Hogyan add el magad az állásinterjún?

Avagy hogyan kommunikáld meggyőzően a tapasztalatodat és az értékeidet, hogy Tiéd legyen az áhított állás

Itt a MEGOLDÁS!

Bizonyára Te is tudod, hogy egy jól megírt önéletrajz a belépőd az állásinterjúra. Hogy megkapod-e az áhított állást, az szinte kizárólag az állásinterjún való szerepléseden múlik.

Most be szeretnélek avatni egy új módszertanba, amellyel Te is képes leszel arra, hogy eredményesen szerepelj az állásinterjún. Most egy új, még erősebb fegyverrel vértezlek fel, amely garantáltan lerövidíti majd az álláskeresésed idejét.

De mielőtt belevágunk, megengedsz egy rövid történetet?

Igaz történet egy álláskeresőről

A munkaügyi központok adata szerint már 2006-ban is 302 nap, azaz 10 hónap volt az átlagos munkához jutási idő, ami a válság miatt csak tovább nőtt.

A minap az egyik ismerősöm rendkívül izgatottan hívott telefonon. Azt mondta, hogy nagyon fél, és feltétlen beszélnünk kell. Amikor még aznap meglátogatott az irodámban, már a legrosszabbra számítottam.

Végül kiderült a pánik oka, ami valójában nem is volt olyan rossz hír: másnap délre állásinterjúra hívták. Mondtam neki, hogy ennek a hírnek inkább örülnie kellene, de ő továbbra is nagyon izgatott volt, mert egy nagy nevű nemzetközi cég kereste meg egy ígéretes állással kapcsolatban, és még egy percet nem készült…

Tudod, egy valamit nem értek!

Egy közelmúltban végzett felmérésemben közel 2000 álláskereső 82%-a gondolta úgy, hogy az állásinterjú az elhelyezkedés egyik legfontosabb momentuma.

Mégis ez a történet szinte minden héten megismétlődik olvasóimmal, és ügyfeleimmel.

Miközben időt és energiát nem kímélve küldik a pályázatokat, az állásinterjúra való felkészülést teljesen elhanyagolják, egészen addig, amíg be nem hívják őket egy interjúra. Ami rendszerint a telefonhívástól számított néhány napon belül van.

A felkészülésre így nem sok idejük marad, ezért végül olyan idegesen mennek el az állásinterjúra, hogy csak árnyékai önmaguknak. Még a legfontosabb érveket, tapasztalatokat is elfelejtik megemlíteni.

Az állásinterjúkra való felkészülés az álláskeresés egyik legfontosabb eleme. Ugye Te sem hanyagolod el?

Ez Rád is jellemző?

Előre félsz az interjútól?

Előre félsz az interjútól?

Dühös és frusztrált vagy?

Dühös vagy?

Tanácstalan vagy?

Tanácstalan vagy?

Ha megfigyelnéd magad állásinterjú előtt, közben, és után, Te mit látnál?

Egy embert, aki bár örül, hogy végre behívták, de még abban a pillanatban görcsbe rándul a gyomra, és egyre növekvő pánikban várja az állásinterjú napját?

Tudod mi ilyenkor a legrosszabb?

A napi feladataid mellett megpróbálod összeszedni a lehetséges kérdéseket, de ez csak növeli a kétségbeesésed. Ugyan eszedbe jut néhány kérdés az egyik legutóbbi interjúból, meg a internetről is össze tudsz szedni egy tucat kérdést, de a válaszok kidolgozásában senki nem segít Neked, és már idő sem nagyon maradt.

Ami pedig a legdühítőbb, hogy az interjún a felvételiztetőket a szakmai tapasztalatod érdekli legkevésbé. Helyette jönnek azokkal a kérdésekkel, hogy miért szeretnél nálunk dolgozni, vagy miért kellene Téged választanunk.

Az interjú után a reménykedés és a megalázottság keveredik benned? Csak várod és várod az ígért visszajelzést, de még csak arra sem méltatnak, hogy egy telefont megeresszenek?

Azt hiszem, ez az egyik leginkább embert próbáló és önbizalmat porig romboló része az egész álláskeresésnek. Pedig Neked éppen önbizalomra lenne leginkább szükséged. Na de térjünk vissza a felkészülésre.

Miért baj, ha nem készülsz fel alaposan az állásinterjúra?

Fontos tudnod, hogy az állásinterjú során nagyobb hangsúly van az emberi tulajdonságaidon, mint a szaktudáson. Persze a hozzáértés is fontos, de ez inkább egy belépő. Ennél nagyobb a jelentősége, hogy mennyire vagy önálló, mennyire könnyű Veled együtt dolgozni, milyen a viszonyod a munkatársaidhoz.

Egyszerűen azért mert a szaktudás könnyen fejleszthető, a személyiségen viszont sokkal nehezebb változtatni.

És pont itt van a baj!

Hogyan tudod magabiztos szakember benyomását kelteni, amikor az utolsó pillanatban készülsz fel? Hogyan tudod érzékeltetni, hogy Te kiegyensúlyozott vagy, amikor az állásinterjú kérdések többségére nincs kész válaszod?

Az állásinterjún akkor lehetsz sikeres, ha megkedvelnek, és szimpatikusnak tartanak. Ehhez viszont nemcsak az a fontos, hogy MIKET mondasz, hanem az is, AHOGY mondod.

Megrendelés

Ahhoz, hogy az előadásmódra is tudj figyelni, kész és begyakorlott válaszokkal kell rendelkezned.

A kulcs a felkészülés és a gyakorlás. Gondolj bele, mennyivel meggyőzőbben tudnál szerepelni, ha:

  • Pontosan tudnád, hogy mire számíts az állásinterjún?
  • Ismernéd a kérdések nagy részét, amit fel fognak tenni?
  • Lenne egy útmutató, ami alapján előre elkészítheted és begyakorolhatod a JÓ válaszokat?
  • Ismernéd azokat a technikákat, amikkel magabiztosabb lenne a fellépésed?
  • És a személyiségtesztek kérdéseit és válaszait is előre elküldené valaki?

Képzeld el, ha így jó előre felkészülhetnél az állásinterjúra mennyivel magabiztosabb lennél! Mekkora előnyre tennél így szert az állásra jelentkező többi jelölttel, a versenytársaiddal szemben?

Az állásinterjú sikerének titka a felkészülésben van

Talán már Te is felismerted, hogy az állásinterjúra ugyanúgy fel kell készülni, mint bármilyen más vizsgára, legyen az érettségi, nyelvvizsga vagy egy szigorlat.

Ehhez azonban szükséged lesz egy útmutatóra. Valakire, aki segít a tapasztalatával, tanácsaival. Van azonban egy kis probléma.

Ne kérdezd miért, de Magyarországon jelenleg nem kapható állásinterjúra felkészítő átfogó szakkönyv! Van szó róla általánosságban egy-két könyvben, például, hogy milyen ruhában menj vagy hogy ne késs el. De részletekbe menő, minőségi útmutató jelenleg nem érhető el.

Ennek mától vége!

Mert mostantól elérhető Magyarország legátfogóbb interjúra felkészítő tudásbázisa, a Megnyerő Állásinterjú Módszerek, de csak most tudod elérni az értékes bónuszokkal együtt!!!

Megnyerő Állásinterjú Müdszerek

  • Végre megismerheted azokat a kérdéseket, amelyeket állásinterjúkon rendszeresen feltesznek.
  • Szó lesz arról is, hogy milyen speciális technikákkal érheted el, hogy valóban Téged tartsanak az ideális jelöltnek.
  • Ezeket sehol nem találod meg ilyen jól összefoglalva. Még akkor is érdemes áttanulmányoznod az anyagot, ha úgy érzed, hogy Te profi vagy, amikor beszélni kell. Mert olyan technikákra is megtanítalak, amiknek garantáltan nem voltál tudatában korábban.
  • A Megnyerő Állásinterjú Módszerekben végre megismerheted és elkezdheted használni azokat a fogásokat, amelyekkel megnyerően és magabiztosan szerepelhetsz egy állásinterjún, hogy Tiéd legyen a kívánt állás!
De nemcsak olvashatod, hanem hallgathatod is a Megnyerő Állásinterjú Módszereket.

3 CD-nyi tudás és tapasztalat, amire szükséged van ahhoz, hogy egy állásinterjún meggyőzően szerepelj, és elnyerd az állást:
Megrendelés

CD 1

Miben tér el a strukturált állásinterjú a hagyományos interjútól? Állásinterjú-CD

Mi a különbség egy fejvadász céggel folytatott és egy vállalati interjú között; hogyan kezeld a telefonos interjúkat…?

Mi az a 4 alapelv, amit minden állásinterjún minden helyzetben szem előtt kell tartanod.

Hogyan tedd hihetőbbé válaszaidat non-verbális kommunikációs eszközökkel?

CD 2

A 40 leggyakoribb és legfontosabb állásinterjú kérdés: mire is kíváncsi igazából a felvételiztető, és hogyan célszerű válaszolnod.

Mik azok a kérdések, amik a személyiségedet hivatottak feltérképezni, és hogyan válaszolj ezekre.

Hogyan kezeld ügyesen azokat az indiszkrét kérdéseket, amik a családi állapotodra, korodra, egészségi állapotodra vonatkoznak…?

CD 3

Hogyan csökkentheted az interjú során a stresszt, hogy izgulás helyett Állásinterjú-CDvégre meg tudd mutatni az igazi értékeidet…?

Hogyan tárgyalj a fizetésről úgy, hogy ne ejtsd ki magad az interjúból, de 15-20%-kal többet kapj, mint amit ezen technika nélkül elérhettél volna…?

Mit kell tudnod a személyiségtesztekről és ezek logikájáról, hogy a lehető legelőnyösebb oldaladat mutassák a teszteredmények…?

Izgalmasan hangzik?

Akkor annak is örülni fogsz, hogy a tanulás még soha nem volt ilyen könnyű és élvezetes.

Csak tedd be a CD-t a lejátszóba, huppanj le a kedvenc foteledbe, vegyél a kezedbe egy jegyzetfüzetet és kezdd el hallgatni a tréning hanganyagát, miközben már írod is a jobbnál jobb ötleteidet!

Ha jelenleg is van munkád, és emiatt alig jut időd az álláskeresésre, akkor csak töltsd le a hanganyagot a mobilodra, vagy tedd be a CD-t a kocsiban a lejátszóba! Hallgasd a tréninget munkába és hazafelé menet, és örülj annak, hogy már nem sokáig kell erre az utált munkahelyre járnod!

Ha pedig jobban szeretsz könyvből tanulni, vagy csak egy-egy fejezetet szeretnél gyorsan átfutni, akkor vedd elő a gyűrűs dossziét, és olvasd el az előadások részletes jegyzeteit.

Abban is biztos lehetsz, hogy amit tőlem tanulsz, könnyedén át fogod tudni ültetni a saját kommunikációs stílusodra is.

Ne félj, ha eddig még nem kellett eladnod magad, vagy nem szereted dicsérni magad! Mutatok olyan rejtett, pszichológiai kísérletekkel alátámasztott meggyőzési technikákat is, amelyekkel melldöngetés nélkül tudod magad megnyerően bemutatni.

Rendben, de mennyibe kerül?

Félmillió forintba!

Megdöbbentél?

Pedig az egyik ügyfelem pontosan ennyi hasznot realizál egyetlen év alatt, miután a Megnyerő Állásinterjú Módszerek segítségével új állást talált havi nettó 42 ezer forinttal több fizetésért, mint amennyit korábban keresett. És akkor még nem beszéltem arról, hogy előbb is talált állást, és így kevesebb bevételtől esett el.

Te kifizetnél félmillió forintot, hogy éveken át többet keress és gyorsabban helyezkedj el?

Nem?

Nem is kell.

Mert két lehetőség közül választhatsz:

Állásinterjúra való személyes felkészítést 49.990 Ft-ért vállalok. Időpont egyeztetésre kérlek, hogy hívd asszisztensemet Gabit! Ezen a számon éred el: 06-20/779-3373.

A Megnyerő Állásinterjú Módszerek dobozos tréning díja ezzel szemben mindössze bruttó 17.990 Ft

(És ez már a postaköltséget is magába foglalja)

FONTOS TUDNOD!!!
Ez egy lehetőség számodra, hogy az értékes bónuszokkal együtt vásárold meg. a Megnyerő Állásinterjú Módszerek dobozos tréninget. Ettől már nem lesz kedvezőbb ajánlatom.

De mit is kapsz ezért?

1 db Megnyerő Állásinterjú Módszerek hanganyagot: 3 db audio CD formában, minden fontos tudnivalót: nemcsak elmélet, hanem rengeteg gyakorlati példa és ötlet.

1 db Megnyerő Állásinterjú Módszerek kézikönyv: egy A4-es méretű 72 oldalas kézikönyv gyűrűs dossziéban a hanganyag jegyzeteivel, hogy könnyen és gyorsan is hozzáférj a tanultakhoz.

És van itt még néhány ajándék:

Bónusz 1: Béralku a 2011-es adóváltozások tükrében

Különleges tanulmány arról, hogyan befolyásolták a 2011. januárjában életbe lépő személyi jövedelemadó változások a béralkut, és várható fizetések színvonalát. (Érték: 1990 Ft helyett ingyen)

Bónusz 2: Ne várj többet tétlenül a telefonhívásra c. tanulmány

Ha már Te is vártál hiába egy beígért telefonhívásra állásinterjú után, akkor tudod miről beszélek. Ennek azonban vége, mert mutatok 3 olyan technikát, amivel még az interjú után is kezedben tudod tartani a kezdeményezést. Sőt, még javíthatsz egy-két hibát, amit esetleg a beszélgetés közben ejtettél. (Érték: 1990 Ft helyett ingyen)

Bónusz 3: Ingyenes házhoz szállítás (Érték: 1075 Ft helyett ingyen)

Megrendelés

Kiterjesztett Garancia

garanciaA Megnyerő Állásinterjú Módszerek mellé most egy kiterjesztett garanciát szeretnék Neked felajánlani.

Ha a Megnyerő Állásinterjú Módszerek átvételét követő 6 hónapon belül 3 különböző cégnél folytatott állásinterjú közül egyiknél sem sikerül elnyerned a megpályázott állást, akkor küldd vissza nekem az anyagot és visszatérítem az árát! Mi maradéktalanul és haladéktalanul visszafizetjük a pénzed és barátokként válunk el.

Miért érdemes most lépned?

Igen, most van a legjobb időpont arra, hogy valóban elkezdj foglalkozni saját jövőd tudatos alakításával. Te is jól tudod, nem engedheted meg magadnak, hogy felesleges köröket fuss az állásinterjún való eredménytelen részvételekkel. Hiszen minden újabb kudarc egy újabb döfés az önbizalmadnak!

Ezzel szemben, ha megfelelő módon kommunikálsz az interjúztatóval, akkor könnyű lesz meggyőznöd őt arról, hogy szakmailag megfelelsz az állásra, könnyű lesz eladnod magad úgy, hogy emberileg is szimpatikusnak találnak, és könnyű lesz a Neked megfelelő bért kialkudnod.

A döntés a Tiéd, de ne felejtsd el, hogy a Megnyerő Állásinterjú Módszerek és értékes bónuszai csak most érhetők el számodra! Ez az utolsó ajánlatom.

Most kell eldöntened, hogy beruházol-e magadba, megismered-e azokat a módszereket az álláskeresésben, amely segít abban, hogy VÉGRE TÉGED VÁLASSZANAK KI IDEÁLIS JELÖLTNEK AZ ÁLLÁSRA.

Itt tudod megrendelni a Megnyerő Állásinterjú Módszereket!

"Igen, elegem van az önéletrajzok eredménytelen küldözgetéséből, és el akarom sajátítani a Megnyerő Állásinterjú Módszereket, hogy végre interjúra hívjanak a munkáltatók, és minél előbb aláírhassam az új munka-szerződésemet."
Kérlek, válaszd ki, melyik csomagot kéred!

Kérlek, add meg a vezetéknevedet.

Kérlek, add meg a keresztneved!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki légy szíves
Kiszállítási cím (ahová a csomagot kéred)

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki légy szíves

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki légy szíves

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki légy szíves

Számlázási adatok (ha más mint a fentiek)

Kérlek, hogy jelöld be, hogy kéred az ajándék bónuszokat is!