Sikertörténetek

Ezen az oldalon olyan hús-vér álláskeresőkkel készített videókat, illetve képes beszámolókat láthatsz, akik a Gerilla Önéletrajz Módszerek segítségével találtak új állást.

Közös bennük, hogy mielőtt elkezdték használni a Gerilla módszert, hónapokig alig, vagy egyáltalán nem hívták őket állásinterjúra. Miután átalakították az önéletrajzukat és a motivációs levelüket, sokkal többet hívták őket interjúra, és néhány hónap alatt el tudtak helyezkedni. Nem egy volt köztük, aki több állásajánlatot is kapott, és így több ajánlat közül választhatott.

Működik, a közigazgatásban is

“Nekem mindent megváltoztatott a Gerilla Módszertan: a szemléletemet, a gondolkodásomat, a viselkedésemet.” Kósa Kati részt vett a Gerilla Önéletrajzírás és az Állásinterjú-felkészítő tréningjeinken, melyek segítségével 58 évesen mindössze 2 hónap alatt helyezkedett el vidékről Budapestre költözve a közigazgatásban.

Új állás 5 hét alatt 2 kisgyerekkel 4 év GYES után

“Két kisgyerekkel négy év GYES után nem voltam könnyű helyzetben, amikor elkezdtem állást keresni. 10 pályázat közül egynél sem sikerült személyes találkozóig eljutnom. Miután a Gerilla Önéletrajz Módszerek szerint átalakítottam az önéletrajzomat, felgyorsult az álláskeresés: 5 hét alatt el tudtam helyezkedni.”Szász Dóra, külkereskedő

Forradalmian új

“Fontos volt számomra az általad javasolt szemléletváltás, a rámenősség és feltűnés. Nem teljesen vettem át mindent, amit leírtál, valahol egy középutat alakítottam ki az én ódon és a Te forradalmian új módszered ötvözésével. Nagyon tetszett, és teljesen magamévá tettem, hogy hogyan lehet egyedivé tenni az önéletrajzot. A korábbi munkaviszonyom megszűnését követő 5. napon már újra volt állásom. Haszonnal forgattam a tanulmányodat, s jó szívvel merem másoknak is ajánlani.” – Szauter Ákos, energetikai gépészmérnök

53 évesen, közigazgatásban helyezkedtem el

“10-ből 8 helyre behívtak. Mire véget ért a felmondási időm, már meg volt az új állásom: 86 pályázó közül tudtam elhelyezkedni a közigazgatásban – kapcsolatok nélkül.” – Csatlós Ildikó, Budakeszi

További vélemények

Kedves Marianna! Bő egy hónapja voltam Nálad személyes konzultáción, alapvetően pályaorientációs tréningen. A bő két órás beszélgetés alatt nemcsak hasznos, releváns és nagyon fontos információkkal láttál el, hanem megerősítetted a mentális strapabírásomat is: elhitetted velem, hogy sohasem szabad feladni, és mindig előre kell tekinteni, kihasználva az erősségeimet, még azokat is, amelyekről én nem is tudtam, hanem Te fedezted fel bennem és emelted a felszínre őket, hogy tovább egyengethessem a pályafutásomat.

Hatalmas örömmel mondhatom el Neked, hogy sikerült elnyernem a vágyott irodavezetői pozíciót a Transearch Hungary Kft-nél. Szeretném nagyon-nagyon megköszönni az odaadó támogatásodat és segítségedet az “ügy” érdekében, hiszen nélküled nem juthattam volna el erre a kiemelkedő szintre. Most töltöttem az első hetemet a cégnél; nagyon izgalmas, érdekfeszítő, ugyanakkor precízséget igénylő munka, így – szerencsére – kihívásokkal és feladatokkal teli pozíció, amelyben remekül érzem magam.

Varga Dániel
Varga Dániel,

Kistarcsa

A múlt héten kaptam egy állásajánlatot, amit boldogan el is fogadtam. A Jobline Női Karriernapon az egyik standnál megszólított egy hölgy, én pedig röviden elmondtam, hogy ki vagyok, és milyen területen keresek.

Nem titkoltam, hogy Gyesről szeretnék visszajönni, és két gyermekem van. A beszélgetésből kiderült, hogy a szóban forgó multi cégnél ez mind nem probléma, ahogy az sem, hogy a Gyes előtt vezető pozícióban voltam. Ráadásul számomra jó helyen van (az otthonomhoz közel).

Voltam náluk egy nyílt napon, majd behívtak interjúra is. A lényeg pedig, hogy a múlt héten már állásajánlatot is kaptam. Szóval anyukák, szeretném tudatni, hogy van ilyen is!

Krajnyák Zsuzsa
Krajnyák Zsuzsa,

Budapest

Azt hiszem célba értem, és mindez a Ti segítségetek nélkül nem ment volna, ezért nagyon hálás vagyok Neked és az egész csapatnak.

Ma aláírtuk a szerződést majd 2,5 hónap kemény küzdelem után. Öt körön vagyok túl, nem kevés megpróbáltatáson mentem keresztül ez idő alatt. Sikeresen  alkalmaztam a tanultakat, igyekeztem az átadott technikákat mind latba vetni. És nem volt hiába való.

Egy olyan cégnél kaptam állást, ahol az egyik álmom (spanyol nyelv használata) is valóra válhat, a fizetés mesés, a látottak, tapasztaltak nagyon pozitív benyomást tettek rám. :-)

Sz. Nóra
Sz. Nóra,

Érd

Mikor a munkahelyem márciusban sajnos megszűnt, nem volt kérdés, hogy a Gerilla módszertant fogom használni az új pozíció megszerzésére. Hosszú előkészületek után az elkészült pályázataimat már pontosan tudtam, hogy hova és hogyan fogom elküldeni.

A választásban az oktatóanyagok közül nagy segítségemre volt a pályaorientációs tréning és a hogyan maradjak pozitív az álláskeresés alatt. Az önéletrajzomat az 5 legsikeresebb gerilla önéletrajz minta alapján dolgoztam ki. A legnagyobb segítségemre pedig az állásinterjúra felkészítő anyagok voltak.

Összesen három pályázatot adtam le, két helyen voltam interjúzni, amelyből egynél sikerrel jártam. Három hónapon belül sikerült elhelyezkednem kisgyermekes szülőként úgy, hogy se végzettségem, sem pedig tapasztalatom nincs az adott területen.

A módszernek köszönhetően most egy örömteli és izgalmas munka elé nézek.

Remélem másokhoz is eljut az információ, és hasonló sikeres álláskeresésről tudnak majd beszámolni. További sok sikert a csapatnak!

Ujlaky Enikő
Ujlaky Enikő,

Budapest

A rekord az enyém! Előző munkahelyemre nem tudtam visszamenni, így GYED-ről visszatérvén egy minden kritériumnak megfelelő állást sikerült megpályáznom és elnyernem a Gerilla Módszerekkel úgy, hogy két gyermekem van! Az önéletrajzom elküldése után egy héttel behívtak, és az interjút követően én voltam abba a helyzetben, hogy döntsek, elfogadom-e a kínált pozíciót! KÖSZÖNÖM!

Kollár Eszter
Kollár Eszter,

Budapest

Kedves András! Levelem célja egyfajta köszönetnyilvánítás. Április 4-én költöztem haza a Párommal Angliából, és még onnan rendeltük meg a különböző könyveidet és füzeteidet, amik segítettek nekünk már akkor előre készülni az itthoni álláskeresésre. Hálásak vagyunk Neked a sok ötletért, tanácsért és buzdításért amiket videóidban és a könyveidben sugároztál Felénk. Büszkén mondhatom, másfél hónap alatt mindketten elhelyezkedtünk! Nagyon örülünk! Az az érdekes, hogy egyikünk sem a szakmájában, mégis nagyon kedvesen és segítőkészen fogadtak minket mindkettőnk munkahelyén. A Párom pedig éppen a mai napon nyert felvételt egy pénzügyi céghez ( történészként, ez muris! :-) ). Szóval összegezve tényleg nagyon hálásak vagyunk mindenért, köszönjük!!!!

Szilber Barbara
Szilber Barbara,

Aszód

Nem tudok elég hálás lenni Neked azért, hogy a módszereddel sikerült végre állást találnom a mostani helyen kapott fizetésem duplájáért, és közelebb a városközponthoz. Ez egy köztisztviselői állás (KLIK – intézménygazdálkodási referens), ahol figyelembe veszik a felsőfokú végzettséget a besorolásnál, továbbá a ledolgozott éveket (39 évesen van 19 év munkaviszonyom). A Gerilla Önéletrajz Módszerek kézikönyv mellé kapott bónusz kísérőlevelek közül választottam egyet, amit átfogalmaztam, és valószínűleg ez volt a siker kulcsa (a személyes varázsomon kívül :)), mert a közszolgálati előírt önéletrajzban nem sok gerilla módszert lehet bevetni sajnos. Fel is hívtak, hogy menjek be. Bementem, elbeszélgettek velem, és felvettek még ott helyben! Alig hittem el! Szóval amit lehet jót kívánni Neked és a családodnak, azt mind milliószorosan kívánom, és további sok sikert kívánok Neked!!!

Kecskés Ildikó
Kecskés Ildikó,

Salgótarján

A tanácsaid segítségével sikerült elhelyezkednem 2014. augusztusában. Levelezési címem megtartásával változatlan érdeklődéssel követem híradásaidat, és továbbra is szívesen népszerűsítem írásaidat. Álláskeresésem időszakában 2013-ban részt vettem az Önéletrajzíró és az Állásinterjú tréningjeiden. Az önéletrajz és kísérőlevél írásra, valamint a személyes interjúkra vonatkozó tanácsaid megfogadása és alkalmazása után végül is 3 állás közül választhattam 2014-ben. A beilleszkedés időszakában nagy hasznát vettem – most már több mint egy év új munkahelyen eltöltött időszak távlatából visszatekintve – a “Hogyan éld túl a próbaidőt?” kiadványodban összefoglalt tanácsaidnak is. Köszönöm az eddigi iránymutatást!

Dr. József Ákos
Dr. József Ákos,

Tata

Január második felében vettem részt a Gerilla Önéletrajzírás és Állásinterjú-felkészítő tréningen. Február 5-én az egyik fejvadász cég, ahol már korábban regisztráltam, kérte, hogy egy vezetői pozícióra küldjek nekik egy frissített önéletrajzot, amit végül 7-én tudtam elküldeni. Ez már a gerilla módszerrel írt, az adott pozícióra szabott önéletrajz volt. 9-én keresett a cég HR vezetője, 11-ére egyeztettünk időpontot. Egy kb. 1,5 órás angol nyelven történő elbeszélgetés után, melyet a gerilla módszernek megfelelően próbáltam felépíteni, ígéretet kaptam arra, hogy két héten belül értesítenek. Este negyed hétkor csörgött a telefonom, és a cég tett egy ajánlatot, amely nagyon közel volt ahhoz, mint amit én kértem, így elfogadtam az ajánlatot. Így a Gerilla módszereknek (önéletrajz és állásinterjú) köszönhetően a lehetőség felbukkanásától számított két héten belül az előzőeknél sokkal jobb állást sikerült szereznem.

Rozsi Gábor
Rozsi Gábor,

Jenő

Köszönöm, hogy a segítségeddel 3 gyerekes anyukaként (GYES-ről visszatérve) is pár hónap alatt sikerült elhelyezkednem. Biztos vagyok benne, hogy a tanfolyamon kapott anyagaidból nyert sok lendület, friss ismeret és önbizalom nagy szerepet játszott ebben. 10 beadott pályázatomból 7-re válaszoltak, sőt amire külön büszke vagyok, hogy végül a meggyőző önéletrajzom és kísérőlevelem miatt egyetlen interjú után villámgyorsan mellettem döntöttek.

Magyar Orsolya
Magyar Orsolya,

Törökbálint

Szeretném még egyszer megköszönni a tanfolyamon kapott segítséget. Mellette elolvastam a Megnyerő Állásinterjú Módszerek és a Gerilla Önéletrajz Módszerek kézikönyveidet, és a leírtak alapján gyakoroltam a szituációkat. Az önéletrajzomat és a kísérőlevelemet a módszereid alapján állítottam össze. Most már biztosan állíthatom, hogy működik a dolog. A 40 leggyakoribb állásinterjú kérdés és a béralku minden alkalommal súlyponti kérdés volt. A Te módszereddel lényegesen több állásajánlatot kaptam mint előtte, és alig 3 hónap alatt sikerült egy kedvemre való területi képviselői állást elnyernem.

Sáfár Zoltán
Sáfár Zoltán,

Csonkahegyhát

Le vagyok döbbenve a módszeredtől! Mint HR-es, már hónapokkal ezelőtt feliratkoztam a hírleveledre, és sok érdekesnek tűnő bejegyzést olvastam. GYED-ről visszatérve idén januárban szembesültem azzal, hogy már nem volt hová visszajönnöm, és megkértek, hogy keressek állást, hiszen július 1-től már fel lehet mondani a kismamáknak is. Így januárban megvettem a Gerilla Önéletrajz oktatóanyagot, több nagyon jó tanácsot beépítettem az önéletrajzomba, bár úgy gondoltam, ez lassú folyamat lesz, és talán még az idén sikerül elhelyezkednem. Az egész azonban 1 hétig sem tartott. Január 31-én, kedden megírtam az önéletrajzom, szerdán elküldtem egy állásra, csütörtökön felhívott a vezető, pénteken interjú és aznap kaptam állásajánlatot is. Mindezt úgy, hogy középkorú, kisgyermekét egyedül nevelő, túlképzett nő vagyok, akinek a szakmájában ‘Dunát lehet rekeszteni’ a rengeteg jó és állástalan szakemberrel. Köszönöm még egyszer!

Szabó Márta
Szabó Márta,

Budapest

Egy magyar tulajdonban lévő középvállalkozásnál sikerült egy ragyogó hat órás munkakört kapnom úgy, hogy minden bejött, amiket olvastam a könyvedben és a leveleidben. Jó volt megtapasztalni, hogy magabiztosabb lettem, és sokkal több szempontot is tisztábban láthattam általa, mintha csak a sajátomra fókuszáltam volna. Ez pedig segített abban, hogy megoldáscentrikusan álljak a feladathoz, és ne essek kétségbe.

Wagner Angéla
Wagner Angéla,

Győr

Szinte még magam sem hiszem el, de végre van munkám! Minden harmadik elküldött pályázatom után behívtak állásinterjúra. Az elnyert állás esetében egy fejvadász talált rám, egészen pontosan a Profession.hu állásportálon találta meg a Gerilla Önéletrajz Módszerek szerint készített önéletrajzomat. És bár nem volt az adott iparágban tapasztalatom, én lettem a befutó. Íme egy idézet a fejvadásztól kapott levélből: “Engedje meg, hogy megjegyezzem, kiemelkedően jónak tartom a szakmai anyagát! Nagyon ritkán látok ilyen jól összeállított önéletrajzot!” Köszönöm szépen a segítséget!

Bocsi Andrea
Bocsi Andrea,

Piliscsaba

Szeretnék Neked köszönetet mondani a Gerilla Önéletrajz és a Megnyerő Állásinterjú Módszerekben bemutatott tanácsaidért. Azért gondoltam, hogy megosztom veled a történetem, mert a tanácsaidat nem Magyarországon, hanem Spanyolországban alkalmaztam ahol jelenleg 25% körül mozog a munkanélküliség, a fiatalok körében pedig 40%-ra tehető. Erasmus programmal jöttem ki két évvel ezelőtt Madridba, azóta többször jöttem látogatóba. Júniusban államvizsgáztam, július 4.-én jöttem vissza Madridba. Június végén felhívott egy munkaközvetítő cég, hogy az adatbázisukban megtalálták az önéletrajzom, és szeretnének behívni egy állásinterjúra. A pozíció egy angol-magyar adminisztrációs állás az IBM-nél. Itt mindkét interjú angolul folyt. Tegnap visszhívtak, hogy felvettek és már alá is írtam a szerződést. Hétfőn kezdek.  Annyira hálás vagyok a módszereidért, hogy elmondani nem tudom. És bizony működik! Nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is!

Fricz Annamária
Fricz Annamária,

Spanyolország

Amint teljes odaadással nekiláttam a “munkának”, azonnali pozitív visszajelzéseket kaptam. Volt, ahol a bértárgyalás után én nem vállaltam el az állást, vagy az interjú során derült ki, hogy nem érzem magaménak a munkakört. De végül hosszú interjúk, pszichológiai teszt, IQ teszt után hétfőn már az egyik legnagyobb bank alkalmazottjaként kezdhetek. Egy kis statisztika: a gerilla módszer előtt kb. 100 elküldött önéletrajzból kb. 3-4 interjúra hívtak. A gerilla önéletrajz módszert alkalmazva pedig 12 elküldött pályázat után 4 különböző cégnél állásinterjú és 2 elnyert pozíció.

Fülöp Mónika
Fülöp Mónika,

Dunaharaszti

András, a Gerilla-trilógia egyszerűen zseniális! Már elsőre kifejezetten élvezetes olvasmány volt, amit a téma alapján nem is reméltem volna. Utólag meg azt kell mondjam, hogy az utolsó szóig igazad van.
Előtte 3 hónap alatt elküldtem 87 db, semmire-se-jó pályázatot, amikre értelemszerűen nem is jött válasz. Ezek után nekiveselkedtem a Gerilla Önéletrajz Módszereknek, megleltem a piacképes tapasztalataimat, megírtam a profi önéletrajzomat és motivációs levelemet (pontról-pontra követve a tanácsaidat, beleértve az évszámok kifelejtését, és a frappáns bevezetést is).
Összesen négy helyre küldtem el a pályázatomat, mindig egy kicsit hozzáigazítva a kiíráshoz. Már az elsőre behívtak, a negyedikre pedig felvettek. Amikor az ügyvezetővel tárgyaltam, azt mondta, hogy ilyen használható önéletrajzot még életében nem látott

Székely Andrea
Székely Andrea,

Debrecen

Szeretném megköszönni neked azt a szemléletváltást és magabiztosságot, amit a gerilla önéletrajz adott nekem. Nélküle az álom munkahely és munkakör még mindig csak álom lenne. A sablonok alapján elkészítettem a saját önéletrajzomat, motivációs levelemet. Bár ez kezdetleges volt (volt mit javítani rajta) mégis sikerült 2013 október elején munkahelyet váltanom, és elérnem az általam meghatározott pozíciót és fizetést. Óriási élmény volt érzékelni, hogy az addig álomnak tekintett munkakört és a velejáró munkabért egy jól megírt önéletrajzzal hogyan lehet megvalósítani! Ennek köszönhetően tovább fejlesztettem az önéletrajzomat és a motivációs levelemet, és mivel mindig is mosodavezető szerettem volna lenni egy szállodában, megpályáztam a Sofitel Hotel mosodavezető helyettesi állást (jelenleg is itt dolgozom). Azért nem iratkoztam le a gerilla önéletrajz portálról, mert további terveim vannak, és ahhoz szükségem van a további fejlesztésekre, újdonságokra, lehetőségekre, tippekre. Szeretném még egyszer megköszönni a segítséged!

Deák Zoltánné Júlia
Deák Zoltánné Júlia,

Budapest

A rosszul megfogalmazott önéletrajzomat átírtam a segítségeddel január 5-én. Rá 2 napra, január 7-én beadtam az átfogalmazott motivációs levéllel együtt 5 helyre. 8-án 3 helyről be is hívtak hétfőre állásinterjúra, de az első interjú után (ez volt az a cég, amire eredetileg is pályáztam) már a másik kettőre nem tudtam elmenni, mert felvételt nyertem! Kedd óta dolgozom is. Még a munkaügyi központba sem volt időm beregisztrálni. Nagyon-nagyon köszönöm a segítséget! A tanácsaid nélkül ez nem sikerült volna. További minden jót, és sok sikert kívánok.

Bognár Zsuzsanna
Bognár Zsuzsanna,

Székesfehérvár

3 kisgyermek (egy 4,5 éves és két 2,5 éves) és 4 év otthonlét után kevés reményt fűztem hozzá, hogy itt vidéken találok olyan munkát, ami végzettségemnek (marketing) megfelelő, valamint amit részmunkaidőben is végezhetek. Karácsony előtt lettem figyelmes a helyi újságban egy igazán nekem szóló hirdetésre. Technikáidat alkalmazva azonnal megírtam az önéletrajzomat és a motivációs levelemet. Januárban azzal hívtak fel, hogy már a pályázati anyagom annyira meggyőzte őket, hogy engem akarnak legelőször meghallgatni. Mivel marketingest kerestek, aki a cég marketingstratégiáját és egyéb fontos alapjait határozná meg, készítettem számukra egy marketingstratégiai prezentációt. Az állásinterjún végig követtem tanácsaidat, a végén pedig előadtam a prezit. 3 munkanap múlva megint a cégvezetővel szemben ültem, aki személyesen akarta elmondani, hogy mennyire meggyőző voltam számára, és mennyire lelkes, hogy velem dolgozzon. Biztos vagyok benne, hogyha nem olvasom el írásaidat, nem én nyertem volna el a pozíciót. Szóval András, hálás vagyok. Nagyon-nagyon. Munkátokhoz sok erőt kívánok, mindig nagy szeretettel fogok rátok gondolni!

Szikszai Ágnes
Szikszai Ágnes,

Piliscsév

Örömmel jelzem Felétek, hogy napra pontosan 3 hónappal azután, hogy az Önéletrajzírás tréningen részt vettem, elfogadtam egy Online Marketing Executive állást, és tegnaptól új munkahelyen dolgozom. Az ajánlat igazából egy héttel korábban érkezett, de mivel folyamatban volt egy másik tárgyalásom is, kivártam ezt a hetet. A 3 hónapot nagyon inspiráló volt megélni, jó volt érezni a megnövekedett érdeklődést: a jelentkezéseim több, mint 30%-ára visszajelzést kaptam, és 13%-ban be is hívtak interjúra. A magam választotta cégeknek küldött nyomtatott levelek és különösen az időpont kérő utóiratok ereje igazán lenyűgöző volt – szinte láttam, ahogy az anyagom a kupac tetejére kerül. Köszönöm az élményt, tevékenységetekhez további sok sikert kívánok!

Németh Attila
Németh Attila,

Dunakeszi

Novemberben meghallgattam a webinárodat és megfogadtam az elmondott tanácsaidat. Karácsonyra új állásom volt úgy, hogy én válogathattam, hova menjek vissza második fordulóra. Végül 56 évesen IT területen egy eredetileg junior pozícióra (!) kiírt állás mellett döntöttem, amire nagyon büszke vagyok. :) Köszönöm szépen, hogy megosztottad akkor velünk a tudásodat. Azóta minden álláskereső ismerősömnek melegen ajánlom a Gerilla Önéletrajzot. További sok sikert kívánok!

Edelényi Rita
Edelényi Rita,

Budapest

Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves?
LETÖLTHETŐ INGYENES TANULMÁNY
Íme 5 bevált tipp, amiről minden 40-45 feletti álláskeresőnek tudnia kell. Ha elolvasod és kipróbálod ezt az 5 egyszerű szabályt, akkor:
  • az ÉLETKOROD NEM LESZ többé AKADÁLY az álláskeresésben,
  • könnyedén rá fogsz találni a NEKED VALÓ ÁLLÁSOKRA,
  • MEGFIATALÍTOTT ÖNÉLETRAJZODDAL KI FOGSZ TŰNNI a tömegből,
  • és sokkal TÖBB ÁLLÁSINTERJÚRA fognak behívni, mint korábban bármikor.
Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves e-book