nagyon topon kell lenned.

- MENTOR: És kellenek olyan első osztályú mentorok, akitől mindezt a gyakorlatban is megtanulhatod.

Pontosan ebben segítünk Neked a Gerilla Mentor Klubban, ahol a hazai tréningpiac krémjétől tanulhatsz, és olyan színvonalas nagyvállalati tréningekhez férsz hozzá megfizethető áron, amelyek egyébként nem lennének elérhetőek, csak a szakemberek egy igen szűk körének.
 
Tegyél egy próbát Te is! A 7 napos, ajándék hozzáféréssel felkínálom Neked, hogy ingyen és tét nélkül belenézz a Gerilla Mentor Klub tananyagaiba.

​Sajnos tudom azt, hogy ez 7 nap nem elég az összes tananyag feldolgozásához, hiszen összesen több mint 30 órányi videó érhető el a Mentor Klubon belül. De elég arra, hogy bepillants a Klubba, és azokat a legfontosabb tréningeket végignézd, amelyek számodra jelenleg a karrierépítés szempontjából legfontosabb területek.

Ráadásul az oktatóanyagokat nemcsak számítógépről, hanem tabletről vagy okostelefonról is eléred, videó és hanganyag formában is. Akár egy kávéházból vagy éppen főzés vagy utazás közben az autóból is meghallgathatod a leckéket. Mindössze egy élő internetkapcsolat kell hozzá.

​Milyen oktatóanyagokkal fogsz találkozni a Mentor Klubban?

Önbizalom pszichológiája - Hogyan lehetséges a változás?

Légy a konfliktuskezelés
mestere!

Vezetői karrierutak és dilemmák - Hogyan építs karriert vezetőként?

Önérvényesítés
pszichológiája

Projektmenedzsment - Hogyan szervezz projekteket hatékonyan?

True Colors - Hogyan kommunikálj különböző személyiségtípusokkal?

Hasznos munkajogi ismeretek, amit mindenkinek ismernie kellene

Kommunikációs és sales tréning mindenkinek, aki ügyfelekkel foglalkozik

Alapozó és közép-haladó Excel tanfolyamok

A legeredményesebb meggyőzési technikák

Három pénzügyi koncepció, ami elvezet a pénzügyi szabadsághoz

Eredményesség és személyes hatékonyság

Miért hoztuk létre a Mentor Klubot?

Baráth András vagyok, a Gerilla Önéletrajz Műhely alapítója, vezető karrier-tanácsadó. Csapatommal együtt több, mint 10 éve tanítjuk az álláskeresőket. Többezer szakembert segítettünk már abban, hogy milyen technikákkal, hogyan pályázzanak meg állásokat, hogyan helyezkedjenek el sikeresen. De eddig itt megálltunk...

Az elhelyezkedés után egy ponton túl nem vittük őket tovább a karrierjükben, aminek az lett a következménye, hogy elkezdtek visszajönni az elégedett ügyfelek azzal, hogy segítsünk többet, mutassuk meg, hogyan lehetnek ők is a szakmájukban és az életükben egyre eredményesebbek.

Most eljött az idő! A Gerilla Mentor Programmal egy olyan egyedülálló tudásközpontot álmodtunk meg, ahol könnyen, elérhető áron (a tantermi tréningek töredékéért) tudjuk hozzáférhetővé tenni számodra is a legfontosabb vállalati kurzusokat. Több, mint fél éve azon dolgozunk, hogy egy olyan mentorgárdát és olyan minőségi eszköztárat adjunk a kezedbe, amivel Te is bármilyen karriercélt elérhetsz.

Nem titok, hogy a Program elindítása (a hatalmas munkán kívül) komoly anyagi befektetést is jelent számunkra, eddig közel 7 millió forintot költöttünk arra​​​, hogy egy ütős kezdő csomagot összeállításunk, és itt nem állunk meg! Eltökélt célunk, hogy minden hónapban minimum 1 millió forint értékű tananyaggal bővítjük a kurzusokat. Ha most az alapító tagok között csatlakozol, akkor Te is befolyásolhatod, hogy a következő körökben milyen oktatóanyagok készüljenek.

Mit tartalmaz a Gerilla Mentor Klub?

1. Folyamatosan bővülő online, videós oktatóanyagok a mentoroktól

8-12 részból álló, egyenként 5-20 perces videókra épülő oktatóanyagok, amelyeket nemcsak videó, hanem hanganyag formában is elérsz, így bárhol és bármikor kényelmesen meghallgathatod őket. Ezek a kurzusok sehol máshol nem elérhetőek, és azért is elképesztő értékesek, mert lépésről-lépésre kidolgozott útmutatót, konkrét módszereket adnak Neked ahhoz, hogy a kitűzött karrier célodat elérhesd.

2. Havi 1, online, élő, egész napos Mentor tanítás

A Mentor Klub tagjaként minden hónapban ingyenesen részt vehetsz egy-egy egész napos online tréningen. A kurzusokat előre megadott témákban tartják a mentorok, melyek elvégzése segít a karrierutad építésében. Az egész napos képzés során lehetőségünk van egy-egy módszeren, gyakorlaton részletesen is végigmenni, és az egyéni élethelyzeteket is kibogozni.

A következő 4 időpont és a témák:

 • 2020. december 11., Molnár Attila
  Konfliktuskezelés – mi kell a hosszú távú jó kapcsolatokhoz?


  Melyek azok a kommunikációs technikák, amelyeket érdemes megtanulnod és alkalmaznod, és mi az, amit messzire kerülj el, ha jó kapcsolatokat akarsz?
 • 2021. január 15, Pósa Katarina
  Motivációs térkép – Ismerd meg a saját motivációdat és találd meg az igazi helyed


  Enélkül a tréning nélkül nincs igazi hatékony januári céltervezés. A képzés választ ad két, sokunkat foglalkoztató kérdésre: Mibe érdemes belevágnom? Hogyan találjam meg az egyensúlyt az életemben?
 • 2021. február 5., Wavrik Gábor
  Hogyan érjem el, hogy előléptessenek?


  Az egész napos képzésen azt mutatjuk meg, hogy miként gyorsíthatod, vagy teheted biztosabbá, hogy előléptessenek.
 • 2021. március 18. Limpár Imre
  Kiállok magamért! Milyen szokásokat és gondolkodásmódot kell kialakítanod, hogy sikeres legyél?


  Ezen a kurzuson ahhoz kapsz gyakorlati technikákat, hogy mit tehetsz MA a saját helyzetedért, hogy ne egy mókuskerékben sínylődj, hanem önmagad jobb és boldogabb, 2.0-ás verzióját valósítsd meg.

3. Mentor Percek (élő mentorinterjúk)

Havonta minimum egy alkalommal Mentorinterjúkat tartunk, ahol a Klub résztvevői számára élőben is rendelkezésre állnak a mentorok. Itt mindig a legaktuálisabb, sokakat foglalkoztató témák kerülnek terítékre, ezekhez adnak néhány fontos plusz muníciót, instant gondolatot a mentorok. A beszélgetések a Mentor Klubban visszanézhetők lesznek, és természetesen Te is felteheted közben a kérdéseidet, amiket ott helyben, élőben meg is válaszolunk majd.

4. Zárt Facebook közösség

Nem csak közvetlenül a kurzusok fognak támogatni Téged, de bekerülhetsz egy olyan közösségbe, ahol hozzád hasonló, fejlődni vágyó emberekkel találkozhatsz. Így nemcsak a mentoroktól kérdezhetsz, hanem a többi tag véleményét/tapasztalatát is kikérheted. Olyan emberekét, akik támogatnak, motiválnak, és akiknek számítasz.

5. 15% kedvezmény személyes coachingra a mentorokkal

Ha az előzőekben felsorolt támogató programok mellett is úgy érzed, hogy részletesebb személyes tanácsadásra lenne szükséged, akkor klubtagként a személyes coaching árából bármelyik mentorhoz 15% kedvezményre leszel jogosult.

Olyan helyen dolgozol és azt, amit mindig is szerettél volna? Ha ebben a pillanatban elküldenének nyugdíjba, akkor elégedett lennél?

Képezd magad sikeresre! - Fejlődj a Gerilla Mentor Klubban!

​Mit mondanak azok, akik már használják a Mentor Klubot?

 • S. Árpád

 • L. Eszter

 • H. Szilvia

 • M. Mónika

 • M. Judit

Köszönöm a lehetőséget, nagyon jó anyagokat találtam. Legszívesebben egyszerre két -három oktató anyagba is belefognék, de mindent szépen sorjában. Az önismeret terén szeretnék először is fejlődni, továbbá megismerni az ember típusokat, a velük való kommunikációt, folytatva a konfliktuskezeléssel, projektmenedzsmenttel, és nem utolsó sorban munkajoggal és a néha trükkös Excellel.

S. Árpád

4 értékes bónusz: 
Csak ha most csatlakozol a klubhoz!

 • 1. A legeredményesebb meggyőzési technikák - Videótréning (értéke: 9.990 Ft)
  A viselkedés-pszichológusok által legeredményesebbnek tartott meggyőzési módszerek, melyek nagy részét én magam és ügyfeleim egy szűk köre is sikerrel alkalmaz.
 • 2. Hogyan kérj több fizetést - Komplett bértárgyalási útmutató (értéke: 4.990 Ft)
  1,5 órás ajándék videótréning és hozzá egy 20 oldalas nyomtatható munkafüzet a legeredményesebb Gerilla bértárgyalási technikákról
 • 3. Az állásinterjúk 40 leggyakoribb kérdése és a válaszok - hangoskönyv (értéke: 9.990 Ft)
  5,5 óra gyakorlati tananyag, amelyből megtanulhatod, hogyan válaszolj és mit kérdezz az állásinterjún ahhoz, hogy megnyerőnek és magabiztosnak tartsanak.
 • 4. Három pénzügyi koncepció, ami elvezet a pénzügyi szabadsághoz (értéke: 4.990 Ft)
  Videós oktatóanyag, ahol bemutatom azt a pénzügyi filozófiát és bevált gyakorlatot, amivel mind a saját, mind a céges pénzügyeimet szervezem.

"András, ez tetszik!
Hogyan kérhetem a 7 napos, ingyenes hozzáférést?"

​Csak annyit kell tenned, hogy igényled a lenti gombra kattintva!

Minden egyes felhasználónk egyedi azonosítóval és jelszóval tud belépni a Mentor Klubba. Ezt azonnal el fogjuk küldeni neked emailben.


Ha tetszik, és velük szeretnél maradni a 7. nap után is, akkor semmi teendőd nincs, rendszerünk megtartja a tagságodat, és továbbra is hozzáférsz a két ízelítő tananyag mellett az összes további oktatóanyaghoz. A kedvezményes havidíjat, mindössze 4.950 Ft-ot havonta a csatlakozáskor használt bankkártyádról csoportos beszedés formájában automatikusan fizeted. Ezzel sem kell tehát foglalkoznod.

Ha pedig nem tetszik, és a 7. napon túl nem szeretnéd a Gerilla Mentor Klub nyújtotta hasznos szolgáltatásokat igénybe venni, akkor csak küldj nekem egy emailt a info@gerillamentorklub.hu címre a lemondással, és mi megköszönjük, hogy lehetőséget adtál nekünk és a Mentor Klubnak, és töröljük a tagságodat.

De bízom benne, hogy a több mint 800 klubtagunkhoz hasonlóan Te is hónapról-hónapra velünk maradsz! Biztos lehetsz benne, hogy sokat fogsz profitálni a Klub nyújtotta egyre bővülő szolgáltatásokból!

Nincs tehát más dolgod, mint az alábbi gombra kattintani, és megkérni a 7 napos ajándék tagságot. Gyere és engedd meg, hogy felkészítsünk arra, hogy 2021-ben hogyan lépj előre az életben és a karrieredben!

FIGYELEM! Ha ezt az oldalt bezárod, akkor nem éred el a Mentor Klub számodra megnyitott 2 online, ingyenes oktatóanyagát önbizalom és konfliktuskezelés témakörben! Ez tehát egy ingyenes kipróbálási lehetőség a Mentor Klubhoz, amelyet ha nem mondasz le, akkor havi előfizetésre vált át a rendelés utáni 10. napon! A 10. napon a rendszer automatikusan megterheli a bankkártyádat a csoportos megbízáshoz hasonló elven. Lemondáshoz elég egy emailt küldened számunkra, a próbatagság ingyenes egészen 7 napig. Csak nézz bele, próbáld ki milyen online tanulni a Mentor Klubban! Belevágsz? Akkor kattints a gombra, és már aktiváljuk is az ingyenes próbatagságod!

Gerilla Mentor Klub | 1073 Budapest, Kertész utca 25. | Ügyfélszolgálat: 06-20-779-3373 | ÁSZF