Meghívó INGYENES, ÉLŐ, internetes előadásra

_____

AZ ÁLLÁSKERESÉS SZENT GRÁLJA

“HOGYAN TALÁLD MEG A NEKED VALÓ ÁLLÁST, AMIBEN AZT CSINÁLHATOD, AMIT SZERETSZ, ÉS EZÉRT RENDESEN MEG IS FIZETNEK”

Jelentkezem az ingyenes előadásra

Mi az a kevesek által ismert álláskeresési stratégia, amivel az álláskeresők 95%-a el tud helyezkedni független felmérések szerint is? Erről szól az ingyenes internetes előadásom 2017. június 15.-én csütörtök délután 17:00 órakor.

2017. június 15. csütörtök, 17 óra

Az álláskeresés Szent Grálja

Élő, online előadás

Foglald le a helyed most!

Baráth András

Az internetes előadásig hátralévő idő:

NAP
0
-131
-2
ÓRA
-1
0
PERC
0
-9
MÁSODPERC
-5
-9
Lefoglalom a helyem

Az Álláskeresés Szent Grálja c. előadáson megtudod, hogy:

Mi az az 9 lépésből álló, átfogó stratégia, amivel az álláskeresők 95%-a bizonyítottan el tud helyezkedni 3 hónapon belül – független felmérések szerint is?

Hogyan keress állást, ha elmúltál 40 éves, de nem akarsz parkolópályára kerülni?

Hogyan keress állást, ha dolgozol, de nem vagy elégedett az állásoddal, és váltani szeretnél?

Mi az a 3 lépésből álló program, amivel meg tudod találni azokat az állásokat, amik igazán érdekelnek, és amiben meg is fizetnek?

Ennek a stratégiának korábban én is csak egy-két elemét kapiskáltam, de amikor a tudományos kutatásokon keresztül megismertem a teljes képet és ennek jelentőségét, úgy kiáltottam fel, mint Arkhimédész, az ókori matematikus: HEURÉKA! Ezt a stratégiát egyaránt sikerrel tudják alkalmazni beosztottak és a vezetők, nők és férfiak, irodai dolgozók és fizikai munkások, valamint pályakezdők, tapasztalt szakemberek és a nyugdíjhoz közel állók…

Ha aktívan állást keresel vagy állásváltáson gondolkozol, mindenképp regisztrálj, és nézd meg az előadást, mert erről a bizonyítottan eredményes elhelyezkedési stratégiáról neked is tudnod kell! Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Találkozzunk tehát Az Álláskeresés Szent Grálja c. online előadáson 2017. június 15.-én csütörtök délután 17:00 órakor! Kérlek, kattints a gombra, a foglald le a helyed. 

Igen, részt szeretnék venni az ingyenes előadáson