Rólunk

A Gerilla Önéletrajz Műhely egy olyan tanácsadó cég, ahol a legeredményesebb álláskeresési technikákat tanítjuk meg az álláskeresőknek, hogy minél előbb megtalálják és elnyerjék új állásukat. Munkavállalóknak segítünk, miközben kapcsolatban állunk a cégekkel is, így pontosan látjuk, mire van szüksége a munkaadóknak, mire figyelnek a kiválasztásnál, hol és hogyan kutathatók fel és nyerhetők el a meg nem hirdetett, rejtett állásajánlatok.

Hogyan segítünk?

Úgy, hogy megtanítunk:

  • hogyan add el ügyesebben magad,
  • hogyan írj megnyerő önéletrajzot és motivációs levelet,
  • hogyan készülj fel az állásinterjúra,
  • és milyen kevéssé ismert, de kiemelkedően hatékony álláskeresési technikákat alkalmazz.

Ha érdekel az Állásszerző Program, és szeretnéd megismerni a Gerilla módszertant közelebbről is, akkor várlak a következő ingyenes, internetes előadásra, ahol részletesebben is beszélek majd minderről.

A Gerilla Önéletrajz Műhely stábját a
következő szakemberek alkotják

 

Baráth András , a Gerilla Önéletrajz Műhely vezetője

Baráth András

a Gerilla Önéletrajz Műhely megálmodója és vezetője
okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó

András álmodta meg és hozta létre 2009-ben, immár 12 éve a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott, bizonyítottan működő Gerilla módszerek segítségével, tantermi képzések, személyes tanácsadások és távoktatás keretében.

András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Akkreditált Professzionális Önéletrajzíró képesítéssel rendelkezik, így ezzel az első és egyetlen minősített önéletrajz-szakértő Magyarországon.

András tartja a személyes konzultációkat és a tréningek nagy részét. Álláskeresés, önéletrajzírás témában számos publikációja, kiadványa megjelent, valamint rendszeres meghívott előadója szakmai konfereciáknak, előadásoknak is.

A személyes konzultációról itt olvashatsz bővebben »

A Gerilla Önéletrajz könyveket itt tudod megrendelni »

 

 

Perei Viktória

marketing vezető

Viki a Gerilla Önéletrajz Műhely teljes marketing tevékenységét és a különböző területeken dolgozó kollégák munkáját irányítja, koordinálja. Ő az, aki mindenben segíti a csapat tagjait szakmailag és emberileg egyaránt, hogy flottul menjenek a folyamatok. Viki több, mint 15 éves marketing tapasztalattal rendelkezik, kiváló online marketing szakember. Kreativitásával, rendszerszemléletével, innovatív gondolkodásával a Gerilla csapat kulcsfigurája, aki indulástól kezdve részt vett a Műhely folyamatainak kidolgozásában.

 

 

Vági-Tóth Lilla

szövegíró, tartalommarketinges

Lilla mindenről tud, és mindenről ír, ami a Gerilla Önéletrajz Műhely háza táján történik, ugyanis ő az, aki segít András gondolatait és ötleteit megvalósítani, és szövegbe önteni. Lilla koordinálja a Műhely kommunikációját, hírleveleit, megjelenéseit, többek között a Facebook és blog oldalunkat is.

 

 

Szlávik Edina

ügyfélkapcsolattartó

Edina a Műhely első számú kapcsolattartója, ha úgy tetszik az élő hangja. Hozzá tudsz fordulni minden kérdéseddel, kéréseddel. Ő az, akinél nem fordul elő, hogy egy órán belül ne találjon megoldást egy problémára. A telefonos és e-mailes kapcsolattartás mellett Edina segít a konzultációk és a rendezvények operatív lebonyolításában is, és ő tartja a frontot az irodában az adminisztrációk terén is.

 

 

Gyarmati Ágnes

pénzügyi vezető

Ági több éves multinacionális és pénzügyi tapasztalat után 2016-ban csatlakozott a csapathoz. Ő felel a Műhely teljes körű pénzügyi folyamataiért, valamint koordinálja az értékesítési és az ügyfélszolgálati munkát. Végzettségét tekintve közgazdász, így remek rálátással és rutinnal rendelkezik a Műhely gazdasági ügyeire.

 

 

Máger Ede

senior webfejlesztő

Ede felel a honlapunk, a technikai hátterünk, az online folyamataink működéséért. Az ő segítségével tudnak a komplex rendszereink (weboldalunk, hírleveleink) zavartanul működni, és folyamatosan fejlődni, hogy még több módszerrel, még könnyebben, még több formában tudjunk a segítségedre lenni.

 

 

Hol találkozhatsz velünk?

András keresett karrier-tanácsadó és önéletrajz-szakértő, gyakran kérik a véleményét számos országos médiumban: RTL Klub, Kossuth Rádió, hvg.hu, Heti Válasz, Népszabadság, origo.hu, profession.hu, hrportal.hu… Emellett pedig rendszeresen hívják előadni a HVG Állásbörzére, valamint egyetemi karriernapokra (pl. Budapesti Corvinus Egyetem) is.

 

Előadások, börzék, interjúk

 

Mariann előadása a börzénAndrás tanácsát kérik önéletrajzírási témában az RTL-Klub reggeli műsorában.

 

 

vonal

 

 

 

vonal

Kossuth Rádió interjú

András rendszeres meghívottja szakértőként a Kossuth Rádió álláskeresés témájú műsorainak.
Az Andrással készült egyik interjút itt hallgathatod meg!

HVG nyitóelőadás

András nyitó előadása a HVG Állásbörzén

 

 

vonal

 

 

 

vonal

 

András minitréning a Budapesti Corvinus Egyetemen

András minitréninget tartott a Budapesti Corvinus Egyetem EXEcutive MBA program hallgatóinak

Index hírportál videó interjú Videóriport készül Andrással az Index hírportálra
Nézd meg itt a videót >>

 

vonal

 

 

 

vonal

András előadása a Corvinuson

András előadása végzős hallgatóknak a Budapesti Corvinus Egyetemen

 

RTL KLUB szereplések

 


Tiltott szavak az önéletrajzban

András interjúja az RTL Klub reggeli műsorában


Hogyan nézzen ki az önéletrajz?

András interjúja az RTL Klub reggeli műsorában