Köszönjük, hogy csatlakoztál a Gerilla Mentor Klubhoz

Köszönjük, hogy csatlakoztál!

Üdvözlünk a Gerilla Mentor Klubban! :)

Nagyjából 20 percen belül e-mailben is kapsz tőlünk egy visszaigazolást a legfontosabb adatokkal. A legfontosabb azonban, hogy itt vagy! Nagyon fontos lépést tettél meg azzal, hogy felismerted, a legnagyobb befektetés Te magad vagy!

Biztos vagyok benne, hogy a mentoraink által bemutatott új módszerek megismerésével Te is sokkal sikeresebb és elégedettebb lehetsz a munkádban és az életedben.

Hiszem azt, hogy a 21. században egyre inkább azok tudnak érvényesülni, akik invesztálnak az ALKALMAZOTT TUDÁSBA, és Te is közéjük tartozol!

Aki lépést akar tartani a tudásalapú világgal, annak nemcsak a szemléletét, de az eszköztárát is gyökeresen át kell alakítania. Ehhez a Gerilla Mentor Klubban minden segítséget megkapsz. Hamarosan hozzáférsz azokhoz a módszerekhez, tanításokhoz, amelyek segítségével igazi fordulatot érhetsz el az életedben!

Hajrá, jó tanulást, sok sikert kívánunk Neked! :) És várunk szeretettel a Gerilla Mentor Klub zárt Facebook csoportban is! Gyere és légy tagja egy igazi mentor közösségnek!

Baráti üdvözlettel,
a Gerilla Mentor Klub csapat

Gerilla Mentor Klub | 1073 Budapest, Kertész utca 25. | Ügyfélszolgálat: 06-20-779-3373 | ÁSZF