VÁRJ! Szükséged lenne személyes tanácsadásra is?

EGYSZERI LEHETŐSÉG a kedvezményes árú könyvcsomagokkal együtt

Regisztrálj 10.000 Ft regisztrációs díj befizetésével kedvezményes áron 89.990 Ft helyett 59.900 Ft-ért a személyes konzultációra, ahol csak a Te céljaidon és elhelyezkedéseden dolgozunk!

 • Szeretnél az álláskereséshez személyre szóló tanácsokat kapni, hogy a lehető leghamarabb el tudj helyezkedni?
 • Pályamódosításon gondolkozol, de nem tudod, merre indulj?
 • Kellene egy Rád szabott, eredményes önéletrajz?

Akkor ez egy nagyon jó lehetőség most számodra, kérlek olvass tovább!

Biztosan egyetértesz velem abban, hogy állást keresni nem könnyű. És nem csak azért nem, mert egy számodra ismeretlen helyzetben kell helyt állnod, vagy mert a legtöbb pályázatodra gyakran még csak egy válaszlevél sem érkezik.

Az álláskeresésben az a legnagyobb nehézség, hogy egyedül kell végigcsinálnod…

 • Egyedül kell eldöntened, hogy merre indulj el,
 • Egyedül kell megírnod az önéletrajzodat és a motivációs leveledet, és nincs egy megbízható, hozzáértő szakember melletted, aki érdemben tudna Neked segíteni…
 • Egyedül kell átélned az elutasításokat és kudarcokat, miközben érzed a családod és a barátok rosszallását, vagy esetleg értetlenkedését, hogy még mindig nem találtál állást…
 • Egyedül kell megfelelned az állásinterjún, miközben Téged gyakran egy egész bizottság faggat több körön keresztül, időnként teljesen intim kérdésekkel…

Persze a családod vagy egy-két ismerősöd véleményét még mindig kikérheted, de gyakran ők sem tudnak Nálad többet a témáról, és semmivel sincs nagyobb tapasztalatuk, mint Neked. Egy szó mint száz, a legtöbb álláskereső – és talán Te is – egyedül van, mint a kisujjam.

És ez akkor is igaz, amikor valakinek van állása, de váltani szeretne a bizonytalanság, az unalmas munka vagy egy hülye főnök miatt.

Nem is csoda, hogy sok álláskereső ill. az embertelen főnök által kizsigerelt szakember már kezdi elveszíteni az önmagába vetett hitét, depressziós tünetek jelennek meg nála, és álmatlan éjszakákon próbál meg megoldást találni a helyzetére. Továbbra is egyedül, továbbra is sikertelenül…

Mi lenne ha személyesen segítenék Neked?

Mit gondolsz, mekkora segítség lenne, ha lenne melletted egy közel évtizedes tapasztalattal rendelkező karrier tanácsadó négyszemközti tanácsadással támogatna Téged? Biztosak vagyunk benne, hogy hatalmas segítség lenne, ráadásul megnyugtató érzés is, hogy végre egy kompetens szakembertől kérdezhetsz.

Érdekel a személyes konzultáció lehetősége, ahol 8 éves önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó tapasztalatommat latba vetve fogok segíteni neked?

Baráth András konzultáció közben

Kedves Gerilla Csapat! Bő egy hónapja voltam Nálatok személyes konzultáción, alapvetően pályaorientációs tréningen. A bő két órás beszélgetés alatt nemcsak hasznos, releváns és nagyon fontos információkkal láttál el, hanem megerősítetted a mentális strapabírásomat is: elhitetted velem, hogy sohasem szabad feladni, és mindig előre kell tekinteni, kihasználva az erősségeimet, még azokat is, amelyekről én nem is tudtam, hanem Ti fedeztétek fel bennem és emeltétek a felszínre őket, hogy tovább egyengethessem a pályafutásomat.

Hatalmas örömmel mondhatom, hogy sikerült elnyernem a vágyott irodavezetői pozíciót a Transearch Hungary Kft-nél. Szeretném nagyon-nagyon megköszönni az odaadó támogatásotokat és segítségeteket az “ügy” érdekében, hiszen nélküled nem juthattam volna el erre a kiemelkedő szintre. Most töltöttem az első hetemet a cégnél; nagyon izgalmas, érdekfeszítő, ugyanakkor precízséget igénylő munka, így – szerencsére – kihívásokkal és feladatokkal teli pozíció, amelyben remekül érzem magam.

ügyfél fotó
Varga Dániel, Kistarcsa

Mikor érdemes személyes konzultációra jelentkezned?

A személyes konzultációkat azoknak javasoljuk, akiknek jelenleg nincs állásuk, és minél előbb szeretnének elhelyezkedni. Illetve természetesen azoknak az állásban lévő szakembereknek is, akik váltani akarnak, esetleg cégen belül szeretnének előre lépni, és ehhez szeretnének szakértői segítséget igénybe venni.

Az alábbi témákban célszerű személyes konzultációt kérned

Többféle téma köré csoportosított tanácsadást választhatsz. A konzultáció típusa mindig attól függ, hogy Neked mire van igényed és szükséged. Ügyfeleink leggyakrabban az alábbi témákban kérnek tűnünk személyes segítséget:

 1. Elhelyezkedési tanácsadás
  Mi lehet a gond, miért nem hívnak többet állásinterjúra? Mit kell ahhoz tenned, hogy ez megváltozzon? Hogyan lehetsz sikeresebb az álláskeresésben? Milyen új álláskeresési technikákat alkalmazhatnál még?
 2. Pályaorientáció konzultáció
  Milyen irányba lenne érdemes tovább indulnod, ha mást szeretnél csinálni, mint eddig, de nem tudod biztosan, hogy mit? Milyen területen tudnád „eladni” magad, ha arra, amit eddig csináltál, most épp nincs piaci igény? Hogyan mutasd be ebben az esetben a más területen szerzett szakmai tapasztalatodat?
 3. Állásinterjú és bértárgyalás felkészítés
  Milyen kérdésekre számíthatsz egy állásinterjún, és hogyan érdemes megválaszolnod ezeket? Az állásinterjú kérdések mellett az interjúkon használható meggyőzési technikákra és a bértárgyalásra is alaposan felkészítünk.
 4. Állásinterjú szimuláció
  András leinterjúztat egy általad megjelölt képzeletbeli állásra, és az állásinterjút követően egy órában visszajelzést ad arról, hogy mit lenne érdemes másképp csinálnod.
 5. Önéletrajzírás konzultáció
  Ezen a tanácsadáson András elmondja neked, hogy mit kell tudnia egy önéletrajznak és egy motivációs levélnek, hogyan tudsz kitűnni a tömegből, majd pedig együtt meg is írjátok az önéletrajzodat és a motivációs leveledet.

Természetesen az is lehetséges, hogy egy konzultáció során nemcsak egy, hanem több témát is érintünk. A konzultáció céljának és tematikájának meghatározása mindig egy négyszemközti telefonbeszélgetést követően történik.

A rekord az enyém! Előző munkahelyemre nem tudtam visszamenni, így GYED-ről visszatérvén egy minden kritériumnak megfelelő állást sikerült megpályáznom és elnyernem a Gerilla Módszerekkel úgy, hogy két gyermekem van! Az önéletrajzom elküldése után egy héttel behívtak, és az interjút követően én voltam abba a helyzetben, hogy döntsek, elfogadom-e a kínált pozíciót! KÖSZÖNÖM!

ügyfél fotó
Kollár Eszter, Budapest

Kedves András! Nem fogod elhinni, de már kaptam is egy élelmezésvezető-dietetikus állást. Utolsó pillanatban láttam meg a hirdetést, és ahogy ajánlottad, megkerestem személyesen az illetékest, és be is vittem neki a segítségeddel összeállított anyagomat 14-én. 11-én voltam nálad, és 21-én megkaptam az állást. Ha Te nem biztatsz, meg sem pályázom ezt az állást. Nem felejtem el, amit értem tettél. Nagyon szépen köszönöm! Fantasztikus szakember vagy! Örülök, hogy megismerhettelek.

Kocsis Mária, Budapest

Hogyan történik a konzultáció?

A konzultáció legtöbb esetben személyesen, a budapesti irodánkban (Budapest, Vendel utca 11.) történik, de lehet akár Skype-on, videóhívással is. Így ha vidéken vagy külföldön élsz, és egyébként nem tudnál ideutazni, akkor is van lehetőséged személyes konzultáción részt venni.

A két órás személyes konzultáció díja 89.990 Ft. De ha a könyvcsomagokkal együtt regisztrálsz most a konzultációra, akkor számodra 33%-os kedvezménnyel lesz elérhető 59.990 Ft-os áron. Ezt a konzultációt most 10.000 Ft-os regisztrációs díj befizetésével le tudod foglalni. Ezután telefonon fel fogjuk venni veled a kapcsolatot és egyeztetjük a konzultáció pontos időpontját

Foglald le a kedvezményes árú személyes konzultációdat most 10.000 ft regisztrációs díj befizetésével!

Ha szeretnéd, hogy egy olyan szakértő segítse elhelyezkedésed, aki több éves gyakorlati tapasztalatának köszönhetően bevált és sikeres tanácsokkal tud hozzájárulni a mielőbbi eredményes álláskeresésedhez, akkor most érdemes lefoglalnod a konzultációdat. Mi pedig 1 munkanapon belül visszahívunk, hogy telefonon beszéljük meg, milyen típusú konzultáción tudunk Neked leghatékonyabban segíteni.

Szeretnék élni a kedvezményes árú személyes konzultáció lehetőségével és lefoglalom 10.000 Ft részvétel díjjal a lehetőséget

Miért érdemes Baráth Andrással konzultálnod?

András álmodta meg és hozta létre a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott, bizonyítottan működő Gerilla módszerek segítségével. A legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja és vizsgázott szakértője.

Tapasztalatának és szakértelmének köszönhetően középkorúaknak, pályakezdőknek, kismamáknak, pályamódosítóknak is egyaránt tud segíteni a mielőbbi sikeres elhelyezkedésben.

András akkreditált Professzionális Önéletrajzíró képesítéssel rendelkezik, így ezzel az első és egyetlen minősített önéletrajz-szakértő Magyarországon. A HVG Állásbörzék rendszeres előadója. Önéletrajzírási tanácsokban többször szerepelt már a médiában is (RTL Klub, Kossuth Rádió)

Az elmúlt években számos szakmai oktatóanyagot és blogcikket írt önéletrajzírási, álláskeresési és karrier témában, rendszeresen tart előadásokat állásbörzéken, a Corvinus Egyetemen. Így ha valaki, akkor ő biztosan tudja, hogy mi kell ahhoz, hogy Te legyél a befutó a vágyott állásra.

Baráth András egy-egy héten 8-10 személyes konzultációt tart álláskereső és állásban lévő ügyfeleinknek, így már csak azáltal is hatalmas tapasztalattal rendelkezik, hogy nagyon részletes betekintést kap a magyar munkaerő-piac legkülönbözőbb szektoraiba.

Érdekel a kedvezményes árú konzultáció