Találd meg az új állásodat gyorsabban
a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program segítségével

Kinek szól a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program?

  40-45 évnél idősebb tapasztalt szakembereknek
  Közép- és felsővezetőknek
  Fiatal szakembereknek és kisgyerekes anyukáknak
  Közép- és felsőfokú végzettségű szakembereknek

Baráth András vagyok, a Gerilla Önéletrajz Műhely alapítója és vezető tanácsadója. 2010 óta dolgozom főállású elhelyezkedési tanácsadóként, és büszke vagyok arra, hogy az elmúlt években már több ezer álláskeresőnek segítettem elhelyezkedni. Biztos vagyok benne, hogy a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programmal te is sokkal előbb találod majd meg a neked legmegfelelőbb állást, és jobb feltételeket fogsz tudni kialkudni.

Turbózd fel az álláskeresésed a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program segítségével,
hogy több állásinterjúra hívjanak, és mielőbb megtaláld a Neked való állást,
amiben jól érzed magad, és anyagilag is megbecsülnek!

Pályaorientáció – avagy milyen pozíciókban és szakterületen tudod legkönnyebben eladni magad

Bemutatjuk, mi a helyzet jelenleg a munkaerő-piacon, segítünk átgondolni és meghatározni azokat az erősségeidet, amelyekre jelenleg kereslet van. Ha ugyanis olyan szakterületre és állásokra pályázol, amire van kereslet, akkor sokkal könnyebben el tudsz helyezkedni. (A legtöbb álláskereső ezt a részt teljesen kihagyja az álláskeresés elejéről, és részben ez a sikertelenségük oka.)

Hogyan találd meg a Neked való állásokat

Mivel a munkaerő-piacon a betöltendő állásoknak csak a 20-25%-a kerül meghirdetésre, az álláslehetőségek 75-80%-a ú.n. rejtett állás. Bemutatunk több tucat olyan álláskeresési technikákat, amelyekkel a rejtett állásokat is célba veheted. És olyan bevált technikákat is mutatunk, amelyekkel a meghirdetett állásokra is sokkal eredményesebben pályázhatsz.

Hogyan juthatsz be több állásinterjúra avagy hogyan írj ütős önéletrajzot?

A Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program során lépésről lépésre megtanítunk azokra a technikákra, amelyekre építve meggyőző önéletrajzot és motivációs levelet fogsz tudni írni. Ez a legfontosabb eszköz ugyanis ahhoz, hogy több állásinterjúra hívjanak. Ha szeretnéd, át is nézzük és véleményezzük az önéletrajzodat. A program tagjaként a sikeresen elhelyezkedő ügyfeleim korábbi pályázatait is megkapod.

Próbáld ki 14 napig ingyen a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programot

Kipróbálom

Legyél meggyőzőbb és magabiztosabb az állásinterjún

A program során több lépésben is felkészítünk arra, hogy az állásinterjún a legtöbbet hozd ki magadból, és elnyerd a megpályázott állást. Részleteiben kidolgozott válaszokkal megtanítunk arra, hogyan válaszolj jól az 50 leggyakoribb állásinterjú kérdésre. Megmutatjuk, milyen pszichológiai tesztekre számíthatsz és hogyan nyerheted el tudatos eszközökkel az interjúztató szimpátiáját.

Bértárgyalási technikák – így érhetsz el könnyedén 20-25%-kal magasabb fizetést

Az álláskeresés egyik legfontosabb mozzanata a bértárgyalás, ám a legtöbb álláskereső nem készül tudatos stratégiával erre. Mi olyan bevált bértárgyalási technikákat tanítunk neked, amelyekkel a bérigény meghatározásától kezdve a munkaszerződésed aláírásáig nagyon tudatosan és precízen kommunikálhatsz a fizetésről és egyéb juttatásokról. Ennek köszönhetően pedig akár 20-25%-kal magasabb fizetést érhetsz el.

Sok-sok egyéb tudnivaló

A Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program részét képezi még több tucat olyan online tanfolyam, amelyekkel jelentősen felgyorsíthatod az elhelyezkedésedet. Például megmutatjuk, hogyan írd meg és állítsd be a Linkedin adatlapodat, hogyan keresőoptimalizáld az önéletrajzodat, hogy az állásportálok adatbázisában is rád találjanak a munkáltatók. A részletes Excel képzésünkkel pedig a számítástechnikai készségeidet is számottevően fejlesztheted.

Próbáld ki 14 napig ingyen

Rozsi Gábor

Január második felében vettem részt a Gerilla Önéletrajzírás és Állásinterjú-felkészítő tréningen, Az átírt önéletrajzommal február 7-én pályáztam meg egy fejvadász által kiírt vezetői állást, és itt két napon belül be is hívtak állásinterjúra. Az interjúkat is a gerilla módszernek megfelelően építettem fel, ennek köszönhetően el is nyertem az állást. Így a Gerilla módszereknek (önéletrajz és állásinterjú) köszönhetően a lehetőség felbukkanásától számított két héten belül az előzőeknél sokkal jobb állást sikerült szereznem.

Kisgyerekes anyukaként GYED-ről szerettem volna visszatérni a munkába, ezért csatlakoztam a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programhoz. Nekem sokat segített a pályaorientációs tréning, a hogyan maradjak pozitív az álláskeresés alatt témájú útmutató és az állásinterjúra felkészítő anyagok. Természetesen az önéletrajzomat is a Gerilla Önéletrajz minták alapján dolgoztam ki. Összesen három pályázatot adtam le, két helyen voltam interjúzni, amelyből egynél sikerrel jártam. Három hónapon belül sikerült elhelyezkednem kisgyermekes szülőként úgy, hogy se végzettségem, sem pedig tapasztalatom nincs az új területen, viszont mindig is ezzel szerettem volna foglalkozni :-)

Ujlaky Enikő

Milyen formában nyújtunk támogatást
a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programban?

#1 Több mint 30 online tanfolyam

A program gerincét egy több, mint 30 oktatóanyagból álló tanfolyam online tréning teszi ki, amiket az otthonodból a neked megfelelő időben tudsz feldolgozni.

#2 Élő online előadás és konzultáció

Kéthetente élő online előadásban dolgozok fel
egy-egy fontos témát.
Az előadás után pedig csoportos konzultáción válaszolok a felmerülő kérdéseitekre.

#3 Telefonos nyílt nap

Havonta egy alkalommal
telefonos nyílt napot tartok,
amikor a program résztvevőnek rendelkezésére állok
15 perces villámkonzultációkon.

#4 Zártkörű online fórum

A programban résztvevők számára fenntartott zártkörű fórumot tartunk fel, ahol nemcsak tőlem kérdezhetsz, hanem a többi tag véleményét / tapasztalatát is kikérheted.

#5 Élő kiscsoportos tantermi képzések

A program részeként részt vehetsz
három egész napos interaktív tantermi tréningünkön, ahol személyesen is segítek a pályaorientációban,
az önéletrajzod megírásában
és az állásinterjúra való felkészülésben.

#6 Személyes konzultációk

Az emelt szintű állásszerző program még egyéni tanácsadást is tartalmaz havi egy alkalommal. Ez történhet személyesen az irodánkban vagy Skype videóhíváson keresztül. A konzultáción még a speciálisabb egyéni kérdéseidet és helyzeted is alaposan meg tudjuk beszélni.

Próbáld ki 14 napig ingyen

Miért ajánlják a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programot
a program jelenlegi és korábbi résztvevői?

Íme a 3 legfontosabb dolog, ahogyan az ügyfeleink profitáltak a programunkból.

Szuper online videós tanfolyamok, előadások

Az online videókból rengeteget tanultam, átírtam az önéletrajzomat is, kiképeztem magam álláskeresésből. Ennek köszönhetően 61 évesen sikerült egy olyan állást elnyernem, ami mind szakmailag, mind anyagilag megfelel a tudásomnak és a tapasztalatomnak.

Machovics Mária

Valóban jól használható, gyakorlatias tudást ad

A Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program segítségével sikerült egy vezetői pozíciót találnom.
A tananyagok és a munkátok rengeteget segítettek, az első interjún külön dicséretet kaptam a színvonalas pályázatomért.  
Azt hihették, “öreg róka” vagyok alkudozásban, holott csak András anyagai szerint haladtam.

Dr. Koncz Katalin

Sokkal több állásinterjúra hívtak, mint korábban

András útmutatásai által átírt önéletrajzommal sokkal több helyre hívtak be állásinterjúra, mint korábban. Az állásinterjúra felkészítő videóknak köszönhetően pedig az interjúkon is meggyőzően szerepeltem. Az új munkahelyemen remekül érzem magam!

Sipka László

Legyél profi az álláskeresésben is és találd meg a segítségünkkel az új állásodat!
Próbáld ki 14 napig ingyen a Gerilla Állásszerző Programot,
csak egy perc a regisztráció

Kipróbálom 14 napig ingyen!

Gerilla Önéletrajz Műhely | 1096 Budapest, Vendel u. 11. | Ügyfélszolgálat: 06-80-624-442 (ingyenesen hívható zöldszám) | barathandras@gerillaoneletrajz.hu