Gerilla Önéletrajz, amivel
többet hívnak állásinterjúra

Új módszer és ingyenes önéletrajz tippek, amelyekkel sokkal több állásinterjú meghívást érhetsz el. Megmutatom azt is, hogyan tűnj ki az önéletrajz minták, sablonok tömegéből, és találj mielőbb állást. Iratkozz fel ingyenes 10 napos e-mail tanfolyamunkra, és ajándékba kapsz egy bónusz tanulmányt is!

Érdekel ez a bizonyítottan működő módszertan >>

Baráth AndrásÜdvözöllek,

Baráth András vagyok, okleveles önéletrajz-szakértő. A munkám során álláskeresőknek segítek olyan önéletrajzot írni, amivel sokkal több interjú meghívást érnek el, és hamarabb találnak állást.

Ez az üzenet Neked szól, ha jelenleg állást keresel, vagy még csak gondolkozol rajta. Olvass tovább, mert meg fogom mutatni Neked, hogy milyen önéletrajz technikákkal szerezhetsz Te is gyorsabban állást.

Mit szólnál hozzá, ha majdnem minden elküldött önéletrajz után behívnának interjúra? Ugye milyen klassz lenne, ha olyan állást kapnál, amilyet megérdemelsz? Ehhez azonban először is a mindenki által használt önéletrajz sablonok helyett valami másra van szükséged. Egy olyan önéletrajz minta kell, ami egyedi, ami a Te erősségeidet, érdemeidet emeli ki figyelemfelkeltő módon.

Köszönöm, hogy a segítségeddel 3 gyerekes anyukaként (GYES-ről visszatérve) is pár hónap alatt sikerült elhelyezkednem. Biztos vagyok benne, hogy a tanfolyamon kapott anyagaidból nyert sok lendület, friss ismeret és önbizalom nagy szerepet játszott ebben. 10 beadott pályázatomból 7-re válaszoltak, sőt amire külön büszke vagyok, hogy végül a meggyőző önéletrajzom és kísérőlevelem miatt egyetlen interjú után villámgyorsan mellettem döntöttek.

Magyar Orsolya

Magyar Orsolya, Törökbálint

Itt találkozhattál már velem vagy a Gerilla Önéletrajz Műhellyel:

Logok-1Logok-2

Miért nem működnek a hagyományos önéletrajzok?

A hagyományos önéletrajz sablonok és minták nem működnek, s ennek szerintem Te is tudod az okát:

  1. Minden álláshirdetésre legalább tucatnyi, de gyakran sok száz önéletrajz érkezik be. A munkaadóknak egyszerűen nincs kapacitásuk mindenkinek visszajelezni.
  2. A jelentkezők önéletrajza alig különbözik egymástól, a motivációs levelek pedig fantáziátlanok és sablonosak. Ha az általad beküldött önéletrajz nem tűnik ki a több száz másik közül, nagy a valószínűsége, hogy el sem olvassák.

A széles körben alkalmazott, „szabvány” önéletrajzminta az, amit kerülnöd kell. Gondolj
csak bele: az ilyen önéletrajz sablonok uniformizálásra jók. Hiszen ha mindenki ugyanazon önéletrajz minták alapján készíti el a CV-jét, akkor belesüpped a tömegbe, egy lesz a sok közül.

Tavaly a mi cégünkhöz is több pozíciót meghirdettünk. Több mint 500 önéletrajzot néztem át, amiből talán 10-15 volt olyan, ami megragadta a figyelmemet. Ez csak 3 %. A többi 97 %-ról látszott, hogy berögzült, eredménytelen önéletrajz sablonokat követnek. Ezek az önéletrajzok elvesznek a tömegben.

Érdekel hogyan tűnjek ki az önéletrajzok tömegéből »

“Milyen önéletrajzzal érhetem el, hogy behívjanak állásinterjúra?”

Önéletrajzírás tréningOlyan önéletrajzra van szükséged, ami felkelti a munkáltató érdeklődését. Ami kitűnik akár több száz jelentkezés közül is. Ugyanis ha sikerül elnyerni az olvasó (a HR-es, a munkáltató) figyelmét, akkor tovább fog olvasni.

A következő lépésben pedig úgy kell bemutatnod szakmai tapasztalataidat, hogy az hihető legyen. Ez azonban nem is olyan könnyű. A kiválasztási munkatársak már szkeptikusak, mert a jelentkezők többsége kozmetikázza az önéletrajzát.

A gerilla önéletrajz módszerekkel pontosan azt tanítom:

  • Hogyan ragadd meg a figyelmet az önéletrajzodban,
  • Hogyan lehet hiteles és hihető az, amit írsz,
  • Hogyan kell megírnod az önéletrajzodat ahhoz, hogy a munkáltató állásinterjúra hívjon.

Ezekkel a módszerekkel nem találkozhatsz sem karrier-tanácsadó könyvekben, sem az interneten szabadon elérhető önéletrajz sablonok között. Ezek az anyagok mind-mind hatástalan és elavult önéletrajz minták…

Azonban ha a gerilla elveket követed, akkor megtöbbszörözheted az állásinterjú meghívásaid számát, és ezáltal gyorsabban találhatsz állást.

“Szeretném megismerni a Gerilla Módszereket, hogy több állásinterjúra juthassak be” »

“Hogyan tanulhatom meg a gerilla önéletrajz technikákat?”

Én meg tudom Neked mutatni, hogy mik ezek a szokatlan, de jól működő, hatékony önéletrajz írási technikák. Iratkozz fel a Gerilla Önéletrajz Tippek c. ingyenes email tanfolyamra, és megtudhatod, mik ezek a kevesek által ismert, de kiemelkedően eredményes önéletrajz minták és módszerek!

Őszinte leszek Veled. Nem csak ingyenes CV írási tanácsokat kínálok. Mutatok majd olyan tanulmányt is, amelyet megvásárolhatsz, ha akarsz. Ezt majd eldöntöd később.

Mindenesetre nem kevesebbet ígérek, mint azt, hogy már az ingyenes önéletrajz e-mail tanfolyam is egy merőben új szemléletet ad számodra, amellyel eredményesebbé teheted az álláskeresést.

Amint teljes odaadással nekiláttam a “munkának”, azonnali pozitív visszajelzéseket kaptam. Volt, ahol a bértárgyalás után én nem vállaltam el az állást, vagy az interjú során derült ki, hogy nem érzem magaménak a munkakört. De végül hosszú interjúk, pszichológiai teszt, IQ teszt után hétfőn már az egyik legnagyobb bank alkalmazottjaként kezdhetek. Egy kis statisztika: a gerilla módszer előtt kb. 100 elküldött önéletrajzból kb. 3-4 interjúra hívtak. A gerilla önéletrajz módszert alkalmazva pedig 12 elküldött pályázat után 4 különböző cégnél állásinterjú és 2 elnyert pozíció.

Fülöp Mónika

Fülöp Mónika, Dunaharaszti

Ajándék tanulmány (csak most!)

5-sulyos-hiba-ebook-300
Ha most igényled a “A Gerilla Önéletrajz Tippek” c. ingyenes e-mail tanfolyamot, akkor ajándékba adom az “Önéletrajzok 5 legsúlyosabb hibája” c. ingyenes tanulmányomat is, amiből megtudhatod:

  • mitől NEM KERÜL kukába rögtön a pályázatod,
  • hogyan TŰNJ KI a tömegből az önéletrajzoddal,
  • mivel NYERHETED MEG a toborzók figyelmét,
  • és mitől fognak TÖBB ÁLLÁSINTERJÚRA behívni.

Igen, kérem az ajándék tanulmányt!

Eredményes álláskeresést kívánok!

Baráth András
a Gerilla Önéletrajz Műhely vezetője
az állásszerző önéletrajz módszerek kidolgozója

 


A szerzőről

Baráth András vagyok, a Gerilla Önéletrajz Műhely alapítója. 2009 óta vezetem ezt a tanácsadó céget, aminek a küldetése, hogy minél több álláskeresőnek, illetve jelenleg dolgozó lévő szakembernek segítsünk megtalálni és elnyerni az új állásukat.

Baráth András , a Gerilla Önéletrajz Műhely vezetőjeBüszke vagyok rá, hogy olyan hátrányosabb helyzetben lévő álláskeresőnek is eredményesen tudunk segíteni, mint például a kisgyermekes anyukák, az 50 éven felüli szakemberek, a vidéki kisvárosokban élők, a túlképzett szakemberek vagy azok, aki pályamódosításra kényszerülnek.

A Gerilla Önéletrajz Műhely megalapítása után sikerrel letettem a Karrier-tanácsadók és Önéletrajzírók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) vizsgáját, így biztos lehetsz benne, hogy a legújabb nemzetközi trendeknek megfelelő, ám Magyarországon is kipróbált és bizonyított technikákat tanulhatsz tőlem.

Klikk ide, ha szeretnéd Te is megismerni ezeket a bizonyítottan működő módszereket »

Gerilla Önéletrajz Tippek

Ingyenes önéletrajzíró tanfolyam ajándék tanulmánnyal. Kérd el most!

Kérlek, add meg a keresztneved!
Kérlek, add meg az email címed!