INGYENES SEGÍTSÉG:
​Hogyan csináld jobban az álláskeresést?

Mik azok a hibák, amit szinte minden álláskereső elkövet? Mit kell másképp csinálnod?

Összeállítottunk neked egy 4 részes ÁLLÁSKERESÉST SEGÍTŐ videósorozatot, amelyet regisztrációt követően fogunk elküldeni számodra, hogy megfelelően fel tudj készülni az álláskeresés legfontosabb területeire.

Ezek a bárki által könnyen kivitelezhető álláskeresési lépcsőfokok hozzá fognak segíteni téged ahhoz, hogy ne tartozz a több hónapig sikertelenül állást keresők táborába.

Iratkozz fel az álláskeresőket segítő videósorozatunkra, és tudd meg, hogy:

  • Hogyan találd meg azt a munkát, amit szeretsz, amiben jó vagy és kereslet is van rá?
  • Hogyan találd meg azokat a munkáltatókat, akiknek rád van szüksége?
  • Hogyan add el magad az állásinterjún?
  • Hogyan írd meg az önélerajzod és motivációs leveledet?

4 eszmélet fontos téma, amellyel minden álláskeresőnek tisztában kellene lennie.


 Baráth András
okleveles önéletrajz-szakértő
elhelyezkedési tanácsadó

Üdvözöllek, én Baráth András vagyok, a Gerilla Önéletrajz Műhely megálmodója és vezetője okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. Azzal a céllal hoztam létre immáron 8 éve a Gerilla Önéletrajz Műhelyt, hogy hatékonyan segítsek elhelyezkedni az álláskeresőknek az általam kidolgozott, bizonyítottan működő Gerilla módszerek segítségével tantermi képzések, személyes tanácsadások és távoktatás keretében.

Mindaz tehát, amit az álláskerésről tudok, azt nem tankönyvekből tanultam. Amiről beszélek, azt nap mint nap testközelből tapasztalom is konzultációimon és tréningjeimen!

Én és a teljes Gerilla Önéletrajz Műhely csapata nap, mint nap azon dolgozunk, hogy emberek ezreinek segítsünk elindulni a sikeres álláskeresés felé vezető úton. Ezt az ingyenes videósorozatot is azért készítettük el számodra, hogy Te esélyt adhass magadnak “jobb módszerekkel” állást keresni és ne kelljen félned a sikertelen álláskereséssel járó negatív következményektől. Együtt sikerülni fog megtalálni álmaid állását!

Iratkozz fel az álláskeresőket segítő videósorozatunkra!Gerilla Önéletrajz Műhely | 1096 Budapest, Vendel utca 11. | Ügyfélszolgálat: 06-20-779-3373 | Email cím: barathandras@gerillaoneletrajz.hu