Letölthető a “Hogyan kérj több fizetést?” c. ajándék oktatóanyag – álláskeresőknek és állásban lévőknek is!

Igényeld most a bértárgyalásra felkészítő videós minitréninget, aminek a segítségével Te is évente több százezer (vagy akár egymillió) forinttal több fizetést vihetsz haza!

Csak 2019.05.29 szerda éjfélig tudod kérni az oktatóanyagot!

NAP
0
-41
-1
ÓRA
0
-6
PERC
-4
0
MÁSODPERC
-5
-3

Érj el magasabb bért!

Megtanulom hogyan >>

Változtatni szeretnél a béreden?

Jó helyen jársz, mert fel szeretnék Neked ajánlani egy különleges és értékes ajándékot. Egy olyan értékes tudásanyagot, ami eddig csak az ügyfeleim legszűkebb körének volt elérhető. A “Hogyan kérj több fizetést?” c. oktatóanyagot most néhány napig számodra is elérhetővé teszem. Hogy miért?

Azért, mert azt látom, hogy a legtöbb álláskereső nem ismeri és nem használja még az alap bértárgyalási technikákat sem. Pedig egy átgondolt stratégiával könnyedén érhetnél el 8-10 vagy akár 15 százalékkal magasabb fizetést, ami éves szinten több százezres vagy akár milliós plusz jövedelmet jelenthet a számodra. De ez még nem minden…

Mert ugye nemcsak az alapfizetésről van szó, hanem tucatnyi béren kívüli juttatási formáról is, amivel a fizetés kiegészülhet (pl. bónusz, utazási támogatás, étkezési jegy, benzinpénz… csak hogy néhányat említsek.)

Bennfentes bértárgyalási stratégiák

Baráth András , a Gerilla Önéletrajz Műhely vezetőjeTalán tudod rólam, hogy főállású önéletrajz-szakértőként és elhelyezkedési tanácsadóként dolgozom. Az elmúlt években több, mint kétezer álláskeresőnek segítettem már elhelyezkedni.

De nem csak az én tudásomat és tapasztalatomat kapod meg ebben az útmutatóban.

Az anyag összeállításában közreműködött Bartos Marianna kolléganőm is, aki több, mint tíz évig dolgozott HR igazgatóként nagy nevű multinacionális vállalatoknál. Szóval az anyagban igazi bennfentes információkra is számíthatsz.

Ezekkel a technikákkal nemcsak álláskeresőként érhetsz el magasabb fizetést a bértárgyaláson, hanem meglévő állásodban is sikerrel harcolhatsz ki több fizetést magadnak.

Így alkudhatsz ki magasabb összeget álláskeresőként vagy akár meglévő állásodban is

Szomorúan látom, hogy a legtöbb álláskereső az álláskeresés hevében a bértárgyalásra már nem igazán készül fel. Így pedig évi több százezer forint plusz jövedelemtől esnek el, mert nincsenek tisztában azzal, hogy milyen lehetőségeik vannak a bértárgyalás során.

Ha úgy érzed, hogy Te is bizonytalan vagy a fizetésről szóló helyzetekben, akkor megnyugtatlak: ez nem a Te hibád! Hiszen senki nem készített fel a bértárgyalás folyamatára, és alig van olyan forrás, ahol gyakorlati információkat olvashatnál ebben a témában.

Pedig azt tapasztalom, hogy azok a szakemberek, akik ismerik a legalapvetőbb bértárgyalási stratégiákat, könnyedén érnek el 10, 15 vagy akár 20%-kal több fizetést.

Ezeket a bértárgyalási stratégiákat szeretném most elérhetővé tenni a számodra.

A “Hogyan kérj több fizetést?” tudásanyagból megtudhatod, hogy:

 • Mi az a pofonegyszerű trükk, amivel áthidalhatod az önéletrajzodban a fizetési igényre vonatkozó kérdéseket?
 • Melyik az a három tárgyalástechnikai módszer, amit célszerű a béralku során használnod?
 • Ki mondja először az összeget: Te vagy a munkáltató? (A válasz talán meglepő, de szinte mindig ez a legjobb megoldás.)
 • A nettó vagy a bruttó bérről érdemes tárgyalni? (Csak ez az egyetlen pont hozhat havi több tízezer forint pluszt sok álláskeresőnek.)
 • Milyen forrásokból derítheted ki, hogy egyáltalán milyen sávban mozognak a fizetések azon a területen, ahová pályázni szeretnél?
 • Mi az a 3 szarvashiba, amit mindenképpen el kellene kerülnöd a béralku során?
 • Mire kell mindenképpen kitérned, amikor a bónuszról egyeztetsz a munkáltatóval?
 • Hogyan tudsz az aktuális munkahelyeden magasabb fizetést elérni? (Nem csak álláskeresőként, hanem meglévő munkahellyel rendelkező szakemberként is lehetőséged van magasabb fizetést kiharcolni.)

Szeretnél te is magasabb bért elérni?

Megmutatom hogyan csináld >>

Várj, ez még nem minden! – INGYENES, DUPLA AJÁNDÉK MINDEN MEGRENDELŐNEK!

A “Hogyan kérj több fizetést?” c. oktatóanyagom mellé most néhány napig további két VADONATÚJ Gerilla állásinterjú tudásanyag AJÁNDÉKBA a Tied. Önmagában ez a két bónusz annyira hasznos, hogy a 990 Ft bértárgyalási útmutató mellett akár külön több ezer forintért is adhatnánk, de egyelőre úgy döntöttünk, hogy nem tesszük széles körben elérhetőve ezeket. Csak ebben a pár napban van lehetőséged megkapni őket, a bértárgyalási útmutatóm mellé INGYENESEN. Ezek a bónusz anyagok teljesen újak, eddig soha sehol nem tettük elérhetővé őket, és lehet, hogy nem is fogjuk többet.

AJÁNDÉK 1:
TOP 10 állásinterjú válasz (AJÁNDÉK PDF tanulmány)

– A 10 leggyakoribb állásinterjú kérdés és a JÓ válaszok –

Ebből az oktatóanyagból megtudhatod, hogy melyek azok a kérdések, amelyek 10-ből 9 interjún biztos, hogy elhangzanak. Hogyan tudsz rájuk gyorsan és eredményesen felkészülni? És legfőképp mi a JÓ, azaz meggyőző válasz a legtrükkösebb kérdésekre? Egy állásinterjún nagy a tét, nagy a stressz, nagy a bakizási lehetőség, de Neked nem kell aggódnod, mert ezzel a tudásanyaggal kevesebb, mint egy óra alatt felkészítelek még a legrázósabb állásinterjú helyzetekre is.

AJÁNDÉK 2:
TOP 10 állásinterjú kérdés (AJÁNDÉK videós oktatóanyag)

– Avagy Te mit kérdezz meg az állásinterjún? –

Mert kérdezni márpedig tudni kell a másik oldalon is! Lehet bármilyen szuper az önéletrajzod és meggyőző a motivációs leveled, ha nem szerepelsz jól az állásinterjún, ha nem vagy összeszedett és szimpatikus, ha nincsenek kérdéseid, vagyis ha nem látszik rajtad, hogy lelkes vagy, és azt az állást mindennél jobban szeretnéd, akkor könnyen lehet, hogy hiába vagy jó jelölt, nem téged fognak kiválasztani az állásra. Kérdezni persze nem könnyű, sőt, néha egyenesen veszélyes, de ebben az AJÁNDÉK oktatóanyagban mutatok neked 10 jolly joker előre megírt kérdést. Ha ezeket felteszed, azonnal komolyabban vesznek, másrészt a válaszaik alapján Te is könnyen el tudod dönteni, hogy akarsz-e az adott cégnél dolgozni, neked való-e az állás vagy sem.

Szeretnéd ezeket az ingyenes bónuszokat is?

Érdekelnek a bónuszok is >>

Akiknek már beváltak ezek a technikák

“Kedves András! Nagyon jó hírt osztok meg Veletek. A múlt év utolsó hetében sikeresen megállapodtam és túl vagyok az első munkahetemen az új munkahelyemen. Sikerült egy vezetői pozíciót találnom, nagyszerű feladatkörben, de új területen. Izgalmas, sok kihívással. Ez egy klasszikus kiválasztási eljárás volt telefonos + 3 személyes interjúval, majd két körös bértárgyalással, ahol tényleg remekül tudtam hasznosítani az itt tanultakat. Azt hihették, “öreg róka” vagyok alkudozásban, holott csak András anyaga szerint haladtam. Ott is szépen sikerült az eredeti ajánlattól elmozdulni, fölfelé:).” Katalin, Budapest

“Június végén voltam a mostani cégemnél interjún, több lehetőség közül döntöttem végülis mellettük. Már a kiválasztásnál őszintén elmondtam, hogy több pályázatom fut párhuzamosan, egy másik helyre is várnak. Ami motivált, hogy ott jelentősen több lett volna az alapbérem, a havi fix. 40-50 000 Ft-os fizetési különbség azért erősen elgondolkodtatott. Végülis elmondtam a jelenlegi osztályvezetőnek, hogy nehéz döntés előtt állok, a pénz nekem jelentős, viszont szeretek itt lenni. Hamar jött a válasz, hogy akkor megemelik a fizetésem a próbaidő után kb. 30 000 Ft-tal. Ez az összeg kb. a két ajánlat között volt félúton. Így értem el, hogy bár még a próbaidőm le sem telt, de már fizetésemelést kaptam.” Nikolett

“A harmadik elhelyezkedésemkor én már tetőtől talpig Gerilla voltam. Természetesen az önéletrajzom is Gerilla volt, de itt a telefonban történő érvelés, illetve a bértárgyalás volt a legfontosabb. Történt ugyanis, hogy az általam kért bérnek csak a 80%-át akarták megadni, melyet a telefonban közöltek is velem kerek perec. Ekkor az általad javasolt kommunikációs módszerekkel – néhány, az adott pozíció betöltéséhez kiemelten fontos és előnyös képességeim kiemelésével – sikerült egy mindkettőnk számára elfogadható álláspontot találni. Ennek köszönhetően éves szinten bruttóban több, mint 500 000 Ft-tal keresek többet.” Tamás, Budapest

Érj el Te is magasabb bért, mit Ők!

Engem is érdekel >>

Hogy lehet Tiéd a bértárgyalásra felkészítő oktatóanyag?

A “Hogyan kérj több fizetést?” c. tudásanyag valójában egy online videótréning, melynek keretében videón mutatom be és magyarázom el az egyes bértárgyalási technikákat.

Mellé megrendelheted külön a “Hogyan kérj több fizetést?” 20 oldalas jegyzetet pdf formátumban, hogy írásban is át tudd tanulmányozni ezeket a stratégiákat. Ez az anyag tartalmazza azokat a fizetési statisztikákat, amiket a személyes konzultációk során is használunk a Gerilla Önéletrajz Műhelyben.

Könnyedén elkérhetnék ezért az anyagért akár több tízezer forintot, mert Te is meg fogod látni, hogy ezekkel a bevált technikákkal valóban több százezer forint plusz pénzre tehetsz majd szert.

Én most mégis ajándékba szeretném Neked adni – egyetlen apró feltétellel.

Ajándékba adom, de csak Neked

Gondolom megérted, hogy nem szeretném, ha az internetre kikerülne ez a tudásanyag. Hiszen ha mindenki számára szabadon elérhető lenne, akkor nagyon sokan kerülnének ennek a tudásnak a birtokába, és már számodra sem lenne olyan értékes.

Ezért úgy döntöttem, hogy mind a videó tréninget, mind pedig a mellé külön kérhető jegyzetet jelszóval védem le, és munkatársaim segítségével személyre szólóan küldöm majd meg e-mailben minden érdeklődőnek.

Mindössze arra kérlek, hogy az igénylések feldolgozásával járó 990 Ft adminisztrációs díjat vállald át tőlem. Ez fedezi a videófelvétel elkészítésének, valamint az igénylések feldolgozásának költségét, ugyanakkor kellően alacsony összeg ahhoz, hogy bárki megengedhesse magának.

Igen, jól értetted! Mindössze 990 Ft-ért Tiéd lehet ez a több tízezer forint értékű, hiánypótló online tréning (videó minitréning), melynek segítségével számottevően magasabb fizetést is elérhetsz a béralku során.

“Igen, szeretnék élni ezzel a lehetőséggel!”

Csodálkoznék, ha nem így tennél. :-) Hiszen ennek a bértárgyalási útmutatónak a segítségével valóban több fizetést érhetsz el az új állásodban.

De akkor is nagy hasznád veszed ezeknek a tanácsoknak, ha jelenleg van munkahelyed, ám szeretnél többet keresni. Részletesen beszélek ugyanis arról is, hogy milyen technikákkal érhetsz el magasabb fizetést egy meglévő állásban.

Nincs más hátra, mint hogy kitöltsd az alábbi űrlapot, és az utalásodat követően egy munkanapon belül küldöm is az anyagot.

Csak 2019.05.29 szerda éjfélig tudod kérni az oktatóanyagot!

 

NAP
0
-41
-1
ÓRA
0
-6
PERC
-4
0
MÁSODPERC
-5
-3

Érdekelnek a bértárgyalási technikák és a bónuszok >>

Hogyan tudod megrendelni?

A megrendelés folyamata egyszerű: Töltsd ki az alábbi megrendelő lapot! Válaszd ki a neked tetsző fizetési módot!Kétféle fizetési mód közül választhatsz: a) bankkártyával – 990 Ft b) átutalással – 1190 Ft. A megrendelés befejezéséhez pedig nyomj a “megrendelem” gombra! Ezek után fogsz kapni egy-emailt a megrendelés részleteivel és a számlázási adatainkkal. Sikeres bankkártyás fizetés esetén AZONNAL hozzáférsz az Bértárgyalási útmutatóhoz és a 2 nagyon értékes állásinterjúra felkészítő bónuszhoz, átutalás esetén 1-2 munkanap átfutási időre kell számítanod.

De van itt még valami…

Egy pici meglepetés szeretnék neked elárulni, ami a megrendelés után fog megjelenni, és ami még jobban segítheti álláskeresésed. Annyit elárulhatok, hogy az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunkba láthatsz, és további 5 nagyon hasznos oktatóvideót érhetsz el teljesen ingyen. Úgy gondolom, hogy csak ezek az oktatóanyagokért százezreket érhetnek neked, érdemes belenézned mindenképpen.

Kérlek, hogy töltsd ki a megrendelőlapot!

Kérlek, töltsd ki az alábbi adatlapot, hogy mielőbb elkezd tudni használni azokat a kevesek által ismert álláskeresési technikákat, amelyek segítségével gyorsabban találhatsz állást!

Legalább egy terméket rendelnie kell!
Kérlek hogy add meg a vezetéknevedet!
Kérlek hogy add meg a keresztnevedet!
Kérlek hogy add meg az email címedet!
Kérlek, hogy add meg a telefonszámodat!
Kérlek, add meg az irányítószámodat
Kélek add meg a várost
Kérlek add meg az utcát
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Ebben az extra hasznos anyagban a videós minitréning anyagát kapod meg írásos formában, benne azon aktuális fizetési statisztikákkal, amelyeket a személyes konzultációkon is használunk. Csak megnyitod, megnézed, hogy az adott szakterületeden mennyi az átlagos fizetés, és már használhatod is a bértárgyalás során! Ezen információk birtokában magabiztosabban tudsz érvelni egy magasabb bér eléréséért.

Pipáld be a fenti négyzetet, ha kéred ezt az egyszeri ajánlatot is.

Fizetési információk

/

A bankkártyás fizetés egy nagy nemzetközi bankkártya-elfogadó rendszeren keresztül történik, és teljesen biztonságos. Mi nem kapjuk meg, és nem is tároljuk a bankkártya adataidat.

Hogyan tudod megrendelni?

 1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot,
 2. fizesd ki bankkártyával a díjat vagy válaszd az átutalásos fizetést, és
 3. KÉSZ IS VAGY!
bankcard-ikon

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük, és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataidat egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak.

padlock-ikon

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a Dropbox.

question-ikon

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire nem kaptál választ, akkor hívj minket munkaidőben a 06-20-779-3373-es számon, vagy írj nekünk e-mailt a barathandras@gerillaoneletrajz.hu címre, és örömmel segítünk neked.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankcard-front

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

bankcard-back

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

A “Hogyan kérj több fizetést?” c. online tréning igényléséhez töltsd ki kérlek a fenti igénylőlapot, majd kattints egyszer az “Igen, kérem az ajándékot” gombra. A munkatársaim pedig a 990 Ft-os adminisztrációs díj beérkezését követően máris elküldik a jelszóval védett videótréninget és ha kérted plusz 990 Ft-ért, akkor a hozzá szorosan kapcsolódó Hogyan kérj több fizetés jegyzetet is. Ebben a jegyzetben tudod megtalálni az adott munkakörödhöz tartozó átlagos, aktuális fizetési statisztikákat. Az utalással kapcsolatos tudnivalókat a visszaigazoló e-mailben küldöm majd el Neked.

Fontos: amennyiben a regisztráció után 20 percen belül nem kapsz visszaigazoló e-mailt, akkor kérlek, küldj egy rövid üzenetet a telefonszámoddal a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre, vagy keresd munkatársaimat munkaidőben a 06-20-779-3373-as számon.

Baráti üdvözlettel:

 

 

Baráth András
okleveles önéletrajz-szakértő
elhelyezkedési tanácsadó