Hogyan turbózd fel legális eszközökkel az önéletrajzodat?

Sokszor megkapom a kérdést, és talán Téged is foglalkoztat: Mi a fontosabb 2020-ban az álláskeresés során: az önéletrajz vagy az állásinterjú? Mi egyáltalán manapság a piacképes tudás? Mitől akad meg a szeme egy pályázaton a kiválasztást végző kollégának? És mit írjon a CV-jébe az, aki ebben a jelenlegi járványidőszakban kényszerül nem csak állás-, de teljes pályamódosításra?

Ebben a videóban elmesélem Neked az én sikeres pályaugrásomat, és részletesen elmagyarázom, hogy milyen legális eszközökkel érdemes felturbóznod magad és az önéletrajzodat az álláskeresés előtt.

Ha már egy ideje állást keresel, de akkor is, ha még csak a terveid között szerepel a váltás, bizonyára tudod jól, hogy az elhelyezkedés soha nem egy ugrásból áll. Szakaszai vannak, mégpedig különböző súllyal.

Több lépcsőn keresztül vezet az út egy új álláshoz:

(1) Először is el kell küldened egy JÓL megírt (vagyis ideális esetben jól megírt, a gyakorlat szerint ez sajnos keveseknek sikerül) önéletrajzot a kiszemelt helyekre.

JÖN! JÖN! JÖN! – ÚJ, 2020-AS VADONATÚJ ÁLLÁSSZERZŐ GERILLA ÖNÉLETRAJZ MINTÁK /November 25-én elérhető/
Kérésetekre elérhetővé teszem 10 új, COVID alatt elhelyezkedő ügyfelem önéletrajzát! Vagyis vadonatúj, a mostani nehéz álláspiaci helyzetben bizonyított, állásszerző pályázatokhoz juthatsz  most Te is hozzá, azonnal szerkeszthető formában. Ezek nemcsak tartalmában, de formailag is garantáltan működő, ötcsillagos önéletrajzok, és a magyar mellett vadonatúj angol minták is letölthetők lesznek –  pár napon belül! Figyeld a Gerilla híreket november 25-én!

(2) Ezután a cégvezető/HR-es átnézi az önéletrajzodat… és itt az emberek 99%-a igazságtalanul elbukik!

Hiába is írnám le, hogy ezután még (3) részt kell venned az állásinterjún, ahol vannak bevett módszerek arra, hogy megnyerő, és végül kiválasztott legyél.

Hiába is írnám le, hogy ezután még (4) képviselned kell magadat a bértárgyaláson, ahol szintén van elég sok taktika, amikkel akár éves szinten százezreket nyerhetsz magadnak.

Természetesen karrier-tanácsadóként csak azt tudom mondani, hogy minden állomás nagyon fontos (a következő ingyenes, online előadásomon mutatok is egy konkrét, működő álláskeresési stratégiát Neked, ha érdekel, gyere és hallgasd meg!), de az igazság az, hogy

az első lépés mindig a VONZÓ ÖNÉLETRAJZ megléte.

Enélkül nem fog menni, hiába is dolgoznál az ezután következő lépéseken.

A probléma az, hogy sokunknak vannak lukak az önéletrajzában, van, aki 15-20 éve ugyanannál a cégnél, ugyanabban a pozícióban dolgozik, ő is joggal érezheti azt, hogy nem olyan könnyű vonzó önéletrajot összehoznia. Nem beszélve a pályamódosítókról, akik sokszor azt sem tudják, mit írhatnának CV-jükbe, ami miatt egyáltalán labdába rúghatnának?

A jó hír az, hogy nincs reménytelen helyzet! 

Ha érdekel, milyen is egy működő, állásváltó Gerilla Önéletrajz, és szeretnél azonnal használható álláskeresési és pályaváltó tippeket kapni, akkor várlak szeretettel a következő ingyenes, online mini-tréningemre! Itt tudsz regisztrálni a csütörtök esti, rendhagyó, élő webinárra! ››

Az előadásra konkrét példákkal és sok hasznos tippel készülök, várlak szeretettel Téged is a képernyő előtt!