(dup) Sikeresen regisztráció és következő lépések

Írta: Teszt Teszt Szévi

Még egyszer üdvözöllek, Baráth András vagyok, a Gerilla Önéletrajz Műhely alapítója és vezető tanácsadója. A regisztrációd sikeres volt, az önéletrajzomat és motivációs levelemet már el is küldtem emailben, néhány percen belül megkapod. Addig is lenne 3 javaslatom:

1) Facebook meghívás

Először is meg szeretnélek hívni a személyes Facebook oldalamra is, ahol napi gyakorisággal osztok meg híreket és cikkeket a munkaerő-piaccal, álláskereséssel és a karriered mendzselésével kapcsolatban.

Ha fent vagy Facebookon, de még nem követed az oldalamat, akkor kérlek, kattints a Tetszik vagy Like gombra.

 

2) Hasznos cikkek emailben

A következő napokban és hetekben emailben is elküldöm Neked a leghasznosabb cikkeimet és videóimat. Szeretnék ugyanis minden támogatást megadni ahhoz, hogy versenyképes önéletrajzot írj, és mielőbb elnyerd az új állásodat.

A cikkeket a barathandras@gerillaoneletrajz.hu címről fogom küldeni, időnként pedig Bartos Marianna vezető karrier-tanácsadó kolléganőm is megosztja veled néhány hasznos írását.

Ezt csak azért mondom, hogyha tőlünk kapsz levelet, akkor azt érdemes megnyitnod, és elolvasnod. (Természetesen az emailekről bármikor leiratkozhatsz.)

3) Nézz szét a honlapunkon

Itt a Gerilla Önéletrajz weboldalon számos további segítséget találsz az álláskereséshez, önéletrajzíráshoz és állásinterjún való sikeres szerepléshez. Külön figyelmedbe szeretném ajánlani a Gerilla Önéletrajz Karrier Klubot, aminek tagjaként több, mint 30 online tréningünket éred el, és csoportos konzultációkon vehetsz részt. A Blog menüpont alatt pedig legfrissebb írásainkat és videóinkat találod.

Az önéletrajzomat és motivációs levelemet tehát már elküldtem emailben, de akár innen is le tudod tölteni:

Baráth András önéletrajz-minta >>

Baráth András motivációs levél-minta >>

Sok sikert kívánok!

András