Csatlakozz Te is a Gerilla Önéletrajz
Karrier Klubhoz!

Jó lenne, ha tudnál kihez fordulni kérdésekkel az álláskeresésed, karrierépítésed során? Szeretnéd, ha bármikor és bárhol hozzáférhetnél egy olyan tudástárhoz, ahol megkeresheted az aktuális problémádra, kérdésedre a választ? Szívesen csatlakoznál egy álláskereséssel, karrierépítéssel foglalkozó közösségi fórumhoz? Akkor itt a MEGOLDÁS! Klubtagként mindig és mindenben lesz segítséged álláskeresőként és munkavállalóként egyaránt!

Kedves Álláskereső, illetve Kedves Munkavállaló!

Ezzel a kettős megszólítással kell kezdenem a levelemet. Ugyanis ez az üzenet nemcsak álláskeresőknek szól, hanem olyan munkavállalóknak is, akiknek van állásuk, de szeretnének előbbre jutni. Egy nagyszerű hírem van számodra, akármelyik csoportba is tartozol.

Immár hét éve, hogy 2009-ben elindítottam a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy álláskeresőknek segítsek mielőbb új állást találni. Ezalatt a hét esztendő alatt több ezer szakember nyerte el új állását a segítségünkkel, köztük diplomások és szakmunkások, felsővezetők és pályakezdők, versenyszférában dolgozók és állami alkalmazottak.

Az évek során egyre csak bővítettük a szolgáltatásaink körét. Kezdetben még csak az önéletrajzírás terén segítettük az ügyfeleinket, aztán ez kiegészült az állásinterjúra való felkészítéssel, álláskeresési technikák tanításával és pályaorientációval is. Ám az ügyfeleinktől úgy éreztem, hogy ennél is többre lenne szükség.

Hiszen mitől is szenved szinte minden álláskereső (és nagyon sok munkavállaló)?

Sok esetben attól, hogy nem tudja az álláskereséssel, vagy éppen a munkahelyváltással, kapcsolatos kérdéseit egy hozzáértő szakemberrel megbeszélni. Nem igaz?

Talán Te is érezted már úgy, hogy jó lenne valakivel átnézetni az önéletrajzodat. Vagy megbeszélni egy állásinterjúval kapcsolatos nehéz kérdést. Jó lenne tanácsot kérni, hogy megpályázz-e a cégen belüli vagy éppen egy másik cégnél meghirdetett állást.

De a legtöbb álláskeresőnek nincs olyan személyzetis ismerőse, akihez a fenti témákban fordulhatna. Így viszont az egész álláskeresés egy magányos küzdelem. Küzdelem a felvételi bizottságok ellen… a bizonytalanság ellen… és a kiszolgáltatottság ellen.

Ezt az igényt egészen mostanáig mi sem tudtuk kielégíteni. De mától minden megváltozik.

Nem tudtuk kielégíteni, mert eddig nem tudtuk, hogyan tarthatnánk interaktív kapcsolatot több száz álláskeresővel és szakemberrel egyszerre.

Másrészt azért nem tudtuk kiszolgálni ezt az igényt, mert az évek során egy olyan átfogó tudás-anyagot állítottunk össze mind az álláskeresés, mind a cégen belüli előrelépés témában, amit már lehetetlen volt egy vagy két tréning nap alatt átadni. Egy kétórás személyes konzultáción is csak egy vagy legfeljebb két témát lehet kellő részletességgel megbeszélni. A teljesség igénye nélkül:

 • Pályaorientáció
 • Önéletrajzírás
 • Motivációs levélírás
 • Állásinterjúra való felkészítés
 • Internetes álláskeresési technikák
 • Bértárgyalás
 • A LinkedIn és a Facebook szerepe az álláskeresésben
 • Teljesítményértékelésre való felkészülés

Időközben mi magunk, a kollégáimmal is számtalan tanulási formát kipróbáltunk a saját bőrünkön. Tanultunk tanácsadóktól négyszemközti konzultáción, részt vettünk több hetes coaching programokban, elmentünk külföldi konferenciákra, beiratkoztunk online tanfolyamokra.

És az évek alatt rájöttünk, hogy az egyik leghatékonyabb tanulási forma folyamatos hozzáférést biztosít a tananyagokhoz, és lehetővé teszi, hogy az egyéni kérdéseidet is megbeszéld a szakértőkkel.

Ennek mintájára hoztuk létre a legújabb szolgáltatásunkat, aminek elindításán 9 hónapig dolgozunk gőzerővel.

Bemutatkozik a Gerilla Önéletrajz Karrier Klub

A Gerilla Önéletrajz Karrier Klub egy olyan távoktatási forma, amit a legújabb technológiai fejlesztések tettek lehetővé. Gyere, klikk a képre, indítsd el a videót, melyben betekintést adok Neked a vadonatúj Karrier Klubunkba:


Nézzük meg most együtt részletesebben, hogyan is épül fel a Karrier Klub, vagyis mi az az öt nagyon fontos tanulási lehetőség, amit magában foglal:

1) Távoktatásban is elérhető online tréningek

Az elmúlt hónapokat annak szenteltük Bartos Marianna vezető karrier-tanácsadó kolléganőmmel – aki korábban olyan cégeknek volt a HR vezetője mint a Rauch, Sió-Eches és a Johnson & Johnson – hogy az álláskereséshez, illetve a karrier-menedzsmenthez tartozó legfontosabb ismereteinket szisztematikusan ledokumentáljuk.

Minden egyes témában részletes tematikát állítottunk össze, és részben írott szövegben, nagyrészt videó-tréningek formájában lépésről-lépésre kidolgozott tananyagokat készítettünk el.

Így jött létre egy több mint 25 leckéből álló tudástár, ami hiánypótló segítséget nyújt minden álláskeresőnek. Illetve ahogy eddig is hangsúlyoztam, minden olyan szakembernek, aki jobban szeretne érvényesülni a munkahelyén.

Ezek az online tanfolyamok egy zártkörű internetes felületen érhetőek el, ahol az álláskereséshez kapcsolódó szinte összes témát részletesen tanulmányozni tudod. Íme egy kis ízelítő a leckékből:

 • Hogyan használd hatékonyan az internetes állásportálokat, és hogyan pályázz meg eredményesen álláshirdetéseket?
 • Minden, amit a munkaerő-közvetítőkről és munkaerő-kölcsönzőkről tudnod kell a leggyorsabb elhelyezkedéshez.
 • A hatékony időgazdálkodás 7 legfontosabb szabálya álláskeresőknek
 • Pályaorientáció, avagy hogyan találd meg azt a szakterületet, ahol a legkönnyebben eladhatod magad
 • Hogyan érdemeld ki az előléptetést a meglévő munkahelyeden, illetve hogyan pályázz meg cégen belüli álláslehetőségeket?
 • Minden, amit a kiválasztási tesztekről tudnod kell
 • Hogyan nyerhetsz el vezetői állásokat? Avagy hogyan haladj felfelé a vállalati ranglétrán – akár a meglévő munkahelyeden akár egy másik céghez pályázva?

Ez tehát csak néhány tanfolyam a több, mint két tucat téma közül, amit a zártkörű tréning felületünkön elérsz. Ezek mindegyike legalább egy óra hosszú, ám jól tagolt, és könnyen feldolgozható mini-tréning, amit akár a számítógépeden, akár a mobiltelefonodon is meg tudsz nézni.

Ezzel a szinte korlátlan tudásanyagot tartalmazó online tréning gyűjteménnyel azt az igényt elégítjük ki, hogy ha bármit részletesen tanulmányozni szeretnél az álláskeresés, illetve a munkahelyi érvényesülés témában, akkor megtalálod az erről szóló átfogó előadást a jelszóval védett internetes tréning központunkban.

De ez még nem minden!

2) Rendszeres internetes csoportos konzultációk

A Gerilla Önéletrajz Karrier Klub tagjainak zártkörű internetes csoportos konzultációkat szervezünk, ahol Bartos Marianna vezető karrier-tanácsadó kolléganőmnek Te is felteheted az álláskereséssel kapcsolatos legfontosabb kérdéseidet, aki ezeket ott helyben, élőben meg is válaszolja.

Ezeket a csoportos konzultációkat kezdetben kéthetente, később hetente tartjuk a hét egy meghatározott napján élő internetes videó-közvetítéssel, ahol teljesen interaktív módon beszélhetsz meg egy-egy fontos témát egy rendkívül tapasztalt HR szakemberrel.

Minden egyes csoportos konzultációra Mariann kolléganőm egy-egy 20-30 perces előadással is készül mintegy témaindítónak, ami után akár az előadás témájában, akár attól eltérő témában is felteheted a kérdésedet hozzászólás formájában.

A csoportos konzultáción esettanulmányokat is bemutatunk: sikeresen elhelyezkedő ügyfeleink álláskeresési technikáit dolgozzuk fel lépésről-lépésre, hogy ezzel is 100%-ig gyakorlati tudáshoz juttassunk Téged.

A csoportos konzultációk során Mariann kolléganőm minden egyes alkalommal élő videó-közvetítésben jelentkezik, amelynek a felvételét az összes klubtagunk számára utólag is elérhetővé tesszük, ha esetleg valaki lemaradt volna egy konzultációról.

De várj, mert ez még mindig nem minden.

3) Zártkörű Facebook csoport a klubtagoknak

Az élő, egész napos tantermi képzéseinken azt vettük észre, hogy az ügyfeleink egymástól is rengeteget tanulnak. Ez többféle síkon szokott megvalósulni.

A tréningjeinken gyakran vesznek részt közép-és felsővezetők, sőt személyzetis szakemberek is, akik rálátásukkal, bennfentes információkkal segítik a többi résztvevőt. Másrészt a résztvevők között megvalósuló tapasztalatcsere is nagy segítséget jelent. A legjobb csoportok a tréningek után is tartották a kapcsolatot a többi résztvevővel, megosztottak egymás között álláslehetőségeket, biztatták egymást.

Ezt a fajta támogató, egymást segítő magatartást intézményesítjük a zártkörű Gerilla Önéletrajz Karrier Klub Facebook csoporttal. A csoportban egy munkatársam, az úgynevezett klubvezető fog arról gondoskodni, hogy a klubtagok között online is megvalósuljon a fentebb is említett tapasztalatcsere és bátorítás.

Ha például egy ismerősön keresztük hallasz egy olyan álláslehetőségről, ami úgy érzed, hogy nem igazán Neked szól, akkor arra kérünk, hogy oszd meg ezt a többiekkel a zártkörű Facebook csoportban.

Vagy ha egy olyan munkáltatóhoz pályázol, ahol nincs személyes ismerősöd, akkor kérdezz nyugodtan körbe a csoporton belül, hogy van-e valakinek ismerőse az adott cégnél, akinek be tudna mutatni. Így tulajdonképpen megsokszorozzuk a közösség erejét a mielőbbi sikeres elhelyezkedés érdekében.

Természetesen a csoportból nemcsak álláskeresők profitálhatnak. Hiszen állásban lévő szakemberként is megkérdezheted például a többiek véleményét fizetési szintekről vagy bizonyos döntési helyzetekről, a főnököddel kialakult esetleges konfliktusokról.

A zártkörű Facebook csoport beszélgetéseihez Bartos Marianna kolléganőm is rendszeresen hozzá fog szólni, így az ő támogatására ezen a felületen is számíthatsz. (Bár az egyéni kérdések megválaszolásának elsődleges fóruma a kezdetben kéthetente, majd hetente megrendezésre kerülő internetes csoportos konzultáció lesz.)

Fontos! A zártkörű Facebook csoport kizárólag klubtagok számára elérhető, az itt zajló eszmecserék kizárólag klubtagok számára lesz látható, így nem kell attól tartanod, hogy a tágabb nyilvánosság számára is elérhetővé válnak. Ha esetleg valaki nincs fent a Facebook-on, akár célszerű csak azért regisztrálnia, hogy a zártkörű Gerilla Önéletrajz Karrier Klub csoportjába bekapcsolódhasson.

4) Állandó kedvezmény szolgáltatásainkra

Klubtagként 20% kedvezménnyel veheted igénybe bármely további szolgáltatásunkat, ha szeretnéd:

 • 20% kedvezménnyel vehetsz részt az Önéletrajzírás és az Állásinterjú-felkészítő tréningjeinken
 • 20% kedvezményt kapsz a 2 órás, négyszemközti konzultáció árából (ezt nagyobb távolság esetén akár Skype-on keresztül is igénybe veheted)
 • 20% kedvezménnyel igényelheted a Gerilla Önéletrajz és a Megnyerő Állásinterjú Módszerek oktatóanyagainkat is

Ez nagyon jó! Szeretnék csatlakozni a Karrier Klubhoz >>

Nézd meg, mit mondanak azok, akik tőlünk tanultak az elmúlt években!

Le vagyok döbbenve a módszeredtől! Mint HR-es, már hónapokkal ezelőtt feliratkoztam a hírleveledre, és sok érdekesnek tűnő bejegyzést olvastam. GYED-ről visszatérve idén januárban szembesültem azzal, hogy már nem volt hová visszajönnöm, és megkértek, hogy keressek állást, hiszen július 1-től már fel lehet mondani a kismamáknak is. Így januárban megvettem a Gerilla Önéletrajz oktatóanyagot, több nagyon jó tanácsot beépítettem az önéletrajzomba, bár úgy gondoltam, ez lassú folyamat lesz, és talán még az idén sikerül elhelyezkednem. Az egész azonban 1 hétig sem tartott. Január 31-én, kedden megírtam az önéletrajzom, szerdán elküldtem egy állásra, csütörtökön felhívott a vezető, pénteken interjú és aznap kaptam állásajánlatot is. Mindezt úgy, hogy középkorú, kisgyermekét egyedül nevelő, túlképzett nő vagyok, akinek a szakmájában ‘Dunát lehet rekeszteni’ a rengeteg jó és állástalan szakemberrel. Köszönöm még egyszer!

Szabó Márta

Szabó Márta, Budapest

Köszönöm, hogy a segítségeddel 3 gyerekes anyukaként (GYES-ről visszatérve) is pár hónap alatt sikerült elhelyezkednem. Biztos vagyok benne, hogy a tanfolyamon kapott anyagaidból nyert sok lendület, friss ismeret és önbizalom nagy szerepet játszott ebben. 10 beadott pályázatomból 7-re válaszoltak, sőt amire külön büszke vagyok, hogy végül a meggyőző önéletrajzom és kísérőlevelem miatt egyetlen interjú után villámgyorsan mellettem döntöttek.

Magyar Orsolya

Magyar Orsolya, Törökbálint

Január második felében vettem részt a Gerilla Önéletrajzírás és Állásinterjú-felkészítő tréningen. Február 5-én az egyik fejvadász cég, ahol már korábban regisztráltam, kérte, hogy egy vezetői pozícióra küldjek nekik egy frissített önéletrajzot, amit végül 7-én tudtam elküldeni. Ez már a gerilla módszerrel írt, az adott pozícióra szabott önéletrajz volt. 9-én keresett a cég HR vezetője, 11-ére egyeztettünk időpontot. Egy kb. 1,5 órás angol nyelven történő elbeszélgetés után, melyet a gerilla módszernek megfelelően próbáltam felépíteni, ígéretet kaptam arra, hogy két héten belül értesítenek. Este negyed hétkor csörgött a telefonom, és a cég tett egy ajánlatot, amely nagyon közel volt ahhoz, mint amit én kértem, így elfogadtam az ajánlatot. Így a Gerilla módszereknek (önéletrajz és állásinterjú) köszönhetően a lehetőség felbukkanásától számított két héten belül az előzőeknél sokkal jobb állást sikerült szereznem.

Rozsi Gábor

Rozsi Gábor, Jenő

Egy magyar tulajdonban lévő középvállalkozásnál sikerült egy ragyogó hat órás munkakört kapnom úgy, hogy minden bejött, amiket olvastam a könyvedben és a leveleidben. Jó volt megtapasztalni, hogy magabiztosabb lettem, és sokkal több szempontot is tisztábban láthattam általa, mintha csak a sajátomra fókuszáltam volna. Ez pedig segített abban, hogy megoldáscentrikusan álljak a feladathoz, és ne essek kétségbe.

Wagner Angéla

Wagner Angéla, Győr

Mit tartalmaz tehát a Gerilla Önéletrajz Karrier Klub?

Nézzük meg összefoglalva, hogy mit is tartalmaz a Karrier Klub:

 • Hozzáférés az internetes Tréning Központ tanfolyamaihoz (jelenleg 17 tanfolyam elérhető, és a tanfolyamok listáját havonta bővítjük).
 • Részvétel a havonta többször megrendezésre kerülő élő, internetes csoportos konzultációkon, ahol a vezető karrier-tanácsadónk, Bartos Marianna élőben válaszol a kérdéseidre.
 • Belépés a kizárólag klubtagoknak szóló Zártkörű Facebook csoportba, ahol a többi álláskereső, illetve szakember támogatására, valamint tapasztalatára is számíthatsz.
 • Félnapos telefonos konzultáció havonta.
 • Klubtagként bármelyik további szolgáltatásunkat -20% kedvezménnyel veheted igénybe (Önéletrajzírás és Állásinterjú-felkészítő Tréning, Személyes konzultáció, Dobozos oktatóanyagok)

Jól hangzik? Akkor nézzük meg gyorsan, hogyan is lehetsz klubtag!

Hogyan lehet csatlakozni a Gerilla Önéletrajz Karrier Klubhoz?

Sokat gondolkoztam azon, hogy milyen feltételekkel tegyem elérhetővé a Gerilla Önéletrajz Karrier Klubot. És nem voltam könnyű helyzetben.

Ugyanis már az internetes tréning központunkban lévő tanfolyamok értéke is meghaladja a 134.000 Ft-ot. (Ezeknek a tudásanyagoknak egy része korábban külön-külön is megvásárolható volt.)

Csak hogy érzékeltessem a teljes tudás-gyűjtemény értékét, Bartos Marianna kolléganőmmel egy kétórás személyes konzultáció 89.900 forintba kerül, ami tulajdonképpen önköltséges ár, ha figyelembe veszed, hogy Mariann közvetlenül a Gerilla Önéletrajz Műhely előtt Magyarország legjelentősebb cégeinél töltött be HR igazgatói pozíciót, így naprakész és bennfentes információkkal szolgálhat számodra.

De nem fogok közel sem ennyit kérni, mert azt szeretném, ha a Gerilla Önéletrajz Karrier Klub még azon álláskeresők számára is elérhető lenne, akiknek jelenleg nincs munkájuk, és így rendszeres bevételük sem.

Ugyanakkor teljesen ingyen sem szeretném elérhetővé tenni ezt a tudást. Hiszen számodra ez akkor jelent igazi előnyt a munkaerő-piacon – ahol a többi álláskeresővel versenyzel az állásokért, vagy a többi kollégával versenyzel az előléptetésért – ha exkluzív tudást kapsz, ami a nagy többség számára nem elérhető.

Végül arra jutottam, hogy egy minimális havidíjért, havi 7.990 Ft-ért teszem elérhetővé a Gerilla Önéletrajz Karrier Klubot. De Neked most még ennyit sem kell fizetned.

Mert most, az első pár hónapban 40% kedvezménnyel, mindösszes 4.990 Ft/ hó áron tudsz csatlakozni a tudatos álláskeresők és munkavállalók klubjához. Ebben a konstrukcióban a tagságodat bármikor, kötelezettségek nélkül lemondhatod.

Mit tartalmaz a tagsági díj?7.990 Ft helyett
most 4.990 Ft / hó
Hozzáférés az internetes Tréning Központunk összes tanfolyamához.
Részvétel az élő, internetes csoportos konzultációkon.
Zártkörű Facebook csoport Klubtagoknak.
Félnapos telefonos konzultáció havonta.
Klubtagként állandó 20%-os kedvezmény a további szolgáltatásainkra.

Gyere, csatlakozz a Gerilla Önéletrajz Klubhoz, és lendítsd fel a karriered! >>

“Hogyan tudom kifizetni a tagsági díjat?”

A Gerilla Önéletrajz Klub tagsági díjat bankkártyával tudod kifizetni. Ehhez a PayPal egyik szolgáltatását vesszük igénybe, tehát 100%-ig megbízható. A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. A tagság minden hónapban automatikusan megújul. Vagyis hasonlóan működik, mint a csoportos beszedés.

Miért nem lehet banki átutalással fizetni? A banki átutalás a korábbi tapasztalataink szerint olyan mértékű adminisztrációval teheli a munkatársaimat (fizetések nyomon követése napi szinten, utalások beazonosításának nehézsége, klubtagság aktiválása egyénileg, egyéni belépési adatok kiküldése stb.), ami mellett már nem tudnánk ilyen alacsony díjért adni ezt a szolgáltatást.

A bankkártyás fizetés előnye, hogy a sikeres fizetést követően azonnal hozzáférsz az online tanfolyamokhoz, és él a tagságod. A zártkörű klubba szóló egyedi belépési kódodat és jelszavadat automatikus válaszüzenetben küldjük.

Úgy döntöttünk, hogy az adminisztratív teendők helyett szeretnénk a szakmai munkára, a minél magasabb szintű szakmai támogatásra összepontosítani, ezért tettük le a voksunkat a bankkártyás fizetés mellett.

Ne várj tovább, csatlakozz a Gerilla Önéletrajz Karrier Klubhoz, és nézd meg már most azokat a online tanfolyamokat, amiket az elmúlt hónapokban Bartos Marianna kolléganőmmel megalkottunk a számodra! 

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot és fél óra múlva már a tananyagok között böngészhetsz:

Csatlakozz a Gerilla Önéletrajz Karrier Klubhoz!

Kérlek töltsd ki a megrendelőlapot

Kérjük válassz előfizetést!

1. LÉPÉS: Személyes adatok

Kérlek add meg a vezetéknevedet!
Kérlek, add meg a keresztnevedet!
Kérlek, add meg az e-mailcímedet!
Kérlek, add meg telefonszámodat!

2. LÉPÉS: Számlázási adatok

Kélek add meg a cégnevet
Kérlek add meg az irányítószámot!
Kérlek add meg a várost!
Kérlek add meg az utcát, házszámot!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

3. LÉPÉS: Fizetési információk

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia.

Braintree logó
/

Teendőid

 1. Töltsd ki a baloldali űrlapot,
 2. fizesd ki bankkártyával a díjat, és
 3. KÉSZ VAGY, már be is léphetsz a Karrier Klubba!

bankcard-ikon

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

padlock-ikon

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a GitHub.

question-ikon

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan hívj minket a 06 80 624 442-es ingyenes zöld számon munkaidőben, vagy írj nekünk e-mailt a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankcard-front

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

bankcard-back

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Kérlek, töltsd ki a fenti űrlapot, majd kattints a “Csatlakozom a Karrier Klubhoz” gombra minél előbb, hogy Te is már MA tagja lehess a közösségünknek!

Ez nagyon jó! Szeretnék csatlakozni a Karrier Klubhoz >>

Amennyiben megrendelés után 20 percen belül nem kapsz visszaigazoló e-mailt, akkor kérlek, küldj egy rövid üzenetet a telefonszámoddal a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre.

Remélem, még ma “találkozunk” a Karrier Klubban!

Baráti üdvözlettel:

Baráth András

önéletrajz-szakértő, elhelyezkedési tanácsadó