Új állás 58 nap alatt

Esettanulmány az egyik gerilla ügyféllel, melyből megtudhatod, hogy találhatsz új állást Te is ilyen rövid idő alatt.

Borka Sándor az egyik ügyfelem, aki az ingyenes leckéken túl az egyik fizetős szolgáltatásomat is igénybe vette. Sándor (45) nemcsak a vetélytársakkal tudta eredményesen felvenni a versenyt, hanem a “túlképzett” megbélyegzést is sikeresen leküzdötte az álláskeresés során.

Sándor volt olyan kedves, és egy videófelvételen is megosztotta tapasztalatait. Nézd meg most a vele készült videót! Ha esetleg nem tudnád letölteni, kérlek olvasd el Sándor levelét kicsit lentebb!

Nézd meg az interjút!

Sándor eredeti levelének másolata

From: Borka Sándor <xxx@t-online.hu>
Date: Fri, 5 Mar 2010 19:41:11 +0100
To: Baráth András <barathandras@gerillaoneletrajz.hu>
Subject: Új állás 58 nap alatt

——————————————————–

Szia Kedves András!

Örömmel tájékoztatlak, hogy 58 nappal a Gerilla Önéletrajz Módszerek kézhezvétele után megkaptam életem szerződését egy kereskedelmi vezetői pozícióra!

Ott, ahol a módszered szerint megtaláltam a megfelelő embert, megcéloztam a megfelelő technikával (lásd GERILLA) és utána a kiválasztáson sikerült brillíroznom, majd a “nagyinterjún” is helytállnom, köszönhetően nem kis részben a megfelelő önbizalomnak, amit a módszered adott. Még egyszer KÖSZÖNÖM, HÁLÁS VAGYOK A SEGÍTSÉGEDÉRT!

Minden úgy zajlott, ahogy prognosztizáltad: amikor a szakmai igazgatót a jelzett időpontban hívtam, az asszisztense már név szerint várta a hívásom, tájékoztatott a kiválasztás időpontjáról és módszeréről.

A kiválasztáson érzékeltem jeleit, hogy rám kicsit jobban, vagy másként figyeltek (10en voltunk). Az interjún döbbentem meg igazán, a legvégén az egyik igazgató mondta, hogy kicsit személyes kérdésként muszáj megkérdeznie, mi alapján gondoltam, hogy ilyen rendhagyó pályázatot küldjek? Elmondtam, hogy nem csináltam mást, csak a gerilla önéletrajz és álláskeresés módszereket használtam…

A két hónap alatt 20 pályázatból 15 alkalmával vmilyen szintű kontaktust sikerült teremtenem (telefonos vagy személyes interjú), de hál’ Istennek nem kapkodtam el. Bíztam ebben, amit most elnyertem. A 15-ből volt kettő konkrét ajánlat, amit visszautasítottam és még van néhány (4), ami függőben van.

Több álláskereső is kérdezett már a gerilla módszerekről. Mindenkinek teljesen pozitív véleményt adtam, mert TÉNYLEG EZ A VÉLEMÉNYEM!

Nem tudom elégszer leírni: KÖSZÖNÖM, HOGY SEGÍTETTÉL!!! További jó munkát és sok sikert kívánok!!!

 

Baráti üdvözlettel:

András

——————