Hogyan add el magad? 1. rész: A munkaerőpiac legfontosabb törvénye

Írta: Baráth András

Fogadjátok szeretettel a “Hogyan add el magad?” négylépcsős formula első és egyben egyik legfontosabb elemét. A videóban bemutatott ábrát szinte mindig felhasználom, amikor valakinek személyesen segítek az elhelyezkedésben. A videóból megismerhetitek a munkaerő-piac egyik legfontosabb törvényszerűségét, amivel mindenkinek tisztában kell(ene) lennie.

ÚJ GERILLA ÖNÉLETRAJZ KÖNYVEK

Bevezető áron

Szeretnék neked egy másik szuper lehetőséget is felajánlani, amiért megtiszteltél bizalmaddal. Most jelent meg a két legújabb könyvem a Gerilla Önéletrajz Módszerek és a 101 Gerilla Álláskeresési Stratégia, amelyet a nyomdai munkálatok alatt bevezető áron, értékes ajándékokkal tudsz megrendelni.

Az elmúlt hónapokban rengeteget dolgoztam a két új könyvön, és nagy örömmel tölt el, hogy az előadásom végén végre bemutathatom neked is. Ha úgy érzed, hogy munkahelyváltásra van szükséged, akkor mindenképpen érdemes megismerned a teljes Gerilla Önéletrajz Módszertant.

Segítség, ha új állás kell >>

A szerzőről

Baráth András

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott gerilla önéletrajz módszerek valamint a modern álláskeresési technikák segítségével. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Büszke arra, hogy az elmúlt hét évben több ezer álláskereső talált új állást az általa tanított álláskeresési stratégiák segítségével.