Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek (ÁSZF)

Jelen ÁSZF 2016. március 1-től 2020. február 9-ig hatályos. 

A 2020. február 10-étől hatályos ÁSZF az alábbi linken került közzétételre >>

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a www.GerillaÖneletrajz.hu  weboldalunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A weboldal működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Üzemeltető:

Cégnév: Sikergarancia Kft.
Székhely: 1096 Budapest, Vendel u. 11. 
Cég képviselője: Baráth András
Cégjegyzékszám: 01-09-939793
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Fővárosi Cégbíróság
Szerződés nyelve: magyar
Adószám: 22705174-2-43
Bankszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11709002-20620442
Elérhetőség: barathandras@gerillaoneletrajz.hu
Telefon: ‭+36 20 779 3373

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre:

A www.GerillaÖneletrajz.hu weboldal oktatócsomagokat forgalmaz és karriertanácsadással foglalkozik. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek.

A megjelenített termékek kizárólag a weboldal online megrendelő űrlapjain keresztül rendelhetőek meg. A futárszolgálat költségeit nem tartalmazzák, ezen díjakat a Sikergarancia Kft. vállalja. Külön szállítási költség nem kerül felszámításra!

Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

– Gerilla Önéletrajz és Álláskeresési Módszerek oktatócsomag
– Megnyerő Állásinterjú Módszerek oktatócsomag
– Karrier tanácsadás tréning (Önéletrajzírás, Állásinterjú-felkészítő)
– Gerilla Önéletrajz Karrier Klub Magazin tagság (kizárólag bankkártyás fizetéssel igényelhető)
– Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program tagság (kizárólag bankkártyás fizetéssel igényelhető)
– Kétórás személyes konzultáció

Rendelési információk, megrendelések feldolgozása:

A vásárlás a Gerilla Önéletrajz weboldalon a megrendelő űrlap kitöltésével lehetséges.

A könvyekra és fizikai oktatóanyagokra beérkezett megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 9 és 17 óra között. A megrendelésről rendszerünk automatikus e-mailben visszaigazolást küld, amely tartalmazza a futárszolgálattal való kiszállítás menetrendjét.

Általános teljesítési határidő, utánvételes és bankkártyás fizetés esetén a megrendelés leadásától számított 7 munkanapon belül, banki átutalás illetve bankszámlára történő befizetés esetén a pénz beérkeztét követő 7 munkanapon belül.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Rendelés menete:

1. Megrendelési űrlapon töltse ki adatait!
2. Szállítási/fizetési mód kiválasztása (ha az adott megrendelési űrlapnál ez lehetséges)
3. A “Megrendelem” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével.
4. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap.

Az e-mail-ben történő vissza igazolás kézbesítésének hiányát okozhatja a rosszul megadott e-mail cím, postázási cím vagy a postafiókjához tartozó tárhely telítettsége. Az e-mail-ben történő visszaigazolás automatikusan megtörténik a megrendelés rögzítését követően.

A megrendelt termék/házhoz szállítás díjának fizetésének módja:

A megrendelt terméket a következő módokon fizetheti ki:
– utánvéttel a futárnak
– bankkártyás fizetéssel

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Szállítási információk:

Szállítás díjak belföldre a Sikergarancia Kft vállalja, a megrendelő számára díjmentes.

A csomagokat az MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálat 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre.

Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A csomagot diszkrét csomagolásban adjuk fel, a gerilla önéletrajz szó nem szerepel rajta. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, postaládádba értesítőt hagy, hogy melyik hozzád közel eső postán tudod átvenni a csomagodat. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Felhívás utánvételes csomagok átvételével kapcsolatosan:

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak!
Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Elállás joga:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Elállási jog gyakorlásának menete:

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén e-mailben, írásban, vagy telefonon.
Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, e-mail értesítés esetén az e-mail küldésének idejét, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát.

A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik, az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!
A termék visszaérkezését követő 30 napon belül a www.GerillaÖnéletrajz.hu a vásárló által megadott bankszámlaszámra visszatéríti a termék vételárát.

Fizetési módok:

Az Üzemeltető kijelenti, hogy az oktatóanyagok és tréning esetében a kártyás fizetés az OTP kártyás fizetési rendszerén keresztül történik, a Karrier Klub és az Állásszerző Program esetén pedig a Braintree nevű fizetési rendszert, amit a PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., (R.C.S. Luxembourg B 118 349) vagy az OTP SimplePay fizetési rendszerrel működik, és így a szerződés teljesítése során a Szerződő Felek teljesítési segédjének minősül. A Braintree általános szerződési feltételei és az adatvédelmi nyilatkozata folyamatosan megismerhetők a https://www.braintreepayments.com/legal weboldalon, amiket a Szerződő Felek megismertek és elfogadtak. Az OTP SimplePay általásos szerződési feltételei pedig itt olvashatóak: https://simplepay.hu/old/docs/201906/simplepay_b2b_aszf_20190614.pdf

Garancia:

A pénz-visszafizetési garancia feltétele: Oktatóanyagok vásárlása esetén a vásárlástól számított, tréning részvétel esetén a tréning napjától számított 6 hónapon belül nem sikerül elhelyezkednie, és a garanciális igénye ezen időszakon belül, tehát 6 hónapon belül írásban megtörténik a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre.

A pénz-visszafizetési garancia további feltétele, hogy a Gerilla Önéletrajz Módszerek kézikönyv igénylése/ a Gerilla Önéletrajzírás tréning részvétel esetén 5 db – a módszer segítségével megírt – pályázatot (önéletrajz + kísérőlevél) elküld nekünk e-mailben a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre, a Megnyerő Állásinterjú Módszerek kézikönyv igénylése/ a Gerilla Állásinterjú-felkészítő tréning részvétel esetében 3 állásinterjú rövid történetét összefoglalva elküld nekünk írásban a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre.

A feltételeknek megfelelő garancia az igénylést követő 30 napon belül visszautalásra kerül.

Gerilla Önéletrajz Karrier Klub Magazin ingyenes próbaidőszak:

A Karrier Klub Magazin tagságért az Üzemeltető havonta előfizetési díjra jogosult azzal, hogy a megrendelés napját követő 7. napig az Üzemeltető ingyen nyújtja a Magazin tagság elérhetőségét (a továbbiakban: „Ingyenes próbaidőszak”).

Az ingyenes próbaidőszak végeztével az Üzemeltető a havonta esedékes előfizetési díjat havonta előre, a fizetési szolgáltatón keresztül automatikusan vonja le a Tag bankkártyájáról.

Gerilla Önéletrajz Karrier Klub Magazin tagság elállás/ felmondás:

A Megrendelő a Karrier Klub és az Állásszerző Program tagság felmondását a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre elküldve kezdeményezheti az előfizetési díj fizetési esedékességét megelőző 3. munkanapig. Ez esetben a következő havidíj már nem kerül levonásra. Az előfizetés felmondása ellenére a tagsági fiókban – annak törléséig – a Tag által korábban megvásárolt kiadványok elektronikus műpéldányai továbbra is hozzáférhetőek maradnak.

A fogyasztónak nem minősülő Megrendelő az ingyenes próbaidőszak alatt azonnali hatállyal felmondhatja az előfizetést. Azonban ha a 7 napos Ingyenes próbaidőszak alatt a 7. nap reggeléig nem történik felmondás úgy az Üzemeltető a 8. napon levonja az előfizetési díjat a fizetési szolgáltatón keresztül a Tag bankkártyájáról.

A tagság díj lemondása esetén a már kifizetett előfizetési díjat nem áll módunkban visszatéríteni. Ezt a Tag az előfizetés igénylésével egyidejűleg elfogadja.

Az előfizetési díj sikertelen terhelése esetén a Megrendelőt a tagsághoz megadott e-mail címre küldött e-mailben értesítjük tartozásáról. Amennyiben az első sikertelen terhelést követő 60 napon belül nem kerül rendezésre az elmaradt előfizetési díj, ez esetben az Üzemeltető a Megrendelő tagságát megszünteti, és a fennálló tartozást a Megrendelő 5 munkanapon belül köteles az Üzemeltető felé kiegyenlíteni. A tagság megszüntetéséről és a fennálló tartozásról az Üzemeltető a Megrendelőt e-mailben értesíti.

Személyes konzultáció módosítás és lemondás:

A Megrendelő a személyes vagy SKYPE-os konzultáció időpontjának lemondását vagy módosítását a konzultáció esedékességét megelőző 7. munkanapig a barathandras@gerillaoneletrajz.hu email címre elküldve kezdeményezheti.

Lemondás esetén a befizetett összeget visszautaljuk számlájára. A konzultáció időpontja egy alkalommal módosítható, ez esetben a befizetett összeg a módosított időpontra is érvényes.

Amennyiben a lefoglalt konzultáció időpontjához képest a megrendelő a lemondási vagy módosítási szándékát 7 munkanapon belül jelzi, a befizetett konzultációs díjat nem áll módunkban visszatéríteni, valamint a hátralévő esedékes összeget egy összegben köteles a megrendelő 5 munkanapon belül kiegyenlíteni.

Fentieket a Megrendelő a konzultációs időpont igénylésével egyidejűleg elfogadja.

Szavatosság:

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadók.
A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás a szállított termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze kifogását az üzemeltető felé. A Gerilla Önéletrajz elsősorban a termék (könyv, vagy egyéb kiadvány) kicserélését vállalja a jogszabályoknak megfelelően, ha jelzésével nem késlekedett. (Tájékoztatjuk: Szavatosság időtartama 6 (hat) hónap. Szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő rendelkezésére. Szavatossági igény esetén a vevő kérheti a termék javítását, cseréjét, vagy a vételár csökkentését.) A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák (pl. a megrendelt termék fizikai rongálása, eláztatása, étellel, itallal leöntése, széthasítása, belevágás stb.) esetén a szavatossági igény velünk szemben nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát.

Adatkezelés:

A weboldal használata során a www.GerillaÖnéletrajz.hu részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a www.GerillaÖnéletrajz.hu alvállalkozója. (Pl.: futárszolgáltat, a megrendelés kézbesítése miatt).
A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb).

Ezen adatokat www.GerillaÖnéletrajz.hu kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat www.GerillaÖnéletrajz.hu a megrendelés teljesítéséhez használja fel.

Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat www.GerillaÖnéletrajz.hu bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címen.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.
A www.GerillaÖnéletrajz.hu weboldal oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja www.GerillaÖnéletrajz.hu általános szerződési feltételeit,  továbbá adatkezelési elveit.

Hírlevél igénylés:

A www. GerillaÖnéletrajz.hu oldalon igényelhető hírlevél. A feliratkozási űrlapokon a látogató megadhatja e-mail címét, nevét.  Az Érdekel  gombra klikkelve elfogadja, hogy az üzemeltető hírlevelet küldjön a részére. A hírlevél feliratkozás a felhasználó által bármikor törölhető, bármelyik üzemeltetőtől kapott e-mail alján. A weboldal működtetője törekszik olyan automata rendszer alkalmazására, amely lehetővé teszi, hogy a törlés iránti igény egyetlen gombnyomással automatikusan megvalósuljon.

Vélemény írása:

Az egyes cikkekkel kapcsolatos vélemények írásához, illetve egyéb fórumbejegyzés elküldéséhez nem mindig szükséges a regisztráció, ez esetben a látogatónak csak a nevét és az e-mail címét kell megadnia. A név, az e-mail cím és a cikkel kapcsolatos vélemény nyilvánosságra kerül, így csak abban az esetben írjon véleményt, amennyiben ezt elfogadja. A közzététel számára megadott név és e-mailcím valódiságáért a fórumot üzemeltető nem felelős.

Kapcsolat, Jogorvoslat:

Az üzemeltető adatait teljes körűen megtalálja ezen az oldalon. Ha a látogató úgy érzi, hogy az adatkezelő megsértette személyes adatai védelméhez való jogát, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény szerint járhat el.