JÖN JÖN JÖN: Ismerd meg az álláskeresés eszméletlen sikeres módszerét!

_____

Az álláskeresés Szent Grálja

INGYENES, élő előadás

Mi az a kevesek által ismert álláskeresési stratégia, amivel az álláskeresők 95%-a el tud helyezkedni független felmérések szerint is? Erről szól az ingyenes internetes előadásom 2017. június 01-én csütörtök délután 17:00 órakor. Kérlek, kattints a Jelentkezem gombra, és regisztrálj az online előadásra! Tudom, a cím talán túlzásnak tűnik, pedig hidd el nekem, hogy nem az! 2017. június 01-én csütörtök délután 17:00 órakor neked is bemutatom ezt a bizonyítottan eredményes álláskeresési stratégiát, és az eredményességét igazoló felméréseket egy ingyenes internetes előadáson. Kérlek, regisztrálj MOST, mert az internetes előadást csak korlátozott számú résztvevő nézheti meg a véges sávszélesség miatt.

Jelentkezem az ingyenes előadásra

Az előadást az interneten fogod tudni nyomon követni, tehát nem kell utaznod sehová, hogy részt tudj venni rajta. Jelentkezz most az ingyenes, internetes előadásra.

2017. június 01., csütörtök, 17 óra

Az álláskeresés Szent Grálja

Élő, online előadás

Foglald le a helyed most!

Baráth András

Ennyi időd maradt már csak a jelentkezésre:

NAP
0
-102
-8
ÓRA
0
-5
PERC
-1
-4
MÁSODPERC
-4
-5

Az előadáson megtudod, hogy:

Titok 1: Mi az a 9 lépésből álló álláskeresési stratégia, amit tudományos felmérésekkel a legjobb egyetemek professzorai támasztottak alá? A programot használó álláskeresők 95%-a 3 hónapon belül el tudott helyezkedni – még a hátrányosabb helyzetűek is, és még az 50 évnél idősebbek is!

Titok 2: Hogyan nyerheted el az új állásodat kevesebb, mint 3 hónap alatt kapcsolatok és protekció nélkül: hogyan pályázz jóval eredményesebben álláshirdetésekre, és miként veheted célba a rejtett állásokat is?

Titok 3: Hogyan lehetsz a hátrányaiddal együtt is vonzó jelölt a munkáltató szemében, azaz hogyan add el magad a pályázatodban és az állásinterjún?

Ennek a stratégiának korábban én is csak egy-két elemét kapiskáltam, de amikor a tudományos kutatásokon keresztül megismertem a teljes képet és ennek jelentőségét, úgy kiáltottam fel, mint Arkhimédész, az ókori matematikus: HEURÉKA! Ezt a stratégiát egyaránt sikerrel tudják alkalmazni beosztottak és a vezetők, nők és férfiak, irodai dolgozók és fizikai munkások, valamint pályakezdők, tapasztalt szakemberek és a nyugdíjhoz közel állók… Ha aktívan állást keresel vagy állásváltáson gondolkozol, mindenképp regisztrálj, és nézd meg az előadást, mert erről a bizonyítottan eredményes elhelyezkedési stratégiáról neked is tudnod kell! Találkozunk az online előadáson 2017. június 01-én csütörtök délután 17:00 órakor!

Regisztrálok az ingyenes előadásra

Itt tudsz feliratkozni az előadásra

Kérlek, hogy válassz egy időpontot és add meg a neved, emailcímed! 

Kérlek, hogy válaszd ki, hogy melyik időpontban tudsz részt venni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!