Célozd meg a rejtett állásokat!

Általánosan elfogadott tény, hogy az állások 75-80%-át nem hirdetik meg nyilvánosan. Most három lehetőséget kínálok, amivel könnyebben célba veheted ezeket, és végre a rejtett állásokra is kivetheted a hálódat.

Ez a lehetőség csak három napig elérhető!

Két hete együtt ebédeltem egy 750 főt foglalkoztató nemzetközi cég személyzetis munkatársával. Nagyon el volt keseredve, mert a válság miatt sem fejvadász céget nem bízhatnak meg, sem hirdetéseket nem tudnak feladni. Pedig a cég honlapján a mai napon is 38 db üres állást látok – némelyik már hónapok óta fent van.

Ezekről a rejtett állásokról beszélek

Van még egy gond, ami miatt a személyzetis kollégának fájhat a feje: ezek az állások, bár kint vannak a holnapon, még a Google eredményeiben sem jelennek meg. Tehát lényegében lehetetlen megtalálni őket, ha nem tudod, hogy melyik cégről van szó, és ez nagyon sok cég esetében így van.

Miért is jó ez Neked?

Ezekre a rejtett állásokra nincs sokszoros túljelentkezés. Szerinted mennyivel több esélyed van egy ilyen állást elnyerni, mint egy olyat, amire 800 pályázat érkezik?

A rejtett állások már a válság előtt is jelentős részt képviseltek a munkaerőpiacból, hiszen egy cégnél először házon belül hirdetnek meg egy üresedést. Ha ez eredménytelen, utána kiteszik a honlapra egy időre. És csak ha arra sincs jelentkező, akkor bíznak meg egy munkaközvetítőt, vagy adnak fel hirdetést.

Ha egyáltalán feladnak hirdetést…

Mert a válság miatt a cégek drasztikusan lecsökkentették a toborzásra fordítható költségvetést, az állásportálokon pedig méregdrágák a hirdetések.

Ne csak hirdetésre pályázz!

Többszörösére növeled az esélyeidet, ha nemcsak hirdetésekre, hanem a rejtett állásokra is vadászol.

A rejtett állásokat megtalálni azonban nem könnyű, mert tényleg elrejtik őket. Ehhez kínálok most segítségül három tanulmányt, amiket ajándékba kapsz, ha most rendeled meg a Gerilla Önéletrajz és Álláskeresési Módszereket. Ezeket a kiegészítő anyagokat új, fizetős termékeknek szánom.

De mielőtt értékesíteni kezdem őket, piackutatási céllal egy korlátozott ideig ingyenesen elérhetővé teszem őket. Ha most rendeled meg a Gerilla Önéletrajz és Álláskeresési Módszereket, akkor ajándékba kapod őket. Az akció csak HÁROM napig tart.

Bónusz 1

A személyes kapcsolatok szerepe az álláskeresésben, avagy hogyan találhatod meg a rejtett állásokat közvetlen és közvetett ismerőseiden keresztül.
(Tanulmány pdf formátumban – azonnal letölthető.)

Minden szakember egyetért abban, hogy az egyik legeredményesebb álláskereső eszköz a kapcsolatrendszered kiaknázása. Ezzel ugyanis a rejtett állásokat is elérheted.

Nem véletlen, hogy a Központi Statisztikai Hivatal átfogó kutatása szerint az állások 40%-át személyes ismeretség útján töltik be a cégek. Az álláshirdetések részaránya ezzel szemben csak 13%.

De nagyon keveset tudunk arról, hogy miért, és hogyan is működik a kapcsolati álláskeresés. Éppen erről van szó ebben a tanulmányban. Ezeknek az ismeretében Te is könnyebben mozgósíthatod a kapcsolataidat – még ha most úgy is gondolod, hogy már minden lehetőséget megpróbáltál.

Bónusz 2

A Kapcsolatépítés Pszichológiája c. hangfelvétel
(mp3 formátum – azonnal letölthető)

Egy fizetős konferencián tartott előadásom hangfelvétele, tele gyakorlati tippekkel, melyből megtudhatod, hogy:

 • mi az a módszer, amivel Te is könnyebben ismerkedsz majd – még akkor is, ha zárkózottabb vagy…
 • hogyan érheted el, hogy bármilyen szívességet kérsz ismerőseidtől, azt szívesen teljesítsék Neked…
 • mi az az egyszerű, de kiemelkedően hatékony kapcsolatépítő módszer, amit profi értékesítők is rendszeresen használnak.
Bónusz 3 – többheti kutatómunka eredménye

Hogyan működhetsz együtt munkaközvetítő cégekkel… ,és hogyan kerüld meg őket, ha nem jutsz egyről a kettőre!
(Tanulmány pdf formátumban – azonnal letölthető.)

Bármekkora is a hangsúly a rejtett állásokon, az álláshirdetéseket, akkor sem tudod figyelmen kívül hagyni.

A személyzeti tanácsadók szinte megkerülhetetlenek a magyar munkaerőpiacon. A nagy állásportálok hirdetéseinek 80%-át ők adják. A legtöbb ilyen cég azonban egy kívülálló számára fekete doboznak tűnik: “beküldöm az önéletrajzot, és nem kapok semmi visszajelzést”.

Az elmúlt hetekben több személyzeti tanácsadó cég működését közelről tanulmányoztam. Beültem a hirdetésekre beáramló önéletrajzokat válogató munkatársak mellé, és elemeztem a munkájukat.

A tapasztalatom tömör összefoglalása ez a tanulmány, melyből megtudhatod, hogyan pályázhatsz sokkal nagyobb eséllyel fejvadászok hirdetéseire.

Angol Kiegészítő Melléklet

Ha szoktál angol nyelvű pályázatokat írni, akkor biztosan okozott már nehézséget az angol nyelvű önéletrajzod és motivációs leveled elkészítése.

angol önéletrajzEgy jó jelentkezést magyarul sem könnyű megírni, hát még angolul! Bizonyára Te is ültél már tanácstalanul a monitor előtt a megfelelő kifejezést keresve. Ugyanis nem elég azt az önéletrajzunkba írnunk, hogy jól beszélünk angolul, ezt a szövegezésnek tükröznie is kell.

Egy profin megírt angol nyelvű jelentkezéssel hatalmas előnyt teszel szert. Míg a többség legfeljebb közepes minőségű önéletrajzot nyújt be, addig a Te makulátlan angol nyelvű pályázatodat öröm lesz olvasni.

Miután huzamosabb ideig éltem Chicagóban, Londonban, és 8 évet dolgoztam egy brit cégnél, a finomságokra is figyelve tudok Neked segíteni az angol nyelvű pályázatod elkészítésében.

A 44 oldalas “Hogyan Írj Nyerő Pályázatot Angolul c. tanulmányban a következőket találod:
 • 10 db önéletrajz angol nyelven;
 • 10 db kísérőlevél angolul;
 • Angol nyelvű szövegírási segédlet 16 oldalon;
 • Önéletrajz szógyűjtemény (ezeket a szavakat igyekezz használni);
 • Pozíciók megnevezése angolul.

A Titok felfedve

Ebben az anyagban felfedem azt a titkot is, hogy hol találhatod meg azon cégek álláshirdetéseit, melyeket még a Google sem hoz fel. Ez a nyilvánosan elérhető álláshirdetés gyűjteményt csak kevesen ismerik. Így kevesen is pályáznak azokra az állásokra, amelyek a cégek honlapján kívül csak itt érhetők el. Jelenleg 358 magyarországi álláshirdetés van fent ebben a gyűjteményben.

Ez a három tanulmány tehát ajándék, ha most rendeled meg a Gerilla Önéletrajz és Álláskeresési Módszereket. Ez az ajánlat azonban 3 nap múlva lejár.

A Bónusz csomag tartalma és ára:

A Gerilla Önéletrajz és Álláskeresési Módszerekről ezen az oldalon találsz információt. De most NE OTT RENDELD MEG, HANEM ITT LENT, különben nem jár a bónusz. Az ajándék tanulmányokat kizárólag akkor kapod meg, ha EZT a megrendelőlapot töltöd ki itt az oldal alján.

 • Gerilla Önéletrajz Módszerek: 17 990 Ft
 • Külön választható: Angol Nyelvű Kiegészítő: 4000 Ft
 • Kiszállítás futárral: 2 500 Ft
 • A Kapcsolati Álláskeresés c. tanulmány: 5 990 Ft
 • A Kapcsolatépítés Pszichológiája c. előadás: 4 990 Ft
 • Hogyan működhetsz együtt toborzó cégekkel c. tanulmány: 5 990 Ft

Összesen: 34 460 Ft helyett
Akciós ár csak 3 napig: csupán 17 990 Ft

Ha az Angol Nyelvű Kiegészítőt is kéred: 21.990 Ft

(és ebben már a kiszállítás költsége is benne van)

A vásárlás menete: a megrendelésedről visszaigazolást küldök. A Gerilla Önéletrajz és Álláskeresési Módszerek csomagot futár fogja kiszállítani. A 17 990 Ft vételárat a futárnak kell majd kifizetned a csomag átvételekor. A bónusz tanulmányokat a megrendelés utáni oldalon AZONNAL le tudod tölteni.

Igen, elegem van az önéletrajzok eredménytelen küldözgetéséből, és el akarom sajátítani a Gerilla Önéletrajz Módszereket, hogy végre interjúra hívjanak a munkáltatók, és minél előbb aláírhassam az új munka-szerződésemet.
Kérlek, válaszd ki, melyik csomagot kéred!

Kérlek, add meg a vezetéknevedet!

Kérlek, add meg a keresztneved!

Kérjük, ezt a mezőt is légy szíves kitölteni!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki légy szíves!
Kiszállítási cím (ahová a csomagot kéred)

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki légy szíves!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki légy szíves!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki légy szíves!

Számlázási adatok (ha más mint a fentiek)

Miután megadtad az adataidat, kérlek, kattints a Megrendelés gombra! A kiszállításnak külön díja nincs.

Természetesen a pénzvisszafizetési garancia erre az ajánlatra is vonatkozik.

Köszönöm szépen:

aláírás

András