Találd meg az új állásodat gyorsabban
a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program segítségével

Jelentkezz most 50% kedvezménnyel! »

Az 50% kedvezmény eddig érvényes:

NAP
0
-117
-8
ÓRA
0
-3
PERC
-2
-9
MÁSODPERC
-4
-6

Üdvözöllek, Baráth András vagyok, a Gerilla Önéletrajz Műhely alapítója és vezető tanácsadója. Fel szeretnék ajánlani neked egy 50%-os kedvezményt a legátfogóbb szolgáltatásunk, a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programmal árából. Biztos vagyok benne, hogy a program során Neked is tudunk segíteni, hogy mielőbb elnyerd a neked való állást, és magasabb fizetést tudj kialkudni magadnak.

Miben segít neked a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program?
Az Állásszerző Program egy részletesen kidolgozott álláskeresési módszertan, amelyben megtanítunk Téged hatékonyan állást keresni, és eladni magad a munkaerő-piacon.

Pályaorientáció – avagy milyen pozíciókban és szakterületen tudod legkönnyebben eladni magad

Bemutatjuk, mi a helyzet jelenleg a munkaerő-piacon, segítünk átgondolni és meghatározni azokat az erősségeidet, amelyekre jelenleg kereslet van. Ha ugyanis olyan szakterületre és állásokra pályázol, amire van kereslet, akkor sokkal könnyebben el tudsz helyezkedni. (A legtöbb álláskereső ezt a részt teljesen kihagyja az álláskeresés elejéről, és részben ez a sikertelenségük oka.)

Hogyan találd meg a Neked való állásokat

Mivel a munkaerő-piacon a betöltendő állásoknak csak a 20-25%-a kerül meghirdetésre, az álláslehetőségek 75-80%-a ú.n. rejtett állás. Bemutatunk több tucat olyan álláskeresési technikákat, amelyekkel a rejtett állásokat is célba veheted. És olyan bevált technikákat is mutatunk, amelyekkel a meghirdetett állásokra is sokkal eredményesebben pályázhatsz.

Hogyan juthatsz be több állásinterjúra avagy hogyan írj ütős önéletrajzot?

A Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program során lépésről lépésre megtanítunk azokra a technikákra, amelyekre építve meggyőző önéletrajzot és motivációs levelet fogsz tudni írni. Ez a legfontosabb eszköz ugyanis ahhoz, hogy több állásinterjúra hívjanak. Ha szeretnéd, át is nézzük és véleményezzük az önéletrajzodat. A program tagjaként a sikeresen elhelyezkedő ügyfeleim korábbi pályázatait is megkapod.

Legyél meggyőzőbb és magabiztosabb az állásinterjún

A program során több lépésben is felkészítünk arra, hogy az állásinterjún a legtöbbet hozd ki magadból, és elnyerd a megpályázott állást. Részleteiben kidolgozott válaszokkal megtanítunk arra, hogyan válaszolj jól az 50 leggyakoribb állásinterjú kérdésre. Megmutatjuk, milyen pszichológiai tesztekre számíthatsz és hogyan nyerheted el tudatos eszközökkel az interjúztató szimpátiáját.

Bértárgyalási technikák – így érhetsz el könnyedén 20-25%-kal magasabb fizetést

Az álláskeresés egyik legfontosabb mozzanata a bértárgyalás, ám a legtöbb álláskereső nem készül tudatos stratégiával erre. Mi olyan bevált bértárgyalási technikákat tanítunk neked, amelyekkel a bérigény meghatározásától kezdve a munkaszerződésed aláírásáig nagyon tudatosan és precízen kommunikálhatsz a fizetésről és egyéb juttatásokról. Ennek köszönhetően pedig akár 20-25%-kal magasabb fizetést érhetsz el.

Sok-sok egyéb tudnivaló

A Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program részét képezi még több tucat olyan online tanfolyam, amelyekkel jelentősen felgyorsíthatod az elhelyezkedésedet. Például megmutatjuk, hogyan írd meg és állítsd be a Linkedin adatlapodat, hogyan keresőoptimalizáld az önéletrajzodat, hogy az állásportálok adatbázisában is rád találjanak a munkáltatók. A részletes Excel képzésünkkel pedig a számítástechnikai készségeidet is számottevően fejlesztheted.

Élek az 50% kedvezménnyel!

Rozsi Gábor

Január második felében vettem részt a Gerilla Önéletrajzírás és Állásinterjú-felkészítő tréningen, Az átírt önéletrajzommal február 7-én pályáztam meg egy fejvadász által kiírt vezetői állást, és itt két napon belül be is hívtak állásinterjúra. Az interjúkat is a gerilla módszernek megfelelően építettem fel, ennek köszönhetően el is nyertem az állást. Így a Gerilla módszereknek (önéletrajz és állásinterjú) köszönhetően a lehetőség felbukkanásától számított két héten belül az előzőeknél sokkal jobb állást sikerült szereznem.

Milyen formában nyújtunk támogatást
a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programban?

#1  Több mint 30 online tanfolyam

A program gerincét több az online oktatóanyagaink alkotják, amik azért roppant értékesek mert lépésről-lépésre kidolgozott útmutatót, bevált módszereket adnak ahhoz, hogy jó önéletrajzot írj, hatékonyan keress állást, és sikerrel szerepelj az állásinterjún is. Ha innen tanulsz, 2-3 hónapon belül megtalálhatod és elnyerheted a Neked való állást, és lényegesebben jobb fizetést alkudhatsz ki magadnak.  (érték: 150.000 Ft)

#2  Élő online előadás és konzultáció

A Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program tagjainak kéthetente online csoportos konzultációkat szervezünk, ahol Te is felteheted az álláskereséssel kapcsolatos legfontosabb kérdéseidet, és ezeket ott helyben, élőben meg is válaszolom. A csoportos konzultációk felvételét utólag is elérhetővé tesszük, így akkor is fel tudod dolgozni, ha esetleg lemaradtál egy konzultációról.  (érték: 25.000 Ft)

#3  Telefonos nyílt nap

Havonta egy alkalommal telefonos nyílt napot tartunk, amikor a program résztvevőnek rendelkezésére állok telefonos villámkonzultációkon. Itt az egyéni és bizalmasabb kérdéseidet is meg tudjuk beszélni. Ezek ugyan rövidebb beszélgetések, de tapasztalatból tudom, hogy sok embernek elég egy 10-15 perces konzultáció, hogy a legfontosabb kérdésben érdemben tudjak segíteni.  (érték: 15.000 Ft)

#4  Élő tantermi képzések

A program során részt vehetsz két egész napos tantermi tréningünkön is. Az Önéletrajzírás és Álláskeresési Technikák tréningen együtt megírjuk az önéletrajzodat, amellyel sokkal több állásinterjúra fogsz bejutni. Az Állásinterjú és Bértárgyalás tréningen pedig az állásinterjúra és béralkura készítelek fel. Minden hónapban tartunk élő tréninget, tehát nincs megkötés, hogy mikor veszel részt.  (érték: 100.000 Ft)

#5  Zártkörű online fórum

A Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program résztvevőinek zártkörű internetes fórumot tartunk fel, ahol nemcsak tőlem kérdezhetsz, hanem a többi tag véleményét / tapasztalatát is kikérheted. Én személy szerint minden nekem intézett kérdésre 24 órán belül válaszolok.

#6  20% kedvezmény a személyes tanácsadás árából

Ha az előzőekben felsorolt támogató programok mellett is úgy érzed, hogy részletesebb személyes tanácsadásra lenne szükséged, például a pályaorientáció meghatározásában, akkor klubtagként a személyes konzultáció árából 20% kedvezményre leszel jogosult.

Csatlakozom 50% kedvezménnyel!
Kisgyerekes anyukaként GYED-ről szerettem volna visszatérni a munkába, ezért csatlakoztam a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programhoz. Nekem sokat segített a pályaorientációs tréning, a hogyan maradjak pozitív az álláskeresés alatt témájú útmutató és az állásinterjúra felkészítő anyagok. Természetesen az önéletrajzomat is a Gerilla Önéletrajz minták alapján dolgoztam ki. Összesen három pályázatot adtam le, két helyen voltam interjúzni, amelyből egynél sikerrel jártam. Három hónapon belül sikerült elhelyezkednem kisgyermekes szülőként úgy, hogy se végzettségem, sem pedig tapasztalatom nincs az új területen, viszont mindig is ezzel szerettem volna foglalkozni :-)

Ujlaky Enikő

50% kedvezmény – csak néhány napig
Avagy hogyan tudsz csatlakozni?

A Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programban elérhető szolgáltatások összértéke kb. 290.000 Ft, de mi egy olyan árazást szerettünk volna létrehozni, ami mellett a program minden álláskereső számára elérhetővé válik. Ennek megfelelően az Állásszerző Program havidíjas rendszerben működik, és a program díja 7.990 Ft / hó. De Neked most még ennyit sem kell fizetned…

Mert néhány napig 50% kedvezményt szeretnék felajánlani a számodra, így mindössze 3.990 Ft/ hó áron tudsz csatlakozni a programhoz, és ez a kedvezmény a programban való részvételed teljes időtartama alatt érvényes lesz. Az 50%-os, kedvezményes regisztrációs lehetőség azonban csak 2017. augusztus 1. éjfélig él, tehát nincs sok időd, hogy kedvezményes áron tudj csatlakozni a programhoz.

Ahogy az online előadásomban említettem, nincs hűségidő, nincs hosszú tűvú szerződés, a tagságodat bármikor lemondhatod.

Hogyan tudom kifizetni a tagsági díjat?

A Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program díjat bankkártyával tudod kifizetni. Ehhez a PayPal online bankkártya elfogadó szolgáltatását vesszük igénybe, ami 100%-ig megbízható.

A banki átutalás azért nem választható, mert a korábbi tapasztalataink szerint olyan mértékű adminisztrációval teheli a munkatársaimat (fizetések nyomon követése, utalások beazonosításának nehézsége, klubtagság aktiválása egyénileg, egyéni belépési adatok kiküldése stb.), ami mellett már nem tudnánk ilyen alacsony díjért adni ezt a szolgáltatást.

A bankkártyás fizetés előnye, hogy teljesen automatizálható, így a sikeres fizetést követően azonnal hozzáférsz az állásszerző program oktatóanyagaihoz. A zártkörű online felületre szóló egyedi belépési kódodat és jelszavadat is automatikus válaszüzenetben küldjük.

Jelentkezem 50% kedvezménnyel!

Miért ajánlják a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programot
a program jelenlegi és korábbi résztvevői?

Íme a 3 legfontosabb dolog, ahogyan az ügyfeleink profitáltak a programunkból.

Szuper online videós tanfolyamok, előadások

Az online videókból rengeteget tanultam, átírtam az önéletrajzomat is, kiképeztem magam álláskeresésből. Ennek köszönhetően 61 évesen sikerült egy olyan állást elnyernem, ami mind szakmailag, mind anyagilag megfelel a tudásomnak és a tapasztalatomnak.

Machovics Mária

Valóban jól használható, gyakorlatias tudást ad

A Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program segítségével sikerült egy vezetői pozíciót találnom.
A tananyagok és a munkátok rengeteget segítettek, az első interjún külön dicséretet kaptam a színvonalas pályázatomért.  
Azt hihették, “öreg róka” vagyok alkudozásban, holott csak András anyagai szerint haladtam.

Dr. Koncz Katalin

Sokkal több állásinterjúra hívtak, mint korábban

András útmutatásai által átírt önéletrajzommal sokkal több helyre hívtak be állásinterjúra, mint korábban. Az állásinterjúra felkészítő videóknak köszönhetően pedig az interjúkon is meggyőzően szerepeltem. Az új munkahelyemen remekül érzem magam!

Sipka László

Jelentkezz a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programra 50% kedvezménnyel,
és találd meg az új állásodat a bizonyítottan eredményes álláskeresési stratégiánk segítségével!

Regisztrálok az 50%-os kedvezménnyel!

Siess, a kedvezmény hamarosan lejár:

NAP
0
-117
-8
ÓRA
0
-3
PERC
-2
-9
MÁSODPERC
-4
-7

Gerilla Önéletrajz Műhely | 1096 Budapest, Vendel u. 11. | Ügyfélszolgálat: 06-80-624-442 (ingyenesen hívható zöldszám) | barathandras@gerillaoneletrajz.hu