Kedves Álláskereső!

Gratulálok, a regisztrációd sikeres volt! A Hogyan válaszolj jól a 3 legnehezebb állásinterjú kérdésre c. tartalmazó tanulmányomat már el is küldtem emailben. Néhány percen belül meg is érkezik a postafiókodba, addig is lenne néhány rövid kérésem:

1) Facebook meghívás

Először is meg szeretnélek hívni a személyes Facebook oldalamra is, ahol napi gyakorisággal osztok meg híreket és cikkeket a munkaerő-piaccal, álláskereséssel és a karriered menedzselésével kapcsolatban.

Ha fent vagy Facebookon, de még nem követed az oldalamat, akkor kérlek, kattints a Tetszik vagy Like gombra.

 

2) Hasznos cikkek emailben

A következő napokban és hetekben emailben is elküldöm Neked a leghasznosabb cikkeimet és videóimat. Szeretnék ugyanis minden támogatást megadni ahhoz, hogy sikeresen  fel tudj készülni egy állásinterjúra, és mielőbb elnyerd az új állásodat.

A cikkeket a barathandras@gerillaoneletrajz.hu címről fogom küldeni, időnként pedig Bartos Marianna vezető karrier-tanácsadó kolléganőm is megosztja veled néhány hasznos írását.

Ezt csak azért mondom, hogyha tőlünk kapsz levelet, akkor azt érdemes megnyitnod, és elolvasnod. (Természetesen az emailekről bármikor leiratkozhatsz.)

3) Nézz szét a honlapunkon

Itt a Gerilla Önéletrajz weboldalon számos további segítséget találsz az álláskereséshez, önéletrajzíráshoz és állásinterjún való sikeres szerepléshez. Külön figyelmedbe szeretném ajánlani a Gerilla Önéletrajz Karrier Klubot, aminek tagjaként több, mint 30 online tréningünket éred el, és csoportos konzultációkon vehetsz részt. A Hasznos cikkek menüpont alatt pedig legfrissebb írásaimat és videómat találod.

Hogyan válaszolj jól a 3 legnehezebb állásinterjú kérdésre c. tanulmányomat tehát már elküldtem emailben, de akár innen is le tudod tölteni >>

Sok sikert kívánok!

András