HALADÓ ONLINE
GERILLA ÁLLÁSKERESÉSI TUDÁSTÁR

Minden egy helyen, ami a sikeres
internetes álláskereséshez nélkülözhetetlen 2019-ben

 

Szeretnél rátalálni a nem állásportálokon elérhető álláslehetőségekre is?

Légy képben a 2019-es álláskeresési változásokkal, kapcsolj időben, kezdd el használni ezeket a technikákat, szerezz behozhatatlan előnyt az álláskeresők tömegével szemben!

Vásárold meg a Gerilla Online Álláskeresési Tudástárat most 69.950 Ft helyett 9.990 Ft-ért! Ezzel az aktuális, friss tudással megtalálhatod az eddig előtted rejtve maradt álláslehetőségeket is, így kiutat adhat a sikeres állásváltáshoz. Újra motivált lehetsz, és akár többet is kereshetsz. Adj egy esélyt magadnak, hiszen a pénz-visszafizetési garancia miatt semmit nem veszíthetsz!

Megnézem a csomagokat!

 

Az internetes álláskeresés során nem csak az a fontos, hogy Te hogyan tudsz keresni a közösségi oldalakon. Az legalább annyira fontos, hogy Téged megtalálnak-e és mit látnak rólad azok a munkáltatók és személyzetisek, akik az interneten keresnek új munkatársak után (és itt most nem csak a Facebook jelenlétedre gondolok).

Biztosan te is hallotad, hogy ma már a személyzetisek 75-80%-a nagyon is tudatosan nézi a potenciális jelöltek online jelenlétét, keres proaktívan állásban lévő megfelelő jelöltek után. Hiába, az aktuálisan fennálló “munkaerőhiány” megváltoztatja a piacon kialakult régi toborzási szokásokat. Ma betölteni egy állást egy megfelelő jelölttel legalább olyan kihívás, mint korábban elnyerni egy álomállást. 

Mindenképpen érdemes KÉPBEN LENNED az aktuális álláskeresési trendekkel, ha állásban vagy, vagy ha épp állást keresel, mert forradalmi változások zajlanak le 2019-ben ezen a területen. Azt szokták mondani, aki lemarad, az kimarad. És bizony ez most nagyon igaz!

Használd ki a változásokban rejlő lehetőségeket, nyerd el álmaid állását, keress magasabb bért, legyél kicsit motiváltabb és boldogabb új munkahelyeden!

Megnézem a csomagokat!

Mit gondolsz, érdemes magadnak adni egy esélyt a változtatásra?

Akkor hadd mutassam be neked új, a mai kor álláskeresési kihívásaihoz abszolút alkalmazkodó oktatóanyagomat, amely ebben lesz igazán nagy segítséged! 


Gerilla Bennfentes “Mesterlövész” Internetes Álláskeresési Technikák 

Az elmúlt hetekben lázasan dolgoztam azon, hogy egy olyan komplex tudásanyagot tudjak elérhetővé tenni számodra, ami végigvezet téged az internetes álláskeresés legnagyobb változásain át a legapróbb fortélyokig. Hisz az ördög mindig a részletekben rejlik, te is tudod…

Hónapokat töltöttem azzal, hogy elkészítsem ezt az útmutatót számodra. Hozzáférést vásároltam a legújabb online felületekhez. Mindent teszteltem, videós segédanyagokat, képernyőprintekkel rögzített útmutatókat gyártottam.

Erre a kísérletezgetésre elköltöttem kb. 300.000 forintot, de nem hiába, mert sikerült egy olyan hiánypótló anyagot összeállítanom, amit sehol máshol ilyen formában nem találsz meg. Ezt a tudásanyagot érheted most el, már csak az utolsó simításokat végzem rajta, folyamatosan töltjük fel az zártkörű, online felületre. 

Itt most tényleg egy olyan átfogó anyagot adunk a kezedbe, hogy merj lépni és változtatni a jelenlegi állásodon. 

Álláskeresés új, nagyon felerősödött csatornákon

AZ USA-ban már az állások 29%-át az új oktatóanyagban bemutatott Jolly Joker állásportálon keresztül töltik be a munkáltatók. És ez már itthon is elérhető számodra. Ez a portál a személyes kapcsolatok után a második helyen áll, míg a Profession már csak 8%-os részesedést éri el. Azaz, egyre többen már nem állásportálokon keresztül szereznek állást, hanem bizony megjelentek az alternatív, internetes csatornák. 

Az elmúlt években hazánkban is nagy teret hódított magának a közösségi média. Ma már alig találni olyan embert vagy céget, aki ne lenne jelen Facebookon, és egyre többen fedezik fel a Linkedint is maguknak.

Ennek ellenére eddig nagyon kevesen használták ezeket a portálokat arra, hogy kapcsolataikat ügyesen mozgatva munkához jussanak. Pedig Magyarországon az állások 47%-át személyes kapcsolatokon keresztül töltik be a cégek!

Az Egyesült Államokban minden hatodik álláskereső a közösségi oldalak segítségével helyezkedik el. Ez szinte pontosan annyi, mint ahányan az álláshirdetésre jelentkezve nyerik el az állásukat.

Már Magyarországon is egyre többen jönnek rá arra, mennyivel könnyebben tudnak állást találni a modern internetes eszközök alkalmazásával. De nemcsak a munkavállalók, hanem a cégek is kezdenek megjelenni a közösségi médiában álláshirdetéseikkel. 

Ha minél előbb meg szeretnéd találni az új állásodat, akkor AZONNAL EL KELLENE KEZDENED ALKALMAZNI a legújabb internetes álláskeresési technikákat.

Kapcsolj időben, kezdd el használni ezeket a technikákat, szerezz behozhatatlan előnyt az álláskeresők tömegével szemben!

Megnézem a csomagokat!

Mint ahogy az élet minden más területén, az ördög itt is a részletekben rejlik, és sok múlik a megvalósításon. Ha pontosan tudod, hogy hol, milyen profillal, hogyan keress munkát, és hogyan juthatsz el a legmenőbb cégek fejvadászaihoz, az álláskeresés többé nem lesz nyűg a számodra.

Ahhoz, hogy az internetes álláskeresésben is a segítségedre legyek, összeállítottam egy komplex online tréninget, amelyből a legújabb álláskeresési technikák minden csínját-bínját elsajátíthatod.

A Gerilla Online Álláskeresési Tudástár online tréning segítségével nem csupán gyorsabban juthatsz munkához, de sokkal jobb minőségű állásokat is találhatsz, melyeket sikerrel meg is tudsz pályázni.

Mi lenne, ha végre sikerélményed lenne az álláskeresés során?

Én tudom, hogy nagyon sok álláskereső, talán épp te is, úgy áll az álláskereséshez, hogy egyszerűen nem mer megpályázni egy állást, mert azt érzi, hogy az úgy is sikertelen lesz. Valahogy úgy gondolkozik sok állásban lévő, de valójában váltani akaró ember, hogy én ezt inkább úgy sem próbálom meg, mert ez lehetetlen, mert ez volt a korábbi tapasztalata.

Veled is előfordult már korábban, hogy egy csomó pályázatot beadtál, de egyszerűen nem is szóltak vissza és most valahogy úgy érzed, hogy ehhez hozzákezdeni sincs időd? 

Tudod, hogy számunkra a legjobb visszajelzés, amit az ügyfeleinktől kapunk az az, hogy VÉGRE ÉLVEZEM AZ ÁLLÁSKERESÉST, MERT VAN SIKERÉLMÉNY.

Ha épp a váltáson gondolkodsz vagy állást keresel és már nem olyan intenzitással csinálod, mert már kedved sincs hozzá, akkor itt az új oktatóanyagunk, ami reményt fog neked adni, mert ebben megmutatom, hogy lehetsz újra sikeres.  

Nem kell félned attól, hogy te valamiben kevés vagy. Nem kell félned attól, hogy NEM VAGY ELÉG JÓ.

Mi nem ez az anyag? Nem fog segíteni az önéletrajzírásban, nem állásinterjúra készít fel, ezekre ott vannak a könyveim: a Gerilla Önéletrajz Módszerek és a Gerilla Állásinterjú Módszerek.

Ez az anyag megmutatja neked, hogy hol éred el azokat az álláslehetőségeket, amelyek neked szólnak, mert hiába van jó önéletrajzod, ha nem pályázol meg elég állást.

Megismered azokat a bennfentes “mesterlövész” gerilla technikákat, amikkel rátalálhatsz a neked való állásokra, akkor is, ha vidéken élsz és eddig 10 találatot kaptál, ami nagyon kevés. 

Mit tartalmaz a Haladó Online Gerilla Álláskeresési Tudástár?


1. A Jolly Joker állásportál –  értéke 19.990 Ft

A cégek állásajánlataik nagy részét nem hirdetik meg, mert egy-egy álláshirdetés az állásportálokon bruttó 110 ezer forintba is kerülhet. Emiatt még a nagy cégek sem engedhetik meg maguknak azt, hogy minden lehetőséget meghirdessenek. Sok álláslehetőség csak az adott cég karrier oldalára kerül ki, itt viszont a potenciális jelöltek nem találnak rá. Például a MOL honlapján jelenleg is 182 állás van, míg a legnagyobb  állásportálon összesen 13 MOL-hoz tartozó állás van fent. Te is, mint a legtöbb álláskereső valószínűleg először csak az állásportálok hirdetéseit nézed meg. Már az is kitágítja a lehetőségeket számodra, ha a potenciális cégek karrier oldalait is elkezded megnézni, azonban nem ismerhetsz minden céget és ez időigényes. 

A megoldás a Jolly Joker állásportál, ami nemcsak az összes állásportál összes lehetőségét listázza ki neked, hanem a cégek karrieroldalán megtalálható állásokat is. Ez annyira hatékony eszköz, hogy az USA-ban már az állások 29%-át ezen keresztül töltötték be 2017-ben és ez a szám szépen emelkedik itthon is. Én már szinte csak ezt használom személyes konzultációkon, amikor álláskeresőknek segítek.

Ezzel a tudással számos előnyre tehetsz szert: 


2. Minden, amit a Linkedinről tudnod kell  – értéke: 17.990 Ft

Már Magyarországon is 539 ezer ember használja a Linkedin-t, ezzel elért egy kritikus tömeget ez a szakmai közösségi oldal. Ha profi módon van beállítva a profilod, azzal elérheted, hogy rád találjanak az oldalon akkor is, ha esetleg nem is keresel állást. Az Linkedin oldalon való jelenlét ma már annyira fontossá vált, hogy a Gerilla Állásszerző Program tagjainak erről egy egész napos tréninget tartok, melynek tömörített anyagához juthatsz most hozzá. 

Miért érdemes igazán jó profillal rendelkezned a Linkedin-en?

 1. A Linkedin-t ma már a HR-esek is aktívan használják, számukra ez már egy nagyon nagy adatbázis. Hiszen “munkaerőhiányos” álláspiacon a kiválasztó szakemberek elérhetik a nem aktív álláskeresőket is. Őket állásportálokon keresztül nem lehet megszólítani, hiszen nem keresnek állást. 
 2. A Proffessionon való keresés díja nem olcsó egy HR-es számára, ezzel ellentétben a Linkedin-en ingyen is tud keresni vagy az állásportálon való keresés töredékéért tud hozzáférést vásárolni.
 3. A harmadik előny, amiért a HR-esek is szívesen használják álláshirdetések feladására a Linkedin-t az, hogy kattintás alapon fizetnek az álláshirdetésekért, azaz csak annyit kell elkölteniük egy adott álláshirdetésre, amennyit hajlandóak az adott állás betöltéséhez. Az állásportálok magas fix hirdetési költségeihez képest ezen a közösségi oldalon jóval olcsóbban tudnak találni jó jelölteket. 

Ezek alapján te is láthatod, hogy ha a munkáltatók számára megéri keresni a Linkedin-en megfelelő jelöltet, akkor nagy hiba, ha te nem vagy jelen és még nagyobb, ha a profilod nem naprakész és profi. 

Aki el szeretne helyezkedni, annak ott kell lenni a Linkedin-en! Miért is olyan fontos ez számodra?

A legtöbb álláskereső fél használni, mert tart attól, hogy ki fog derülni a cégnél, hogy állást keres. Mi megmutatjuk számodra, hogyan csináld úgy, hogy ne derüljön fény arra, hogy te aktivizáltad magad Linkedin-en. 


3. Hogyan használd hatékonyan az állásportálokat? – értéke: 11.990 Ft

Óriási gubancok vannak az álláskeresők fejében, hogy melyek is pontosan az állásportálok és melyek nem azok. Tisztázzuk, hogy milyen állásportálok vannak itthon, mert valószínűleg jóval több létezik, mint amennyit ismersz.

Lehet eredményesen használni az állásportálokat is, csak sokkal ügyesebben kell használnod, mint azt a legtöbben teszik. Ebben az oktatóanyagban megosztjuk azokat a praktikákat, amellyekkel sokkal több állásinterjú meghívást érhetsz el. A videóból kiderül az a speciális technika is, amelyet Rácz Attila, 56 éves ügyfelem használt és segítségével 2 hónap alatt el tudott helyezkedni annak ellenére, hogy előtte 1 évig sikertelenül keresett állást.  


4. Hogyan keress állást a Facebookon? – értéke: 9.990 Ft

A Facebook egyre fontosabbá válik és ezt felismerték a cégek is, mert egyre több álláshirdetés jelenik meg ott. Tavaly a Facebookon már megjelent egy álláskereső modul is, amit az álláskeresők 89%-a egyáltalán nem ismer és nem is használ. Egyre több cégvezető ismerősöm számol be arról, hogy ebből a forrásból töltik be az állásokat, de akár csak ha a saját cégemet nézem, akkor mi is 3-4 új kollégát Facebook hirdetéseken keresztül vettünk fel. A HR-esek is aktívan elkezdték használni, ezért érdemes jelen lenned.  

Ebből az oktatóanyagból ki fog derülni, hogy milyen profillal kell rendelkezned ahhoz, hogy meg is keressenek. Egy kis speciális tudás kell ahhoz, hogy a hirdetések hogy tudnak téged megtalálni és te is hogy tudod ezeket megtalálni. Megismered, hogy milyen csoportokat kell követned, hol érdemes aktívnak lenned, és mik azok az oldalak, amiket érdemes követned. Ha naprakész a tudásod ezen a területen is, akkor te is jobb eséllyel fogod használni a Facebookban rejlő óriási lehetőséget. 


5. Egyéb fontos Gerilla álláskeresési technikák – értéke: 9.990 Ft 

Itt bemutatunk 10-15 olyan álláskeresési technikát, amelyek nem tartoznak a fenti csoportokba és amelyek gyorsító sávként tudnak működni az álláskeresésedben. Mindegyiket használta már egy-egy ügyfelem eredménnyel, neked is érdemes képben lenned ezekkel a gerilla módszerekkel. Különösen igaz ez rád, ha vidéken élsz, meghatározott régióban szeretnél elhelyezkedni. 

Ezeket bárki használhatja fiataloktól elkezdve a 60 évesig, junioroktól elkezdve a vezérigazgatókig, sőt igazából azt szoktuk javasolni, hogy az állásportálok mellett ez kell is. 

Minden tudást megadunk ahhoz, hogy végre ne félj váltani!

Ezért két, új, igazán hasznos tudásanyagot is végre elérhetővé tettünk, amelyet tényleg nagyon sokan kértetek tőlünk.

Megnézem a csomagokat!


#+1 Állásváltó és pályamódosító álláskeresési stratégiák – értéke 17.990 Ft

Az alapvető álláskeresési technika ugyanaz, mint bármilyen normál álláskeresésnél. A lényeges különbség igazából az, hogy milyen területre is válts és hogy adod el magad ezen a területen. Be fogjuk mutatni, hogy hogyan tudod az erősségeidet úgy tálalni egy olyan területen, ahol még nem dolgoztál, hogy ne tűnj pályakezdőnek. Megismered azon ügyfelem történetét, aki énektanárnőként helyezkedett el egy multi cégnél irodai állásban.

Pályát módosítani igazán úgy lehet, ha ismered ezeket a módszereket, illetve magát a szemléletet. Teljesen természetes, hogy egy ember az élete során akár többször is pályát módosít. Sajnos Magyarországon a munkáltatók nagy része azonban olyan embert szeretne felvenni, aki már csinált hasonlót, van benne tapasztalata. Sokkal kisebb a tolerancia irántad. Ezért neked az önéletrajzodban kell sokkal tudatosabban bemutatnod úgy magad, hogy el tudd nyerni a leendő munkáltatód bizalmát. Ezt meg lehet csinálni, nem kell hozzá hazudni, hogy ki tudd emelni az erősségeidet. A Gerilla Állásszerző Programban egy élő, egész napos tréningen beszélek erről. 

Ha ezt az anyagot használod, akkor olyan állásokat is sikerrel megpályázhatsz, amelyeket eddig még nem csináltál, de nagyon szeretnél. Ha sose próbálod meg, akkor sose tudhatod meg, hogy mi lett volna, ha …. 


#+2 Hogyan keress és találj állást külföldön? – értéke: 14.990 Ft

Nagyon sokan szeretnének külföldön állást vállalni, de valahogy úgy kezdenek hozzá, hogy az eleve egy halva született ötlet. Ahhoz, hogy ez nálad ne így legyen, érdemes egy kicsit átgondolnod a külföldi munkavállaláshoz szükséges stratégiát. Igazából azt javaslom, hogy ne kezdj el külföldön állást keresni addig, amíg ezt az anyagot fel nem dolgoztad. 

Én dolgoztam Chicagoban, Kínában, Angliában és nagyon sokszor konzultálok külföldön élő ügyfelekkel is és az általunk tanított gerilla technikák úgyanúgy működnek náluk is. 

Van 5 alapvető álláskeresési technika, amibe a külföldre való álláskeresés betagozódik, ezeket érdemes mindenképpen megismerned, ezeket fogom részletesen kifejteni ebben az anyagban. (Elöljáróban annyit elárulok, hogy itt is nagyon fontos lesz a Jolly Joker állásportál.)

HALADÓ ONLINE, GERILLA ÁLLÁSKERESÉSI TECHNIKÁK

Miből áll ez az online tréning? 

Az online tréning tananyagait egy zártkörű e-learning portálon érheted el. A tréning során körülbelül 4 órányi videót kapsz meg.

Az internetes képzés több órányi videóra rögzített előadást tartalmaz, melyet profi videós szakemberrel vettünk fel. Emellé azonban készítettem részletes képernyővideókat is, amelyeken meg is mutatom az egyes eszközök alkalmazását, működését.

A videókat megállíthatod, visszapörgetheted, és annyiszor nézed meg, ahányszor csak kedved tartja. A tananyagot 5 modulra bontottuk.

Milyen modulokból áll az új, online tréningünk?

A tananyagot két oktatócsomagra bontottuk szét. A Komplex oktatócsomag a külföldi állásvállalásban vagy a pályamódosításban is segítségedre lehet, de mivel ez nem szükséges mindenkinek, ezért hoztunk létre két oktató csomagot. Mindkét csomagban az alábbi 5 modul található meg:

Itt éred el, hogy a két csomagot milyen kedvezményes áron tudod megvásárolni >>

Néhány fejezet az oktatóanyagból:

1) Hogyan szerezz állást a közösségi oldalak erejével?
2) Hálózd be leendő főnöködet!
3) Miként találd meg a saját beépített emberedet?
4) A nagy trükk: vadássz Te is a fejvadászokra!
5) Különböző munkakörökhöz tölts fel különböző önéletrajzot!
6) Hogyan tudd meg, hogy bármely Facebook vagy LinkedIn ismerősöd cége keres-e embert?
7) Tudj meg mindent a LinkedInről, ami a fejvadászok aranybányája!
8) Miért és hogyan légy jelen a Xing üzleti oldalon is?
9) Döntsd el, mit mutatsz meg magadból, azaz kezeld okosan a biztonsági beállításokat Facebook profilodban!
10) A Jolly Joker Graph Search-funkció Facebookon.
11) Kiknek segít az Álláskeresési Technikák?

Oktatóanyagunk garantáltan neked való, ha…

Online tréning, amely választ ad a legfontosabb kérdésekre:

 • Hogyan találhatod meg a rejtett állásokat, melyek az összes aktuális állás 80%-át teszik ki?
 • Milyen internetes eszközökkel növelheted önéletrajzod értékét és eredményességét?
 • Mi az a Facebook Graph Search, és hogyan szerezhetsz karrierépítő kapcsolatokat a segítségével?
 • Mit kell tenned, hogy a LinkedIn ne csupán egy újabb erőtlen próbálkozás legyen az álláskeresésre, hanem hatékonyan támogasson a munka megtalálásában és annak megszerzésében?
 • Hogyan érd el, hogy a fejvadászok rád találjanak LinkedInen, és a profilod alapján kiválasszanak egy állásinterjúra?
 • Miként használj egyéb Web2-es eszközöket, hogy az álommunka valósággá váljon?
 • Hogyan találhatod meg és nyerheted el a rejtett állásokat kapcsolatok nélkül?
 • Mit kell ahhoz tenned, hogy megtaláljanak a fejvadászok a közösségi oldalakon?
 • Milyen bújtatott álláshirdetéseket használnak a fejvadászok a közösségi oldalakon, melyekkel így a rejtett állásokra is pályázhatsz? (Erről még én sem tudtam egészen a közelmúltig.)
 • A piacismeret nyomában, avagy melyik üzleti közösségi oldalakon kell jelen lenned attól függően, hogy milyen tulajdonosi hátterű céghez, és milyen iparágba pályázol?
 • Mi az az információ, amit ha kiteszel az adatlapodra, jóval meggyőzőbb szakmai képet mutathatsz majd magadról?

Mennyibe kerül a Haladó vagy a Komplex Gerilla Online Álláskeresési Tudástár?

Talán tudod, hogy a Gerilla Önéletrajzírás tanfolyamom részvételi díja 49.990 Ft-ba kerül. Azért említem először ezt, mert az Internetes Álláskeresési Technikák online tréning kb. egy egész napos képzés anyagát tartalmazza.

Ugyanakkor ez a tudás annyira kulcsfontosságú minden álláskeresőnek, hogy egy olyan áron szeretném elérhetővé tenni, amin ez a tudásanyag kivétel nélkül minden álláskereső számára elérhető.

Ezért is döntöttem az online tréning mellett, ahol nem kell termet bérelni, adminisztrációval bajlódni. És postázási ill. gyártási költséget sem kell fizetni, mint ahogy például a nyomtatott oktatóanyagaink esetében. 

Mit tartalmaz az új Haladó Online Gerilla Álláskeresési Tudástár röviden? 

Az alábbi 5 fő témakört vesszük végig ebben a komplex és hiánypótló tudásanyagban:

1) Jolly Joker állásportál
Minden, amit erről az új állásszerző csatornáról tudnod kell. Mi az, hogyan kerülhetsz fel, hogyan használd, milyen lehetőségeket rejt számodra?

 

2) Linkedin
Hogyan használhatod a Linkedin-t profi módon az álláskeresésben? Melyek azok a fortélyok, finomságok, amiket akkor is érdemes beállítanod, ha épp állásban vagy, de szeretnéd, ha megtalálnának a cégek?

 

3) Facebook
Milyen új álláskeresési eszközök vannak a Facebook-on, amiket biztosan nem használsz, pedig kellene?

 

4) Internetes állásportálok
Hogyan lehetsz te is igazi mesterlövész az internetes állásportálokon? Mik azok a kipróbált Gerilla tippek, amikkel lerövidítheted az álláskeresés idejét?

 

5) Egyéb gerilla álláskeresési technikák
Mik azok a kipróbált Gerilla álláskeresési tippek, amikkel lerövidítheted az álláskeresés idejét és amelyeket junioroktól kezdve vezérigazgatókig bárki használhat?

 

+ PLUSZ 2 HIÁNYPÓTLÓ TUDÁSANYAG
Amit már régóta kértetek tőlem, és ami eddig sehol máshol nem volt elérhető ügyfeleimnek sem ilyen részletességgel ››

#1 Külföldi munkavállalás 
Mit kell tudnod a külföldi álláskeresésről? Min bukik el 10-ből 9 álláskereső, aki külföldön képzeli el a karrierjét? Hogyan csináld, ha azt akarod, hogy a külföldi ajánlatok is megtaláljanak?

 

#2 Pályamódosítás
Minden, amire a sikeres pályamódosításhoz szükséged van. Hogyan állj neki? Milyen területre válts? Hogyan érd el, hogy behívjanak állásinterjúra, és hogyan tudod az erősségeidet úgy bemutatni, hogy ne tűnj pályakezdőnek egy új területen? 

 

Hiánypótló oktatóanyag baráti áron. Kell ennél több?

Szerintem kell, ezért az online tréninget megtoldom még két érdekes ajándékkal, így egy pillanatig sem kell gondolkoznod, hogy megéri-e a tanfolyam az árát.

 

1. bónusz: Az önéletrajzok keresőoptimalizálása tanulmány (4.990 Ft helyett ajándék)

Kerülj a fejvadászok érdeklődésének kereszttüzébe! Tudd meg, miként verekedheted magad előre az álláskereső portálok adatbázisában, hogy elsőként téged találjanak meg a fejvadászok.

Remélem, Te is rendszeresen használod az állásportálokat. Nem csupán böngészésre, hanem arra is, hogy elhelyezd önéletrajzodat az adatbázisukban. Ha eddig ezt nem tetted meg, javaslom, minél előbb fogj hozzá (meg is mutatjuk, hogyan). Ha pedig már szerepelsz az állásportálokon, mégsem hívnak, az azt jelenti, hogy elkövetted a két hiba egyikét:

 • 1. hiba: Nem elég jó az önéletrajzod
 • 2. hiba: Nem jelenik meg a fejvadászoknál az önéletrajzod, vagy nincs elöl a találati listában.

Ebből a tanulmányból megtudhatod, hogyan érd el, hogy a fejvadászok megtaláljanak a portálokon. Az internetes toborzás egyre nagyobb hangsúlyt kap hazánkban is. Ha a cégek milliókat költenek arra, hogy az ügyfeleik megtalálják őket a neten, néhány módosítást Te is megtehetsz azért, hogy az állásportálokon keresőoptimalizáld az adatlapodat.

A tanulmányból megtudhatod, milyen beállításokat kell elvégezned, hogyan keresőoptimalizáld a szövegeidet, önéletrajzodat, hogy a találati lista elején jelenj meg. Most végre ellesheted azokat a trükköket, amivel megelőzheted azokat az álláskeresőket, akik csak a régi módszereket ismerik…

 

 

2. bónusz: Elengedhetetlen Facebook biztonsági
beállítások álláskeresőknek tanulmány
(4.990 Ft
 helyett ajándék)

A Facebookot a vállalatok és munkaközvetítők 50%-a használja a jelöltek átvilágítására. Az új Graph Search funkció segítségével pedig profilodat még egyszerűbben tudják ellenőrizni. Tudtad, hogy hiába tiltod le a profilodat 3. fél számára, a fejvadászok akkor is hozzáférhetnek adataidhoz?

Nem elegendő a Biztonsági beállításokban a tiltás, egyéb speciális parancsokra is szükség van, ha nem szeretnéd, hogy a HR-esek, fejvadászok minden lájkolt oldalt, minden bejegyzést, minden képet, minden eseményt lássanak a Facebook profilod létrehozása óta. Ha azt hiszed, neked nincs titkolnivalód, tévedsz. Sokszor elég néhány apróság, hogy elbukj egy jól fizető állást.

Ebben az ajándék tanulmányban összefoglaltam neked, mit kell tenned, hogy csak az láthassa a személyes dolgaidat, aki tényleg jogosult rá.

A Facebook biztonsági beállításainak megfelelő használatával pontosan szabályozhatod, milyen információkat lássanak rólad a fejvadászok és a HR-esek. Használd ügyesen, és csapj le a legjobb állásokra!

Ez a két tanulmány néhány napig ingyenesen a Tiéd lehet. Ráadásul később egyik sem lesz elérhető, így ha szeretnéd őket megszerezni, most kell lépned.

EXTRA HASZNOS MINITRÉNING – “Hogyan kérj több fizetést” c. oktatóanyag 

Az álláskeresési technikák oktatóanyaggal együtt megrendelve most csak 3990 Ft-ért tied lehet a bértárgyalásra felkészítő extra hasznos, videós minitréning is, aminek a segítségével Te is évente több százezer (vagy akár egymillió) forinttal több fizetést vihetsz haza! 

Érdekel a minitréning is!

 

Hogyan kérj több fizetést?

Ez egy olyan értékes tudásanyag, ami eddig csak az ügyfeleim legszűkebb körének volt elérhető, és amely “anyagiakban” tudja segíteni az állásinterjún való szereplésed. A “Hogyan kérj több fizetést” c. oktatóanyagot álláskeresőknek és állásban lévőknek is ajánlom. És hogy miért is olyan fontos ez az oktatóanyag?

Azért, mert azt látom, hogy a legtöbb álláskereső nem ismeri és nem használja még az alap bértárgyalási technikákat sem.

Szomorúan látom, hogy a legtöbb álláskereső az álláskeresés hevében a bértárgyalásra már nem igazán készül fel. Így pedig évi több százezer forint plusz jövedelemtől esnek el, mert nincsenek tisztában azzal, hogy milyen lehetőségeik vannak a bértárgyalás során.

Ha úgy érzed, hogy Te is bizonytalan vagy a fizetésről szóló helyzetekben, akkor megnyugtatlak: ez nem a Te hibád! Hiszen senki nem készített fel a bértárgyalás folyamatára, és alig van olyan forrás, ahol gyakorlati információkat olvashatnál ebben a témában.

Pedig azt tapasztalom, hogy azok a szakemberek, akik ismerik a legalapvetőbb bértárgyalási stratégiákat, könnyedén érnek el 10, 15 vagy akár 20%-kal több fizetést.

Miért érdemes ezt is megrendelned az álláskeresési tecnikák csomag mellé?

A “Hogyan kérj több fizetést?” c. tudásanyag valójában egy online videótréning, melynek keretében videón mutatom be és magyarázom el az egyes bértárgyalási technikákat.

Mellé ajándékba adom külön a Hogyan kérj több fizetést 20 oldalas jegyzetet pdf formátumban, hogy írásban is át tudd tanulmányozni ezeket a stratégiákat. Ez az anyag tartalmazza azokat a fizetési statisztikákat, amiket a személyes konzultációk során is használunk a Gerilla Önéletrajz Műhelyben.

Ezeket a bértárgyalási stratégiákat szeretném most elérhetővé tenni a számodra, amelyet a megrendelő formon tudsz kiválasztani és az álláskeresési technikák oktatóanyaggal együtt mindössze 3990 Ft-ért megrendelni. 

Sietned kell, ha nem szeretnél lemaradni erről az egyszeri lehetőségről, mert CSAK RÖVID IDEIG FOG ÉLNI!

A következő termékekhez juthatsz hozzá, ha most rendelsz:

 • Haladó Gerilla Online Álláskeresési Tudástár online tréning (kb. 4 óra videó) 69.950 Ft helyett mindössze 9.990 Ft-ért
 • Komplex Gerilla Online Álláskeresési Tudástár online tréning (pályámódosítás és külföldi álláskeresés anyaggal együtt) 102.930 Ft helyett mindössze 14.990 Ft-ért

  Mindkét csomaghoz ajándékba kapod:
 • 1. bónusz: Az önéletrajzok keresőoptimalizálása (4.990 Ft helyett ingyen)
 • 2. bónusz: Elengedhetetlen Facebook biztonsági beállítások álláskeresőknek (4.990 Ft helyett ingyen)

  Választható extra hasznos oktatóanyag:

 • Hogyan kérj több fizetést? – bértárgyalásra felkészítő minitréning – 7.990 ft helyett 3.990 Ft

A 2 ajándék csak akkor jár, ha most rendeled meg az online tréninget.

Ezt az egyszeri nagy kedvezményt azért tudom most felajánlani, mert a megrendelésed együttes feldolgozásakor rengeteg adminisztrációt és időt sprórolunk meg.
 

100%-os pénz-visszafizetési garancia

Gerilla Önéletrajz és Álláskeresési MódszerekTalán még nem is érzékelted, hogy milyen forradalmian nagy változások zajlanak le Magyarországon 2019-ben az álláskeresés piacán, ezért elképzelhető, hogy nem látod át egyből, mekkora erővel segíthetnek a közösségi oldalak, az új, ingyenes álláskeresési portálok, új álláskeresési csatornák egy új állás elnyerésében. Ismerd meg ezt a forradalmian új anyagot, de nem kell félned, mert minden kockázat az enyém. Ha nem tetszik a tanfolyam, visszafizetem neked az árát.

Tökéletesen megbízom az oktatóanyagunk minőségében, így ahogy tőlem már megszokhattad, bátran vállalom a 100%-os pénz-visszafizetési garanciát. Amennyiben úgy érzed, nem azt kaptad az anyagtól, amire számítottál, csak írj nekem a megrendelést követő 30 napon belül, és én minden kérdés nélkül visszautalom a tanfolyam árát.

0% kockázat – 100% haszon

Lépj most, hogy minél előbb sikeresen alkalmazhasd az internetes álláskeresési eszközöket az állástalálásban! Ne feledd, minden elvesztegetett perc akár álmaid állásába is kerülhet!

Ugye nem akarsz még hat hónapig kínlódni, és tétlenül nézni, hogy a legjobb állásokat mások kaparintják meg előled?

Rendeld meg most azonnal, és e-mailben küldjük a hozzáférést a Gerilla, Online Álláskeresési Tudástár oktatócsomaghoz!
 

Néhány technikai információ rendelés előtt:

A Gerilla Online, Álláskeresési Tudástár videótréning árát, valamint ha kéred, akkor a Bértárgyalás tanulmány együttes árát átutalással vagy bankkártyával együtt tudod kifizetni. Az online tanfolyamhoz szükséges kódokat e-mailben fogjuk elküldeni Neked bankkártyás fizetés esetén azonnal, átutalás esetén a díj beérkezése után.

FONTOS! Belépés után már pár modul, oktatóanyag azonnal elérhető, de a teljes oktatóanyagot folyamatosan fogjuk feltölteni 2-3 naponta.

Nyomd le a “Megrendelem” gombot, és meg fogod kapni a Gerilla Álláskeresési, Online Tudástár oktatóanyagot, rendkívüli kedvezményes áron 69.950 Ft helyett csak 9.990 Ft-ért, vagy a külföldi munkavállalásról és pályaomódosításról szóló anyagunkat is tartalmazó komplex csomagot 102.930. Ft helyett csak 14.990 Ft-ért.

Itt fogod tudni leadni a megrendelésedet 2019. október 16. szerdától!

Kérdésed van? Hívj bátran minket munkaidőben a +36-20-779-3373-os számon vagy írj emailt a barathandras@gerillaoneletrajz.hu címre!

 

Köszönöm!

Baráti üdvözlettel:

Baráth András

okleveles önéletrajz-szakértő
elhelyezkedési tanácsadó