Állásszerző Program 100 Ft-os próba

EGyszeri, Különleges LEHETŐSég!
Szeretnél hozzáférni Az Állásszerző PrograM oktatóanyagaihoz 100 Ft-ért?

Figyelmesen olvasd el kérlek, hogy mi is fog történni a gomb megnyomása után!

Az imént megvásárolt bértárgyalási technikák mellé egy 1 hetes, Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program tagságot kaphatsz ajándékba, 100 Ft-ért, amely keretén belül most 5 igazán hasznos, online elérhető oktatóvideónkat tudod megnézni. (A teljes Program 30 online videóanyagból áll.)

A Gerilla Állásszerző Program egy előfizetéses szolgáltatás, melynek havidíja 4.990 Ft/hó. A lenti gombra kattintással, ha kitöltöd a bankkártya adataidat, te 7 napos hozzáférést nyersz ehhez a szolgáltatáshoz, csupán 100 Ft-ért. Ez a lehetőség csak bankkártyás fizetéssel vehető igénybe. 

Amennyiben a 7 nap alatt megkedveled az Állásszerző Programot, kényelmesen továbbviheted tagságod. Ebben az esetben „ne tegyél semmit”, és mi a 10. napon, automatikusan levonjuk az első havidíjat, a megadott bankkártyádról. Ellenkező esetben, írj nekünk egy emailt a 7 próba nap bármelyikén és mi azonnal megszüntetjük tagságod.

Ez esetben nem terhel semmilyen költség. A 7 próba nap alatt pár emailt is küldeni fogunk, hogy ne feledkezz meg tagságodról és még jobban meg tudd ismerni az Állásszerző Program nyújtotta lehetőségeket. 

Add meg a bankkártya-adataidat

/

A bankkártyás fizetés egy nagy nemzetközi bankkártya-elfogadó rendszeren keresztül történik, és teljesen biztonságos. Mi nem kapjuk meg, és nem is tároljuk a bankkártya adataidat.

FIGYELEM! Ha bezárod ezt az oldalt és nem döntesz a 7 napos próbatagságodról, akkor ezt a lehetőséget elbukod. Az oktatóvideók csak bankkártyás fizetéssel érhetők el 100 Ft-ért. 

7 napos hozzáférés a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program öt videós oktatóanyagához, 100 Ft-ért!

FIGYELEM! Ez egy exkluzív, csak most elérhető lehetőség. Ne hagyd ki, élj vele!

Miért hasznos számodra a Gerilla Állásszerző Program?

Egy 7 napos ajándék hozzáférést szeretnék Neked felajánlani a Gerilla Önéletrajz Műhely 5 legjobb, online elérhető videós tréningjéhez 100 Ft-ért. Hogy miért? Mert szeretném megmutatni Neked, hogy állást keresni és karriert építeni profi módon is lehet!

  • Álláskeresőként úgy, hogy az álláskeresési technikáidat, az önéletrajzodat és az állásinterjú módszereidet fejleszted,

(Például megtanulsz ütős önéletrajzot írni,  magabiztosan állásineterjúzni és a béredről tárgyalni.)

  • Alkalmazásban álló szakemberként pedig úgy, ha tudatosan figyelsz a pályádra, a szakmai fejlődésedre, és ennek megfelelően szerzel új ismereteket. 

(Például, hogy hogyan készülj fel az éves teljesítményértékelésre, vagy hogyan működj együtt a HR-rel.)

Mindezekben segítenek Neked a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programjában (a Karrier Klubban) elérhető online videós tréningek, amihez most 7 napos, ajándék, 100 Ft-os hozzáférést kínálok neked. 

Ez egy kockázat nélküli tudásszerzési lehetőség - nézz bele a legnépszerűbb tudásanyagba!

Sajnos tudom azt, hogy 7 nap nem elég az összes tananyag feldolgozásához, hiszen összesen több mint 20 órányi videó érhető el a Karrier Klubon belül. Ezért most, az ingyenes próbaidőszak alatt a legnépszerűbb anyagokat nyitjuk meg Neked. 5 értékes oktatóanyag vár rád, melyek teljes körű segítséget nyújtanak Neked az álláskeresés és a karrierépítés során is, sőt egy komplett Excel alapozó tanfolyamba is betekinthetsz. 

Ráadásul az oktatóanyagokat nemcsak számítógépről, hanem tabletről vagy okostelefonról is eléred, tehát akár egy kávéházból vagy éppen egy autóban is meg tudod nézni a leckéket. Mindössze egy élő internetkapcsolat kell hozza.

Az Állásszerző Programunk zárt, online tréning-központjában éred el az 5 db videós tananyagot. Ezekhez az értékes tréningekhez igényelhetsz most 7 napos hozzáférést, bankkártyás fizetéssel 100 Ft-ért.

Ehhez az 5 tananyaghoz fogsz azonnal hozzáférni:

A sikeres pályamódosítás 5 összetevője

Minden, amire a sikeres pályamódosításhoz szükséged van. Hogyan állj neki? Milyen területre válts?

A sikeres motivációs levelek 7 titka

A legfontosabb tudnivalók az eredményes motivációs levélhez.

Pályaorientáció

Avagy hogyan találd meg azokat a szakterületeket, ahol a legkönnyebben eladhatod magad?

Az álláskeresés pszichológiája

Avagy hogyan nyerd vissza az önbecsülésed?

Alapozó Excel tanfolyam

Avagy tanuld meg velünk az Excel alapvető funkcióit, videós oktatóanyagunk segítségével.

Ezek a féltve őrzött tananyagok azért roppant értékesek egy olyan álláskeresőnek mint TE, mert lépésről-lépésre útmutatót, bevált módszereket adnak ahhoz, hogy jó önéletrajzot írj, majd jól szerepelj az állásinterjún is. Ha innen tanulsz, akár dupla olyan gyorsan szerezhetsz állást, és lényegesebben jobb bérfeltételeket alkudhatsz ki magadnak.

Ki készítette neked az online tréningeket?

Baráth András

Gerilla Önéletrajz Műhely megálmodója és vezetője, okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben, immár 10 éve a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott, bizonyítottan működő Gerilla módszerek segítségével tantermi képzések, személyes tanácsadások és távoktatás keretében. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője.

Mit mondanak azok, akik az élő tréningeken névtelenül értékelték az Állásszerző Program nyújtotta lehetőségeket? 

“Igen, nagyon jó az ár/érték arány.
Úgy gondolom, hogy az itt tanult dolgokra magamtól csak hosszú idő után jöttem volna rá.”

“Új ismereteket szerzek, segít lépést tartani a piaci elvárásokkal. Úgy éreztem segítség kell, hogy újra megfelelő pozícióban elhelyezkedjek és biztonságérzetet ad a program.”

“Rengeteg hasznos információ, tanulási és fejlődési lehetőség. Visszakapom általa a reményt, hogy jó állásom lehet.
Köszönöm!”

"Új megvilágításba kerül az álláskeresés.
Nem saját hibáimból kell tanulnom.
Nem futok felesleges köröket.”

"András, ez tetszik!
Hogyan kérhetném a 7 napos próbatagságot?"

Csak annyit kell tenned, hogy kitöltöd a bankkártya adataidat és kattintasz a lenti gombra. (Minden egyes felhasználónk egyedi azonosítóval és jelszóval tud belépni az Állásszerző Programba. Ezt azonnal el fogjuk küldeni neked emailben.)

Ha tetszik, és velük szeretnél maradni a 7. nap után is, akkor semmi teendőd nincs, rendszerünk megtartja a tagságodat, és továbbra is hozzáférsz minden anyaghoz. Az 50%-os kedvezményes havidíjat, mindössze 4.990 Ft-ot havonta a most használt bankkártyádról csoportos beszedés formájában automatikusan fizeted. Ezzel sem kell tehát foglalkoznod.

Ha pedig nem tetszik, és a 7. napon túl nem szeretnéd az Állásszerző Program nyújtotta hasznos szolgáltatásokat igénybe venni, akkor csak küldj nekem egy emailt a barathandras@gerillaoneletrajz.hu címre a lemondással, és mi megköszönjük, hogy lehetőséget adtál nekünk és a Karrier Klubnak, és töröljük a tagságodat.

De bízom benne, hogy a több mint 1500 klubtagunkhoz hasonlóan Te is hónapról-hónapra velünk maradsz! Biztos lehetsz benne, hogy sokat fogsz profitálni az Állásszerző Program nyújtotta szolgáltatásokból!

Nincs tehát más dolgod, mint a kitölteni a bankkártya adataidat és kattints a megrendelés gombra, ezzel megkapod a 7 napos tagságot, 100 Ft-ért. Gyere és engedd meg, hogy felkészítsünk arra, hogy 2019-ben már hogyan kell állást keresned!

Add meg a bankkártya-adataidat

/

A bankkártyás fizetés egy nagy nemzetközi bankkártya-elfogadó rendszeren keresztül történik, és teljesen biztonságos. Mi nem kapjuk meg, és nem is tároljuk a bankkártya adataidat.

FIGYELEM! Ha bezárod ezt az oldalt és nem döntesz a 7 napos próbatagságodról, akkor ezt a lehetőséget elbukod. Az oktatóvideók csak bankkártyás fizetéssel érhetők el 100 Ft-ért.