[Ingyenes videósorozat 3. rész] Hogyan add el magad az állásinterjún?

Írta: Baráth András


Ma tettem elérhetővé a “Hogyan add el magad az állásinterjún?” c. ingyenes előadásomat, amiben arról beszélek, hogyan kellene jól válaszolnod a három legnehezebb interjú kérdésekre. Tapasztalatom szerint ugyanis az álláskeresők az alábbi kérdéseket utálják a legjobban:

  • Kérem meséljen magáról!
  • Miért önt kellene felvennünk erre az állásra?
  • Miért jelentkezett a cégünkhöz?
  • Sorolja fel 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságát!
  • Miért jött el / miért szeretne eljönni az előző munkahelyéről?

A “Hogyan add el magad az állásinterjún?” c. előadásomban azt fejtem ki, hogyan kellene a fenti listán szereplő első három kérdésre jól válaszolnod.

ÚJ GERILLA ÖNÉLETRAJZ KÖNYVEK

Bevezető áron

Szeretnék neked egy másik szuper lehetőséget is felajánlani, amiért megtiszteltél bizalmaddal. Most jelent meg a két legújabb könyvem a Gerilla Önéletrajz Módszerek és a 101 Gerilla Álláskeresési Stratégia, amelyet a nyomdai munkálatok alatt bevezető áron, értékes ajándékokkal tudsz megrendelni.

Az elmúlt hónapokban rengeteget dolgoztam a két új könyvön, és nagy örömmel tölt el, hogy az előadásom végén végre bemutathatom neked is. Ha úgy érzed, hogy munkahelyváltásra van szükséged, akkor mindenképpen érdemes megismerned a teljes Gerilla Önéletrajz Módszertant.

Segítség, ha új állás kell >>

A szerzőről

Baráth András

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott gerilla önéletrajz módszerek valamint a modern álláskeresési technikák segítségével. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Büszke arra, hogy az elmúlt hét évben több ezer álláskereső talált új állást az általa tanított álláskeresési stratégiák segítségével.