Megrendelés a www.gerillaoneletrajz.hu oldalon

A www.gerillaoneletrajz.hu oldalon vásárláshoz regisztrációra van szükség a megrendelő űrlapon keresztül, melyhez csak a feltétlen szükséges adataidat kérjük.

A  regisztráció során kérjük add meg postázási és számlázási nevet és címed. Ha a kettő ugyanaz, akkor elég csak a postázási címet kitöltened.

Fontos! Az adataid között mindenképpen add meg a mobiltelefonszámodat, melyen a futárszolgálat el tud érni majd a csomag szállításakor, illetve SMS útján is értesülj a megrendelésed érkezéséről. Természetesen a mobiltelefonszámodat egyéb célra nem használjuk fel, és kizárólag nyomós okkal, a megrendeléseddel kapcsolatban keresünk rajta. Mobiltelefonszámodat ebben a kódformátumban add meg: +36_________ !

A megrendelő űrlap kitöltésének befejeztével a rendszer automatikusan küld egy visszaigazoló emailt a megadott e-mailcímedre.

Fizetési módok

A megrendelésedet többféleféle módon fizetheted ki: bankkártyás fizetéssel vagy utánvéttel.
Utánvét esetén a futárnak kell átadni a megrendelés ellenértékét amikor a csomagodat otthonodba szállítja. A házhozszállítás előtti nap SMS-ben értesítünk a csomagod érkezéséről. A szállítási díjat a Sikergarancia Kft. állja, számodra a futárral történő szállítás ingyenes.

Bankkártyás fizetés esetén a OTP Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldással egyenlítheted ki a megrendelés értékét. A fizetés biztonságos, banki adataidat az OTP Bank rendszerének (és nem a Sikergarancia Kft.-nek) kell megadnod.

Elfogadott kártyatípusok:
• MasterCard (dombornyomott)
• Visa (dombornyomott)
• American Express (dombornyomott)

• Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes
használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
• Maestro Az OTP Bank internetes fizető felületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsáta bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakcióra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

Szállítás – Szállítási díjak – Futárszolgálat

A Sikergarancia Kft. futárszolgálattal juttatja otthonodhoz a megrendelésedet. A szállítás 1-2 munkanapon belül történik. Amikor a csomagodat elkészítettük és a futárszolgálatnak átadtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról, benne a futárszolgálat ügyfélszolgálatának elérhetőségével. A kiszállítás előtti napon SMS-ben értesítünk csomagod érkezéséről. A szállítás számodra ingyenes.

Házhozszállítás futárszolgálattal:
A megrendelésedet futárszolgálat szállítja otthonodba, munkanapokon, várhatóan 8:00 és 17.00 óra között.
A megrendelt csomagokat hetente kétszer adom oda a futának: hétfő és csütörtök korán reggel.
A szállítás ezt követően másnap fog megtörténni. A vételárat bankkártyás fizetéskor megrendeléskor utalod át.

A vételárat utánvétes szállítás esetén a futárnak kell majd odaadnod készpénzben, ez tehát egy utánvétes kiszállítás lesz.
Amikor a csomagot átadtuk a futárszolgálatnak, értesítést küldünk emailben. A futár következő munkanap fogja szállítani hozzád a megrendelésedet, ezért kérjük lehetőség szerint tartózkodj otthon, illetve mobiltelefonodat tartsd bekapcsolva arra az esetre, ha a futár egyeztetni szeretné veled a csomagátadás időpontját. 

Amennyiben szeretnél időpontot egyeztetni a futárszolgálattal, természetesen ez is megoldható. A ” Csomag úton” információs levelünkben megtalálható a futárszolgálat ügyfélszolgálatának telefonszáma. A neved, illetve a Sikergarancia Kft beazonosítása után az ügyfélszolgálat segítségedre lesz a kérdéseidet,  kérésedet illetően. A futárszolgálat saját rendszerében csak a szállítás napján látja a feladott csomagodat, ezért érdemes az e-mailben megkapott szállítási nap délelőttjén keresned őket telefonon vagy e-mailben.

Szállítási határidő: a megrendelést követő egy héten belül

A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek.

Külföldi szállítási lehetőséggel kapcsolatban kérjük írj e-mailt az barathandras@gerillaoneletrajz.hu  címünkre, ahol készséggel válaszolunk a felmerülő kérdésekre.

Megrendelés nyomonkövetése

Megrendelésed állapotáról e-mailben értesítünk, egészen a megrendelésed visszaigazolásától kezdve a csomagod futárszolgálatnak való átadásáig, a kiszállítás pontos időpontjáig.

Banki utalás: Megrendelésed beérkezett hozzánk, a fizetési módnál a banki átutalást választottad. Ekkor a terméket becsomagoljuk számodra, előkészítjük a feladásra.

Ha számlánkra beérkezett a megrendelésed ellenértéke, akkor a csomagot át fogjuk adni a futárnak.
A futárszolgálat részére minden héten hétfőn és csütörtökön átadjuk a csomagot. Amikor a futárszolgálat számára átadjuk a csomagot, akkor e-mailt küldünk a számodra. Ezt követően másnap fog a csomaggal felkeresni a futár, így a megrendelésedhez legközelebb eső kedden vagy pénteken várhatod a futárt.

Utánvét: Ha oktatócsomagjainkat utánvételes fizetéssel rendelted meg, megrendelésed beérkezett hozzánk, erről visszaigazoló e-mailt kapsz tőlünk. Minden héten hétfőn és csütörtökön a csomagokat átadjuk a futárszolgálatnak, akik a következő munkanapon szállítják otthonodba a Gerilla Önéletrajztól megrendelt termékeket.

Csomagolás: Az általad kiválasztott termék vagy termékek borítékba kerültek, számládat kiállítottuk, és a csomagcímke is elkészült. Várjuk a futárt, hogy elvigye tőlünk a csomagot.
A csomagokat minden esetben diszkréten adjuk fel, a csomagokon a Gerilla Önéletrajz szó vagy logó nem szerepel, nem derül ki senki számára, hogy mit rejt a csomag, mert feladóként a Sikergarancia Kft. van megjelölve.

Csomag úton: Csomagodat átadtuk a futárnak, elkerült tőlünk. A feladás napján emailt küldünk arról, hogy a futárszolgálat részére, azaz szállításra átadtuk a csomagodat. Ebben a levélben találod meg a futárszolgálat ügyfélszolgálatának telefonszámát is – ha egyeztetni szeretnél a csomag kézbesítésével kapcsolatban, esetleg változtatni akarsz a kiszállítás időpontján.

Pénz-visszafizetési garancia

Oktatócsomagjainkra pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.

Gerilla Önéletrajz és Álláskeresési Módszerek – https://gerillaoneletrajz.hu/gerilla-oneletrajz-trening

100%-os pénz-visszafizetési Garancia
A Gerilla Önéletrajz és Álláskeresési Módszertan segítségével sok-sok ügyfelem talált már állást, és tudom, hogy működik. De azt is tudom, hogy tele vagy kétségekkel, és hihetetlenül hangzik, hogy Te is ilyen komoly eredményeket érhetsz el.
Nem szeretném, hogy miközben próbálkozol, ott motoszkálna a gondolat a fejedben, hogy mi van, ha a módszer mégsem működik? Ezért egy olyan garanciát vállalok, amely számodra teljesen kockázatmentessé teszi a módszer kipróbálását:
Garantálom, hogy a Gerilla Önéletrajz és Álláskeresési Módszerekkel 3 hónapon belül találsz állást. Ha mégsem így történne, vagy nem azt kaptad, amit szerettél volna, akkor csak küldd vissza a csomagot a vásárlástól számított egy éven belül, és én maradéktalanul visszafizetem a pénzed.
Nem kell bizonygatni semmit, még csak a számlát sem kell bemutatni, csak küldd vissza a csomagot, a munkatársaim már utalják is a vételárat, és barátokként válunk el.

Megnyerő Állásinterjú Módszerek – https://gerillaoneletrajz.hu/megnyero-allasinterju-modszerek/

Kiterjesztett Garancia
A Megnyerő Állásinterjú Módszerek mellé egy kiterjesztett garanciát szeretnék Neked felajánlani.
Ha a Megnyerő Állásinterjú Módszerek átvételét követő 6 hónapon belül 3 különböző cégnél folytatott állásinterjú közül egyiknél sem sikerül elnyerned a megpályázott állást, akkor küldd vissza nekem az anyagot és visszatérítem az árát! Mi maradéktalanul és haladéktalanul visszafizetjük a pénzed és barátokként válunk el.

Gerilla Önéletrajzírás Edzőtábor – https://gerillaoneletrajz.hu/edzotabor/

Dupla garancia – Te csak nyerhetsz
Pénz-visszafizetési garancia 1: Ha a tréning első 3 órája után úgy gondolnád, hogy nem azt nyújtjuk, amit vártál, akkor nyugodtan menj haza, és mi visszautaljuk Neked a teljes részvételi díjat.
Pénz-visszafizetési garancia 2: Ha a tréningen tanultak sem segítenek több állásinterjúhoz és egy új álláshoz jutnod 3 hónapon belül, akkor jelezd ezt nekünk 3 hónap után, de maximum a tréninget követő 6 hónapon belül, és visszautaljuk a teljes részvételi díjat.
Ha felmerült még benned kérdés, amire nem találtál választ a leírásban, akkor kérjük, hogy ezt jelezd a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mailcímen.

Üdvözlettel:

Baráth András