[Ingyenes videósorozat 2. rész] Hogyan találd meg a neked való munkáltatókat?

Írta: Baráth András


Fogadd szeretettel a “Hogyan add el magad?” négylépcsős formula második elemét. Az előadásomban három fontos dologról beszélek:

  1. Milyen csatornákon keresztül töltik be vállalatok az állásokat? ( a %-os megosztáson szinte mindenki meglepődik)
  2. Hogyan és mi alapján tudod kiválasztani azon cégeket ahova érdemes beadnod a pályázatod? Beszélek olyan cégekről is, amiket nagyon sokan figyelmen kívül hagynak álláskeresés során, miközben a legtöbb alkalmazottat éppen ők foglalkoztatják.
  3. Megosztok veled hasznos álláskeresési tippeket és trükköket, hogy ezen cégeket hogyan találd meg és azonosítsd be, akkor is, ha nem adtak fel álláshirdetést.

A “Hogyan add el magad?” c. videósorozat első részét ide kattintva tudod megnézni >>

ÚJ GERILLA ÖNÉLETRAJZ KÖNYVEK

Bevezető áron

Szeretnék neked egy másik szuper lehetőséget is felajánlani, amiért megtiszteltél bizalmaddal. Most jelent meg a két legújabb könyvem a Gerilla Önéletrajz Módszerek és a 101 Gerilla Álláskeresési Stratégia, amelyet a nyomdai munkálatok alatt bevezető áron, értékes ajándékokkal tudsz megrendelni.

Az elmúlt hónapokban rengeteget dolgoztam a két új könyvön, és nagy örömmel tölt el, hogy az előadásom végén végre bemutathatom neked is. Ha úgy érzed, hogy munkahelyváltásra van szükséged, akkor mindenképpen érdemes megismerned a teljes Gerilla Önéletrajz Módszertant.

Segítség, ha új állás kell >>

A szerzőről

Baráth András

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott gerilla önéletrajz módszerek valamint a modern álláskeresési technikák segítségével. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Büszke arra, hogy az elmúlt hét évben több ezer álláskereső talált új állást az általa tanított álláskeresési stratégiák segítségével.