Jelentkezz a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programra 50% kedvezménnyel és találd meg a Neked való állást a segítségünkkel!

Eleged van már abból, hogy alig hívnak állásinterjúra? Szeretnéd mielőbb megtalálni az új állásodat, amiben azzal foglalkozol, amivel szeretsz, és amiben anyagilag is megfelelően megbecsülnek? Csatlakozz a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programhoz, ahol minden tudást és támogatást a rendelkezésedre biztosítunk, hogy mielőbb elnyerd az új állásodat.

 Regisztrálj itt 50% kedvezménnyel 

Kedves Álláskereső, illetve Kedves Munkavállaló!

Ezzel a kettős megszólítással kell kezdenem a levelemet. Ugyanis ez az üzenet nemcsak álláskeresőknek szól, hanem olyan munkavállalóknak is, akiknek van állásuk, de szeretnének váltani. Egy nagyszerű hírem van számodra, akármelyik csoportba is tartozol.

Immár 8 éve, hogy 2009-ben elindítottam a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy álláskeresőknek segítsek mielőbb új állást találni. Ezalatt a 8 esztendő alatt több ezer szakember nyerte el új állását a segítségünkkel, köztük diplomások és középfokú végzettséggel rendelkezők, vezetők és beosztottak, versenyszférában dolgozók és állami alkalmazottak.

Az évek során egyre csak bővítettük a szolgáltatásaink körét. Kezdetben még csak az önéletrajzírás terén segítettük az ügyfeleinket, aztán ez kiegészült az állásinterjúra való felkészítéssel, álláskeresési technikák tanításával és pályaorientációs tanácsadással is. Ám az ügyfeleinktől azt a visszajelzést kaptuk, hogy ennél is többre lenne szükség.

Hiszen mitől is szenved szinte minden álláskereső (és nagyon sok munkavállaló)?

Sok esetben attól, hogy nem tudja az álláskereséssel, vagy éppen a munkahelyváltással, kapcsolatos kérdéseit egy hozzáértő szakemberrel megbeszélni. Nem igaz?

Talán Te is érezted már úgy, hogy jó lenne valakivel átnézetni az önéletrajzodat. Vagy megbeszélni egy állásinterjúval kapcsolatos nehéz kérdést. Jó lenne tanácsot kérni a bérigény meghatározásához.

De a legtöbb álláskeresőnek nincs olyan HR-es tanácsadója, akihez a fenti témákban fordulhatna. Így viszont az egész álláskeresés egy magányos küzdelem. Küzdelem a felvételi bizottságok ellen… a bizonytalanság ellen… és a kiszolgáltatottság ellen.

Megtaláltuk a leghatékonyabb segítséget

Az elmúlt években rengeteget kísérleteztünk azon, hogy mi lehet az a tanácsadási forma, amiben megfelelő mélységben tudjuk támogatni az álláskeresőket, és az állásváltáson gondolkozó szakembereket. Illetve azokat, akik jó helyen vannak, de szeretnének előrelépni a ranglétrán (és fizetésben).

És az évek alatt rájöttünk, hogy az egyik leghatékonyabb tanulási forma a távoktatást ötvözi a személyes tanácsadással: folyamatos hozzáférést biztosít a tananyagokhoz, miközben lehetővé teszi, hogy egy képzett szakértő folyamatos útmutatása alapján haladj előre. És kérdezni is tudj tőle, ha kérdésed merülne fel. (Márpedig mindig felmerül egyedi kérdés.)

Ennek mintájára 2016. év elején indítottuk el a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programot, amihez azóta több, mint 1500 szakember csatlakozott.

Miben segít neked a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program?

Bartos Marianna és Baráth András, a Gerilla Önéletrajz Műhely vezető tanácsadói

Bartos Marianna karrier-tanácsadó kolléganőmmel – aki korábban olyan cégeknek volt a HR vezetője mint a Rauch, Sió-Eches és a Johnson & Johnson – egy egész évet szenteltünk annak, hogy az álláskereséshez, illetve a karrier-menedzsmenthez tartozó legfontosabb ismereteinket szisztematikusan ledokumentáljuk.

1) Több mint 30 online videós tréning

Az Állásszerző Program gerincét az a 30 videós oktatóanyag képezi, amelyet Bartos Marianna HR vezető kolléganőmmel állítottunk össze. Minden egyes témában részletes tematikát állítottunk össze, és részben írott szövegben, nagyrészt videó-tréningek formájában lépésről-lépésre kidolgozott tananyagokat készítettünk el.

Így jött létre egy több mint 30 oktatóanyagból álló tudástár, ami hiánypótló segítséget nyújt minden álláskeresőnek. Illetve ahogy eddig is hangsúlyoztam, minden olyan szakembernek, aki jobban szeretne érvényesülni a munkahelyén. Ezek az online tanfolyamok egy zártkörű internetes felületen érhetőek el, ahol az álláskereséshez kapcsolódó szinte összes témát részletesen tanulmányozni tudod.

Íme néhány példa a tananyagok közül – a teljesség igénye nélkül:

 • Hogyan használd hatékonyan az internetes állásportálokat, és hogyan pályázz meg eredményesen álláshirdetéseket?
 • Minden, amit a munkaerő-közvetítőkről és munkaerő-kölcsönzőkről tudnod kell a leggyorsabb elhelyezkedéshez.
 • Hogyan írj olyan meggyőző önéletrajzot és motivációs levelet, hogy többet hívjanak állásinterjúra?
 • Pályaorientáció, avagy hogyan találd meg azt a szakterületet, ahol a legkönnyebben eladhatod magad.
 • Hogyan érdemeld ki az előléptetést a meglévő munkahelyeden, illetve hogyan pályázz meg cégen belüli álláslehetőségeket?
 • Minden, amit a kiválasztási tesztekről tudnod kell
 • Hogyan nyerhetsz el vezetői állásokat? Avagy hogyan haladj felfelé a vállalati ranglétrán – akár a meglévő munkahelyeden akár egy másik céghez pályázva?


Ezek a féltve őrzött oktatóanyagink, és azért roppant értékesek mert lépésről-lépésre kidolgozott útmutatót, bevált módszereket adnak ahhoz, hogy jó önéletrajzot írj, majd jól szerepelj az állásinterjún is. Ha innen tanulsz, 2-3 hónapon belül megtalálhatod és elnyerheted a Neked való állást, és lényegesebben jobb bérfeltételeket alkudhatsz ki magadnak. De ez még nem minden!

2) Rendszeres internetes csoportos konzultációk

A Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program tagjainak kéthetente online csoportos konzultációkat szervezünk, ahol Te is felteheted az álláskereséssel kapcsolatos legfontosabb kérdéseidet, és ezeket ott helyben, élőben meg is válaszolom.

Ezeket a csoportos konzultációkat élő internetes videó-közvetítéssel tartjuk, ahol teljesen interaktív módon beszélhetsz meg egy-egy fontos témát velem.

Minden egyes csoportos konzultációra egy-egy 20-30 perces előadással is készül mintegy témaindítónak, ami után akár az előadás témájában, akár attól eltérő témában is felteheted a kérdésedet, és én ott helyben válaszolok rá. A csoportos konzultációk  felvételét utólag is elérhetővé tesszük, így akkor is fel tudod dolgozni, ha esetleg lemaradtál egy konzultációról.

3) Zártkörű online fórum klubtagoknak

Az élő, egész napos tantermi képzéseinken azt vettük észre, hogy az ügyfeleink egymástól is rengeteget tanulnak. Ez többféle síkon szokott megvalósulni.

A tréningjeinken gyakran vesznek részt közép-és felsővezetők, sőt személyzetis szakemberek is, akik rálátásukkal, bennfentes információkkal segítik a többi résztvevőt. Másrészt a résztvevők között megvalósuló tapasztalatcsere is nagy segítséget jelent. A legjobb csoportok a tréningek után is tartották a kapcsolatot a többi résztvevővel, megosztottak egymás között álláslehetőségeket, biztatták egymást.

Ezt a fajta támogató, egymást segítő magatartást intézményesítjük a programban résztvevőknek szóló zártkörű online fórummal, ahol a többi résztvevőtől és tőlem is szabadon kérdezhetsz. Azt vállalom, hogy a fórumban hozzám intézett kérdésekre 24 órán belül válaszolok.

4) Élő, kiscsoportos tantermi képzés (50-50.000 Ft értékben)

A program részeként részt vehetsz két darab, egész napos interaktív tantermi tréningünkön. Az Önéletrajzírás és Álláskeresési Technikák tréningen együtt megírjuk az önéletrajzodat, amellyel sokkal több állásinterjúra fogsz bejutni. Az Állásinterjúra felkészítő és Bértárgyalás tréningen pedig az állásinterjúra és béralkura készítelek fel, hogy a személyes meghallgatásokon is még eredményesebben szerepelhess. Minden hónapban tartunk élő tréninget, tehát rajtad múlik, hogy mikor és melyiken veszel részt, nincs időbeli megkötés.

5) Telefonos nyílt nap

Havonta egy alkalommal telefonos nyílt napot tartok, amikor a program résztvevőnek rendelkezésére állok telefonos villámkonzultációkon. Itt az egyéni és bizalmasabb kérdéseidet is meg tudjuk beszélni. Ezek ugyan rövidebb beszélgetések, de tapasztalatból tudom, hogy sok embernek elég 10-15 perces konzultáció, hogy a legfontosabb kérdésben segítsek neki.

6) 20% kedvezmény személyes konzultációra

Ha pedig valaki még ezek mellett is úgy érzi, hogy részletesebb személyes tanácsadásra lenne szükség, például a pályaorientáció meghatározásában, akkor a program tagjaként a konzultáció árából 20% kedvezményre leszel jogosult

7) Ajándék Gerilla Önéletrajz Módszerek könyv és az önéletrajz és motivációs minták

Az idén megjelent 300 oldalas könyv segítséget nyújt abban, hogyan legyen versenyképes az önéletrajzod. Ha alkalmazod a könyvben szereplő módszereket, többször és gyorsabban hívnak be állásinterjúra, és az átlagnál hamarabb, 2-3 hónap alatt tudsz majd elhelyezkedni.

A könyv mellé kapsz 26 db önéletrajz mintát, és 26 db motivációs levél mintát kinyomtatva, hogy gyorsabban, könnyebben tudd összeállítani a saját pályázatodat. Csak olvasd el, majd írd meg ezek alapján a saját önéletrajzodat és motivációs leveledet! Soha nem volt, és nem is lesz könnyebb profi önéletrajzot írni.

8) Ajándék Megnyerő Állásinterjú Módszerek könyv

Belegondoltál már abba, hogy sok munkahelyen miért van szükség két vagy három állásinterjúra ahhoz, hogy elnyerd az állást? Hiszen azt gondolhatnánk, hogy egyetlen találkozó alatt is meg lehet győződni arról, hogy egy jelölt rendelkezik-e a szükséges szaktudással és szakmai tapasztalattal.

Hát akkor miért vannak többfordulós állásinterjúk?

A válasz egyszerű

Egy állásinterjú során a szaktudás megléte csak a belépő. Van valami, ami ennél fontosabb, és amin valójában eldől az állásinterjú kimenetele. Ez pedig a személyiséged. Az, hogy milyen Veled együtt dolgozni. Mennyire vagy önálló. Mennyire vagy csapatjátékos. Hogyan fejezed ki magad. De még sokszor ez is kevés, mert az is fontos, hogy a leendő főnök összességében is szimpatikusnak tartson.

Miért olyan fontos ez?

Egyrészt senki nem szeret ellenszenves munkatársakkal dolgozni. Másrészt amíg a szaktudás fejleszthető, addig egy ember személyiségén nagyon nehéz, vagy talán nem is lehet változtatni.

Van azonban egy gond:

A legtöbb álláskereső a szaktudásának és tapasztalatának bemutatásával készül az állásinterjúra. De arra senki nem készül tudatosan, hogy hogyan tudna pozitív benyomást kelteni. Pedig ez lenne a fontosabb, hiszen végső soron ezen múlik a siker. Ma már olyan egyszerűen alkalmazható technikák léteznek, amelyekkel hihetetlen hatást tudsz kiváltani.

A Megnyerő Állásinterjú Módszerek tanulmányban egy fejezetben kifejezetten ezekkel a technikával foglalkozok. És még jó néhány másik olyan pszichológiai eszközt ajánlok a figyelmedbe, amivel szimpatikusabb és megnyerőbb lehetsz az állásinterjúkon.

Ha használod ezeket a módszereket, Te is közel duplájára növelhetnéd a sikeres állásinterjúk számát. Valószínű tehát, hogy nem véletlen, hogy ez a könyv a legkeresettebb a Gerilla Önéletrajz könyvek közül az utóbbi időben.

Szeretnék csatlakozni az Állásszerző Programhoz >>

Mit mondanak azok, akik az Állásszerző Program segítségével helyezkedtek el?

60 év körül munkanélkülivé válni és állást keresni nem egy egyszerű feladat. Ezért is csatlakoztam a Gerilla Állásszerző Programhoz, ahol hihetetlen mennyiségű tudást lehet elsajátítani. Az online videókból rengeteget tanultam, átírtam az önéletrajzomat is, kiképeztem magam álláskeresésből. Ennek köszönhetően 61 évesen sikerült egy olyan állást elnyernem, ami mind szakmailag, mind anyagilag megfelel a tudásomnak és a tapasztalatomnak.

Machovics-Maria

Machovics Mária, Budapest

A rengeteg túlóra miatt döntöttem el, hogy munkahelyet váltok, és a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programtól ehhez nagyon sok segítséget kaptam. Az András útmutatásai által átírt önéletrajzommal sokkal több helyre hívtak be állásinterjúra, mint korábban. Az állásinterjúra felkészítő videóknak köszönhetően pedig az interjúkon is meggyőzően szerepeltem. Az új munkahelyemen remekülérzem magam, köszönöm szépen a sok segítséget!

Sipka László

Sipka László

Január második felében vettem részt a Gerilla Önéletrajzírás és Állásinterjú-felkészítő tréningen, Az átírt önéletrajzommal február 7-én pályáztam meg egy fejvadász által kiírt vezetői állást, és itt két napon belül be is hívtak állásinterjúra. Az interjúkat is a gerilla módszernek megfelelően építettem fel, ennek köszönhetően el is nyertem az állást. Így a Gerilla módszereknek (önéletrajz és állásinterjú) köszönhetően a lehetőség felbukkanásától számított két héten belül az előzőeknél sokkal jobb állást sikerült szereznem.

Rozsi Gábor

Rozsi Gábor

A Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program segítségével sikerült egy vezetői pozíciót találnom. A tananyagok és a munkátok rengeteget segítettek, az első interjún külön dicséretet kaptam a színvonalas pályázatomért. A bértárgyalásban is tényleg remekül tudtam hasznosítani az itt tanultakat. Azt hihették, “öreg róka” vagyok alkudozásban, holott csak András anyagai szerint haladtam. Valóban nagyon hálás vagyok mindazért, amit itt kaptam.

Koncz-Katalin

Dr. Koncz Katalin

50% kedvezmény – csak néhány napig

A Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programban elérhető szolgáltatások összértéke több, mint 290.000 Ft, de mi egy olyan árazást szerettünk volna létrehozni, ami mellett a program minden álláskereső számára elérhetővé válik. Ennek megfelelően az Állásszerző Programhoz 6 hónapos hozzáférést adunk, és a program díja 99.990 Ft. De Neked most még ennyit sem kell fizetned…

Mert néhány napig 50% kedvezményt szeretnék felajánlani számodra, így mindössze 49.990 Ft áron tudsz csatlakozni a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programhoz, és 6 hónapon keresztül korlátlanul hozzáférhetsz a program összes eleméhez. Az 50% kedvezményes regisztrációs lehetőség azonban csak néhány napig él, tehát nincs sok időd, hogy kedvezményes áron jelentkezz a programra.

Ahogy az online előadásomban említettem, 6 hónapig korlátalanul hozzáférsz a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program összes eleméhez. 

Mit tartalmaz a tagsági díj?99.990 Ft helyett
most 49.990 Ft
Hozzáférés 30 online videós tudásanyaghoz.
Részvétel az élő, internetes csoportos konzultációkon.
Zártkörű online fórum a programban résztvevőknek.
Telefonos fogadóóra és villámkonzultációk.
20%-os kedvezmény a személyes konzultációra.
Ingyenes részvétel az Önéletrajzírás tréningen, valamint az Állásinterjú és Bértárgyalás tréningen.
Új Gerilla Önéletrajz Módszerek könyv (9.990 Ft értékben).
Új Gerilla Önéletrajz Önéletrajz- és Motivációslevél-minták (26-26 db elektronikus, könnyen átírható változatban is – 9.990 Ft értékben).
Megnyerő Állásinterjú Módszerek (jelenleg a legnépszerűbb oktatóanyagunk – 9.990 Ft értékben).

Élek az 50% kedvezménnyel >>

Pénz-visszafizetési garancia

Önéletrajz GaranciaHa a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programban való részvételt követően 6 hónapon belül nem tudtál elhelyezkedni még annak ellenére sem, hogy részt vettél a 2 élő, ajándék tantermi képzésünkön, akkor kérdés nélkül visszafizetjük a befizetett részvételi díjat. Ha nem tudtál részt venni a két élő tréningen, akkor tagságodat 1 évre meghosszabítjuk és ha utána sem sikerül elhelyezkedned, akkor visszatérítjük az Állásszerző Program árát. A pénz-visszafizetési garancia egyetlen feltétele, hogy küldj be nekünk 5 általad a tréningek, oktatóanyagok után készített gerilla önéletrajzot. Így azzal a tudattal vághatsz bele a programba, hogy semmit nem kockáztatsz. Ellenben rengeteget nyerhetsz!

 

“Hogyan tudom kifizetni a tagsági díjat?”

A Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program díjat bankkártyával vagy utánvéttel tudod kifizetni. A bankkártyás fizetéshez a PayPal online bankkártya elfogadó szolgáltatását vesszük igénybe, ami 100%-ig megbízható.

A banki átutalás azért nem választható, mert a korábbi tapasztalataink szerint olyan mértékű adminisztrációval teheli a munkatársaimat (fizetések nyomon követése, utalások beazonosításának nehézsége, klubtagság aktiválása egyénileg, egyéni belépési adatok kiküldése stb.), ami mellett már nem tudnánk ilyen alacsony díjért adni ezt a szolgáltatást. 

A bankkártyás fizetés előnye, hogy teljesen automatizálható, így a sikeres fizetést követően azonnal hozzáférsz az állásszerző program oktatóanyagaihoz. A zártkörű online felületre szóló egyedi belépési kódodat és jelszavadat is automatikus válaszüzenetben küldjük.

Mit tartalmaz tehát a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program?

Nézzük meg összefoglalva, hogy mit is tartalmaz az Állásszerző Program:

 • Hozzáférés az internetes Tréning Központ tanfolyamaihoz (jelenleg 30 tanfolyam elérhető, és a tanfolyamok listáját havonta bővítjük).
 • Részvétel a havonta többször megrendezésre kerülő élő, internetes csoportos konzultációkon, ahol a Baráth András élőben válaszol a kérdéseidre.
 • Belépés a kizárólag állásszerző program tagoknak szóló Zártkörű online fórumba, ahol a többi álláskereső, illetve szakember támogatására, valamint tapasztalatára is számíthatsz.
 • Telefonos fogadóóra havonta egyszer.
 • Az Állásszerző Program tagjaként bármelyik további szolgáltatásunkat -20% kedvezménnyel veheted igénybe (Személyes konzultáció)
 • Ingyenesen részt vehetsz két élő, egyenként 50.000 Ft értékű tréningen (Önéletrajzírás és Állásinterjú-felkészítő Tréning)
 • 3 ajándék könyv: Gerilla Önéletrajz Módszerek, Gerilla Önéletrajz- és Motivációslevél-minták, Megnyerő Állásinterjú Módszerek (összesen 29.970 Ft)

Jól hangzik? Akkor ne várj tovább, mert az 50% kedvezményes regisztrációs lehetőség csak rövid ideig él. Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, csatlakozz a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programhoz, és találd meg az új állásodat a segítségünkkel sokkal gyorsabban, mintha egyedül próbálkoznál!

Csatlakozz a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programhoz!

Kérlek töltsd ki a megrendelőlapot és csatlakozz 6 hónapig, kedvezményes áron a Gerilla Önéletrajz Állásszerző programhoz!

Legalább egy terméket rendelnie kell!
Hogyan szeretnél fizetni?
Adja meg a szállítási módot!

1. LÉPÉS: Személyes adatok

Kérlek add meg a vezetéknevedet!
Kérlek, add meg a keresztnevedet!
Kérlek, add meg az e-mailcímedet!
Kérlek, add meg telefonszámodat folyamatosan, kötőjelek nélkül
Kérlek, add meg a mobilszámodat!

2. LÉPÉS: Számlázási adatok

Kélek add meg a cégnevet
Kérlek add meg az irányítószámot!
Kérlek add meg a várost!
Kérlek add meg az utcát, házszámot!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
3. LÉPÉS: Fizetési információk

A bankkártya adataidat mi egyáltalán nem látjuk és nem is tároljuk. A fizetésért egy a Paypal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban van, erre a Paypal neve a garancia.

Kérlek add meg a bankkártya adataidat!

Fizetési információk

/

A bankkártyás fizetés egy nagy nemzetközi bankkártya-elfogadó rendszeren keresztül történik, és teljesen biztonságos. Mi nem kapjuk meg, és nem is tároljuk a bankkártya adataidat.

Hogyan tudsz regisztrálni?

 1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot,
 2. Fizesd ki bankkártyával vagy utánvéttel a díjat, és
 3. KÉSZ VAGY, már be is léphetsz az Állásszerző Programba!
bankcard-ikon

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük, és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataidat egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak.

padlock-ikon

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a Dropbox.

question-ikon

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire nem kaptál választ, akkor hívj minket munkaidőben a 06 80 624 442-es ingyenes zöldszámon, vagy írj nekünk e-mailt a barathandras@gerillaoneletrajz.hu címre, és örömmel segítünk neked.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankcard-front

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

bankcard-back

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Kérlek, töltsd ki a fenti űrlapot, majd kattints a “Csatlakozom az Állásszerző Programhoz” gombra minél előbb, hogy Te is már MA tagja lehess a közösségünknek! Remélem, még ma elkezdhetjük a közös munkát a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programban!

Amennyiben a regisztráció után 20 percen belül nem kapsz visszaigazoló e-mailt, akkor kérlek, küldj egy rövid üzenetet a telefonszámoddal a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre.

Baráti üdvözlettel:

Baráth András

önéletrajz-szakértő
elhelyezkedési tanácsadó