Köszönöm szépen a megrendelésed!

Baráth András , a Gerilla Önéletrajz Műhely vezetőjeGratulálok, jó döntést hoztál! Nagyon fontos lépést tettél a sikeres elhelyezkedésedhez azzal, hogy felismerted, hogy új módszerek megismerésével fogsz tudni eredményesebben szerepelni az álláskeresésben.

Hiszem, hogy a mai világban azok fognak tudni érvényesülni, akik invesztálnak a tudásba, és Te is közéjük tartozol. Hamarosan elolvashatod azokat a módszereket, amelyek nemcsak meggyorsítják, hanem még könnyebbé is teszik az álláskeresésed.

Perceken belül e-mailben is küldök egy visszaigazolást a megrendelésedről. De várj egy picit, van itt még egy lehetőség, ami érdekelhet!

INGYENES, DE EXTRA HASZNOS MINITRÉNING
– Ez kellhet neked is, mert itt elárulom, hogy hogyan tudjuk álláskeresésedet segíteni még! –

Ha szeretnél azonnal használható, bevált tippeket, hogy hogyan javíthatnád az álláskeresési mutatóidat (vagyis hogyan biztosíthatod, hogy eredményes legyél), akkor várlak CSÜTÖRTÖK ESTE A KÉPERNYŐ ELÉ!

Ezen az ingyenes, élő, internetes mini-tréningen egy  komplett 9 lépéses álláskeresési stratégát fogok bemutatni. Ezt a módszert alkalmazva az álláskeresők 95%-a 3 hónap alatt el tud helyezkedni – független felmérések szerint. Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Ezen a linken tudsz regisztrálni az élő, mini-tréningre >>

Baráti üdvözlettel:

András