INGYENES, ÉLŐ, internetes előadás

_____

Az álláskeresés Szent Grálja

Mi az a kevesek által ismert álláskeresési stratégia, amivel az álláskeresők 95%-a el tud helyezkedni független felmérések szerint is? Erről szól az ingyenes internetes előadásom 2017. június 15.-én csütörtök délután 17:00 órakor. Kérlek, kattints a Jelentkezem gombra, és regisztrálj az online előadásra! Az előadást az interneten közvetítjük, tehát nem kell utaznod sehová, hogy részt tudj venni rajta. Jelentkezz most az ingyenes, internetes előadásra, mert a sávszélesség miatt a létszám korlátozott.

Jelentkezem az ingyenes előadásra

Tudom, a cím talán túlzásnak tűnik, pedig hidd el nekem, hogy nem az! 2017. június 15.-én csütörtök délután 17:00 órakor neked is bemutatom ezt a bizonyítottan eredményes álláskeresési stratégiát, és az eredményességét igazoló felméréseket egy ingyenes internetes előadáson. Kérlek, regisztrálj MOST, mert az internetes előadást csak korlátozott számú résztvevő nézheti meg a véges sávszélesség miatt.

2017. június 15. csütörtök, 17 óra

Az álláskeresés Szent Grálja

Élő, online előadás

Foglald le a helyed most!

Baráth András

Ennyi időd maradt már csak a jelentkezésre:

NAP
0
-119
-7
ÓRA
0
-5
PERC
-5
-2
MÁSODPERC
-1
-1
Lefoglalom a helyem

Az Álláskeresés Szent Grálja c. előadáson megtudod, hogy:

Titok 1: Mi az a 9 lépésből álló álláskeresési stratégia, amit tudományos felmérésekkel a legjobb egyetemek professzorai támasztottak alá? A programot használó álláskeresők 95%-a 3 hónapon belül el tudott helyezkedni – még a hátrányosabb helyzetűek is, és még az 50 évnél idősebbek is!

Titok 2: Hogyan nyerheted el az új állásodat kevesebb, mint 3 hónap alatt kapcsolatok és protekció nélkül: hogyan pályázz jóval eredményesebben álláshirdetésekre, és miként veheted célba a rejtett állásokat is?

Titok 3: Hogyan lehetsz a hátrányaiddal együtt is vonzó jelölt a munkáltató szemében, azaz hogyan add el magad a pályázatodban és az állásinterjún?

Ennek a stratégiának korábban én is csak egy-két elemét kapiskáltam, de amikor a tudományos kutatásokon keresztül megismertem a teljes képet és ennek jelentőségét, úgy kiáltottam fel, mint Arkhimédész, az ókori matematikus: HEURÉKA! Ezt a stratégiát egyaránt sikerrel tudják alkalmazni beosztottak és a vezetők, nők és férfiak, irodai dolgozók és fizikai munkások, valamint pályakezdők, tapasztalt szakemberek és a nyugdíjhoz közel állók… Ha aktívan állást keresel vagy állásváltáson gondolkozol, mindenképp regisztrálj, és nézd meg az előadást, mert erről a bizonyítottan eredményes elhelyezkedési stratégiáról neked is tudnod kell! Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Találkozzunk tehát Az Álláskeresés Szent Grálja c. online előadáson 2017. június 15.-én csütörtök délután 17:00 órakor! Kérlek, kattints a gombra, a foglald le a helyed. 

Regisztrálok az ingyenes előadásra