Hogyan szerezhetsz állást 3 hónap vagy még rövidebb idő alatt?

Ha már tele a hócipőd azzal, hogy az álláshirdetésekre beküldött pályázatodra még csak válasz sem érkezik, nemhogy interjúra hívás, akkor nagy hasznát fogod venni ennek az új módszernek.

Ha állást keresel, érdemes tovább olvasnod, mert ez a cikk többet segíthet Neked, mint bármi más, amit más oldalakon olvastál.

Magadra ismersz?

 • Előfordult-e veled, hogy elküldted az önéletrajzodat olyan álláshirdetésekre, amikre úgy érezted, hogy Te vagy az ideális jelölt, és mégsem hívtak be interjúra?
 • Töltötted-e már fel az önéletrajzokat olyan online állásportálokra, mint például a Profession.hu és a CVOnline, de egyetlen fejvadász sem hívott fel?
 • Átírtad-e már az önéletrajzodat újra és újra…, de ennek ellenére még mindig nem találtál állást?

Ha a fenti kérdések bármelyikére is igennel válaszoltál, akkor érdemes ezt a cikket szóról szóra elolvasnod, mert a Te önéletrajzod nem segít, hanem hátráltat abban, hogy a következő munkahelyeden minél előbb felvedd a jól megérdemelt fizetésedet.

De mennyibe is kerül ez Neked kiesett jövedelemben?

A Központi Statisztikai Hivatal szerint az egy főre eső átlagkereset 198 900 Ft volt 2009-ben. Ami annyit jelent, hogy minden egyes hónapban az elhúzódó álláskeresés ennyi elveszett jövedelembe kerül. A munkaügyi központok adata szerint már 2006-ban is 302 nap, azaz 10 hónap volt az átlagos munkához jutási idő, ami a válság miatt csak tovább nőtt.

Ezek szerint az álláskeresésed költsége a kiesett jövedelem miatt 1 989 000 Ft, tehát majdnem kétmillió forintodba kerül!

Megengedheted magadnak, hogy ennyi pénztől fosszon meg az elhúzódó álláskeresés figyelembe véve a lakáshitel törlesztést, az autóhitelt, a napi megélhetést stb., stb.?

Ez ugyanis az álláskeresés valós költsége, tehát annak a következménye, ha az önéletrajzod gátol az elhelyezkedésben. De mi lenne, ha létezne egy varázslatos módszer, amivel az önéletrajzodat felturbózhatnád, és a cégek sorra hívnának állásajánlatokkal?

Képzeld el, … hogy végre megtalálod az állást amire vágytál, olyan munkát végzel, amit szeretsz, és olyan fizetést viszel haza, amit megérdemelsz! Gondold el, milyen érzés meghívnod a családodat egy ebédre, hogy együtt ünnepeljetek! Milyen érzés elújságolnod a barátaidnak és rokonaidnak, hogy: “Végre felvettek!”

Nem lenne nagyszerű?

Ami azt illeti, pontosan ez történhet Veled is – kevesebb mint 90 napon belül – ha a megfelelő önéletrajzot használod. De… mindannyian tudjuk, hogy egy cseppet sem könnyű olyan önéletrajzot írni, ami álláshoz fog juttatni Téged.

Ha már Te is ültél a számítógéped előtt tanácstalanul, miközben az önéletrajzodat próbáltad írni, akkor tudod miről beszélek. Több hónapba, vagy akár évbe is kerülhet, mire megtalálod azt a kombinációt, ami miatt néhány önéletrajz működik, a többi pedig nem.

De Neked nem kell ilyen óriási erőfeszítéseket tenned azért, hogy megtaláld azt az önéletrajz formulát, aminek hatására a munkaadók végre elkezdenek interjúkra hívogatni.

Mert van egy új megoldás, aminek a neve: Gerilla Önéletrajz

Gerilla Önéletrajz Módszerek

Mostantól sokkal több interjún vehetsz részt és a legjobb cégeknél szerezhetsz magadnak állást – gyakorlatilag csak az a kérdés, hogy mit szeretnél.

Hogyan? Hadd magyarázzam el…!

Független tanácsadóként és közvetítőként több, mint ötezer önéletrajzot olvastam csak az elmúlt három évben. Sajnálatos módon azonban ezeknek csak a 0,1% ragadja meg a figyelmemet, és késztet arra, hogy felhívjam a jelöltet. Tudod miért?

Talán hallottál már arról, hogy 15-30 másodperc van arra, hogy az önéletrajzod megragadja a személyzetis munkatárs vagy a leendő főnök figyelemét.

De ez nem így van, nincs ennyi időd.

Valójában 3 másodperc alatt kell az önéletrajzodnak az olvasó érdeklődését felkelteni. Mondhatod, hogy ez nem fair! De akkor is ez a valóság egy olyan világban, amiben egy álláshirdetésre átlagosan 400 jelentkezés érkezik.

És mondok még egy kevésbé ismert tényt: elengedhetetlen, hogy az önéletrajzod már az első 3 másodpercben érzelmi reakciót váltson ki az olvasóból. Ha ez pozitív, akkor utána egy-két percig tanulmányozni fogja az anyagodat, de csak azért, hogy ezt a megérzést alá tudja támasztani tényekkel.

Tehát az önéletrajzodnak két dolgot kell elérnie:

 1. Magára kell irányítani az olvasó figyelmét és pozitív benyomást kell keltenie az első 3 másodpercben.
 2. Elegendő tényszerű adatot kell hordoznia, hogy meggyőzze a fejvadász vagy HR-es logikus énjét is azért, hogy felhívjon téged.

Ez azt jelenti, hogy ha korábban már tucatjával küldözgetted az önéletrajzodat álláshirdetésekre, és mégsem kaptál választ, akkor a jelenlegi önéletrajzod a fenti két dolog közül valamelyikre alkalmatlan.

90 napon belül lesz állásod, … és ezt garantálom

Az egyedülálló garanciáról mindjárt beszélek kicsit bővebben. De előtte nézd meg és olvasd el, hogy mit mondtak, azok, akik elkezdték használni a Gerilla Önéletrajz Módszereket!

Új állás 58 nap alatt

gerilla-önéletrajz-ügyfél-Borka Sandor

Borka Sándor

Örömmel tájékoztatlak, hogy 58 nappal a Gerilla Önéletrajz Módszerek kézhezvétele után megkaptam életem szerződését egy Kereskedelmi Igazgatói pozícióra! Még egyszer KÖSZÖNÖM, HÁLÁS VAGYOK A SEGÍTSÉGEDÉRT!

Minden úgy zajlott, ahogy mondtad: a szakmai igazgatót céloztam, és amikor a jelzett időpontban hívtam, az asszisztense már név szerint várta a hívásomat, tájékoztatott a kiválasztás időpontjáról és módszeréről.

A kiválasztáson érzékeltem jeleit, hogy rám kicsit jobban, vagy másként figyeltek (tízen voltunk). Az interjún döbbentem meg igazán, a legvégén az egyik igazgató mondta, hogy kicsit személyes kérdésként muszáj megkérdeznie, mi alapján gondoltam, hogy ilyen rendhagyó pályázatot küldjek? Elmondtam, hogy csak a gerilla önéletrajz módszereket használtam!

A két hónap alatt 20 pályázatból 15 alkalmával valamilyen szintű kontaktust sikerült teremtenem (személyes vagy telefonos interjú). A 15-ből volt kettő másik állásajánlat is, amit visszautasítottam, és még van néhány (4), ami függőben van.

Több álláskereső is megkérdezett a gerilla önéletrajz módszerekről, és mindenkinek teljesen pozitív véleményt adtam, mert TÉNYLEG EZ A VÉLEMÉNYEM! Nem tudom elégszer leírni, KÖSZÖNÖM, HOGY SEGÍTETTÉL!!!”

-Borka Sándor, kereskedelmi vezető

Új állás 5 hét alatt, 2 kisgyerekkel 4 év GYES után

gerilla-önéletrajz-ügyfél-Szász-Dóra

Szász Dóra

Két kisgyerekkel négy év GYES után nem voltam könnyű helyzetben, amikor elkezdtem állást keresni. 10 pályázat közül egynél sem sikerült személyes találkozóig eljutnom. Miután a Gerilla Önéletrajz Módszerek szerint átalakítottam az önéletrajzomat, felgyorsult az álláskeresés: 5 hét alatt el tudtam helyezkedni.

A cégvezető, akinek az ajánlatát végül elfogadtam, az interjún kifejezetten megdicsérte az önéletrajzomat. Azt is elárulta, hogy az elmúlt 20 évben rajtam kívül még soha nem hívtak be olyan jelöltet, aki nem adott meg fizetési igényt a pályázatában – ezt ugyanis külön kérik az álláshirdetésben. De a gerilla módszerekben javasolt stratégia ebben a konkrét témában is remekül működött.

Az is jó volt, hogy több helyre is hívtak interjúra, így valamilyen szinten a kezemben maradt az irányítás, és nem éreztem magam kiszolgáltatva csak az egyik vagy másik cégnek.”

-Szász Dóra, külkereskedő

Te melyik titkos ‘fegyvert’ használnád az alábbiak közül, hogy minél hamarabb elhelyezkedj?

A Gerilla Önéletrajz Módszerek dobozos tréning legfontosabb eleme egy 71 oldalas tanulmány, mely az alábbi kérdésekre ad választ:

 • Mi az a két dolog, amit mindenképpen el kell végezned, mielőtt egy szót is írnál az önéletrajzodba? (Megtudod a 12-16 oldalakon.)
 • Hogyan változtathatod meg a hozzáállásod, hogy a leendő munkáltató szemében egy teljesen átlagos álláskeresőből egy különleges értéket képviselő szakemberré válj?(válasz a 16. oldalon)
 • Fedezd fel, hogy mi a Gerilla Önéletrajz 8 építőeleme – köztük 3 varázslatos eszköz – amiknek köszönhetően folyamatosan csörög majd a telefonod! (17-29 oldal)
 • Mire fektess nagyobb hangsúlyt az önéletrajzban: a múltbeli feladataidra vagy a pozitív tulajdonságaidra? Esetleg egyikre sem?? Részletek a 22 oldalon.
 • Hogyan alkalmazhatod Te is azt a hatásos marketing eszközt, melyet alapítványok is előszeretettel használnak adománygyűjtésre? (25. oldal)
 • Kik azok, akiknek semmi esetre sem szabad Gerilla Önéletrajzot küldened, és miért? (Válasz a 28. oldalon)
 • Nincs egyetemi vagy főiskolai diplomád? Semmi probléma, hiszen használhatod azokat az apró szövegírási trükköket, amik mindig beválnak. (29-30. oldal)
 • Hogyan érheted el, hogy mások dicsérjenek Téged – és ezáltal a munkáltatók szinte sorban álljanak, hogy beszélhessenek veled? Ugyanezt a technikát használják multinacionális vállalatok is, hogy megtöbbszörözzék eladásaikat és ezzel dollármilliárdokra tegyenek szert. A módszert megismerheted a 31-32. oldaon.
 • Érdemes beleírni a hobbidat és az érdeklődési körödet az önéletrajzba? Talán… Meglepő magyarázat a 34. oldalon, hogy oldottabban kezdd az interjút.
 • Hogyan lehet megoldani az álláskeresés két legnehezebb kérdését, avagy hasznos tanácsok azoknak, akiknek nem folyamatos a karrierjük vagy pályát szeretnének váltani? (40. oldal).
 • 7 ‘halálos’ dolog, amit ki kell hagynod az önéletrajzodból. Kettőt már most elmondok: az egyik, hogy miért hagytál ott egy céget, a másik pedig a semmitmondó pozíció nevek. Tudd meg az összes többit a 44-45. oldalon!
 • Mit jelent az önéletrajz kereső-optimalizálás, és hogyan érheted el már csak ezzel az egyetlen eszközzel, hogy több fejvadász hívjon, mint eddig bármikor? (49-50 oldal)
 • A Jolly Joker kísérőlevél 6 fontos alkotóeleme, … és elsajátíthatod a szórólapok azon titkát, aminek – könnyen lehet – hogy a következő állásodat köszönheted majd. (58. oldal.)
 • Hogyan kérj interjú időpontot a Gerilla Kísérőlevélben? Ezzel az apró, de aranyos módszerrel megfordíthatod a játékot – most már nem Te fogsz várni a cégek hívására, hanem ők a Tiédre. El tudod képzelni, milyen vicces lehet ez? (60-65. o.)
 • Mi az a ravasz mondat a Gerilla Kísérőleveled végén, ami arra késztetheti a leendő munkáltatót, hogy még egyszer elolvassa a levelet, és nyomban a telefonért kapjon? (Tudd meg a választ a 66-67. oldalon)
 • … és még sok-sok hasznos tanács.

Ok, érdekel…

Megrendelés

Mennyibe is kerül ez az elképesztően hatásos módszer?

A Gerilla Önéletrajz módszer kifejlesztése 3 évbe került, mire elérte a mai formáját. Az eredménye viszont óriási: amint elkezded használni, felgyorsul az egész álláskeresésed. Sőt, még élvezetesebb is lesz a sikerélményeid miatt. Mit érne számodra, ha egy jobb önéletrajz révén három hónap – vagy akár ennél kevesebb idő alatt – el tudnál helyezkedni?

Gondoljuk csak végig együtt, mennyiből hozhatnád ki ugyanezt az eredményt!

# Egy karrier tanácsadó (coach) alkalmazása, aki az álláskeresés során rendszeresen, hetente konzultál Veled: 220 000 Ft

# Ha tanácsadóként bízol meg az önéletrajzod és a kísérőleveled elkészítésével: 49 990 Ft.

A Gerilla Önéletrajz Módszerek
dobozos tréning ára ezekkel szemben
mindössze 14 990 Ft

Csupán ekkora befektetésre kérlek most Téged a gyorsabb elhelyezkedésért cserébe. Fizetési mód: utánvét (a futárnál kell kifizetned a Gerilla Önéletrajz Módszerek árát, amiről az áfás számlát a termék dobozában fogod megtalálni).

Mit tartalmaz a csomag?

Gerilla Önéletrajz Módszerek

 • Gerilla Önéletrajz Módszerek tanulmány

Benne van tehát ez a 71oldalas könyv és munkafüzet, aminek a tartalmát fentebb már részletesen is bemutattam. Hallgass bele a jobb oldali sávban található bemutató hanganyagokba! (Ezek csak minta hanganyagok, amiket azért készítettem, hogy ne áruljak zsákbamacskát.)

 • 5 db Gerilla Önéletrajz minta Microsoft Word formátumban

Egy dolog megtanítani Neked, hogy hogyan kell ‘halat fogni’ egy Gerilla Önéletrajzzal. De azt szeretném, hogy a lehető legkönnyebb dolgod legyen, ezért most ajándékba adok 5 db Gerilla Önéletrajz mintát Microsoft Word formátumban. Csak nyisd meg a dokumentumokat, írd be a személyes információkat, és már kész is vagy! Soha nem volt, és nem is lesz könnyebb olyan önéletrajzot írni.

 • 5 db Gerilla Kísérőlevél minta Microsoft Word formátumban

Nem mintha az 5 Gerilla Önéletrajz sablon nem lenne elég, most ajándékba kapsz 5 db Gerilla Kísérőlevél mintát is. Már nem sok választ el attól, hogy egy olyan ütős kombináció legyen a kezedben (Gerilla Kísérőlevél plusz Gerilla Önéletrajz), amivel garantáltan kitűnsz a pályázók tömegéből, és amivel garantáltan fel fognak venni.

 • Internetes álláskeresési gerilla stratégiák (14 oldalas tanulmány 3 990 Ft értékben most ingyen)

Eleged van már az állásportálok bogarászásából? Teljesen egyetértek Veled, hiszen minden álláskereső elsősorban a hirdetések között keresgél. Ez az elsőszámú oka, hogy egy hirdetésre ma több száz pályázat érkezik be.

Pedig van más megoldás. Ebben a tanulmányban bemutatok 7 olyan internetes álláskeresési módszert, amivel még csak az állásportálok közelébe sem kell menned.

+ Ajándék: Ingyenes kiszállítás
Mivel ma rendelsz, ezért szeretnélek meghívni a kiszállítás költségeire. Ráadásul nem postán küldjük a csomagodat, hanem futárral, hogy minél előbb a kezedbe vehesd.

Amikor összekészítettük a csomagodat, elküldöm majd Neked a futárcég telefonos elérhetőségét, így le tudod egyeztetni velük a szállításra számodra legmegfelelőbb időszakot.

Megrendelés

100% kockázatmentesítő, pénzvisszafizetési garancia

GaranciaGarantálom, hogy a Gerilla Önéletrajz Módszerekkel 3 hónapon belül találsz állást. Ha mégsem így történne, vagy nem azt kaptad, amit szerettél volna, akkor csak küldd vissza a csomagot! Én nem kérek magyarázkodást, bizonygatást, csak megköszönöm, hogy adtál egy esélyt a Gerilla Önéletrajznak, visszatérítem a csomag árát, és barátokként válunk el.

Fogd fel ezt úgy, hogy ez a 14 990 Ft egy csekély összeg ahhoz képest, amennyit azzal veszítesz, ha nem találsz időben állást, mert továbbra is olyan önéletrajzok és kísérőlevelek küldözgetésével vesztegeted az idődet, amik nem működnek.

Éppen ezt nem akarod, és ezért olvastál egészen idáig, nem igaz? Eleged van abból, hogy nem vesznek fel olyan állásokra, amire tudod, hogy alkalmas lennél? Változtass ezen, és itt az ideje, hogy megtedd az első lépést!

600 közül a befutó

gerilla-önéletrajz-ügyfél-Slezák-Tibor

Slezák Tibor

Kedves András! Március 10-én munkába álltam Magyarország egyik vezető szállítmányozási vállalatánál, mint flotta operátor, és ezt Neked köszönhetem. Január 14-én kaptam meg a Gerilla Önéletrajz című tanulmányodat, tehát kevesebb mint 2 hónap alatt találtam munkát.

Sőt! Párhuzamosan egy másik munkahelyre is kaptam állásajánlatot. Pedig előtte 10 hónapig hiába próbálkoztam, mindössze egy interjú meghívást sikerült elérnem. Szóval a 3 hónapos garanciád tartható.

Pályakezdőként, kevés tapasztalattal pályáztam, mégis behívtak személyes beszélgetésre, amit még kettő követett. 600 jelentkező közül kaptam meg a munkát. Vagyis 600 beérkezett önéletrajz közül tűntem ki, és pályakezdőként egyértelmű, hogy nem a tapasztalatommal.”

-Slezák Tibor, fuvarszervező

“Egyetértek, nem engedhetem meg magamnak, hogy ne tegyek egy kockázatmentes próbát a Gerilla Önéletrajz Módszerrel”

Kérlek, töltsd ki az alábbi megrendelő lapot, és pár napon belül a kezedben tarthatod a Gerilla Önéletrajz Módszerek csomagot!

Igen, elegem van az önéletrajzok eredménytelen küldözgetéséből, és el akarom sajátítani a Gerilla Önéletrajz Módszereket, hogy végre interjúra hívjanak a munkáltatók, és minél előbb aláírhassam az új munka-szerződésemet.

Kérlek, add meg a vezetéknevedet!

Kérlek, add meg a keresztneved!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki légy szíves!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki légy szíves! Formátum: +36kkxxxxxxx
Postázási cím (ahová a csomagot vihetjük)

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki, légy szíves!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki, légy szíves!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki, légy szíves!

Számlázási adatok (ha más mint a fentiek)

Miután megadtad az adataidat, kérlek, kattints egyszer a Megrendelés gombra! A kiszállításnak külön díja nincs.

Baráth András

Baráth András

u.i. Mi lenne, ha lenne egy varázslatos megoldás, ami egy csapásra megoldaná az álláskeresési nehézségeidet? Pontosan erről van szó…

Mert ha ma befektetsz 14 990 Ft-ot a Gerilla Önéletrajz Módszerbe, és akár csak egy héttel korábban találsz állást, mint enélkül, akkor azonnal nyertél 49 725 Ft-ot, amit egyébként meg nem kapott fizetésben elveszítettél volna. Tehát több, mint háromszorosát hozza vissza a pénzed – ez jobb, mint a tőzsde!

u.u.i. Ezzel a befektetéssel semmit nem kockáztatsz, mert ha 90 napon múlva nem lenne új állásod vagy csak elégedetlen vagy a tudásanyaggal, akkor visszaküldheted a csomagot, és becsületesen visszafizetem a pénzed.

Ha inkább telefonon szeretnéd leadni a megrendelésed, akkor hívd nyugodtan a kolléganőmet a 06-20-779-3373 telefonszámon.

Megrendelés