Tréning jelentkezés az Állásszerző Programban résztvevők számára

Klubtagként 4 ingyenes tréningen vehetsz részt


Kedves Állásszerző Program tagunk!

Klubtagként most lehetőséged van teljesen ingyenesen részt venni egy-egy egész napos tréningünkön, melyeknek egyenként 50.000 forint az értéke. Egyszerre egy vagy több tréning időpontját is lefoglalhatod vagy akár módosíthatod ezen az oldalon. 
 

Itt tudsz tréningeket és időpontokat választani >>


Még nem tudod, hogy melyik képzést érdemes választanod? Akkor olvass tovább, mert röviden bemutatom melyik egész napos tantermi képzésünk miben tud Neked segíteni.
 


Önéletrajzírás Tantermi Képzés felépítése

A Gerilla Önéletrajzírás Tantermi Képzés egy egész napos, élő tanfolyam. Ezen a tréningen együtt, fejezetenként írjuk meg az önéletrajzodat. A helyszínen ki fogunk tölteni egy speciális önéletrajzírás munkafüzetet, hogy otthon már csak be kelljen gépelned az önéletrajzodat.

Átvesszük a motivációs levél megírásának technikáit. Így már könnyűszerrel fogsz tudni olyan kísérőlevelet írni, ami valóban meggyőző, és arra ösztönzi a kiválasztást végző szakembert, hogy mielőbb állásinterjúra hívjon.

Biztos vagyok benne, ha részt veszel ezen a tréningen, Neked már nem lesz nehéz bejutni az állásinterjúra. Ha erre van szükséged, akkor válaszd ezt a tréningünket.

De ha Neked az állásinterjún való szerepléshez, a bértárgyalás kell a segítség, akkor az Állásinterjú-felkészítő Tantermi Képzésünket ajánlom.


Állásinterjú-felkészítő és Bértárgyalás egész napos tréning

Az állásinterjú-felkészítő tréning is egy egész napos, élő képzés. Legelőször is megnézzük, hogyan készülj fel a cégből, a vezetőből, a pozícióból, és milyen kérdéseket tegyél fel az állásinterjún.

Az állásinterjú tréningnek ez az egyik legfontosabb része. Megismertetjük veled azokat kísérletekkel alátámasztott, ám könnyen elsajátítható és alkalmazható meggyőzési technikákat, amelyeknek köszönhetően bizonyítottan hitelesebb, szimpatikusabb és megnyerőbb leszel az interjú során. Átvesszük a leggyakoribb állásinterjú kérdéseket. Sok-sok egyéni példán keresztül együtt megbeszéljük, hogy melyek a legjobb adható válaszok a legkellemetlenebb kérdésekre is.

Azokról a nehezebb szituációkról is részletesen beszélünk, hogy hogyan kezelj hazugság nélkül olyan nehéz kérdéseket, amikor a valóságban történtek kendőzetlen tálalása egyértelmű hátrányt jelenthet a megítélésedben. (pl. kisgyermek, életkor, nyelvtudás hiánya, stb.)

Az elejétől a végéig átbeszéljük a bértárgyalás folyamatát, és a legjobb bértárgyalási technikákat. Sok álláskereső nem is ismeri azokat a buktatókat, amelyek miatt évi százezres vagy vezető munkakörök esetén akár milliós nagyságrendű kompenzációtól esik el. Sőt, akár konkrét állásokhoz tartozó fizetési szintekről is felbecsülhetetlen értékű információt kaphatsz (akár négyszemközt is).

Az állásinterjú-felkészítés tréning is egy élő tréning, ahol szerepjátékon és speciális gyakorlatokon keresztül be is gyakoroljuk, hogy az egyes válaszadási, meggyőzési vagy stresszkezelési technikákat hogyan kell a használni.


Pályaorientációs és álláskeresési technikák tréning – Vadiúj, szuperhatékony tréning az álláskeresésed felturbózásához

Ezen a tréningen részletesen végigmegyünk a pályaorientációs gyakorlaton. Ezalatt meghatározzuk a te erősségeidet és emellett megnézzük, hogy konkrétan mire van kereslet. Felfedjük, hogy ügyfeleink milyen szektorokban helyezkednek el a legkönnyebben.

Átbeszéljük azokat az álláskeresési technikákat, amiket már használnod kellene. Megmutatom, hogy hogyan találd meg a rejtett állásokat és hogyan pályázz eredményesen álláshirdetésekre. 


Linkedin és Facebook használata álláskeresésre tréning – Hogyan találj rá a téged érdeklő állásokra?

Végigveszük, hogyan tudok kiaknázni a Linkedin és Facebook adta álláskeresési lehetőségeket. Megtanítalak rá, hogyan építsd fel Linkedin profilodat, sőt együtt meg is fogjuk csinálni. Segítek angolul megfogalmazni, de ha nem beszélsz angolul, akkor magyarul. A lényeg, hogy legyél fent Linkedin-en.

Megbeszéljük azokat a keresési eszközöket, amivel rákereshetsz potenciális munkáltatókra és döntéshozókra. Bemutatom a Linkedin álláskeresési modulját. Megismered, hogyan érdemes Linkedin álláshirdetésekre pályázni, már most elárulom, hogy picit másképp, mint az állásportálokon.

Elmondom, hogyan érdemes Facebook adatlapodat beállítanod. Mik azok a biztonsági beállítások, amiket mindenképp érdemes használnod? Megtanítalak a Facebook álláskeresési moduljának használatára.
 

Döntöttél? Akkor jelentkezz itt az általad választott tréning(ek)re >>


Mikor és hol vehetsz részt ezeken a képzéseken?

Mindegyik tréningünk a budapesti irodaházunkban lesz, ami a hármas metró Klinikák megállójától 5 perces sétával elérhető. Ha pedig autóval jössz, az utcán könnyedén megoldható a parkolás.

A pontos cím: 1096 Budapest, Vendel utca 11.
 


A tréningek egész napos intenzív képzések, amiket csak néhány rövidebb szünettel szakítunk meg. Minden képzést reggel 9:00-kor kezdünk és 18:00 órára befejezzük a programot.
 

Itt tudod a helyed lefoglalni az általad választott időpontra >>


Hogyan tudsz jelentkezni?

Az oldal alján található űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni az általad választott tréningükre.


Csak 2 feltételem van

A tréningek részvételéhez mindössze két feltételem van:
1. A tréning jelentkezéshez és részvételhez érvényes klubtagsággal kell rendelkezned!
2. A nagy érdeklődés és a tréningtermünk befogadóképessége miatt kérlek, hogy havonta (naptári hónap) csak egy tréningre add le a regisztrációdat, hogy mindenkinek helyet tudjunk biztosítani. (Egyszerre 4 tréningre is leadhatod a jelentkezésedet, csak egy hónapon belül csak egyre add le kérlek)!

Szükség esetén a jelentkezésedet módosítani a választott tréning napot megelőző 3 munkanapig tudod. Ha esetleg ezt meghaladóan tennéd vagy lemondás nélkül nem jelennél meg a képzésen, akkor sajnos elveszted ezt az ingyenes tréning részvételi lehetőséget. (A szabad helyek függvényében elképzelhető, hogy tudunk későbbi időpontot ajánlani, de erre sem kötelezettséget, sem felelősséget nem tudunk vállalni).
 

FONTOS! A tréning terem befogadóképessége korlátozott, ezért szükséges a tréningre az előregisztráció. Ha nem regisztráltál be a tréning(ek)re előzetesen, sajnos a részvételi lehetőséget nem tudjuk biztosítani. Ezért mindenképpen javasoljuk, hogy foglald le a helyed az általad választott tréning/tréningekre. Köszönjük!
 

Az Állásszerző Program tagjai számára meghirdetett tréning időpontok:


Önéletrajzíró és Motivációslevél-író tréningek időpontjai:
2020. március 13. péntek
2020. május 15. péntek


Állásinterjúra felkészítő és Bértárgyalás tréningek időpontjai:
2020. április 24. péntek
2020. június 26. péntek


Pályaorientációs és Álláskeresési technikák tréningek időpontjai:
2020. április 3. péntek
2020. június 12. péntek


Linkedin és Facebook használata
2020. március 27. péntek
2020. május 29. péntek


Kérlek gondold át, hogy melyik tréningre/tréningekre és mikor szeretnél jönni, és töltsd ki az alábbi űrlapot:


Kérlek, töltsd ki a fenti űrlapot, majd kattints a "Jelentkezem" gombra minél előbb, nehogy előbb beteljen az a képzési nap, mint amit Te is választani szeretnél.

Amennyiben jelentkezésed után pár percen belül nem kapsz visszaigazoló emailt, akkor kérlek, küldj egy rövid üzenetet a telefonszámoddal a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre, és kollégáim felveszik Veled a kapcsolatot.
 

Üdvözlettel,

Baráth András
okleveles önéletrajz-szakértő
elhelyezkedési tanácsadó