Meghívó ÉLŐ ingyenes online tréningre

_____

A gyors elhelyezkedés 3 titka
Avagy hogyan találhatod meg az új állásodat rekord idő alatt… mi kell ahhoz, hogy
egyszerre akár több állásajánlatot is elnyerj… és több fizetést tudj kialkudni magadnak?
5 testre szabott élő előadás 5 különböző álláskereső csoportnak

Év eleje óta minden eddiginél szorosabban dolgozom együtt álláskereső és állásváltáson gondolkozó ügyfeleimmel. Az intenzív közös munka során 3 olyan fontos felfedezést tettem, ami megmagyarázza, miért van az, hogy valaki 2-3 hónap alatt több állásajánlatot is kap, míg mások több hónapja vagy akár több éve is hiába keresnek állást.

Az elhelyezkedés tempóját, az elnyert ajánlatok számát elsősorban NEM a szakemberek tapasztalata, NEM a nyelvtudása, NEM a végzettsége vagy az életkora, és nem is csak az önéletrajza  határozta meg, hanem az a három fontos tényező, amit most be szeretnék mutatni neked.

Erről a három felfedezésről fogok 5 testre szabott ingyenes előadást tartani 5 különböző álláskereső csoportnak jövő szerdán, azaz május 31-én:

Lefoglalom a helyem

5 élő előadás 5 különböző szakember csoportnak

45-50 éven felüli szakembereknek
Közép- és felsővezetőknek
Fiatal szakembereknek és kisgyerekes anyukáknak
Középfokú végzettségűeknek és vidéki álláskeresőknek
Akik több mint 1 éve nem találnak állást

Beletartozol valamelyik fenti kategóriába? Ha igen, akkor mindenképpen meg kell ismerned azt a 9 nyerő formulás módszert, amely 90 %-os sikeraránnyal garantálja, hogy Te is el fogsz tudni nyerni egy új állást.

Lefoglalom a helyem

május 31., szerda

Ingyenes, élő, online előadás

Előadásonként
csak 500 hely elérhető

Foglald le a helyed most!

Baráth András

Ennyi időd maradt már csak a jelentkezésre:

NAP
0
-121
-2
ÓRA
-1
-3
PERC
-5
-9
MÁSODPERC
-1
-3
Lefoglalom a helyem

A gyors elhelyezkedés 3 titka
Avagy miről fogsz tanulni az élő előadásokon?

Jövő szerdán tehát 5 testre szabott élő előadást tartok, amelyekben 5 különböző szakembercsoport elhelyezkedési nehézségeivel foglalkozom és bemutatom az adott csoporthoz leginkább illő nyerő álláskeresési stratégiát. Mindegyik előadásomban szót ejtek majd a három felfedezésemről:

Titok 1: a 95%-os eredményességű álláskeresési stratégia: Mi az a bizonyítottan eredményes stratégia, amit alkalmazva egy álláskereső 95%-os eséllyel tud három hónap alatt elhelyezkedni – a tapasztalataim és független felmérések szerint is. Én is azt figyeltem meg, hogy aki alkalmazza ennek a stratégiának egy egyik legfontosabb elemét, sokkal könnyebben és sokkal gyorsabban fog boldogulni.

Titok 2: Az álláskeresés alfája és omegája: Mi az álláskeresés legeslegfontosabb mérőszáma, amit napról napra és hétről hétre követned kell(elene)? Ez a mutató 100%-ig a te befolyásod alatt áll, és ezzel egyenes arányban áll, hogy milyen gyorsan tudsz elhelyezkedni. Ugyanakkor a legtöbb hozzám forduló álláskereső és még sajnos ügyfeleim is ebben teljesítettek nagyon gyengén. Azok az ügyfeleim azonban, akik gyorsan megtalálták az állásukat, szinte kivétel nélkül nagyon jól teljesítettek ezen a területen.

Titok 3: A pozicionálás szerepe az álláskeresésben: A pozicionálás a céges marketing egyik legfontosabb területe, de az álláskeresők nagy többsége fittyet hány rá. Én az csak az elmúlt hónapokban értettem meg, mekkora erő rejlik a pozicionálásban. Ha jól csinálod, vonzó jelölt leszel, ha valamit elszúrsz, még a legjobb önéletrajzzal sem fognak állásinterjúra hívni. Az előadásomban példákkal alátámasztva mutatom be, mi lehet a nyerő pozicionálás a te esetedben.

Nyilván az álláskeresési stratégia teljesen más egy 55 éves felső-vezető és a 26 éves pályakezdő szakember esetében, és másra van szüksége annak akinek nincs felsőfokú végzettsége, mint annak, aki három diplomával rendelkezik.

Ezért úgy döntöttem, hogy a pályafutásom során most először tartok 5 testre szabott élő előadást 5 különböző álláskereső csoportnak: 1) Akik több mint 1 éve nem találnak állást; 2) Közép- és felső-vezetőknek; 3) Fiatal szakembereknek és kisgyerekes anyukáknak 4) Középfokú végzettségűeknek és vidéki álláskeresőknek; 5) Idősebb, azaz 45-50 éven felüli szakembereknek

FIGYELEM: Minden élő közvetítésen kisorsolom az új Gerilla Önéletrajz Módszerek könyvem egy példányát a résztvevők között. Az online előadáson azonban a helyek száma korlátozott lesz a sávszélesség miatt, ezért mindenképpen érdemes elsőként lefoglalnod a helyed az előadáson.

Foglald le a helyed már most!
Nehogy lemaradj


Ha esetleg nem érsz rá az esemény időpontjában, elküldjük neked az előadás linkjét, és utólag is vissza tudod nézni.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kélek, add meg keresztnevedet
Kélek add meg e-mailcímedet!