A siker egyik legfontosabb összetevője

Mi az a képesség, ami feltétlenül szükséges a boldoguláshoz mind a magánéletben, mind a munkahelyen, mind az álláskeresésben?

Belegondoltál már, hogy mitől lesz valaki sikeresebb, mint a többi ember?

Miért van az, hogy valaki gürcöl, mint egy állat, és egy helyben toporog, míg mások viszonylag könnyedén sokkal többet érnek el?
A személyes boldogulás legfontosabb képességéről beszélek. Egy olyan készségről, ami a siker és boldogság kulcsa az élet MINDEN területén:

  • A kisgyerekek még beszélni sem tudnak, mégis használják már ezt a képességet.
  • A gyereknevelésben sem a verés, sem a büntetés, sem a jutalmazás nem képes olyan eredményeket hozni, mint az, ha rendszeresen és jól végzed ezt a tevékenységet.
  • A magánéletben NINCS olyan lépés, amelyet meg lehetne tenni nélküle – a párkeresés, párkapcsolatok és baráti kapcsolatok NEM működhetnek e nélkül.
  • A vallások tanai, vezetői, hirdetői ugyanezen képességgel mozgatnak és irányítanak tömegeket.
  • A politikában az kerül hatalomra, aki ezzel a képességgel rendelkezik, és a legkifinomultabban bánik vele.
  • A munkahelyen ez a legfontosabb eszköze az előrejutásnak. Fontosabb, mint maga a szaktudás vagy az elvégzett munka mennyisége és minősége!
  • És az elhelyezkedés, különösképpen az állásinterjú sikerének is ez az első számú kulcsa.

Aki felismeri ezen képesség jelentőségét, és elkezdi fejleszteni, az gyorsabban és könnyebben fog sikereket elérni. Mind az álláskeresésben, mind az élet egyéb területén.

Aki viszont nem dolgozik ezen, az örökre lemarad.

Hogy mi ez a képesség?

Szeretném, hogy egy kicsit gondolkozz el ezen. Emiatt hagyok neked egy kis időt arra, hogy végiggondold, hogy mi is az a képesség, amin javítanod kellene, hogy sikeresebb legyél az élet minden területén.

2 nap múlva küldök egy levelet, amelyben minden kiderül…..

András