Köszönöm és egyben gratulálok!

Gratulálok a megrendelésedhez!

Üdvözöllek, Baráth András vagyok ismét, a Gerilla Önéletrajz Műhely alapítója és vezető tanácsadója. Szeretnélek személyesen is üdvözölni a szűkebb Gerilla Önéletrajz családban.

Az imént büszke tulajdonosa lettél az egyik leghasznosabb oktatóanyagunknak. Először is el szeretném mondani, hogy hol és mikét fogsz hozzáférni az online tréninghez.

A belépési adatokat emailben küldjük el, és kb. 10 perc múlva fog megérkezni a regisztrációkor használt email címedre. Ebben találod majd a jelszavadat is, amivel be fogsz tudni lépni a zártkörű online tréning központunkba, ahol látni fogod az oktatóanyagot, amit most megvásároltál.

Most azonban egy olyan különleges ajándékot is fel szeretnék ajánlani Neked, amivel nemcsak ehhez az egy online tanfolyamunkhoz, hanem a Gerilla Önéletrajz Karrier Klubban található összes oktatóanyagunkhoz hozzáférhetsz 7 napig teljesen ingyen.

Íme néhány példa:

 • Hogyan készülj fel az állásinterjúra? – Minden, amit a sikeres állásinterjúhoz már a felkészülés során meg kell tenned!
 • Minden, amit a munkaerő-közvetítőkről tudnod kell: Kik ők, miben fordulhatsz hozzájuk, és hogyan lesznek a segítségedre?
 • Hogyan találj állást álláshirdetések nélkül? A 9 legfontosabb álláskeresési technika, amivel a rejtett állásokat is fellelheted.
 • Internetes Álláskeresési Technikák – Minden, amit a webes álláskeresési eszközökről és lehetőségekről tudnod kell.
 • Hogyan működj együtt a HR-rel a vállalati pályafutásod során? Mire figyelj a kiválasztás során, majd a későbbiekben a jó kapcsolat érdekében

online_tananyagok

Ez tehát csak néhány példa a több, mint 25 oktatóanyagunk közül, amiket a Gerilla Önéletrajz Karrier Klubban most egy teljes hétig korlátlanul el fogsz érni, ha elfogadod az ajándékomat.

De előtte hadd mondjam el, mi is az a Gerilla Önéletrajz Karrier Klub. Ehhez egy kicsit messzebbről kell kezdenem.

Több, mint hét éve, 2009-ben elindítottam a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy álláskeresőknek segítsek mielőbb új állást találni. Ez idő alatt több ezer szakember nyerte el új állását a segítségünkkel, köztük diplomások és szakmunkások, felső-vezetők és pályakezdők, versenyszférában dolgozók és állami alkalmazottak.

Az évek során egyre csak bővítettük a szolgáltatásaink körét. Kezdetben még csak az önéletrajzírás terén segítettük az ügyfeleinket, aztán ez kiegészült az állásinterjúra való felkészítéssel, álláskeresési technikák tanításával és pályaorientációval is – csak hogy néhány példát említsek. Ám az ügyfeleinktől az a visszajelzést kaptam, hogy ennél is többre lenne szükség.

Hiszen mitől is szenved szinte minden álláskereső (és nagyon sok munkavállaló)?

Sok esetben attól, hogy nem tudja az álláskereséssel, vagy éppen a munkahelyváltással, karrierjével kapcsolatos kérdéseit egy hozzáértő szakemberrel megbeszélni. Nem igaz?

Talán Te is érezted már úgy, hogy jó lenne valakivel átnézetni az önéletrajzodat. Vagy megbeszélni egy állásinterjúval kapcsolatos kérdést az interjú előtt. Jó lenne tanácsot kérni valakitől, hogy megpályázz-e a cégen belüli vagy éppen egy másik cégnél meghirdetett állást. Jó lenne átbeszélni egy szakemberrel, hogy miként is érdemes felkészülni egy cégen belüli teljesítményértékelésre.

De a legtöbb álláskeresőnek nincs olyan hozzáértő ismerőse, akihez a fenti témákban fordulhatna. Így viszont az egész álláskeresés egy magányos küzdelem. Küzdelem a felvételi bizottságok ellen… a bizonytalanság ellen… és a kiszolgáltatottság ellen.

Ezt az igényt egészen mostanáig mi sem tudtuk kielégíteni.

Aztán sok-sok kutatás, kísérletezés és még hosszabb felkészülés után megalkottuk a megoldást.

A Gerilla Önéletrajz Műhely keretein belül néhány hónapja indítottuk el a Karrier Klub névre hallgató, egyedülálló szolgáltatásunkat, aminek azóta már több 500 álláskereső és állásban lévő szakember a tagja. Az ajándék, amit felkínálok neked, nem más, mint ennek a Karrier Klubnak a 7 napos, exkluzív, ingyenes próbája.

Nézzük meg most együtt részletesebben, hogyan is épül fel a Karrier Klub, vagyis mi az az öt nagyon fontos támogatási forma, amit magában foglal:

1) Távoktatásban is elérhető online tréningek

Körülbelül fél évet szenteltünk Bartos Marianna vezető karrier-tanácsadó kolléganőmmel – aki korábban olyan cégeknek volt a HR vezetője mint a Rauch, Sió-Eckes és a Johnson & Johnson – hogy az álláskereséshez, illetve a karrier-menedzsmenthez tartozó legfontosabb ismereteinket szisztematikusan ledokumentáljuk.

Minden egyes témában részletes tematikát állítottunk össze, és részben írott szövegben, nagyobbrészt videó-tréningek formájában lépésről-lépésre kidolgozott tananyagokat készítettünk el.

Így jött létre egy több mint 25 leckéből álló tudástár, ami hiánypótló segítséget nyújt minden álláskeresőnek, illetve minden olyan szakembernek, aki jobban szeretne érvényesülni a munkahelyén.

Online tananyagok | Gerilla Önéletrajz Műhely

Ezek az online tanfolyamok egy zártkörű internetes felületen érhetőek el, ahol az álláskereséshez kapcsolódó szinte összes témát részletesen tanulmányozni tudod. Íme egy kis ízelítő a leckékből:

 • Hogyan használd hatékonyan az internetes állásportálokat, és hogyan pályázz meg eredményesen álláshirdetéseket?
 • Minden, amit a munkaerő-közvetítőkről és munkaerő-kölcsönzőkről tudnod kell a leggyorsabb elhelyezkedéshez.
 • A hatékony időgazdálkodás 7 legfontosabb szabálya álláskeresőknek
 • Pályaorientáció, avagy hogyan találd meg azt a szakterületet, ahol a legkönnyebben eladhatod magad.
 • Hogyan érdemeld ki az előléptetést a meglévő munkahelyeden, illetve hogyan pályázz meg cégen belüli álláslehetőségeket?
 • Minden, amit a kiválasztási tesztekről tudnod kell.
 • Hogyan nyerhetsz el vezetői állásokat? Avagy hogyan haladj felfelé a vállalati ranglétrán – akár a meglévő munkahelyeden akár egy másik céghez pályázva?

Ez tehát csak néhány tanfolyam a több, mint két tucat téma közül, amit a zártkörű tréning felületünkön elérsz, ráadásul minden hónapban egy-egy új oktatóanyaggal jelentkezünk.

A szinte korlátlan tudásanyagot tartalmazó online tréning gyűjteménnyel azt az igényt elégítjük ki, hogy ha bármit részletesen tanulmányozni szeretnél az álláskeresés során, illetve a munkahelyi érvényesülés témában, akkor megtalálod az erről szóló átfogó oktatóanyagot a jelszóval védett internetes tréning központunkban.

Ezek a tréningek egyenként 10.000 forintba kerülnének ha külön árulnánk őket, de Te a 25 darab, együttesen több százezer forint értékű tréninget már most eléred a Klub belső felületén, ráadásul a 7 napos próba alatt egy fillért sem kell fizetned értük. Ha rákattintasz az alábbi gombra, máris csatlakozni tudsz a klubhoz és megkezdheted a próbaidőszakot:

Csatlakozom a Karrier Klubhoz »

Ha a 7 napos próba alatt úgy érzed, tetszik és hasznos amit tőlünk kapsz, akkor nincs semmi teendőd, és mi 7 nap után automatikusan levonjuk a Klubtagságod 3990 Ft-os havidíját az előzőleg használt bankkártyádról.

Hozzáteszem, a Klubtagság havidíja normál esetben 7990 Ft-ba kerülne,  tehát nem csak, hogy 7 napig nem fizetsz semmit, de utána is folyamatos 50% kedvezményben részesülsz. Ez a rendkívüli lehetőség csak itt és csak most érhető el.

Ha a 7 napos próba alatt  úgy érzed, mégsem azt kaptad mint amire számítottál, és itt szeretnél hagyni minket, akkor sincs semmi probléma. Csak egyszerűen írj nekünk egy emailt és könnyedén lemondhatod a tagságod, nem fizetsz egy fillért sem. Ennyire egyszerű.

Én őszintén hiszem, hogy a Karrier Klub keretében egy zseniális támogatást kínálunk számodra, és ha ki szeretnéd próbálni, akkor arra kérlek kattints az alábbi gombra, mert többet ezt az ajándékot biztosan nem fogjuk neked felkínálni:

Elfogadom az ajándékot, kipróbálom a Klubtagságot »

Viszont ha ennyivel még nem sikerült meggyőznöm, akkor meg fogsz lepődni, mert a 25 online tréningen túl, még 4 másik bónuszt is kapsz tőlünk, ha most igent mondasz a Karrier Klub próbájára.

2) Rendszeres internetes csoportos konzultációk

A Gerilla Önéletrajz Karrier Klub tagjainak zártkörű internetes csoportos konzultációkat szervezünk, ahol Bartos Marianna vezető karrier-tanácsadó kolléganőmnek Te is felteheted az álláskereséssel kapcsolatos legfontosabb kérdéseidet, aki ezeket ott helyben, élőben meg is válaszolja.

Havonta több alkalommal tartunk ilyen csoportos konzultációt – mindig élő internetes videó-közvetítéssel, ahol teljesen interaktív módon beszélhetsz meg egy-egy fontos témát egy rendkívül tapasztalt HR szakemberrel.

Csoportos konzultációk | Gerilla Önéletrajz Műhely

Minden egyes csoportos konzultációra Mariann kolléganőm egy-egy 20-30 perces előadással is készül mintegy témaindítónak, ami után akár az előadás témájában, akár attól eltérő témában is felteheted a kérdésedet hozzászólás formájában.

A csoportos konzultáción esettanulmányokat is bemutatunk: sikeresen elhelyezkedő ügyfeleink álláskeresési technikáit dolgozzuk fel lépésről-lépésre, hogy ezzel is 100%-ig gyakorlati tudáshoz juttassunk Téged.

A csoportos konzultációk során Mariann kolléganőm minden egyes alkalommal élő videó-közvetítésben jelentkezik, amelynek a felvételét az összes klubtagunk számára utólag is elérhetővé tesszük, ha esetleg valaki lemaradt volna egy konzultációról.

Csak halkan jegyzem meg, hogy Mariannal egy konzultációs óra díja 25.000 forint, de ez a csoportos konzultációs lehetőség neked Klubtagként ingyen jár.

De várj, mert ez még mindig nem minden.

3) Zártkörű Facebook csoport a klubtagoknak

Az élő, egész napos tantermi képzéseinken azt vettük észre, hogy az ügyfeleink egymástól is rengeteget tanulnak. Ez többféle síkon szokott megvalósulni.

A tréningjeinken gyakran vesznek részt közép-és felsővezetők, sőt személyzetis szakemberek is, akik rálátásukkal, bennfentes információkkal segítik a többi résztvevőt. Másrészt a résztvevők között megvalósuló tapasztalatcsere is nagy segítséget jelent. A legjobb csoportok a tréningek után is tartották a kapcsolatot a többi résztvevővel, megosztottak egymás között álláslehetőségeket, biztatták egymást.

Ezt a fajta támogató, egymást segítő magatartást intézményesítjük a zártkörű Gerilla Önéletrajz Karrier Klub Facebook csoporttal. A csoportban egy munkatársam, az úgynevezett klubvezető fog arról gondoskodni, hogy a klubtagok között online is megvalósuljon a fentebb is említett tapasztalatcsere és bátorítás.

Ha például egy ismerősön keresztük hallasz egy olyan álláslehetőségről, ami úgy érzed, hogy nem igazán Neked szól, akkor arra kérünk, hogy oszd meg ezt a többiekkel a zártkörű Facebook csoportban.

Vagy ha egy olyan munkáltatóhoz pályázol, ahol nincs személyes ismerősöd, akkor kérdezz nyugodtan körbe a csoporton belül, hogy van-e valakinek ismerőse az adott cégnél, akinek be tudna mutatni. Így tulajdonképpen megsokszorozzuk a közösség erejét a mielőbbi sikeres elhelyezkedés érdekében.

Természetesen a csoportból nemcsak álláskeresők profitálhatnak. Hiszen állásban lévő szakemberként is megkérdezheted például a többiek véleményét fizetési szintekről vagy bizonyos döntési helyzetekről, a főnököddel kialakult esetleges konfliktusokról.

A zártkörű Facebook csoportban Bartos Marianna kolléganőmtől és tőlem is tudsz kérdezni, így a támogatásunkra ezen a pörgős felületen is számíthatsz.

Fontos! A zártkörű Facebook csoport kizárólag klubtagok számára elérhető, az itt zajló eszmecserék kizárólag klubtagok számára lesz látható, így nem kell attól tartanod, hogy a tágabb nyilvánosság számára is elérhetővé válnak. Ha esetleg valaki nincs fent a Facebook-on, akár célszerű csak azért regisztrálnia, hogy a zártkörű Gerilla Önéletrajz Karrier Klub csoportjába bekapcsolódhasson.

4) Gerilla Önéletrajz Karrier Magazin

Az elmúlt egy-két évben azt tapasztaltuk, hogy az álláspiac rendkívül gyors változásokon megy keresztül. Új állásportálok jelennek meg, korábban jól működő csatornák szűnnek meg, hiányszakmák alakulnak ki (és nemcsak az informatikában vagy az autóiparban.)

Azt szeretném, hogy hiteles forrásból, az elsők között értesülj ezekről a friss hírekről és változásokról, ezért egy rendszeres időközönként megjelenő szakmai lapot indítunk, aminek a Gerilla Önéletrajz Karrier Magazin nevet adtuk.

Ezt az évente több alkalommal kiadásra kerülő Karrier Magazint te mint Klubtag, teljesen ingyenesen fogod megkapni. Ebben a magazinban HR vezetők, cégvezetők, fejvadászok és tanácsadók fognak neked segíteni, hogy mindig versenyképes legyél a fénysebességgel változó álláspiacon.

5) Állandó kedvezmény szolgáltatásainkra

Ha eddig nem sikerült volna ámulatba ejtenem a bónuszokkal, akkor következzen az utolsó meglepetés. Ha most Klubtaggá válsz és velünk is maradsz, akkor ezután állandó 20%-os kedvezményre jogosító, virtuális VIP kártyát kapsz a tréningjeinkre és a személyes konzultációinkra. Ez azt jelenti, hogy Klubtagként már csak a neked járó kedvezmények bőven visszahozzák a Klubtagságod elenyésző havidíját.

Na, jól hangzik?

Meggyőződésem, hogy a Gerilla Önéletrajz Karrier Klubbal létrehoztuk Magyarország egyik legátfogóbb, álláskeresőket és állásban lévő szakembereket támogató szolgáltatását. Ennek keretében több százezer forint értékű, FOLYAMATOS támogatást adunk Neked mind az álláskeresésben, mind pedig a szakmai előmeneteledben.

Ha most teszel velünk egy próbát és rányomsz az alábbi gombra, akkor meg fogod érteni miről beszélek:

Élek a lehetőséggel, csatlakozom a Karrier Klubhoz »

Fontos!

Szeretném viszont felhívni a figyelmed, hogy ez egy valóban egyszeri kipróbálási lehetőség, amely nem lesz sokáig elérhető, és nem valószínű, hogy a közeljövőben hasonlót kínálnánk. Szóval érdemes most csatlakoznod, és addig ütnöd a vasat, amíg meleg.

Én tudom nagyon jól, hogy a saját anyagi biztonságod, a családod élete és jövője múlik azon, hogy egyáltalán találsz-e új állást, és ha igen akkor milyet. Mi már több ezer magyar embernek segítettünk elhelyezkedni olyan munkáltatóknál, mint a MOL, Tesco, OTP Bank, Pest Megyei Főügyészség, Bólyi Mezőgazdasági Zrt., Borschodchem, városi önkormányzatok, Nemzeti Adó és Vámhivatal, Waberers, Metro, Bosch és a sort még hosszasan sorolhatnám.

Ha neked már tele a hócipőd a kényszerpihenővel, esetleg kilátástalannak érzed a helyzeted, vagy csak szimplán szeretnél még több fizetésért, még izgalmasabb környezetben dolgozni, akkor itt a lehetőség, kérlek tegyél egy 7 napos próbát a Karrier Klubbal, és kattints az alábbi gombra:

Köszi, de most nem szeretném kipróbálni

Kérlek, kattints a fenti gombra minél előbb, hogy Te is már MA tagja lehess a közösségünknek!

Amennyiben megrendelés után 20 percen belül nem kapsz visszaigazoló e-mailt, akkor kérlek, küldj egy rövid üzenetet a telefonszámoddal a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre.

Remélem, még ma “találkozunk” a Karrier Klubban!

Baráti üdvözlettel:

Baráth András
önéletrajz-szakértő, elhelyezkedési tanácsadó

Ez nagyon jó! Szeretnék csatlakozni a Karrier Klubhoz »