Referenciák

Ezen az oldalon olyan hús-vér álláskeresőkkel készített videókat, illetve képes beszámolókat láthatsz, akik a Gerilla Önéletrajz Módszerek segítségével találtak új állást.

Közös bennük, hogy mielőtt elkezdték használni a Gerilla módszert, hónapokig alig, vagy egyáltalán nem hívták őket állásinterjúra. Miután átalakították az önéletrajzukat és a motivációs levelüket, megtöbbszöröződött a meghívásaik száma és néhány hónap alatt el tudtak helyezkedni. Kitűnően szerepeltek az interjún és a felkészülésnek köszönhetően és nem egy volt köztük, aki végül több ajánlat közül választhatta ki álmai állását.

“50 éves voltam, mikor elbocsátottak a munkahelyemről. A Gerilla önéletrajz módszer segítségével sikerült elhelyezkednem. Az interjú során – ami teljesen úgy zajlott ahogy Te lefestetted – nem volt olyan kérdés ami zavarba hozott volna, hiszen fel voltam készülve az anyagod alapján! Még a bér kérdésében is a Te javaslatod szerint jártam el, így sikerült szinte forintra annyit kérnem, amit a belső szabályzatuk szerint eleve ajánlottak volna.”

 width=

Bodnár Andrea,

Budapest

“Az egyik alkalommal az általam kért bérnek csak a 80%-át akarták adni…
Ekkor az általad javasolt kommunikációs módszerekkel – néhány, az adott pozíció betöltéséhez kiemelten fontos és előnyös képességem kiemelésével – sikerült egy mindkét fél által elfogadható álláspontot találni. Ennek köszönhetően éves szinten bruttóban több, mint 500.000 Ft-al keresek többet.”

Szabó Tamás,Érd

“56 évesen a Gerilla Önéletrajz Módszerek segítségével 2 hónap alatt sikerült állást találnom. Rátaláltam a Gerilla Önéletrajz Klubra, regisztráltam, meghallgattam az előadásokat, majd megrendeltem a 99 Gerilla Álláskeresési Tipp csomagot. Végigolvastam, tanulgattam. Ezután átírtam az önéletrajzomat az általad ajánlott mintáknak megfelelően és motivációs levelet is küldtem minden álláshirdetésre. Ez annyira jól sikerült, hogy innentől kezdve 10 elküldött önéletrajzból legalább 7 alkalommal behívtak interjúra.”

Novák Mária

A rekord az enyém! Előző munkahelyemre nem tudtam visszamenni, így GYED-ről visszatérvén egy minden kritériumnak megfelelő állást sikerült megpályáznom és elnyernem a Gerilla Módszerekkel úgy, hogy két gyermekem van! Az önéletrajzom elküldése után egy héttel behívtak, és az interjút követően én voltam abba a helyzetben, hogy döntsek, elfogadom-e a kínált pozíciót! KÖSZÖNÖM!

Kollár Eszter

Kollár Eszter,

Budapest

Kedves András! Levelem célja egyfajta köszönetnyilvánítás. A Párommal Angliából, és még onnan rendeltük meg a különböző könyveidet és füzeteidet, amik segítettek nekünk már akkor előre készülni az itthoni álláskeresésre. Hálásak vagyunk Neked a sok ötletért, tanácsért és buzdításért amiket videóidban és a könyveidben sugároztál Felénk. Büszkén mondhatom, másfél hónap alatt mindketten elhelyezkedtünk! Nagyon örülünk! Az az érdekes, hogy egyikünk sem a szakmájában, mégis nagyon kedvesen és segítőkészen fogadtak minket mindkettőnk munkahelyén. 

Szilber Barbara

Szilber Barbara,

Aszód

A Gerilla Önéletrajz Módszerek segítségével mind a versenyszférában, mind a közszférában sikeresen helyezkedtek el ügyfeleink. Íme néhány munkáltató, ezek közül:

MOL, Tesco, OTP Bank, Semmelweis Egyetem, Lidl, Delphy, Óbudai Egyetem, Lear Corporation, Varga Katalin Középiskolai Kollégium, Magyar Tudományos Akadémia – Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet, EON, Magyar Televízió M5 csatorna, BiotechUSA, UniCredit Bank, Pest Megyei Főügyészség, Bólyi Mezőgazdasági Zrt., Borschodchem, Szentes Város Önkormányzata, Nemzeti Adó és Vámhivatal, Maersk, Waberers, Gorenje, Sberbank, Diageo, Bosch, Metro Cash and Carry, Fujitsu, Katedra Nyelviskola, T-Systems, Mazars, CBA, Audi, OBI, Corinthia Hotel, Teva Magyarország, Magyar Telekom, Erste Bank, Raiffeisen Bank, Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.

Nem tudok elég hálás lenni Neked azért, hogy a módszereddel sikerült végre állást találnom a mostani helyen kapott fizetésem duplájáért, és közelebb a városközponthoz. Ez egy köztisztviselői állás, ahol figyelembe veszik a felsőfokú végzettséget a besorolásnál, továbbá a ledolgozott éveket (39 évesen van 19 év munkaviszonyom). A Gerilla Önéletrajz Módszerek kézikönyv mellé kapott bónusz kísérőlevelek közül választottam egyet, amit átfogalmaztam, és valószínűleg ez volt a siker kulcsa (a személyes varázsomon kívül :)), mert a közszolgálati előírt önéletrajzban nem sok gerilla módszert lehet bevetni sajnos. Fel is hívtak, hogy menjek be. Bementem, elbeszélgettek velem, és felvettek még ott helyben!

Kecskés Ildikó

Kecskés Ildikó,

Salgótarján

A tanácsaid segítségével sikerült elhelyezkednem 2014. augusztusában. Levelezési címem megtartásával változatlan érdeklődéssel követem híradásaidat, és továbbra is szívesen népszerűsítem írásaidat. Álláskeresésem időszakában 2013-ban részt vettem az Önéletrajzíró és az Állásinterjú tréningjeiden. Az önéletrajz és kísérőlevél írásra, valamint a személyes interjúkra vonatkozó tanácsaid megfogadása és alkalmazása után végül is 3 állás közül választhattam 2014-ben. A beilleszkedés időszakában nagy hasznát vettem – most már több mint egy év új munkahelyen eltöltött időszak távlatából visszatekintve – a “Hogyan éld túl a próbaidőt?” kiadványodban összefoglalt tanácsaidnak is. Köszönöm az eddigi iránymutatást!

Dr. József Ákos

Dr. József Ákos,

Tata

Január második felében vettem részt a Gerilla Önéletrajzírás és Állásinterjú-felkészítő tréningen. Február 5-én az egyik fejvadász cég, ahol már korábban regisztráltam, kérte, hogy egy vezetői pozícióra küldjek nekik egy frissített önéletrajzot, amit végül 7-én tudtam elküldeni. Ez már a gerilla módszerrel írt, az adott pozícióra szabott önéletrajz volt. 9-én keresett a cég HR vezetője, 11-ére egyeztettünk időpontot. Egy kb. 1,5 órás angol nyelven történő elbeszélgetés után, melyet a gerilla módszernek megfelelően próbáltam felépíteni, ígéretet kaptam arra, hogy két héten belül értesítenek. Este csörgött a telefonom, elfogadtam az ajánlatot. Így a Gerilla módszereknek (önéletrajz és állásinterjú) köszönhetően a lehetőség felbukkanásától számított két héten belül az előzőeknél sokkal jobb állást sikerült szereznem.

Rozsi Gábor

Rozsi Gábor,

Jenő

Köszönöm, hogy a segítségeddel 3 gyerekes anyukaként (GYES-ről visszatérve) is pár hónap alatt sikerült elhelyezkednem. Biztos vagyok benne, hogy a tanfolyamon kapott anyagaidból nyert sok lendület, friss ismeret és önbizalom nagy szerepet játszott ebben. 10 beadott pályázatomból 7-re válaszoltak, sőt amire külön büszke vagyok, hogy végül a meggyőző önéletrajzom és kísérőlevelem miatt egyetlen interjú után villámgyorsan mellettem döntöttek.

Magyar Orsolya

Magyar Orsolya,

Törökbálint

Szeretném még egyszer megköszönni a tanfolyamon kapott segítséget. Mellette elolvastam a Megnyerő Állásinterjú Módszerek és a Gerilla Önéletrajz Módszerek kézikönyveidet, és a leírtak alapján gyakoroltam a szituációkat. Az önéletrajzomat és a kísérőlevelemet a módszereid alapján állítottam össze. Most már biztosan állíthatom, hogy működik a dolog. A 40 leggyakoribb állásinterjú kérdés és a béralku minden alkalommal súlyponti kérdés volt. A Te módszereddel lényegesen több állásajánlatot kaptam mint előtte, és alig 3 hónap alatt sikerült egy kedvemre való területi képviselői állást elnyernem.

Sáfár Zoltán

Sáfár Zoltán,

Csonkahegyhát

Le vagyok döbbenve a módszeredtől! Mint HR-es, már hónapokkal ezelőtt feliratkoztam a hírleveledre, és sok érdekesnek tűnő bejegyzést olvastam. GYED-ről visszatérve idén januárban szembesültem azzal, hogy már nem volt hová visszajönnöm, és megkértek, hogy keressek állást, hiszen július 1-től már fel lehet mondani a kismamáknak is. Így januárban megvettem a Gerilla Önéletrajz oktatóanyagot, több nagyon jó tanácsot beépítettem az önéletrajzomba, bár úgy gondoltam, ez lassú folyamat lesz, és talán még az idén sikerül elhelyezkednem. Az egész azonban 1 hétig sem tartott. Mindezt úgy, hogy középkorú, kisgyermekét egyedül nevelő, túlképzett nő vagyok, akinek a szakmájában ‘Dunát lehet rekeszteni’ a rengeteg jó és állástalan szakemberrel. Köszönöm még egyszer!

Szabó Márta

Szabó Márta,

Budapest

Egy magyar tulajdonban lévő középvállalkozásnál sikerült egy ragyogó hat órás munkakört kapnom úgy, hogy minden bejött, amiket olvastam a könyvedben és a leveleidben. Jó volt megtapasztalni, hogy magabiztosabb lettem, és sokkal több szempontot is tisztábban láthattam általa, mintha csak a sajátomra fókuszáltam volna. Ez pedig segített abban, hogy megoldás-centrikusan álljak a feladathoz, és ne essek kétségbe.

Wagner Angéla

Wagner Angéla,

Győr

Szinte még magam sem hiszem el, de végre van munkám! Minden harmadik elküldött pályázatom után behívtak állásinterjúra. Az elnyert állás esetében egy fejvadász talált rám, egészen pontosan a Profession.hu állásportálon találta meg a Gerilla Önéletrajz Módszerek szerint készített önéletrajzomat. És bár nem volt az adott iparágban tapasztalatom, én lettem a befutó. Íme egy idézet a fejvadásztól kapott levélből: “Engedje meg, hogy megjegyezzem, kiemelkedően jónak tartom a szakmai anyagát! Nagyon ritkán látok ilyen jól összeállított önéletrajzot!” Köszönöm szépen a segítséget!

Bocsi Andrea

Bocsi Andrea,

Piliscsaba

Szeretnék Neked köszönetet mondani a Gerilla Önéletrajz és a Megnyerő Állásinterjú Módszerekben bemutatott tanácsaidért. Nem Magyarországon, hanem Spanyolországban alkalmaztam ahol jelenleg 25% körül mozog a munkanélküliség, a fiatalok körében pedig 40%-ra tehető. Erasmus programmal jöttem ki két évvel ezelőtt Madridba, az államvizsga után, július 4.-én jöttem vissza Madridba.

Június végén felhívott egy munkaközvetítő cég, hogy az adatbázisukban megtalálták az önéletrajzom, és szeretnének behívni egy állásinterjúra. A pozíció egy angol-magyar adminisztrációs állás az IBM-nél. Itt mindkét interjú angolul folyt, sikerült! Annyira hálás vagyok a módszereidért, hogy elmondani nem tudom. És bizony működik! Nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is!

Fricz Annamária

Fricz Annamária,

Spanyolország

A Gerilla Önéletrajz módszertan külföldön is működik, íme néhány ország, ahol ügyfeleink sikeresen helyezkedtek el: Ausztria, Németország, Nagy Britannia, Spanyolország, Dánia, Svájc, Hollandia, Belgium

Amint teljes odaadással nekiláttam a “munkának”, azonnali pozitív visszajelzéseket kaptam. Volt, ahol a bértárgyalás után én nem vállaltam el az állást, vagy az interjú során derült ki, hogy nem érzem magaménak a munkakört. De végül hosszú interjúk, pszichológiai teszt, IQ teszt után hétfőn már az egyik legnagyobb bank alkalmazottjaként kezdhetek. Egy kis statisztika: a gerilla módszer előtt kb. 100 elküldött önéletrajzból kb. 3-4 interjúra hívtak. A gerilla önéletrajz módszert alkalmazva pedig 12 elküldött pályázat után 4 különböző cégnél állásinterjú és 2 elnyert pozíció.

Fülöp Mónika

Fülöp Mónika,

Dunaharaszti

“Mikor a munkahelyem márciusban sajnos megszűnt, nem volt kérdés, hogy a Gerilla módszertant fogom használni az új pozíció megszerzésére. Hosszú előkészületek után az elkészült pályázataimat már pontosan tudtam, hogy hova és hogyan fogom elküldeni. A választásban az oktatóanyagok közül nagy segítségemre volt a pályaorientációs tréning és a hogyan maradjak pozitív az álláskeresés alatt. Az önéletrajzomat az 5 legsikeresebb gerilla önéletrajz minta alapján dolgoztam ki. A legnagyobb segítségemre pedig az állásinterjúra felkészítő anyagok voltak. Összesen három pályázatot adtam le, két helyen voltam interjúzni, amelyből egynél sikerrel jártam. Három hónapon belül sikerült elhelyezkednem kisgyermekes szülőként úgy, hogy se végzettségem, sem pedig tapasztalatom nincs az adott területen.”

Utry Enikő

Közel 30 év katonáskodás után döntöttem úgy hogy kipróbálom magam a civil életben is. Ekkor bukkantam rátok az interneten, és vásároltam meg a 10 önéletrajzot és motivációs levelet tartalmazó csomagot. Ennek segítségével írtam át a pályázati anyagomatSegítségetekkel megírt pályázati anyagomnak köszönhetően általában gyorsan behívott a munkát ajánló cégek 30%-a személyes interjúra, a keresés végén volt úgy hogy 1 éjszaka alatt kellett döntenem két cég között.

Ujlaky Enikő

Benkő Imre,

Budapest

Ingyenes, élő, internetes előadás álláskeresőknek  Regisztrálok »

 

Állásinterjúból 2 ajánlat

“Átírtam az önéletrajzom A-tól Z-ig, már nem arról van szó, hogy tényszerű felsorolásokat kell egy önéletrajzba beletenni. Viszonylag kevés helyre pályáztam, összesen 8-9et, ebből 4 helyre hívtak be és 2 ajánlatot kaptam.” Karsheh Iliász személyes konzultáción vett részt, aminek köszönhetően néhány hét alatt sikerült egy számára megfelelő állást találnia.Működik, a közigazgatásban is

“Nekem mindent megváltoztatott a Gerilla Módszertan: a szemléletemet, a gondolkodásomat, a viselkedésemet.” Kósa Kati részt vett a Gerilla Önéletrajzírás és az Állásinterjú-felkészítő tréningjeinken, melyek segítségével 58 évesen mindössze 2 hónap alatt helyezkedett el vidékről Budapestre költözve a közigazgatásban.Egy hónap alatt elnyertem a vágyott állást

A személyes konzultáción nagyon fontos információkkal láttál el, megerősítetted a mentális strapabírásomat is: elhitetted velem, hogy sohasem szabad feladni, és mindig előre kell tekinteni. Hatalmas örömmel mondhatom, hogy sikerült elnyernem a vágyott irodavezetői pozíciót. Varga Dániel, Kistarcsa

61 évesen találtam új munkát

60 év körül munkanélkülivé válni nem egyszerű, és munkát keresni sem. A Karrier klubra a Facebookon keresztül találtam rá, az első előfizetők között voltam. Hihetetlen tudást lehet elsajátítani, nagyon sok mindent lehet belőle tanulni. A saját pályázatomat is az itt tanultam alapján állítottam össze.– Machovics Mária, BudapestKét hét alatt találtam új állást

Agrármérnökként végeztem vidéken, közel két évig kerestem munkát mielőtt rátaláltam a Gerilla Önéletrajz Módszerekre. Miután elkezdtem alkalmazni, máshogy álltam az álláskereséshez, és közel 2 hét alatt sikerült állást találnom. Eszter1,5 hónap alatt helyezkedtem el közszférában

Kb. fél éve kerestem munkát, mielőtt megismertema Gerilla Módszereket. Ez alapján átformáltam az önéletrajzom, és sokkal könnyebben tudtam “eladni” magam. A Gerilla Önéletrajz Módszerek azoknak is segítséget nyújt, akik nem tipikus hiányszakmában dolgoznak.Molnár Boglárka


Új állás 5 hét alatt 2 kisgyerekkel 4 év GYES után

“Két kisgyerekkel négy év GYES után nem voltam könnyű helyzetben, amikor elkezdtem állást keresni.Miután a Gerilla Önéletrajz Módszerek szerint átalakítottam az önéletrajzomat, felgyorsult az álláskeresés: 5 hét alatt el tudtam helyezkedni.”Szász Dóra, külkereskedőForradalmian új

“Fontos volt számomra az általad javasolt szemléletváltás, a rámenősség és feltűnés.Nagyon tetszett, és teljesen magamévá tettem, hogy hogyan lehet egyedivé tenni az önéletrajzot. A korábbi munkaviszonyom megszűnését követő 5. napon már újra volt állásom.” – Szauter Ákos, energetikai gépészmérnök


53 évesen, közigazgatásban helyezkedtem el

“10-ből 8 helyre behívtak. Mire véget ért a felmondási időm, már meg volt az új állásom: 86 pályázó közül tudtam elhelyezkedni a közigazgatásban – kapcsolatok nélkül.” – Csatlós Ildikó, Budakeszi

Kezdd el Te is használni az emelt szintű szolgáltatásainkat  Megnézem »

 

A múlt héten kaptam egy állásajánlatot, amit boldogan el is fogadtam. A Jobline Női Karriernapon az egyik standnál megszólított egy hölgy, én pedig röviden elmondtam, hogy ki vagyok, és milyen területen keresek. Nem titkoltam, hogy Gyesről szeretnék visszajönni, és két gyermekem van. A beszélgetésből kiderült, hogy a szóban forgó multi cégnél ez mind nem probléma, ahogy az sem, hogy a Gyes előtt vezető pozícióban voltam. Ráadásul számomra jó helyen van (az otthonomhoz közel). Voltam náluk egy nyílt napon, majd behívtak interjúra is. A lényeg pedig, hogy a múlt héten már állásajánlatot is kaptam. Szóval anyukák, szeretném tudatni, hogy van ilyen is!

Krajnyák Zsuzsa

Krajnyák Zsuzsa,Budapest

András, a Gerilla-trilógia egyszerűen zseniális! Már elsőre kifejezetten élvezetes olvasmány volt, amit a téma alapján nem is reméltem volna. Utólag meg azt kell mondjam, hogy az utolsó szóig igazad van.
Előtte 3 hónap alatt elküldtem 87 db, semmire-se-jó pályázatot, amikre értelemszerűen nem is jött válasz. Ezek után nekiveselkedtem a Gerilla Önéletrajz Módszereknek. Összesen négy helyre küldtem el a pályázatomat, mindig egy kicsit hozzáigazítva a kiíráshoz. Már az elsőre behívtak, a negyedikre pedig felvettek. Amikor az ügyvezetővel tárgyaltam, azt mondta, hogy ilyen használható önéletrajzot még életében nem látott.

Székely Andrea

Székely Andrea,

Budapest

Örömmel jelzem Felétek, hogy napra pontosan 3 hónappal azután, hogy az Önéletrajzírás tréningen részt vettem, elfogadtam egy Online Marketing Executive állást, és tegnaptól új munkahelyen dolgozom. Az ajánlat igazából egy héttel korábban érkezett, de mivel folyamatban volt egy másik tárgyalásom is, kivártam ezt a hetet. A 3 hónapot nagyon inspiráló volt megélni, jó volt érezni a megnövekedett érdeklődést: a jelentkezéseim több, mint 30%-ára visszajelzést kaptam, és 13%-ban be is hívtak interjúra. A magam választotta cégeknek küldött nyomtatott levelek és különösen az időpont kérő utóiratok ereje igazán lenyűgöző volt – szinte láttam, ahogy az anyagom a kupac tetejére kerül.Köszönöm az élményt, tevékenységetekhez további sok sikert kívánok!

Németh Attila

Németh Attila,

Budapest

Szeretném megköszönni neked azt a szemléletváltást és magabiztosságot, amit a gerilla önéletrajz adott nekem. Nélküle az álom munkahely és munkakör még mindig csak álom lenne. A sablonok alapján elkészítettem a saját önéletrajzomat, motivációs levelemet. Bár ez kezdetleges volt (volt mit javítani rajta) mégis sikerült 2013 október elején munkahelyet váltanom, és elérnem az általam meghatározott pozíciót és fizetést. Óriási élmény volt érzékelni, hogy az addig álomnak tekintett munkakört és a velejáró munkabért egy jól megírt önéletrajzzal hogyan lehet megvalósítani! Ennek köszönhetően tovább fejlesztettem az önéletrajzomat és a motivációs levelemet, és mivel mindig is mosodavezető szerettem volna lenni egy szállodában, megpályáztam a Sofitel Hotel mosodavezető helyettesi állást (jelenleg is itt dolgozom). Azért nem iratkoztam le a gerilla önéletrajz portálról, mert további terveim vannak, és ahhoz szükségem van a további fejlesztésekre, újdonságokra, lehetőségekre, tippekre. Szeretném még egyszer megköszönni a segítséged!

Deák Zoltánné Júlia

Deák Zoltánné Júlia,

Budapest

A rosszul megfogalmazott önéletrajzomat átírtam a segítségeddel január 5-én. Rá 2 napra, január 7-én beadtam az átfogalmazott motivációs levéllel együtt 5 helyre. 8-án 3 helyről be is hívtak hétfőre állásinterjúra, de az első interjú után (ez volt az a cég, amire eredetileg is pályáztam) már a másik kettőre nem tudtam elmenni, mert felvételt nyertem! Kedd óta dolgozom is. Még a munkaügyi központba sem volt időm beregisztrálni. Nagyon-nagyon köszönöm a segítséget! A tanácsaid nélkül ez nem sikerült volna. További minden jót, és sok sikert kívánok.

Bognár Zsuzsanna

Bognár Zsuzsanna,

Székesfehérvár

3 kisgyermek (egy 4,5 éves és két 2,5 éves) és 4 év otthonlét után kevés reményt fűztem hozzá, hogy itt vidéken találok olyan munkát, ami végzettségemnek (marketing) megfelelő, valamint amit részmunkaidőben is végezhetek. Karácsony előtt lettem figyelmes a helyi újságban egy igazán nekem szóló hirdetésre. Technikáidat alkalmazva azonnal megírtam az önéletrajzomat és a motivációs levelemet. Januárban azzal hívtak fel, hogy már a pályázati anyagom annyira meggyőzte őket, hogy engem akarnak legelőször meghallgatni. Mivel marketingest kerestek, aki a cég marketingstratégiáját és egyéb fontos alapjait határozná meg, készítettem számukra egy marketingstratégiai prezentációt. Az állásinterjún végig követtem tanácsaidat, a végén pedig előadtam a prezit. 3 munkanap múlva megint a cégvezetővel szemben ültem, aki személyesen akarta elmondani, hogy mennyire meggyőző voltam számára, és mennyire lelkes, hogy velem dolgozzon. Biztos vagyok benne, hogyha nem olvasom el írásaidat, nem én nyertem volna el a pozíciót. Szóval András, hálás vagyok. Nagyon-nagyon. Munkátokhoz sok erőt kívánok, mindig nagy szeretettel fogok rátok gondolni!

Szikszai Ágnes

Szikszai Ágnes,

Piliscsév

Meghívó ingyenes előadásra

Ha Te is szeretnéd felpörgetni az álláskeresésedet, várlak szeretettel az ingyenes, élő, internetes előadásomon, amit csütörtök este tartok. Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött >>