Sikeres regisztációt követő lépések

Írta: Ede Máger

Még egyszer üdvözöllek, Baráth András vagyok, a Gerilla Önéletrajz Műhely alapítója és vezető tanácsadója. A regisztrációd sikeres volt, a Hogyan keress állást válságban? tanulmányomat már el is küldtem emailben, néhány percen belül megkapod. Addig is néhány további hasznos anyagot a figyelmedbe szeretnék ajánlani:

1) Meghívó ÉLŐ ingyenes online tréningre


Itt a Gerilla Önéletrajz weboldalon számos további segítséget találsz az álláskereséshez, önéletrajzíráshoz és állásinterjún való sikeres szerepléshez.

Külön figyelmedbe szeretném ajánlani a “Hogyan keress hatékonyan állást és találd meg mielőbb a neked való munkát – még válsághelyzetben is?” c. élő előadásomat, amit a soron következő csütörtökön 17:30-kor tartok.

Az előadás ingyenes, bár regisztrációhoz kötött. Ha szeretnéd megismerni, hogy mi az az álláskeresési stratégia, mellyel az álláskeresők 95%-a bizonyítottan el tud helyezkedni, akkor itt tudsz jelentkezni az online tréningre >>

2) Hasznos cikkek és videók emailben

A következő napokban és hetekben emailben is elküldöm Neked a leghasznosabb cikkeimet és videóimat. Szeretnék ugyanis minden támogatást megadni ahhoz, hogy versenyképes önéletrajzot írj, és mielőbb elnyerd az új állásodat. A cikkeket a barathandras@gerillaoneletrajz.hu címről fogom küldeni, ezt csak azért mondom, hogyha tőlem kapsz levelet, akkor azt érdemes megnyitnod, és elolvasnod. (Természetesen az emailekről bármikor leiratkozhatsz.)

3) Facebook meghívás

Meg szeretnélek hívni a személyes Facebook oldalamra is, ahol napi gyakorisággal osztok meg híreket és cikkeket a munkaerő-piaccal, álláskereséssel és a karriered mendzselésével kapcsolatban.

Ha fent vagy Facebookon, de még nem követed az oldalamat, akkor kérlek, kattints a Tetszik vagy Like gombra.

3) Nézz szét a honlapunkon

Itt a Gerilla Önéletrajz weboldalon számos további segítséget találsz az álláskereséshez, önéletrajzíráshoz és állásinterjún való sikeres szerepléshez. 

A Gerilla Önéletrajz Módszerek könyvem pedig abban segít Neked, hogy olyan ütős önéletrajzot és motivációs levelet tudj írni, amivel behívnak állásinterjúra. Mert ha többet hívnak állásinterjúra, gyorsabban fogsz tudni elhelyezkedni.

A Blog menüpont alatt pedig legfrissebb írásainkat és videóinkat találod.

Sok sikert kívánok!

András