Utolsó lépés: egy kihagyhatatlan lehetőség!

Az Internetes Álláskeresési Technikák
online tréning 70% kedvezménnyel

Avagy hogyan használd sikeresen a legújabb internetes technikákat a rejtett állások felderítésére, hogy minél gyorsabban el tudj helyezkedni?

Az internet fejlődésével olyan új álláskeresési technikák alakultak ki, melyekkel ma már lényegesen gyorsabban és eredményesebben lehet munkához jutni.

Ahogy a 2000-es évek elején az állásportálok megjelenésekor az egész álláspiac felbolydult, most is hatalmas átrendeződések mennek végbe az álláskeresési technikák és módszerek terén.

Mivel az új trend bevezető szakaszában járunk, sokan még nem vesznek tudomást róla. De már megtanulhattuk: AKI kimarad a változásból, az lemarad.

Viszont ha időben kapcsolsz, és kezded el használni ezeket a technikákat, az álláskeresők tömegével szemben behozhatatlan előnyre teszel szert.

Miről van szó?

Az elmúlt években hazánkban is nagy teret hódított magának a közösségi média. Ma már alig találni olyan embert vagy céget, aki ne lenne jelen Facebookon, és egyre többen fedezik fel a Linkedint is maguknak.

Ennek ellenére eddig nagyon kevesen használták ezeket a portálokat arra, hogy kapcsolataikat ügyesen mozgatva munkához jussanak. Pedig Magyarországon az állások 47%-át személyes kapcsolatokon keresztül töltik be a cégek!

Az Egyesült Államokban minden hatodik álláskereső a közösségi oldalak segítségével helyezkedik el. Ez szinte pontosan annyi, mint ahányan az álláshirdetésre jelentkezve nyerik el az állásukat.

Hamarosan Magyarországon is egyre többen rájönnek majd arra, mennyivel könnyebben tudnak állást találni a modern internetes eszközök alkalmazásával.

Ha minél előbb meg szeretnéd találni az új állásodat, akkor azonnal el kellene kezdened alkalmazni a legújabb internetes álláskeresési technikákat.

A közösségi oldalak ereje az álláskeresésben

Mint ahogy az élet minden más területén, az ördög itt is a részletekben rejlik, és sok múlik a megvalósításon. Ha pontosan tudod, hogy hol, milyen profillal, hogyan keress munkát, s hogyan juthatsz el a legmenőbb cégek fejvadászaihoz, az álláskeresés többé nem lesz nyűg a számodra.

Ahhoz, hogy az internetes álláskeresésben is a segítségedre legyek, összeállítottam egy komplex online tréninget, amelyből a legújabb álláskeresési technikák minden csínját-bínját elsajátíthatod.

Az Internetes Álláskeresési Technikák online tréning segítségével nem csupán gyorsabban juthatsz munkához, de sokkal jobb minőségű állásokat is találhatsz, melyeket sikerrel meg is tudsz pályázni.

Az Internetes Álláskeresési Technikák
online tréning felépítése

Az online tréning tananyagait egy zártkörű e-learning portálon érheted el. A tréning során körülbelül 4 órányi videót kapsz meg.

Az internetes képzés több órányi videóra rögzített előadást tartalmaz, melyet egy profi stúdióban vettünk fel. Emellé azonban készítettem részletes képernyővideókat is, amelyeken meg is mutatom az egyes eszközök alkalmazását, működését.

A videókat megállíthatod, visszapörgetheted, és annyiszor nézed meg, ahányszor csak kedved tartja. A tananyagot 4 modulra bontottuk.

Web2

Az Internetes Álláskeresési Technikák 4 fő modulja:

 • 7 mód az internetes álláskeresésre
 • Minden, amit a LinkedInről tudnod kell
 • A Facebook használata az álláskeresésben
 • Egyéb vadonatúj módszerek, melyek megváltoztatják az internetes álláskeresést

Néhány fejezet az oktatóanyagból:

1) Hogyan szerezz állást a közösségi oldalak erejével?
2) Hálózd be leendő főnöködet!
3) Miként találd meg a saját beépített emberedet?
4) A nagy trükk: vadássz Te is a fejvadászokra!
5) Különböző munkakörökhöz tölts fel különböző önéletrajzot!
6) Hogyan tudd meg, hogy bármely Facebook vagy LinkedIn ismerősöd cége keres-e embert?
7) Tudj meg mindent a LinkedInről, ami a fejvadászok aranybányája!
8) Miért és hogyan légy jelen a Xing üzleti oldalon is?
9) Döntsd el, mit mutatsz meg magadból, azaz kezeld okosan a biztonsági beállításokat Facebook profilodban!
10) A Jolly Joker Graph Search-funkció Facebookon.
11) Kiknek segít az Álláskeresési Technikák?

Oktatóanyagunk garantáltan neked való, ha…

 • középkorú, vagy idősebb tapasztalt szakembernek tartod magad;
 • átlagos szaktudással rendelkező adminisztrátor vagy;
 • közép- vagy felsővezetőként dolgozol vagy dolgoztál;
 • a fiatal szakemberek, vagy a fiatal anyukák táborát erősíted;
 • mérnök, pénzügyes, értékesítő, marketinges, tanár stb pályán mozogsz;
 • középfokú végzettséggel rendelkezel.

Online tréning, amely választ ad a legfontosabb kérdésekre:

 • Hogyan találhatod meg a rejtett állásokat, melyek az összes aktuális állás 80%-át teszik ki?
 • Milyen internetes eszközökkel növelheted önéletrajzod értékét és eredményességét?
 • Mi az a Facebook Graph Search, és hogyan szerezhetsz karrierépítő kapcsolatokat a segítségével?
 • Mit kell tenned, hogy a LinkedIn ne csupán egy újabb erőtlen próbálkozás legyen az álláskeresésre, hanem hatékonyan támogasson a munka megtalálásában és annak megszerzésében?
 • Hogyan érd el, hogy a fejvadászok rád találjanak LinkedInen, és a profilod alapján kiválasszanak egy állásinterjúra?
 • Miként használj egyéb Web2-es eszközöket, hogy az álommunka valósággá váljon?
 • Hogyan találhatod meg és nyerheted el a rejtett állásokat kapcsolatok nélkül?
 • Mit kell ahhoz tenned, hogy megtaláljanak a fejvadászok a közösségi oldalakon?
 • Milyen bújtatott álláshirdetéseket használnak a fejvadászok a közösségi oldalakon, melyekkel így a rejtett állásokra is pályázhatsz? (Erről még én sem tudtam egészen a közelmúltig.)
 • A piacismeret nyomában, avagy melyik üzleti közösségi oldalakon kell jelen lenned attól függően, hogy milyen tulajdonosi hátterű céghez, és milyen iparágba pályázol?
 • Mi az az információ, amit ha kiteszel az adatlapodra, jóval meggyőzőbb szakmai képet mutathatsz majd magadról?

Mennyibe is kerül a teljes Internetes Álláskeresési Technikák online tréning?

Talán tudod, hogy a Gerilla Önéletrajzírás tanfolyamom részvételi díja 49.990 Ft-ba kerül. Azért említem először ezt, mert az Internetes Álláskeresési Technikák online tréning kb. egy egész napos képzés anyagát tartalmazza.

Ugyanakkor ez a tudás annyira kulcsfontosságú minden álláskeresőnek, hogy egy olyan árat szerettem volna lehetővé tenni, amin ez a tudásanyag kivétel nélkül minden álláskereső számára elérhető.

Ezért is döntöttem az online tréning mellett, ahol nem kell termet bérelni, adminisztrációval bajlódni. És postázási ill. gyártási költséget sem kell fizetni, mint ahogy például a nyomtatott oktatóanyagaink esetében.

Nagy örömömre szolgál, hogy sikerült egy olyan árat elérnünk, amely számodra sem jelent nagy megterhelést, és egy egynapos tréning anyagának megfelelő tudáshoz juthatsz hozzá a piaci ár töredékéért.

Az Internetes Álláskeresési Technikák online tanfolyam összes videója együttesen csupán 19.990 Ft-ba kerül, de most 70%-kal olcsóbban, 5.990 Ft-ért szerezheted meg.

Hiánypótló oktatóanyag baráti áron. Kell ennél több?

Szerintem kell, ezért az online tréninget megtoldom még két érdekes ajándékkal, így egy pillanatig sem kell gondolkoznod, hogy megéri-e a tanfolyam az árát.

1. bónusz: Az önéletrajzok keresőoptimalizálása tanulmány
(4.990 Ft helyett ajándék)


gift-kicsi-3Kerülj a fejvadászok érdeklődésének kereszttüzébe!
Tudd meg, miként verekedheted magad előre az álláskereső portálok adatbázisában, hogy elsőként téged találjanak meg a fejvadászok.

Remélem, Te is rendszeresen használod az állásportálokat. Nem csupán böngészésre, hanem arra is, hogy elhelyezd önéletrajzodat az adatbázisukban. Ha eddig ezt nem tetted meg, javaslom, minél előbb fogj hozzá (meg is mutatjuk, hogyan). Ha pedig már szerepelsz az állásportálokon, mégsem hívnak, az azt jelenti, hogy elkövetted a két hiba egyikét:

1. hiba: Nem elég jó az önéletrajzod

2. hiba: Nem jelenik meg a fejvadászoknál az önéletrajzod, vagy nincs elöl a találati listában.

Ebből a tanulmányból megtudhatod, hogyan érd el, hogy a fejvadászok megtaláljanak a portálokon. Az internetes toborzás egyre nagyobb hangsúlyt kap hazánkban is. Ha a cégek milliókat költenek arra, hogy az ügyfeleik megtalálják őket a neten, néhány módosítást Te is megtehetsz azért, hogy az állásportálokon keresőoptimalizáld az adatlapodat.

A tanulmányból megtudhatod, milyen beállításokat kell elvégezned,hogyan keresőoptimalizáld a szövegeidet, önéletrajzodat, hogy a találati lista elején jelenj meg. Most végre ellesheted azokat a trükköket, amivel megelőzheted azokat az álláskeresőket, akik csak a régi módszereket ismerik…

 

2. bónusz: Elengedhetetlen Facebook biztonsági
beállítások álláskeresőknek tanulmány
(4.990 Ft helyett ajándék)

gift-kicsi-3A Facebookot a vállalatok és munkaközvetítők 50%-a használja a jelöltek átvilágítására. Az új Graph Search funkció segítségével pedig profilodat még egyszerűbben tudják ellenőrizni. Tudtad, hogy hiába tiltod le a profilodat 3. fél számára, a fejvadászok akkor is hozzáférhetnek adataidhoz?

Nem elegendő a Biztonsági beállításokban a tiltás, egyéb speciális parancsokra is szükség van, ha nem szeretnéd, hogy a HR-esek, fejvadászok minden lájkolt oldalt, minden bejegyzést, minden képet, minden eseményt lássanak a Facebook profilod létrehozása óta. Ha azt hiszed, neked nincs titkolnivalód, tévedsz. Sokszor elég néhány apróság, hogy elbukj egy jól fizető állást.

Ebben az ajándék tanulmányban összefoglaltam neked, mit kell tenned, hogy csak az láthassa a személyes dolgaidat, aki tényleg jogosult rá.

A Facebook biztonsági beállításainak megfelelő használatával pontosan szabályozhatod, milyen információkat lássanak rólad a fejvadászok és a HR-esek. Használd ügyesen, és csapj le a legjobb állásokra!

Ez a két tanulmány néhány napig ingyenesen a Tiéd lehet. Ráadásul később egyik sem lesz elérhető, így ha szeretnéd őket megszerezni, most kell lépned.

Sietned kell, ha nem szeretnél lemaradni erről az egyszeri lehetőségről:

A következő termékekhez juthatsz hozzá, ha most rendelsz:

 • Internetes Álláskeresési Technikák online tréning (kb. 4 óra videó) 19.990 Ft helyett mindössze 5.990 Ft-ért
 • 1. bónusz: Az önéletrajzok keresőoptimalizálása (4.990 Ft helyett ingyen)
 • 2. bónusz: Elengedhetetlen Facebook biztonsági beállítások álláskeresőknek (4.990 Ft helyett ingyen)

A 70% kedvezmény és a 2 ajándék csak akkor jár, ha most rendeled meg az online tréninget.

Ezt a nagy egyszeri kedvezményt azért tudom most felajánlani, mert a megrendelésed együttes feldolgozásakor rengeteg adminisztrációt és időt sprórolunk meg.

100%-os pénz-visszafizetési garancia

Gerilla Önéletrajz és Álláskeresési MódszerekMivel ez egy forradalmian új tudásanyag Magyarországon, ezért elképzelhető, hogy nem látod át egyből, mekkora erővel rendelkeznek a közösségi oldalak az álláskeresésben. De nem kell félned, mert minden kockázat az enyém. Ha nem tetszik a tanfolyam, visszafizetem neked az árát.

Tökéletesen megbízom a termékünk minőségében, így ahogy tőlem már megszokhattad, bátran vállalom a 100%-os pénz-visszafizetési garanciát. Amennyiben úgy érzed, nem azt kaptad az anyagtól, amire számítottál, csak írj nekem a megrendelést követő 30 napon belül, és én minden kérdés nélkül visszautalom a tanfolyam teljes vételárát.

0% kockázat – 100% haszon

Lépj most, hogy minél előbb sikeresen alkalmazhasd a web2-es eszközöket az álláskeresésben! Ne feledd, minden elvesztegetett perc akár álmaid állásába is kerülhet!

Ugye nem akarsz még hat hónapig kínlódni, és tétlenül nézni, hogy a legjobb állásokat mások kaparintják meg előled?

Rendeld meg most azonnal, és e-mailben küldjük a hozzáférést az Internetes Álláskeresési Technikák online tréninghez!

Néhány technikai információ rendelés előtt:

Az Internetes Álláskeresési Technikák online tréning árát az előzőleg igényelt bértárgyalás tanulmánnyal együtt fogod tudni kifizetni átutalással. Az online tanfolyamhoz szükséges belépési kódokat az utalásod beérkezése után e-mailben fogjuk elküldeni Neked.

Nincs mit kockáztatnod, csupán azzal veszítesz, ha nem cselekszel azonnal!

"Igen, szeretném megrendelni az Internetes Álláskeresési Technikák online tréninget 19.990 Ft helyett 5.990 Ft-ért"

Kösz, nem szeretnék 70%-kal olcsóbban hozzájutni az Internetes Álláskeresési Technikák online tréninghez, és a segítségével még gyorsabban elhelyezkedni.

Nyomd le a “Megrendelem” gombot, és meg fogod kapni az Internetes Álláskeresési Technikák online tréninget is, rendkívüli kedvezményes áron 19.990 Ft helyett csak 5.990 Ft-ért.

Köszönöm!

Baráth András

okleveles önéletrajz-szakértő
elhelyezkedési tanácsadó